اینم یه توپ بسیار زیبا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/160552166/Adidas_Teamgeist_2_Beijing_by_SG.zip.html
Printable View
اینم یه توپ بسیار زیبا
لینک دانلود :
کد:http://rapidshare.com/files/160552166/Adidas_Teamgeist_2_Beijing_by_SG.zip.html
سلام
دوستان من یکی از پچ های Beauty جان رو نصب کردم همون که خودشون هم پیشنهاد کرده بودند.
همه چیز خوبه منتها موقع بیرون اومدن از بازی دچار مشکل میشم و نمیاد بیرون!نقل قول:
(من پچ burgum رو پیشنهاد میکنم)
مشکل چیه؟
الان تو فصل دومم بالاخره تونستم تو 3 تا بازی پشت سر هم هتریک کنم الان آقای گل لیگم اما نمی دونم چرا دعوتم نمی کنن تیم ملی ؟!
تو فصل اول تو رنکینگ آقای گلیه مسابقات اتوئو اول شد با 38 منم با 32 تا سوم بودم حالا تو فصل بعد مگه نباید رنکینگش صفر می شد الان من اتوئو رو هم رد کردم و اولم این رنکینگ صفر می شه ؟!، اگه جواب مثبته چه موقعی ؟!
آقا میشه بگین این توپا که میزارین چطوری وارد بازی کنیم؟ با کیت سرور نمیشه یا من نتونستم ؟ در کل یه کمکی کنید:41:
دوستان سلام
من تازه دو روزه از pes2008 به pes2009 ارتقاء یافتم.
خیلی باحاله ولی گرافیک بعضی بازیکن ها مثل لیونل مسی زیاد جالب نیست.
اما بازیکن هایی مثل اتوئو ، هلب، آنری و .. حرف نداره.
طبق معمول هم که ایران جزء کشورهای دنیا به حساب نیومده!
منظورم اینه که نامردا حتی نکردن اسم بازیکن ها رو درست بدن.
گرافیک بخوره تو فرق سرشون.
سلام به همه دوستان
آقا یه چیزی بگم که به همه این دعواها پایان بدید.
هرکس میگه فیفا بره فیفا بازی کنه و الکی نیاد از گیم پلی و یا هرچیزی دیگه تو ساکر ایراد بگیره. اوناهم که دارن ساکر بازی می کنن و هی ایراد میگیرن و غر می زنن خوب اولا معلومه که این دسته بازی فوتبالی بهتر از ساکر پیدا نکردن و الکی دارن ایراد میگیرن . ثانیا اگه راست میگن برن خودشون بازی بسازن.
بابا این بازی وقتی از دور نگاه می کنی انگار یکی داره از تلویزیون فوتبال تماشا می کنه.
مثلا شما همین امروز مد لیگ قهرمانان رو با بازی امشب که تو لیگ قهرمانان برگزار میشه مقایسه کنید. بعد بیاید نتیجه رو اینجا بگید.
دوستان میشه یه خواهشی ازتون بکنم؟
میشه یه نفر یه لینک یا راهنما بهم بده که کلیه امکانات و تنظیمات بازی pes رو آموزش بده؟
یعنی تغییر تاتیک، پرسینگ، ضربه آزاد و...؟
خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه.
مرسی
من بالاخره یه فصل رو تموم کردم تو پورتموس بودم و اخر فصل هم تئ 11 بازی 15 تا گل زدم و و7 شدیم بلکبورن اول شد فصل نقل انتقالات پیشنهاد داد منم رفتم و اشتباه کردم چون به نظرم نباید زیاد باشگاه عوض کرد
سلام.
من میخوام یک کیت نصب کنم ولی یک مشکلی دارم.عکسی که گزاشتم رو ببینید:
نوشته: Setting EXE: No action required
میشه کمکم کنید ...؟
مال تنظیمات صدای ویندوزت هستنقل قول:
بزارش رو desktop stereo speakers
درست میشه
تو اواسط فصل اول Become A Legend هم اين مشكل برام پيش اومد ؛ براي كسي اين مشكل پيش نيومده ؟ يكي به من بدشانس كمكي بكنه :44:نقل قول:
اینجا کسی با کسی دعوا نداره :13:نقل قول:
هر کسی می تونه نظرش رو بده فقط نمی دونم چرا بعضی ها اینقد سنگ Pes و کونامی رو به سینه می زنن بازی درسته خوبه ولی خوب ایرادم داره دیگه بازی که بدون عیب نمی شه :18:
به نظرم گیم پلی رو فقط به خاطر BAL تغییر دادن چون اگه با گیم پلی قبلی این مود رو درست می کردن من یکی که تو هر بازی 20 باز هتریک می کردم :27:
شما تو BAL تو هر دو نیمه یه طرف زمین بازی می کنید که می تونستن با چرخش 360 دوربین این مشکل رو حل کنن که نشد من که می گم تقصیر خود کونامیه انتظارات رو از خودش بالا برده ما یه عمر با اون گیم پلی زندگی کردیم حالا تا بیایم با این گیم پلی عادت کنیم خوب طول می کشه دیگه :46:
نقل قول:
من که PES بازی نمیکنم:8: ولی خیلی جالبه یعنی هر دو نیمه مثلا از راست به چپ میزنی(و بالعکس)
من بعد از نصب يه پچ که آپ کيت ها بود و نصب kitserver به اين مشکل برخوردم که لباسها سياه نشون داده ميشن. در حالي که kitserver کاملا نصب شده اگه کمک کنين ممنون ميشم.:41:
خداييش گرافيكش اگه از چند متري نگاه كني بمراتب بهتر از تصوير فوتبالهاي داخل ايران هستنقل قول:
بابا این بازی وقتی از دور نگاه می کنی انگار یکی داره از تلویزیون فوتبال تماشا می کنه.
