این سپیلیتر زو بگیرم سرعتم بیشتر میشه ؟ چه قدر ؟
کلا چیه کارش ؟
ممنون
Printable View
کلا چیه کارش ؟
ممنون
من بهش میگم اینترنت آسمانی. دو طرفه هم هست ولی میان جمع ت میکنن. ظاهرا به شدت سخت میگیرن.نقل قول:
شما از خط تلفن معمولی میتونی به عنوان فرستنده و از آسمان به عنوان گیرنده استفاده کنی ولی هزینه 256 یک ماه "طبق آخرین اطلاعاتم" 80-90 تومن بود.
spliter یا نویزگیر ، فقط برای گرفتن نویزی که مودم رو خط میندازه استفاده میشه ، نشنیدم که تو سرعت تاثیر داشته باشه.نقل قول:
کلا چیه کارش ؟
اگه تلفنی به این خط وصل نیست، لازم نیست اسپلیتر بزارین.
وصله.........نقل قول:
اگه تلفنی به این خط وصل نیست، لازم نیست اسپلیتر بزارین.
یه تلفن
یه فکس ! :دی
دوستان من تو نصب مودم WAG54 به مشکل برخوردم و نمیدونم دیگه چطوری باید رفعش کنم!
اینم از ارور کذایی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gateway رو هم بهش وارد کردم
ولی بازم همین ارور جلو چشام ظاهر میشه
لطفا یه راه حل بدید
باید قبل از هر کدوم یه اسپلیتر بذاری و الا هر وقت یکیشون زنگ بخوره اینترنت قطع میشه و امکان تماس وجود نداره!نقل قول:
ميخوام از شركت شهراد اينترنت بگيرم براي يك ماه به طور آزمايشي ببينم چطوره، مودمي كه خودش معرفي كرده اينه:
مودم روتر ADSL مارك Tp-Link (مودم روتر Tp-Link مدل 8811 دارايUSB+LAN و به همراه ميكرو -----)
قيمتش هم 45تومنه. البته مودم هاي ديگه اي هم داره، ولي من تو رنج 40-50 تومن ميخوام. نظرتون چيه؟ خوبه؟ آيا اگه بخوام از يه شركت ديگه ADSL بگيرم ميتونم از همين استفاده كنم؟
ممنون.
سلام.نقل قول:
شما میتونی با 41 تومن Asus Am602 بگیری که نسبتا از تی پی لینک بهتر و سگ جونتره!
تازه شرکتای الکی به ایسوس گیر نمیدن!
سلام دوستان
اقا من امروز رفت امار مودم ها رو بگیریم
یا دو مدل زیر 35 تومان داشت
یکی 31 تومان مدله d-link و یه مدل 32 تومان که اسمش رو یادم رفت حفظ کنم
دوستان یک مشکل برام پیش امد
مودم d-link اول بدون برق بود دومان هرچی رو جعبه اش نگاه کردم نه نوشته بود adsl 2 فقط نوشته بود adsl خالی ......
ولی اون یکی هم اسپلیتر داشت و دو پورت بود ( شبکه ) هم برق می خورد هم اینکه رو جعبه اش نوشته بود adsl 2+
دوستان حال غزییه این d-link چی هست چرا adsl2 نیست ؟
از یارو پرسیدم نکنه قدیمی هست گفتش که نه جدید هستن ...
با تشکر
45 تومن!!!:18:نقل قول:
ميخوام از شركت شهراد اينترنت بگيرم براي يك ماه به طور آزمايشي ببينم چطوره، مودمي كه خودش معرفي كرده اينه:
مودم روتر ADSL مارك Tp-Link (مودم روتر Tp-Link مدل 8811 دارايUSB+LAN و به همراه ميكرو -----)
قيمتش هم 45تومنه. البته مودم هاي ديگه اي هم داره، ولي من تو رنج 40-50 تومن ميخوام. نظرتون چيه؟ خوبه؟ آيا اگه بخوام از يه شركت ديگه ADSL بگيرم ميتونم از همين استفاده كنم؟
خیلی گرونه برای تی پی لینک
توی بازار 30 تومنه
ولی مودم خوبیه
دوستان من از پیشگامان میخوام adsl بگیرم و خودش مودم لینکسیس را پیشنهاد داده (با wireles lan)
100 تومن
مدلشا نگف دقیق؟
چطوره؟
-نقل قول:
دوست عزیز خو شرکتا خیلی گرون میدن شما با 81-86 تومن می تونی Asus Am604 بگیری که خیلی بهتر و معروفتره!
منظورش اینه که مودم رو به pc وصل نکردی :27:نقل قول:
تو run این رو تایپ کن :
ping ip -t به جای ip آی پی مودم خودت رو بنویس کن. نباید time out بده بهت. اگه نداد اشکال این نیست.
