انصافا اگر از حق نگذریم ازمون امروز قلم چی عالی بود
اگرچه خراب کردیم
اگرچه خراب کردیم
سنجش واقعا جون دار بود خدا با زبان امسال به داده همه برسه کم کم داره شکم برطرف میشه و اعتقاد پیدا میکنم که حتما 2 تا reading میدن امسال:41::9::23:
منم چون خراب کردم میگم سخت بود:31: . وگرنه سوالاش جوندار و پرنکته بود .نقل قول:
منم سنجش دادم يه ذره سخت تر بود ولي نسبت به دو تاي قبلي خيلي استاندارد تر بودش!
دينيش سوالاش خوب نبودش!
ادبيات 2-3 تاش مزخرف بودش مخصوصاً اوني كه ميگفت كي سرش رو تو چاه ميكرد گريه ميكرد!يكي نيست بگه آخه مرك اين سوال چه ربطس به ادبيات داره!
سلام از سنجش نگید که گندی زدیم بس عظیم!!
یه سوالیه ذهن منو مشغول کرده:
موبد یعنی روحانی زرتشت یا مشاور دربار؟؟؟؟
آخه تو درس سیاوش معلممون گفت زرتشت اصلا اون موقع ظهور نکرده بوده پس نباید بگیم روحانی زرتشت.........
از طرفی تو هر کتابی میبینم چه تو کاوه دادخواه چه سیاوش دوتاشو نوشته روحانی دین زرتشت............
ذهن ما مشغول شده واسه این!!
سلام...
منم شرکت کردم خیر سرم سنجش ..
واقعا تاسف بار هست که همه از زبان مینالند..
اصلا و ابدا عمومیهاش مثل کنکور نیست...خیلی سنگین تر از حد انتظاره البته ادبیات و دینی شاید بعضی ها بگن آسونه اما میخوام بگم آسون نیست..چرت هست... مطمثنم اگه کسی فقط املا حفظ میکرد بالای 40 میزد...چند تا سوال املا داده بودند تو رو قرآن ؟!!!!
شورشو در اووردن..
من زبان 27 زدم رک میگم ترسی هم ندارم در حالی که زبان کانون به جد میتونم بگم که زیر 80 نداشتم و الان هم که دوران جمع بندی هست عمومی های زرد رو میزنم مثل هنر و تجربی و منحصرا زبان که سوالاشو جایی ندیدم زیر 60 نمیزنم...اما شما فکر این چیزا نباشید... مسخره تر از این آزمون نیست...
به نظر من علاوه بر شیمی سخت فیزیک هم مخصوصا بخش نورش به نظرم نسبتا سخت بود..این نظر منه..
سلامنقل قول:
مطمئن باش تو کنکور اینجور چیزا رو جزء غلط یا درست حساب نمی کنن
آقایون، کسی سوال آماده کنکور سال های پیش رو با جوابش نداره؟
می خواهم بدونم از کجا میشه گیر آورد.
منظورم 30 سال کنکور و این چیز ها نیست ها!
می خوام مثلاً گفته باشه که
صفحه 1 : کنکور 87
صفحه 8 : جواب کنکور 87
صفحه 10 : کنکور 86
صفحه 19 : جواب کنکور 86
...
یعنی دقیقاً کنکور رو کرده باشه تو کتاب. نه این که جدا جدا بده!
خب زرد قلمچی یا سنجش آخرنقل قول:
همچین کتابی هست
پاسخنامه هم جدا داره تو یه جلد دیگه:20:
تو کتابفروشی :31:
ميگم با توجه به بومي گزيني ؛ بومي شيراز تا حدود چه رتبه اي يه رشته خوب شيراز قبول ميشه.