چه جوری تو Become A legend قدرت بازیکنو افزایش بدم؟با ترینر میشه این کارو کرد؟
باید خوب بازی کنی که زیاد بشه ، البته یه برنامه تو چند صفحه قبل گذاشتن که میتونی قدرت بازیکنتو زیاد کنی اگه خواستی میتونی دانلودش کنینقل قول:
آقا چه جوری میشه online بازی کنی ؟ من هر کاری میکنم نمیشه لطفا کمک ...
باید نسخه اصلی بازیو داشته باشی .نقل قول:
دوست عزیز دقیقا مشکلت به چه صورته ؟!!!نقل قول:
سلام
دوستان من یکی از پچ های Beauty جان رو نصب کردم همون که خودشون هم پیشنهاد کرده بودند.
نقل قول:
(من پچ burgum رو پیشنهاد میکنم)
همه چیز خوبه منتها موقع بیرون اومدن از بازی دچار مشکل میشم و نمیاد بیرون!
مشکل چیه؟
یعنی بعد از نصب این پچ به این مشکل بر خوردی ؟
من به جزء کند شدن لودینگ اول بازی دیگه هیچ مشکلی با این پچ نداشتم نمیدونم چرا شما این مشکل رو داری !!! عجیبه
-----------------------------------
این هم کامل کننده تیم ایران برای پچ burgum
Iran Patch For Burgum Patch v0.35
1,022 kb
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32791
این هم یکی از پچ های خوب دیگه هستش که بیشتر روی لیگ آلمان کار شده
میتونید تغییرات رو ملاحظه کنید
Downtown Patch Beta 0.6
35.15 Mb
This is the PES 2009 Downtown Patch 0.6 by LordMephisto & FCHکد:http://www.softexia.com/news.php?readmore=4410
Features:
- Bundesliga replaced Eredivise - Ajax,Feyenoord,PSV will be relink later
- All Bundesliga Teams
- All Bundelsiga Kits incl. Numbers and fonts for the kits
- All Formations für Bundesliga
- All players Stats from the Bundesliga values patch 2008 of "Eulinho"
- Appearance of the Bundesliga teams adjusted, no guarantee that each player looks orginal
- Many orginal Faces relink
- Proper Leaguenames
- All league and club emblem and logo in High Quality
- New Boots
- New Glowes
- All Premier League Kits
Transfers:
- Silvestre -> Arsenal London
- Saha -> Everton
- Nash - > Everton
- Robinho -> Manchaster City
- Wright-Phillips -> Manchaster City
- Berbatov -> Manchaster United
- Riera - Liverpool
- Quaresma -> Inter Mailand
- Shevchenko -> AC Milan
- Senderos -> AC Milan
- Brocchi -> AC Milan
- Baptista -> AS Rom
- Menez -> AS Rom
- Baros -> Galatasaray
- Kezman -> Paris St. Germain
How to install:
Simply copy Kitserver folder into your PES 2009 main folder and start the setup.exe in Kitserver folder and then select your PEs2009.exe and click "install"
Copy the "save" folder in C: Documents and Settings PC-NAME Program Files KONAMI Pro Evolution Soccer 2009
من هم موافقم شبکه 3 هم نمیتونه بااین کیفیت فوتبال پخش بکنهنقل قول:
:31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31: :31:
اره ميشهنقل قول:
اسمش هم اينه : PesLegend
تو xp اجرا نميشه و بايد آخرين دات نت نصب بشه
ولي تو ويستا اجرا ميبشه
راستي بچه ها هر كسي خواست قدرت بازيكنش را تو b a l زياد كنه و برنامه تو xp اجرا نشد ميتونه سيوش را اينجا بزاره تا بقيه واسش اينكارو بكنند
اگه خواستين من اينكارو ميكنم
beauty عزیز اول ازت به خاطر گذاشتن پچ ها تشکر میکنم.