بعدشم geteway رو باید از تو تنظیمات مودم پیدا کنی، قسمت تنظیمات lan خود مودم ،
سلام دوستان
اقا من امروز رفت امار مودم ها رو بگیریم
یا دو مدل زیر 35 تومان داشت
یکی 31 تومان مدله d-link و یه مدل 32 تومان که اسمش رو یادم رفت حفظ کنم
دوستان یک مشکل برام پیش امد
مودم d-link اول بدون برق بود دومان هرچی رو جعبه اش نگاه کردم نه نوشته بود adsl 2 فقط نوشته بود adsl خالی ......
ولی اون یکی هم اسپلیتر داشت و دو پورت بود ( شبکه ) هم برق می خورد هم اینکه رو جعبه اش نوشته بود adsl 2+
دوستان حال غزییه این d-link چی هست چرا adsl2 نیست ؟
از یارو پرسیدم نکنه قدیمی هست گفتش که نه جدید هستن ...
با تشکر
عالیه فقط قیمتش گرونه.یعنی باید از بیرون بگیری که ارزونتر بشه.من این مدل رو خودم انتخاب کردم :نقل قول:
Linksys WAG54G2
قیمتش هم حدود 90 هست.
نقل قول:
مشکل حل شد! :20:
آی پی کارت شبکه رو میبایست DHCP قرار بدین تا نصب دیوایس با موفقیت انجام بشه :10:
یعنی چی (ببخشید بلد نیستم)نقل قول:
باید قبل از هر کدوم یه اسپلیتر بذاری و الا هر وقت یکیشون زنگ بخوره اینترنت قطع میشه و امکان تماس وجود نداره!
برای هر کدوم ؟
چنده ؟
خوده همین شرکته میده 6 تومن
چه خبره 6 تومن میده من خودم یکی گرفتم 3000 تومن مارک دیگه ی هم داشت 2500 هم میدادنقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
مودما یدونه داخلشون دارن باید یکی دیکه بگیری!
یعنی چی:یعنی انقدر نویز هست که صدا به صدا نمیرسه!
من تازه میخوام adsl بخرم....میخوام بدونم که :
1.تفاوت 64 و 128 چقدره؟؟؟یعنی اونقدری هست که هزینه بیشتر کنم؟؟؟
2.سرعت دانلود 64 و 128 واقعا چقدره؟؟؟مارکش مهم نیست که از کدوم شرکته...میخوام کلا بدونم...
سلام.نقل قول:
حوب 128 دو برابر 64 هست!
دانلود 64 8 هست و دانلود 128 16 هست و با دنگ و فنگاش 6 و 14 میشه!
با 64 روزی 600 مگ میشه دانلود کرد و با 128 روزی 1200 مگ میشه دانود کرد!
خب معلومه تفاوت داره!نقل قول:
سرعت رو تقسیم بر 8 کن ،، سرعت دانلود بدست میاد
از چه شرکتی میخوای بگیری؟؟؟
سرعت دانلود 64 در اصل 8 کیلوبایته ولی من که 64 Kbps شاتل دارم سرعت دانلودم 10KB بدون نوسان هستنقل قول:
سرعت دانلود 128 در اصل 16 کیلوبایته.اونجوری که من شنیدم سرعت دانلود 128 شاتل art1 بین 18 تا 20 هست.و سرعت دانلود 128 شاتل ECO چون چند وقته روی 512 share شده تا 60 کیلوبایت هم میره!البته با محدودیت حجمی ماهی 3 گیگابایت.
من یه مارک چینی گرفتم،شکلش شبیه ماژیک های فسفری ولی خاکستری ،3000 تومن، یکی هم مارک d-link گرفتم 6000 تومن. شبیه قوطی کبریت.نقل قول:
من با صبانت 128 ، eco و meco هم ندارم :31:. شده تا 70 هم دانلود کنم، حالا امشب یه عکس میگیرم میزارم همینجا . :31:نقل قول:
یه درخواست:نقل قول:
این آدرس رو بزن توی مرورگرت ، ببین سرعت داون و آپ لاین رو چند میزنه:
192.168.1.1
این صبانت احتمالا 512 میده
مي شه چندتا مودم wireless خوب با حدود قيمت معرفي كنيد.
ممنون.
Asus Am604 هست با قیمت 81-86 تومن!نقل قول:
سلام بر تمام دوستان .
من یه مودم استارنت دارم که حدود دو سال پیش خریدمش . تا حالا هم مشکلی نداشتم . اما امروز هرکاری میکنم برم توی منوی مودم و اونو اتوماتیک کنم نشد که نشد . اگه امکان داره راهنمایی بفرمایید . ممنون از شما .