كسي اطلاعي داره؟
سپاس :20:
سنجش زبانش وافعا سخت بود که البته از الان باید همه خودشونو آماده کنن اگه تو کنکورم اینجوری اومد روحیتون پرس نشه چون قبل از اختصاصی هستنقل قول:
در مورد موبد این طور که دبیر ما گفت در اصل مغبد بوده که بد پسوند ریاست در زبان پهلویه اونم روحانی مشاور دربار برای ما معنی کرده بود البته یه جایی تو wikipedia فکر کنم در مورد مغ خوندم که قبل از زرتشت هم بودن(به دبیرت نگی شاید فحشت بده)
نه این طور نیست! سنجش احتمالا هدفش اینه که ریدینگ بچه ها تقویت بشه واسه همین دوتا میده! ضمن اینکه قرار نیست کنکور از سنجش پیروی کنه بلکه سنجش از سوالات کنکور پبروی میکنه!نقل قول:
سنجش واقعا جون دار بود خدا با زبان امسال به داده همه برسه کم کم داره شکم برطرف میشه و اعتقاد پیدا میکنم که حتما 2 تا reading میدن امسال
اتفاقا من دقیقا همین سوال رو غلط زدم!! » : دینقل قول:
ادبيات 2-3 تاش مزخرف بودش مخصوصاً اوني كه ميگفت كي سرش رو تو چاه ميكرد گريه ميكرد!يكي نيست بگه آخه مرك اين سوال چه ربطس به ادبيات داره!
می خواستم بزنم امام علی بعد نمی دونم چرا خیال کردم تله تستیه زدم امام حسین!!!!!!!!!! : پی
راستی جوابیه ادبیاتش چقدر غلط غلوط بود! جواب سوال 12 رو که جا گذاشته!
سوال 10 سه تا غلط داره(تحجد-تبطل-نزحتگه) اونوقت میگه فقط یک غلط!!!!!
سوال 15 بجای "گرایش" تو جوابیه اومده"آمیزش" !!!!!!
سوال 20 تو جوابیه کلمه ی زیربنا رو جاگذاشته!
...
باید سوال قلم رو هم بریم بگیریم... : جینقل قول:
اگرچه خراب کردیم
---
راستی 96 زبان غلط نیست؟ من زبان خوب زدم . دوسه تا سوالو فقط الکی جوابیه میگه غلطه! یعنی چی؟ اه
سوال 9 6 رو توی متن هم گفته بود کهIAAF از 183 ملت مرتبط تشکیل شده!(related nations)
حالا این به خاطر seprated nations در گزینه 2 میگه جواب 2 میشه؟؟؟؟!!اگر اینه که خیلی مسخره است ! بابا خب تو متن هم اون مرتبطی که گفته بود منظورش بود ملت های جدایی که با هم ارتباط دارن! بابا ملت ها که جدا هستند! کشورهای دنیا اند دیگه!
اون ملت های مرتبز و ملت های جدا در این جا متضاد هم نیستند! باب اصلا یک ملت یعنی گروه جدا از ملت دیگه دیگه!
ایجا منظورش ازrelated این بود که با هم ارتباط دازن فقط همین!
اصلا اگر اینجوری قراره جواب پیدا کنیم گزینه 3 که بهتره با این سوال مسخرشون!
چون تو متن گفته که قوانین آن بر رقابت بین المللی نظارت میکنه! ولی گزینه ی 3 میگه قوانین آن بر همکاری بین المللی نظارت می کنه!
خیلی از دوستام میگن که امسال زبان دو تا ریدینگ داره ... برای همین هم هست که سنجش هم دوتا ریدینگ میده!نقل قول:
سنجش واقعا جون دار بود خدا با زبان امسال به داده همه برسه کم کم داره شکم برطرف میشه و اعتقاد پیدا میکنم که حتما 2 تا reading میدن امسال
آره خداییش خوب شده بود ... کاش دوتای قبلی هم اینطور بود!نقل قول:
منم سنجش دادم يه ذره سخت تر بود ولي نسبت به دو تاي قبلي خيلي استاندارد تر بودش!
