فوت و فن رو چند نفر از بچه ها گفتن زیاد جالب نیست من از گاج استفاده میکنم راضیم ولی چون خودم فوت و فن رو ندیدم نظری نمیتونم روش بدم بجز اینکه نقل قول بچه های دیگه رو بکنمنقل قول:
فوت و فن رو چند نفر از بچه ها گفتن زیاد جالب نیست من از گاج استفاده میکنم راضیم ولی چون خودم فوت و فن رو ندیدم نظری نمیتونم روش بدم بجز اینکه نقل قول بچه های دیگه رو بکنمنقل قول:
منم امروز رفتم کتاب فروشی یکی از آشنایان گفتم به جای رمزینه چی بگیرمنقل قول:
اين كوله پشتي قضيش چيه ؟ ميشه يكم توضيح بدي ؟ چي جوريه (+اسم سايت يا تلفن انتشارات !)
همی کتاب عباس مرادی برای کوله پشتی رو پیشنهاد کرد
خودمم یه نگاه سطحی انداختم خیلی جالب بود
اگه تا آخر این هفته رمزینه نیاد همینو میگیرم
دوستان، دیگه ول کنین این خریدای کتاب رو! الآن دیگه وتش نیست. بدون وسواس با همین چیزایی که داری، بسازید.
سلام دوستان.
ممنون از راهنمایی ها.
سوال دیگه: کتاب اموزشی برای فیزیک پیش دانشگاهی 2 چه کتا بی خوبه که بشه با خوندنش فیزیک پیش 2 رو بالای 17-18 گرفت؟ درضمن من غیر حضوری میخونم و از 20 نمره امتحان میدم! لطفا دوستانی که مطالعه کردن کتاب خاصی رو که بشه بالای 17-18 نمره اورد راهنمایی کنن:11:
غیر حضوری از 20 نمره نیستنقل قول:
من خودم غیر حضوری هستم.
گاج خوبه یا گل واژه
نقل قول:
با توجه به رویکرد امتحانات تشزیحی مسلما گل واژه بهتره ...
30 سال کنکور پایه آبی قلم چی.نقل قول:
اگه فقط هدفت تست و پاسخ تشريحيشه همون گاج خيلي خوبه مخصوصا اين كه درسنامه داره ....ولي 1 ايرادي كه داره اينه كه خيلي تستاش زياده.....نقل قول:
آبي قلمچي تعداد تستاش كمتره ولي به نظرم پاسخ تشريحي تستاش نسبت به گاج خيلي ضعيفتره....ولي اگه بخواي با تعداد تست كمتر تمرين كني آبي قيمچي عاليه....
اگه 1بار از روي 1 كتاب تست زدي حالا ميخواي بيشتر تمرين كني،فيزيك پايه خوشخوان واقعا عاليه.....
مولف دیفرانسیل 2 نشر الگو مهرداد کیوان همونی که چندبار تو برنامه گزینه 2 در مورد دیفرانسیل صحبت کرده و طراح سوالات دیفرانسیل آزمون گزینه 2 هم هست.
من به خاطر همین نشر الگو گرفتم البته بین همگامان و خشخوان و نشر الگو شک داشتم که آخرش نشر الگو گرفتم(فکر کنم بیشتر اسم مهرداد کیوان باعث شد بگیرمش!!!) امیدوارم پشیمون نشم دوستانی که تا به حال استفاده کردن نظرشون در مورد این کتاب چیه؟ نتیجه گرفتن یا نه؟ به نظر خودم مختصر و مفید آموزش داده !
سلام دوستان.امسال میخوام کنکور آزمایشی بدم و خودمو یه محکی بزنم.برای دروس حسابان - فیزیک - ادبیات و بقیه درس ها چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
حسابان:آموزش:مبتکران تالیف عباس امیدوار .....تست:اگه بتونی بتفش قلمچی یا خوشخوان بزنی عالیه...اگه برات سنگین بود آبی قلمچی رو بزن
فیزیک پایه:تست و آموزش خوشخوان اگه برات سنگین بود گاج سفید،اگه اینم سنگین بود آبی قلمچی
ادبیات:آموزش:گاج یا کلک ...تست:خیلی سبز با انرژی اتمی
نقل قول:
تا اینجا که ازش استفاده کردی نظرت چیه؟؟؟(چقدر به اون چیزی که می خواستی نزدیکه)
در کل راضی هستی...