من ازت تقاضا دارم لینک دانلود پچ Burgum را که گذاشتی و کامل ترین معرفیش کردی را مجدد بگذاری.
چند صفحه عقب تر یک لینک پیدا کردم اما مطمئن نبودم همون پچی هست که شما معرفیش کردی برای همین ممنون میشم خودت لینک دانلود پچ Burgum را بگذاری.
البت اگر تمام پچ هایی که به پچ Burgum مرتبط هست مثل همین پچ تکمیل کننده تیم ملی ایران و بقیه چیزها که در ارتباط با پچ burgum بود را در یک پست بگذاری خیلی خوب میشد.:11:
بهترین و کاملترین patch برای pes2009
BURGUM PATCH for PES 2009 v0.35
File Size : 33,00 Mb
Features:کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32685
- All Champions League and UEFA Cup teams (BATE, Anorthosis and Aalborg still in BETA VERSION, some UEFA Cup teams also still in BETA VERSION)
- EPL, Ligue 1, Serie A, LFP updated transfers, rosters and player numbers (some players missing, need to be created)
- Bundesliga in place of Eredivisie - existing players added to the squads, non-existing are 'names only'
- Bayern Munchen and Werder Bremen 100% done
- Other A teams updated transfers, team rosters and accurate player numbers (some players missing, need to be created)
- Croatian 1. HNL League in Others B ('player names only, several in-game edited kits, still in BETA VERSION)
- Almost completed relinked kits (some Nationals, LFP and newly created teams still mising kits)
- Unlocked Classic Teams and Classic Players with real names
- Sandbags removed!!!
----------------------------------------------------------
آخرین آپدیت برای فایل edit (مثلا موهای رونی مثل الانش کچل شده)
این فایل رو باید جایگزین فایل قبلی که به همین اسم در فولدر save هستش بکنید
BURGUM Update - 2 Nov
File Size : 487 kb
Kit & Relink = PES2009 Kit-Patch 0.60 by PES next-gen Editing Blogکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32652
Update CONTENT:
Ji Sung kit name (REAL)
Rooney hair (current)
Rafael and Possebon created for Manchester United
Manchester United players name in full
Barclays Premier League
England players number updated
Beckham in A.C. Milan
کامل کننده تیم ایران
Iran Patch For Burgum Patch v0.35
File Size : 999 kb
Password : persiangulfکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32786
آپدیت های گرافیکی برای این پچ
Graphic patch for Burgum V0.35
File Size : 12,00 Mb
By Osceanxکد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32781
All the flags with own style (including nationality)
Like the left shields (which come in the patch of burgum)
Command of the ps3 xbox (optional)
All logos competitions replaced with own style (including repeats)
Por Osceanx
Todas las banderas con style own (incluyendo nacionalidad)
Dejados los escudos igual (lo que vienen en el patch de burgum)
Mando ps3 por la de xbox (opcional)
Todos los logos de competiciones reemplazados con style own (incluyendo repeticiones)
عکس ها و توضیحات مربوط به هر پچ در لینک های معرفی شده قرار داره
سلام دوست عزیزنقل قول:
من قصد توهین به شما و یا هیچ یک از دوستانم رو نداشتم. این بحث داشت یک مقدار شکل جنجالی به خودش می گرفت و از حالت یک اظهار نظر شخصی خارج میشد. برای این من پست رو زدم. شما در مواردی حق دارید. ولی دوست من مواردی رو که شما مطرح کردید حالتی غیر واقعی داشت که با منطق فوتبال که تا حد زیادی در ساکر 2009 رعایت شده مغایرت داره. این رو از من حقیر بپذیرید. از سوء تفاهم پیش اومده هم عذر خواهی می کنم.
در ضمن تو bal که ما بازی می کنیم. چرخش زاویه دوربین به صورت 360 درجه رعایت شده. یعنی مثلا در نیمه اول از راست به چپ و در نیمه دوم از چپ به راست بازی می کنم.