درسته من هم که کنکورهای سال های گذشته را می زنم زبان زیر 80 نمی زنم حتی دوباره زبان را 100 زدم اما این زبان سنجش الکی سخته ...نقل قول:
من زبان 27 زدم رک میگم ترسی هم ندارم در حالی که زبان کانون به جد میتونم بگم که زیر 80 نداشتم و الان هم که دوران جمع بندی هست عمومی های زرد رو میزنم مثل هنر و تجربی و منحصرا زبان که سوالاشو جایی ندیدم زیر 60 نمیزنم...اما شما فکر این چیزا نباشید... مسخره تر از این آزمون نیست...
به نظر من علاوه بر شیمی سخت فیزیک هم مخصوصا بخش نورش به نظرم نسبتا سخت بود..این نظر منه..
من که اصلا از یکی از ریدینگ هاش هیچی نفهمیدم ...
تا رشته خوب از نظر شما چی باشه ؟نقل قول:
ميگم با توجه به بومي گزيني ؛ بومي شيراز تا حدود چه رتبه اي يه رشته خوب شيراز قبول ميشه.
كسي اطلاعي داره؟
خوب که این تاپیک مال کنکوری ها هست !!! D:نقل قول:
rezaxp, sajjadgameactor, ugly_girl_a, wnba
برین درستونو بخونین اینجا چکار میکنین D:
اینقدر نگین از زبان
من واقعا میترسم
پارسالم وقت کم اوردم واسه زبان : (
کاش وقتشو یه کمی زیاد میکردن : (
اصلا نگران نباش مریمنقل قول:
اینقدر نگین از زبان
من واقعا میترسم
پارسالم وقت کم اوردم واسه زبان : (
کاش وقتشو یه کمی زیاد میکردن : (
این آزمون های سنجش هیچ تضمینی بهش نیست
چون این آزمون ها مال تعاونی کارکنان سازمان سنجشه
یعنی امکان داره مثلا آبدارچی سازمان سنجش بیاد سوال طرح کنه :دی
پس اصلا به خودت سخت نگیر
امکان نداره که ساختار کنکور رو عوض کنن
تازه اگر به فرض محال 2 تا ردینگ بدن این برای همه ست و جای نگرانی نیست
ببخشید ها! این حرف تکراری "واسه همه هست" به نظرم 1 مشکل اساسای داره. (اگر املاش درست باشه!!! :27:)
خب مثلاً من زبانم عالیه، یکی ریاضی اش، یکی هم هیچی اش!
حالا اگر زبان رو سخت بدن، دقیقاً من با نفر سوم برابر می شم.
حالا هنوز هم واسه همه همینه؟!؟!؟!
در ضمن، ما بریم بابای خودمون رو در بیاریم آرایه یاد بگیریم و تاریخ ادبیات حفظ کنیم، آخرش بیان 20 تا املا بدن!!!؟!!؟!؟!؟!؟!؟
به هر حال به ایران خوش اومدید!
یه سوال: یکی که سال سوم فیزیک رو تکماده زده توی پیش دانشگاهی چند تا درسو میتونه تکماده بزنه؟
شما سراسری رو زدید چی میزنید شبیه ساز خوبه؟
حساب پیش از دبیرستان جداستنقل قول:
یه سوال: یکی که سال سوم فیزیک رو تکماده زده توی پیش دانشگاهی چند تا درسو میتونه تکماده بزنه؟
ولی توی پیش کلا 2 تا درس بالای 7 رو میتونی تبصره بزنی
شبیه ساز که اصلا خوب نیست ( البته به نظر من اونم فقط اختصاصیاش ...)نقل قول:
کتاب های خوشخوان و اگر من طراح بودم بد خوبه!