به نظر خودم از خشخوان بهتر بود! فعلا نخوندمش یعنی فعلا کلا قید درس خوندن زدم یه جورایی تموم کردم:41: فعلا دیف 1 میخونم با یه نگاه سطحی خوب به نظر میاد مطالب مختصر توضیح داده بعد هم تست از همه مهمتر من به خاطر تستهای تالیفی نشر الگو گرفتم چون مولفش سوالات دیفرانسیل آزمون های گزینه 2 طرح میکنه:46: میتونی یه قسمنتش دانلود کنی خودت ببینینقل قول:
دیفرانسیل 2 نشر الگو:
سایر کتاب های نشر الگو:کد:http://www.olgoopub.com/sn/books/pt/full/id/79
اینو حتما دانلود کنید!(خودم الان دانلود کردم!) شیوه آموزشش اینجوریه اول آموزش مختصر بعد هم تست تو این قسمت مفاهیم اولیه مشتق توضیح داده یعدش هم 93 تا تست داره پاسخ تشریحیش هم هست!کد:http://www.olgoopub.com/sn/books
کد:http://www.olgoopub.com/sn/books/pt/full/id/41
سلام
من اين كتاب املا و لغت سبطي را گرفتم ولي اصلا نميدونم چه طوري بخونم !!!يكي كه خونده و جواب گرفته لطفا كمك كنه.
ممنون.
نکات مطرح شده را دقیق بخونید. تمرینهای داده شده را کامل انجام بدید. توصیههای مولف را جدی بگیرید. کتاب را به مرور و با مرور بخونید. تمرینها شما را کاملا آماده میکنه، فقط باید باحوصله این کار را انجام بدید. عجله نکنید...نقل قول:
وقتی به تستهای آخر کتاب رسیدید، میفهمید حتی پیدا کردن غلط املایی توی متنهای باستانی (!) کنکور چهقدر آسونه :46:
نقل قول:
میشه لطفا توضیح بدی کلا دیفرانسیل 2 کوله پشتی چند صفحه هست بعدشم سبکش چجوریاست...از خوشخوان بهتره...
بین دیفرنسیل 2 کوله پشتی و انرژی اتمی موندم کدوم انتخاب کنم...
مرسی
لیست کتابای انتشارات فار رو کسی داره
نقل قول:
می تونی به وبلاگ انتشارات سر بزنی اینم آدرسش:
نقل قول:
فکر کنم همه ی کتابش معرفی نکرده.....
محمد جان میشه یه قسمت از کتاب دیف 2 نشر الگو دانلود کنی بعد یه مقایسه بین نشر الگو و کوله پشتی بکنی:11:نقل قول:
والله کتاب(دیفرانسیل کوله پشتی) خوبیه من اول فکر کردم نویسندش عباس امیدواره رو همین هوا خریدمش ....بعد از چند وقت اتفاقی دیدم رو جلدش نوشته عباس مرادی،نمیدونم ولی به نظر م کتاب خیلی خوبیه..
البت من شنیدم که دیفرانسیل عباس امیدوار رو کوله پشتی منتشر میکنه ولی هرچی از کتاب فروشی ها میپرسم میگن فقط عباس مرادی دارن.....
کتابش تو اکثر کتاب فروشی ها هست...
