وقتی وارد میشم هیچ متنی مشخص نیست صفحه سفید نمایش داه میشه
Printable View
وقتی وارد میشم هیچ متنی مشخص نیست صفحه سفید نمایش داه میشه
لطفا جواب بدید.اخه تمام بچه هایی که ایرانسل رو به کامپیوتر وصل میکنن همین مشکل رو تو کنفرانس داران.نقل قول:
فقط دو صفحه قبل رو یه نگاه میکردی... !نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
با سلامنقل قول:
ديگه ايرانسله
نميشه كاريش كرد
بايد با مشكلاتش ساخت
راهي نيست دوست عزيز
موفق باشيد.
با وی پی ان امتحان کردی؟نقل قول:
سلام.من یک ایدی دارم وقتی میخواهم با هاهو مسنجر کانکت بشم مینویسه
your account has been locked (81003003
لطفا بگین مشکل چیه
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
شما از وی پی ان با پرتوکول l2tp استفاده کن مشکل حل میشه.نقل قول:
با اون حله.میخواستم ببینم راه عادی هم داره یا نه:31: با این حال سپاس گذارمنقل قول:
با سلامنقل قول:
اكانت شما قفل شده
به دو دليل
يا اينكه خيلي وقته ازش استفاده نكرديد
يا اينكه رمز اشتباه چند مرتبه وارد شده و موقتا مسدود شده
موفق باشيد.
شما مطمینی؟ ...نقل قول:
اگه چه مدتی ازش استفاده نشه قفل میشه؟
قبلنا اینجوری بودا! الان فکر نکنم اینجوری باشه ... :10:
با سلامنقل قول:
يعني الان اگه 2 سال از اكانت استفاده نكني قفل نميشه؟!
موفق باشيد.
نقل قول:نقل قول:
اون قدیم ها که من یائمه 90 روز استفاده نمیکردی غیر فعال میشد الان فکر کنم مدت زمانش بیشتر شده باشه
من نمیتونم وارد روم ها بشم وقتی اینتر چت رو میزنم اون کده که باید واردش کنی نمیاد هر چی منتظر میمونم
سلام خدمت دوستان
چند روزی هست می خوام اواتار مسنجرمو عوض کنم وقتی عکسی رو انتخاب میکنم و ok رو میزنم عکس در حالی که رنگی هستش ولی سیاه سفید نشون میده! برای خودم رنگی هست ولی از بچه ها که میپرسم میگن عکس سیاه سفیده !
یاهو رو هم پاک کردم دوباره نصب کردم ولی درست نشد
ممنون میشم کمک کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
دقیقا این مشکل رو منم دارم و چند نفر از ادلیستم علتش چیه ؟ هیچ جوره هم نشد حلش کنم ...
این دو تا عکس رو ببنید ... سمت راستی تو یاهو اینجوری میشه سمت چپ هم اصلیشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه عکسا جز عکس هایی که مال خود یاهو هست وقتی گذاشته میشه رنگش عوض میشه ... :13:
سلام من یه سوال دارم هر وقت با یاهو میخوام برم تو چت روم نمیشه یعنی قبلا مشد حالا نمیشه قبلا یه سایت آبی رنگ مینوشت منم روش کلیک میکردم و کد تطبیقی رو میزدم و وارد میشدم اما حالا اونم نشون نمیده 4 تا یاهو عوض کردم با هیچ کدوم نشد
با سلامنقل قول:
يه دور temp ويندوز و يا ياهو مسنجر رو پاك كنيد
ببينيد درست ميشه يا خير
موفق باشيد.
نقل قول:
با سلامنقل قول:
با وي پــي ان امتحان كنيد ببينيد مشكل حل ميشه؟
شايد فيلــتر شده توسط آي اس پي تون
موفق باشيد.
نقل قول:
سلام
نه هیچ تغییری نکرد یاهو رو کامل پاک کردم دوباره نصب کردم بازم همونجوریه ...:41:
دوستان الان آخرین ورژن یاهووو مسنجر کدوم هست؟
تو بعضی از روم ها چند تا ایدی مثل هم هست مثلا
reza10
reza11
reza12
reza13
چطوری یه نفر با چند تا ایدی وارد یه روم میشه؟
خب آسیا رو بزن دیگه . همه روم هاش فارسی هستندنقل قول:
نقل قول:Yahoo 11 BETA
کد:http://uploadorb.com/tb3xad4g3ica
نقل قول:Yahoo Supra
:)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463708
سلام دوستان :11:
از چت خود یاهو! ( off) که برام اومده می تونم آیپی فردی که برام اف گذاشته رو بفهمم؟
از چت جی میل چه طور؟
اگه میشه از کجا باید بفهمم. ( می شه راهنماییم کنین خیلی مهمه)
مرسی
نقل قول:نقل قول:
این مشکل با تغییر ورژن حل میشه .. ميشه تا زمانی که ورژن جدید نیومده از ورژن 10 استفاده کرد.
یا اینکه عکس های خودتون رو تو ورژن 10 وارد کنید وقتی عکساتون تو لیست عکس ها وارد شد این ورژن رو
آنیستال کنِید و ورژن 11 رو نصب کنید عکسای ورژن قبلی هست و مشکلی هم ندارن ..
فعلا تا زمانی که ورژن جدید نیومده میشه این راه حل رو استفاده کرد ...
سلام
دوستان من ورژن 10 یا 11 رو که نصب میکنم یا ارور میده پسورد اشتباهه بیشتر وقتا هم ارور مشکل در اتصال رو ایراد میگیره ولی از تو سایت یاهو هم اتصال درست برقرا میشه و هم پسورد صحیح کار میکنه و وارد ایمیل میشه ورژنهای پایین تر هم ویندوزم هنگ میکنه ممکنه واسه حل این مشکل راهنماییم کنید
یه سوال دیگه: غیر از مسنجر برنامه دیگه ای هست که جایگزینش بشه
با تشکر
نقل قول:
شما احتمالا ویندوز xp دارید درسته ؟
ورژن 10 و11 بهترین و سازگارترین حالتش روی ویندوز 7 و ویستا هست
نه دوست عزیز ویندوز من سون هستش که اینم که اخری نصب کردم اپدیت شده 2011 است ولی با قبلیا همین مشکل رو داشته با این ویندوز هم همینطور
نقل قول:
پس مشکا از ip شما هست
شما با وی | پی / ان تست کنید احتمال خیلی زیاد مشکل برطرف میشه
این نوع مشکلات در برقراری ارتباط 90% برمیگرده به اینترنت و اون شرکتی که اینترنت رو ارائه کرده و بعد از اون بر میگرده به خود یاهو مسنجر و سیستم عامل
-طرز کار برامه Yahoo Supra چطوریه؟ هر کاری میکنم وارد روم نمیشه ی
-تو سمت راست روم بعضی از ایدی ها ابی هستن بعضی سیاه دلیلش چیه؟
با وی پی ان هم تست کردم فایده ای نداره دوست عزیز وقتی از تو سایت یاهو وارد همین ایمیل میشم مشکلی نداره ولی با برنامه مسنجر 10 و 11 این مشکل پیش میاد از برنامه Trillian هم استفاده کردم اینم وصل میشه یه بار با مسنجر 9 وصل شد ولی ویندوزم هنگ میکنه با این ورژن پاکش کردمنقل قول:
با سلامنقل قول:
آبی ها یعنی اینکه توی روم هستن و سیاه ها یعنی به تازگی روم رو ترک کردن
موفق باشید.
من بیشتر وقتا مسنجر واسم باز نمیشه . البته بعضی وقتها هم باز میشه . ارور می ده و میگه که یه مشکلی در اتصال هست در صورتی که سایت های دیگه رو می تونم باز کنم . فقط مسنجر و ایمیل یاهو باز نمی شه . من با gprs ایرانسل کانکت میشم که وی پی ان هم قبول نمی کنه . باید چیکار کنم؟
نقل قول:
نوشته شده توسط dokhtaremashreghi1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر این مشکلات بر میگره به IP شما و اون شرکتی که ازش سرویس میگیرید ، بعد از اون بر میگرده به ورژنی از یاهو که ازش استفاده میکنید ، پیشنهاد میکنم جدیدترین ورژن که 11 بتا هست رو دانلود و نصب کنید و حتما از پاک بودن سیستمتون از هرگونه ویروس و ترجان با استفاده از نرم افزار های امنیتی اطمینان حاصل کنید ، همچنین مرورگرهای اینترنتی خودتون رو هم بروز رسانی کنید و ترجیحا از مرورگر FIRE FOX استفاده کنید ، در صورت امکان ویندوز خودتون رو آپدیت کنید
طرز کار برامه Yahoo Supra چطوریه؟ هر کاری میکنم وارد روم نمیشه
سلام
چرا نمیتونم وارد روم yahoo بشم
با سلامنقل قول:
اگه وي پــي ان داريد با اون امتحان كنيد
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
ممنون
من وی پی ان ندارم از کجا بگیرم
چجوری فیلترشکن دارم
البته یک نکته دیگه ای هم هست اونم اینکه سنی که در مشخصات عضویت در یاهو وارد کردید زیر 18 سال باشه
سلام
روبه روی آواتار هرکس یه نقطه هستش
بعضی اوقات واسه بعضی ها عین ساعت میشه
یعنی چی
چه جوری اینطوری میشه
==================
چه طوری میشه به چند نفر با هم یه متن رو فرستاد
نقل قول:
اون که میگید حالت Idle هست که بعد از گذشت 15 دقیقه اتوماتیک میره روی این حالت ، برای تنظیم دستی هم باید به منوی Messenger و سپس performance و از تب های کناری گزینه privacy و در این بخش قسمت idle status قابلیت تنظیم این حالت رو ممکن میسازه
--
برای فرستادن pm همزمان به چند نفر هر تعداد نفری رو که نیاز هست Select کنید با ماوس تا به رنگ آبی در بیان و کلیک راست کنید روی یکیشون و گزینه instant message رو بزنید و متن خودتون رو در کادری که باز میشه بنویسید و ارسال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه ای برای اضافه کردن شکلک و آواتار و سایر امکانات به مسنجرها از جمله یاهو مسنجر و ویندوز لایو مایکروسافت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.bandoo.com/
---------- Post added at 12:31 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]