سلام دوستان میدونم این سوالا خیلی ضایعست ولی چکار کنم مجبورم:31:
1-من بعضی وقتها خون دماغ میشم حالا اگه روز کنکور این اتفاق بیفته یعنی باید یه فاتحه واسه خودم بخونم بعد هم محل ترک کنم؟؟؟:18:
2-میگن روز کنکور باید با خودمون آب ببریم حالا اومدیم روم به دیوار حالت wc پیش اومد:31: باید چه خاکی تو سرم بریزم؟
تشکر خواهشا نخندید:31:
سلام بر دوستان
سوال 161 فیزیک سنجش دیروز رو یکی میشه واسه من توضیح بده؟؟
من نمیتونم چرا گفته کلا 2cm میاد بالا که در هر ظرف میشه 1cm ؟؟:13:
من پشت کنکوری نیستم اما بر اساس تجربه ی خودم بخوام راهنماییت کنم فقط می تونم بگم هرچی به این چیز ها بیشتر فکر کنی، بیشتر سرت میاد. اصلا به هیچ کدومشون فکر نکن و قرص و محکم برو سر جلسه و مطمئن باش هیچ اتفاقی پیش نمیاد.
خب من پارسال کنکور دادم
کی گفته باید آب ببرین اونجا خودشون یه نوشیدنی چیزی میدن بهتون ...البته خب بعضیا آب هم میارن
ولی جدی اون موفع اینقدر سرگرم سوالا میشی که دیگه به این چیزا هم فک نمیکنی
:27:نقل قول:
یعنی امکان داره مثلا آبدارچی سازمان سنجش بیاد سوال طرح کنه
بسی خندیدیم :31:
20 تا املا؟! نه بابانقل قول:
در ضمن، ما بریم بابای خودمون رو در بیاریم آرایه یاد بگیریم و تاریخ ادبیات حفظ کنیم، آخرش بیان 20 تا املا بدن!!!؟!!؟!؟!؟!؟!؟
به هر حال به ایران خوش اومدید!
حدودا 3 4 تا میاد
آرایه همین 3 4 تا
تاریخ ادبیات 3 4 تا:31:
زبان فارسی کوفتی! هم ازش یه 5 6 سوالی میاد:41:
بقیه شم هم میشه معنی و مفهوم شعرا و این صوبتا که 10 9 تایی میشه
کلا باید 25 تا باشه دیگه:31:
ولی خیلیییی نامردن
سال 86 اون سوال اخر هر درسی سوال در مورد ازمون بود حالا هرچی میزدی + بود و انگار یه سوال درست زدی!
ولی حالا حذفش کردن نامردا:41::31:
اتفاقا من هم خون دماغ میشم ، پس دستمالی چیزی میبرم تا خیالم راحت باشه ، آبم یه آب معدنی از این کوچولوها ! ببر چون دیدی آب خواستی ندادن. فقط بگم چن تا شگلات همرات باشه ( واسه تنظیم فشار !)
یکی از دوستام گفت پارسال خون دماغ شدم بعدش نذاشتن دیگه ادامه بدم به خاطر همین نصفه تخصصی هارو نزدم یعنی خالی بسته؟نقل قول:
وقتی ماده ی جدید رو می ریزیم اختلاف ارتفاع دو سطح ماده ی قبلی متناسب با فشار مایع جدید افزایش(در اینجا h ) پیدا می کنه! که این اختلاف ارتفاع اینجوری ایجاد میشه که یک طرف مایع نسبت به موضع قبلی اش h/2 می یاد پاییین و در نتیجه طرف دیگه h/2 میره بالا(نسبت به موضع قبلی اش)نقل قول:
بنابراین برای این که اختلاف ارتفاع اچ بین دو سطح مبیع ایجاد شود هر سطح آن نسبات به موضع قبلی خود اچ دوم جابجا میشه!
بچه ها این سی دی کلاسور ارزیابی چیه؟
100% خالی بسته :31:نقل قول:
من پارسالم خودم دیدم 2 3 نفری حالشون بد شدن گذاشتن برن بیرون بعد هم اومدن داخل...