من دیروز واسه کوله پشتی رفتم از به کلی فراموشش کردم :41: حالا اگه بهتر از این باشه میرم عوضش میکنم فکر نکنم مشکلی باشه منتظر مقایسه میمانیم:46:
ميدونم بايد خوند...ولي من نميدونم املاهاش را چه طور بخونم يعني بايد بشينم اون قسمتايي كه كلمات هم خانواده را آورده حفظ كنم؟؟؟؟نقل قول:
دوست عزیز دقیقا دلیل استقبال بچه ها از کتاب املا و لغت دکتر سبطی همین ریشه های کلماته به خاطر همینه که این کتاب ترکونده نیازی نیست حفظ کنی مثلا فرق نواحی و نواهی خیلی ها شاید تو این مشکل داشته باشن ولی کسی که بدونه نواحی از ناحیه گرفته شده و نواهی از نهی ، مناهی دیگه این تو این دوتا لغت قاطی نمیکنه و معنیش هم همیشه یادش میمونه نواحی:اطراف و کناره ها نواهی : کارهای ناپسند و نهی شده که تو این کتاب هم هم خانواده کلمات هست هم معنی و هم ترکیب های رایج فقط مرور کردن یادت نره :46:نقل قول:
احساس میکنم شما صفحهی اول فصل 1 را نخوندید! لطفا یه بار دیگه بخونید:20:نقل قول:
اگه دقت کنید خود نویسنده تأکید داره که مطالب را به شیوهای تحلیلی و تفهیمی آموزش بده، نه فقط مبتنی بر حفظ کردن. مواردی مثل کلمات همخانواده و ترکیبات رایج در این کتاب برای این اومده که کمک کنه با این شیوه، یاد بگیرید!
شما روشی که مولف توضیح داده را اجرا کنید و مطمئن باشید که نتیجه میگیرید. آخرین جمله این هست:
کافیست یکبار با این نکتهها آشنا شوید و کمی تمرین حل کنید؛ آن وقت تشخیص این موارد در تستها برایتان کار سادهای خواهدبود. خودتان خواهیددید!
اگه انقدر موضوع را برای خودت سخت و پیچیده نکنی، واقعا خواهی دید:10:
دوباره گاج یه کتاب خوب (واقعا خوب) منتشر کرد! واقعا عالیه 30 کنکور عمومی 5سال اخیر رشته های مختلف تو یه کتاب جمع کرده به نظرم واسه دوران جمع بندی عالیه البته خودش گفته به سه روش از این کتاب میشه استفاده کرد خودتون این شاهکار گاج ببینید
دور دنيا در چهار ساعت با سنجش آخر(دروس عمومي)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اين كتاب از مجموعه كتابهاي دور دنيا در چهار ساعت با سنجشآخر و در برگيرندهي 30 كنكور عمومي (زبان و ادبيات فارسي-عربي-دين و زندگي-زبان انگليسي) به اين ترتيب ميباشد:
- 24 كنكور دانشگاه سراسري سالهاي 85 تا 88 داخل و خارج از كشور براي تمامي گروههاي آزمايشي
- 6 كنكور دانشگاه آزاد اسلامي سال 88 داخل و خارج از كشور براي تمامي گروههاي آزمايشي
لازم به ذكر است داوطلب ميتواند از اين كتاب به سه روش: سنجش آزموني، سنجش درسبهدرس و سنجش موضوعي استفاده نمايد. پاسخهاي تشريحي اين كتاب در مجلّدي ديگر قرار دارد.