نقل قول:بابا این دیگه چه حرفی بود ......چه ربطی به bal داره آخه گیم پلی بازی!!!!!!!:18:نقل قول:
به نظرم گیم پلی رو فقط به خاطر BAL تغییر دادن چون اگه با گیم پلی قبلی این مود رو درست می کردن من یکی که تو هر بازی 20 باز هتریک می کردم
من چطور بازیکنم را قوی کنم
ورژن کیت سرورتو عوض کن.نقل قول:
لینک دانلود نسخه جدید:
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32543
دلیلش اینه که تو فایل Edit patch آدرس کیت های تیمهایی که لباسشون سیاه میشه داده نشده. میتونی با برنامه kit rilinker اینکار رو انجام بدی. اینم لینکش:نقل قول:
یا از یه فایل edit درست استفاده کنی. در این مورد من خودم هیچ پچی دانلود نمی کنم تا اینکه لیگ آلمان درست بشه(بازیکنا و Skillها).کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32190
سلام بر فوتبال دوستان خوبم 2 تا خبر توپ و دسته اول براتون دارم
1 - اینم تراینر کامل برای اونایی که میخواستن Point رو زیاد بکنن و خودشون قوی بشن که براشون آپلود کردم :
کد:http://www.4shared.com/file/69795134/8449137/PES_2009_Trainer.html
2 - این یکی رو دارم تستش میکنم فردا احتمالا براتون بگذارمش یک کرک جدید پیدا کردم به نظر میاد هم سالمه هم
درست بازی رو اجرا میکنه تا الان که براتون دارم این خبر رو مینویسم 2 تا بازی کردم با این کرک نمیدونم بیخوابی زده
بسرم یا راستی راستی این کرک باعث شده که دیگه کامپوتر خود به خود تکل نزنه به نظرم که فعلا بازی جالبتر شده
فقط این کرک یکم حجمش برای آپلود کردن زیاده لطفا نظرتون رو بگین که آیا کرک سالم تو درست اجرا شدن بازی به
صورت درست تاثیر گذار هستش یا نه یکیهم که میخواهید براتون آپلودش کنم یا نه چون با یک برنامه جستجوی فایل توی
اینترنت دانلودش کردم لینک ندارم که براتون بگذارمش اگر فقط 5 نفر این حرف منو قبول داشته باشه و کرک رو بخواهند
فقط تشکر رو بزنند تا تاپیک بیخودی شلوغ پلوغ نشه من هم براشون آپلودش بکنم
:8: :8: :8: :8: :8:
کیت کلاسیک انگلیس
------
کیت کلاسیک آلمان
برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت در pes2009 بروید
نقل قول:
کد:www.--------.tk
کیت یونتوس
برای دانلود به سایت زیر قسمت کیت در pes2009 بروید
نقل قول:
فیس Denilson
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید
نقل قول:
فیس Denilson
برای دانلود به سایت زیر قسمت فیس در pes2009 بروید
نقل قول:
اینم یه بوت پک
---------------
اینم یه بوت پک دیگه
----------------
اینم یه بوت پک دیگه
برای دانلود به سایت زیر قسمت کفش در pes2009 بروید
نقل قول:
اولا ورژن جدید اومدهنقل قول:
دوما فایل exe ، بازی رو از حالت read only خارج کن
دوست من نمی دونم ایراد کرک های شما از چیه من از اول که بازی رو نصب کردم نپریده بیرون و یا مشکل دیگه ای واسه دوستان بزارنقل قول:
من لوگوهای تیمها رو با کریشن مستر 08 از بازی فیفا 09 استخراج کردم وارد بازی pes 2009 کردم خیلی جالبه نه؟ الان که دارم bal رو بازی میکنم با اسامی تیمهای صحیح و لوگوهای واقعی بازی بیشتر بهم حال میده البته تیم های استقلال و پرسپولیس رو هم به بازی اضافه کردم کلی وقت گیر شد اینیکی ولی جالب شده چند تا تیم بوندس لیگایی رو هم با اسامی و لوگوهای واقعی وارد بازی کردم همه این کارها رو با edit خود بازی انجام دادم
من توی تیم ملی هلند همیشه نیمه دوم مییومدم بازی ولی بازیکن برتر شدم ولی بهترین بازین جام جهانی
شانس آوردم بازی فینال توی وقت اضافه دوم شوت زدم کاسیاس نگگرفتش رفت گل
راستی کاپیتانم بودم جای نیستروی که اومم بازوبند داد به من
کاپ تو دستم لمس کردم "دی
عکسش :
این هم همون کرک که بهتون گفته بودم من که با این کرکه بیشر حال میکنم
انتخاب با خودتونه من که آپلودش کردم برای کسایی که از کرک رنج میبردن
حجم 8 MB که بعد باز کردن میشه 46 MB
اینم تراینر کامل برای اونایی که میخواستن Point رو زیاد بکنن و خودشون قوی بشنکد:http://www.4shared.com/file/69841871/95377a00/NEW_CRACK_PES_2009.html
کد:http://www.4shared.com/file/69795134/8449137/PES_2009_Trainer.html
داداش این ترینرت ویروس دارهنقل قول:
من از کاسپر اسکای استفاده میکنم کاملا سالمه فقط کار نمیکنه تاثیر نداره نحوه استفاده چیه باید در حین اجرای بازی از ترینر استفاده کرد؟ فرقی نداره ترینر کجا باشه؟ یا باید تو فولدر سیوها باشه؟ محمد خان ترینر میذاری لطف کن توضیح بده اینم مثل اون تعمیرکننده سیوت نباشه سرکاری