192.168.1.1
سلام . من دوساله که از مودم استارنت استفاده میکنم . اما امروز هرکاری کردم برم توی منوی مودم و اونو از حالت دستی خارج کنم نشد که نشد . خاموش کردم . کامپیوتر رو ری استارت کردم و ..... اما باز هم نشد . از مودمم هم تا الان راضی هستم .
192.168.1.1
سلام.
میخوام فرق بین مودم تک پورت و 4پورت چیه؟>؟؟
مودم Tplink 8811 و 8840 چه طورن؟؟؟به درد میخورن؟؟؟
حدود قیمتشون چه قدره؟؟؟
فرقش مشخصه !!نقل قول:
مودم 8811 رو خودم دارم ، کاملا هم ازش راضی ام
دو تا دستگاه نهایتا میتونی بهش وصل کنی ، یکی با یو اس بی یکی با Lan
قیمتش هم فکر کنم حدود 30 باشه
فکر کنم با همه شرکتها هم سازگاره
سلام بچه ها
من قرار اکو 512 از شاتل داشته باشم!!!! حالا چرا قرار؟!
چونکه امروز خطم رانژه شده و چراغ مودم هم دیدم ثابت شده دیگه! ولی هرچی مودم رو کانفیگ می کنم وصل نمیشه! 1000 بار مودم رو ریست کارخونه ای کردم و دوباره کانفیگ کردم ، نشد که نشد! تا جایی پیش رفتم که حتی ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز هم نشد که نشد!!! مودم من USRobotics 9115 هست. اروری هم که میده 678 هست و تو همون connecting throug WAN miniport این ارور رو میده! شاتل هم میگه اشتباه کانفیگ کردی! اصلا محاله من اشتباه کانفیگ کرده باشم،من وقتی از شرکت لایزر adsl می گرفتم خودم مودمم رو کانفیگ کردم!!!
حالا یکی از اون اپراتور ها میگه که فایروال مودمت رو خاموش کن ، ولی تو تنظیماش اصلا نیست جایی که بتونم به فایروال دسترسی داشته باشم!
کمکم کنید که من چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام دوست مننقل قول:
اشتباه کانفیگ
من هنوز مودم و خط ای دی اس ال نخریدم
ولی قرار در اینده بخرم به امید خدا
خواستم از حالا بدونم که ارور کنفیگ چیه هست
می تونید یه توضیحی بدید ؟
این چیزایی که من هنوز نفهمیدم ولی به من گفتن اینجور تنظیم کن، ایناست:نقل قول:
vip:0
vci:35
dsl mode: muliti mode
DSL Multiplexing Method: llc based
حتی از پشتیبانی adslهم که پرسیدم، جواب درست حسابی نداد.
و اینکه انتخاب ip و dns رو اتوماتیک انتخاب کنی.
؟!!نقل قول:
مودم وایرلس، اینم هست :
ولی 97 تومنه.
level one wbr-3600
5سال هم گارانتی داره.
اروره کانفیگ وقتی رخ میده که یکی مثل من که تا حالا مودم adsl ندیده بود، میره تو تنظیماتش، انقدر سیخ میزنه تا بلاخره یه چیزی دسگیرش بشه.:31:نقل قول:
ip برای مودم های مختلف،فرق میکنه ، مال من 0.1 آخرش .:46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کاری که صبانت میکنه ، هم خدمات میده ، هم پهنای باندش رو حیف نمیکنه،
همونطوری که قبلا گفتم، پهنای باند بین چند نفر share میشه ،بسته به بقیه ای که با شماهستم، سرعت کم و زیاد میشه.و بعضی موقه ها خیلی بالا میره.
هیچ میدونی اگه تعداد کاربرها بالا بره اونوقت چی میشه؟حالا تصور کن تو این تعداد بالا چند تا خوره ی دانلود هم ظاهر بشن دیگه پهنای باند رو به .... میدننقل قول:
البته بعید هم نیست تعداد کاربرها بالا بره چون من دیدم دوستان خیلی از صبانت تعریف میکنن بنابراین با تبلیغ دوستان این مسئله بزودی اتفاق می افته
به این مودم پول ندید! از ما گفتن!نقل قول:
مودم وایرلس، اینم هست :
ولی 97 تومنه.
level one wbr-3600
5سال هم گارانتی داره.
ایسوس یه مدل بسیار شیک و اساسی داره تو این حدود قیمت.
نقل قول:
سلام
مشکلش چیه؟؟
:31:نقل قول:
من که گرفتم .فقط چون میدونستم مانند اسب کار میکنه ، به دوستان هم پیشنهاد دادم .:5:
اين مودم Asus Am 604 (و يا كلا مودم هاي Asus) براي همه شركتهاي ارائه دهنده ADSL كاربرد دارن؟ آيا شركتي هست كه نشه استفاده كرد؟
Tp-Link و D-Link چطور؟