قیمت - اصلي: 65000 ريال
با تخفيف نوع کاربر آبي (58500 ريال)
من که دیگه کتاب خریدن رو تعطیل کردم . تازه رفتم دو تا کتاب ادبیات فارسی گاج رو پس دادم و موضوعی خریدم . (کلک معلم )
دوقفسه فقط کتابهای ریاضیات دارم + فیزیک
همچین چیزی برای اختصاصی ریاضی نداده؟نقل قول:
دوباره گاج یه کتاب خوب (واقعا خوب) منتشر کرد! واقعا عالیه 30 کنکور عمومی 5سال اخیر رشته های مختلف تو یه کتاب جمع کرده به نظرم واسه دوران جمع بندی عالیه البته خودش گفته به سه روش از این کتاب میشه استفاده کرد خودتون این شاهکار گاج ببینید
دور دنيا در چهار ساعت با سنجش آخر(دروس عمومي)
چرا داده فکر کنم دوسالی میشه که چاپ شده با نام سنجش آخر فقط اسمش امسال شده "دور دنیا در چهار ساعت با سنجش آخر "(اسم جالبیه!) سنجش آخر مثل کنکوره سوالات عمومی و تخصصی + پاسخنامه کلیدی تو یه جلد پاسخ های تشریحیش هم تو یه جلد خوبی سنجش آخر عمومی اینه که سوالات عمومی 6 رشته 4سال اخیر داره که خیلی خوبه و دیگه لازم نیست مثلا دانش آموز ریاضی بره سنجش آخر ریاضی رو هم بگیره!نقل قول:
لینک کتاب های دور دنیا در چهار ساعت انتشارات گاج
کد:http://www.gajshop.com/tsms/?page=shop/browse&category_id=c8aa65b9d959ca10291c15839f555dd9&
سلام . برای فنی و حرفه ای کتاب کنکور برای دروس عمومی موجوده ؟ چه کتابیه؟ اسم ؟
ممنون :5:
نقل قول:
سلام.نقل قول:
والله من الان خونه نیستم که ببینم چند صفحستََََ:5:فکرم نمیکنم خیلی مهم باشه....والله فکر نمیکنم من فرد مناسبی برای قضاوت درباره کتاب دیفرانسیل 2 باشم،چون اولین باره که دارم مباحثشو میخونم،چون پارسال نه مدرسه رفتم نه کلاس....ولی اونقدری که من میفهمم و براتون توضیح میدم.:
درباره کتاب کوله پشتی باید بگم به نظر من مثالهای تشریحیشو عالی توضیح داده و ترتیب مثالها و تستاش از آسون به سخته،هرجا لازم بوده از شکل برای تفهیم بیشتر مطلب استفاده کرده ،کلا کتاب روونیه.....ولی به نظرم برای کسی که بخواد درصد بالایی بزنه باید 1 کتاب مکمل تست کنارش داشته باشه مثل خوشخوان....من خودم اول کوله پشتی رو خوندم بعد رفتم سر خوشخوان ،به نظرم اون مبحثو عالی یاد گرفتم...
امیر جان من کتاب انرژی اتمی رو دیدم، به نظرم تو هم مثل من بیشتر به مولف کتاب اهمیت میدی تا محتوای کتاب:5::46:ولی من با مولف این کتاب حال نمیکنم.....به نظرم توی توضیح مطالب بعضی جاها خیلی افراط کرده و بعضی جاها هم خیلی ایجاز .....سطح سختیشم به نظرم از کوله پشتی سختتر و از خوشخوان آسونتره.........
من هرچی به مغزم فشار میارم دیگه بیشتر از این جیزی یادم نمیاد....پس فردا میرم خونه دوباره کتابارو میبینم اگه چیز جدیدی فهمیدم ،بهتون میگم.
شرمنده.
کتاب تست خوب ریاضی 2 چی هست؟؟؟
البته به غیر از قلمچی!!!
بچه ها چندین بار جواب شما رو دادن تا حالانقل قول:
گاج یا
تست مبتکران که 2 جلده سطحش از گاج بالا تره نویسنده هاش:مهندس عطااله صادقی و فرهاد ابوالقاسمی
سلام!
بچه ها برای گسسته چه کتابی خوبه ؟
من خودم خوشخوان دارم بخش اول گراف و خیلی خوب توضیح داده بود... ولی بخش 2 یعنی نظریه اعداد ...نمیدونم در کل سخته یا کتاب بد توضیح داده !
اگه کتابی پیشنهاد میکنید بگید من بگیرم!
مرسی!
چیز خوبهنقل قول:
سلام!
بچه ها برای گسسته چه کتابی خوبه ؟
من خودم خوشخوان دارم بخش اول گراف و خیلی خوب توضیح داده بود... ولی بخش 2 یعنی نظریه اعداد ...نمیدونم در کل سخته یا کتاب بد توضیح داده !
اگه کتابی پیشنهاد میکنید بگید من بگیرم!
مرسی!
رمزینه :دی
شاید مبتکرانم خوب باشه!
نظریه اعداد کلا تو گستته سخت تر از مبحثای دیگه س... حل تستاش نیاز به خلاقیت داره بعضی وقتا
فوری:19:
بعضی از فصلهای فیزیک پیش با فصلهای فیزیک 1و2و3 یکیه.آیا کتاب انتشارات فار اون فصلای مشترکو کامل توضیح داده که نیازی نباشه کتاب خرید؟(آخه من فیزیک 1و2 اندیشه سازانو دارم که فصلای مشترکو داده تو فیزیک پیشش)میخوام فردا این کتابرو بگیرم لطفا دوستان زودنظر بدن.ممنون
هندسه 1 مبتكران ابولقاسمي بهتره يا گاج
هر دوش خوبن ولی من به شخصه مبتکران رو ترجیح میدم
سلام دوستان:40:
من میخوام فیزیک پیش رو کامل تست بزنم و بخونم و اگه مثلا 10 تا تست از پیش میاد 7-8 تاشو 100% بزنم.
درضمن اموزش و تست باشه چون هیچی از فیزیک پیش رو نخوندم و بلد نیستم .
لطفا کتابی رو که میخونین و ازش نتیجه ی مثبت گرفتین و فکر میکنین با این شرایط بدرد من میخوره رو بگین.
لطفا همگی کمک کنین.
راستی کتاب گاج سفید پیش چطوره؟ چون شنیدم هم اموزش هست هم تست !
انتشارات کتاب سبز هم فیزیک دازه کسی فیزیک پیش کتاب سبز میخونه؟ اونم فکر کنم اموزش و تست هستش اون چطور کتابی هست؟
لطفا هر کتابی رو که میخونین و واقعا کتاب خوبی هست رو بهم بگین چون باید تا اخر اردیبهست فیزیک پیش رو کامل بلد باشم.ممنون:10:
راستی از کتاب فیزیک پیش چندتا سوال میاد تو کنکور؟؟؟؟؟؟؟؟
تویه این فرصت باقی مونده باید بینید چه تستایی از چه فصلایی هر سال میاد بعد بشینید آسونا رو کار کنید.فکر کنم گزینه 2 می گه چه مباحثی میاد.(یعنی باید موضوعی بخونی)نقل قول:
سراغ فیزیک پیش سبز نرو. من گرفتم پشیمون شدم . یه طوریه که بعد از تست زدن چیزی به معلوماتت اضافه نمیشه . اول فکر میکردم من فقط این حس رو دارم ولی 2تا از دوستام عین این حرف رو تایید کردن. خودم از اندیشه سازان استفاده میکنم ولی بعید میدونم به کارت بیاد . از من میشنوی واسه آموزش کتاب درسی رو بخون که خیلی عالیه (یه بار امتحان کن پشیمون نمیشی) فقط باید عمقی و با تمرکز بخونی. واسه تست هم هرچی بزنی خوبه فقط پاسخنامش کامل باشه . اندیشه سازان گاج قلمچی خوبن . البته گاج رو بچه های این فروم میگفتن تستاش زیاده . شاید نرسی بزنی . 10 سال کنکور یا 7 سال کنکور قلمچی هم بد نیست. واسه وقتی که مونده خوبهنقل قول:
دیر گفتیننننننننننن من خریدم کتاب سبز فیزیک پیش 1 و 2نقل قول:
یکی از دوستانم فیزیک پیش 1 رو سال پیش خونده بود تستایی که از پیش 1 اومد بود رو کامل زده بود الانم دانشجوی داروسازیه! من قصد دارم فقط فیزیک پیش رو کامل بخونم! چنتا سوال از پیش دانشگاهی فیزیک میاد؟؟؟
ممنون.
دوستان یه کتاب در مورد حسابان سوم بدید من چیزی نمی فهم از حسابان نمیدونم چرا اصلا ریاضی پایم ضیفه یه کتاب دیگه هم معرفی کنید