اوهوم شکلات کاکائویی ببر :31:نقل قول:
فقط بگم چن تا شگلات همرات باشه ( واسه تنظیم فشار !)
خیلی خوفه :31:
از 15 نمره باید 7 بشی ؟ یا با اون 5 نمره ی مستمر از 20 باید 7 بشی؟نقل قول:
ساب پیش از دبیرستان جداست
ولی توی پیش کلا 2 تا درس بالای 7 رو میتونی تبصره بزنی
فک کنم از 20 باشهنقل قول:
[QUOTE][بچه ها این سی دی کلاسور ارزیابی چیه؟ /QUOTE]
چرت و پرت
:31:
بابا شما ها به چه چیزایی فک میکنین
کنکور 2 3 هفته دیگه س
اینا هم به درد نمیخوره
منو بگو پارسال دلم واسش سوخت میگفت اشکالی نداره انشاءالله یه رشته خوب قبول میشی تازه اون میگفت من از این میسوزم همه ی سوالارو میدونستم اگه میموندم زیر 2000 بودم:18:نقل قول:
من که اصلا به هیچ چیزی توجه نکردم و رفتم سر آزمون. سر آزمون هم فکر کنم به تنها چیزی که توجه نکردم تشنگی بود. تازه کلی هم بهمون رسیدن و من هم کنار کولر بودم و از نظر گرما و سرما مشکل نداشتم. آخرش هم تقریبا 1 ساعت وقت اضافه آوردم و نیم ساعت آخر رو رفتم بیرون دیگه. با این هم رتبه ی کشورم 900 و خورده ای و رتبه ی منطقه ام 6 شد.
پس اگه از من می شنوی، دوباره میگم به هیچ چیز غیر از آزمونت فکر نکن.
فقط شکلات که دوستمون گفت رو حتما با خودت ببر ولی به احتمال 90 درصد اینقدر سرت گرم آزمون میشه که از اونم فراموش میکنی.
آره جیگرنقل قول:
از 15 نمره باید 7 بشی ؟ یا با اون 5 نمره ی مستمر از 20 باید 7 بشی؟
با احتساب اون 5 نمره و 15 نمره ی امتحان باید از 20 7 بشی
:دینقل قول:
بسی خندیدیم
باور کن اگه این جور اتفاقی هم بیفته کسی نمیفهمه
کلا توی کنکور های آزمایشی بهترینشون قلم چیه
پس خیالم راحت شد آخه شیمی رو میترسیدم بیفتم باز کی حال داشت تیر بره امتحان بده...نقل قول:
آره جیگر
با احتساب اون 5 نمره و 15 نمره ی امتحان باید از 20 7 بشی
سلام به همه.
من سال سوم تجربي هستم
برا 1 نفر خالي بستم پيش مي خونم و حالا توش موندم نه مي تونم بگم خالي بستم نه ......
هركس مي دونه كنكور كي هست؟
كارتا كي مياد؟
1 از جاهاي كه كنكور ميدن؟
و.........
رو بگه بهم ممنون ميشم.
كوچيكه همه بچه هاي p30.:11:
کنکور تجربی 5 تیرنقل قول:
هركس مي دونه كنكور كي هست؟
کارتا معمولا 3/4 رو قبل کنکور میاد فکر کنم یه جا خوندم امسال 1 تیر کارت میدن..نقل قول:
كارتا كي مياد؟
سلام
از ما که گذشت...نقل قول:
باور کن اگه این جور اتفاقی هم بیفته کسی نمیفهمه
کلا توی کنکور های آزمایشی بهترینشون قلم چیه
امسال گاج میاد روی همه شون رو کم میکنه.!!!
======================
دیدم همه فعالیت سیاسی می کنن...:27:
گفتم ما هم جامون خالی نباشه...:5:
یه شعر جالبی هست فکر کنم این باشه
از ان نترس که های و هو دارد از ان بترس که سر به زیر دارد:31: