وضعیت صبا هم خراب شده سرعت دانلود شده 6/7 تا:18:
از بچه ها کی صبانت داره؟
وضع سرعتش تو این چند روزه چطور بوده؟
Printable View
وضعیت صبا هم خراب شده سرعت دانلود شده 6/7 تا:18:
از بچه ها کی صبانت داره؟
وضع سرعتش تو این چند روزه چطور بوده؟
احتمالا وضعیت همه این چند روزه خراب شده!
منم همین الان وی پی انم وصل نمیشه! :19:
به احتمال زیاد این چند روز بگذره درست میشه.
وی پی ان من با تمام قدرت وصله!!!
الان تو فیس بوقم!
ولی یه کم دیر وصل میشه و پینگش بالاست.
یه کشفی کردم
l2tp و sstp قطعه و یا اگه وصل باشه خیلی کنده (در حد قطع) ولی pptp داره با قدرت کار میکنه
سعیدجون pptp داری استفاده میکنی ؟یه تست l2tp بزن میخوام ببینم اینا سراسریه یا رو آی پی تعریف میشه
پارس تو سایتش زده امروز چون روز ipv6 هست گوگل و یاهو میخواند از این پروتکل استفاده کنند واسه همین باعث اختلال شده
این سایتم گذاشتهکد:http://www.worldipv6day.org/faq/
من خیلی وقته که از pptp اسفاده میکنم.l2t قطعیش زیاده.
آره ممکنه از اون هم باشه.دانلود من دیشب کم شده بود.حدود 2.6 گرفتم.
با سلام
خط تلفن ما فیبر نوری است. با پیش شماره 772 ظاهرا شرکت ها روی فیبر نوری adsl نمی دهند .
ایا خود مخابرات هم روی این خط ها adsl نمی دهد
دوستان پیشنهادی دارند ؟
:46:
دوست عزیز شما باید از مخابرات سرویس بگیری
برای اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه کن:
کد:http://311.ir/Site/Home.aspx
کد:adsl.tce.ir
سلامنقل قول:
چون خطتتون فیبره نوریه باید از مخابرات سرویس بگیرید !!
به این تاپیک مراجعه کنید :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=393768
سلام شما میدونید برای بهارستان اصفهان کدوم isp /برای دانلود شبانه ممتد/ بهتره ممنون:20:
نقل قول:
دوست عزیز بیشتر خط های بهارستان pcm یا فیبر نوری هستند
قبل از تحقیق یه سر به مخابرات بزنید ببینید امکانات adsl روی خطتوت هست یا نه
برای دانلود شبانه هم پیشگامان خیلی خوبه و پارس ولی فکر نکنم پارس بهارستان باشه
با سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید در اصفهان کدام isp پینگ کمتر و پایدارتری داره ممنون
اگر پینگ براتون مهمه دور پیشگامان و فن آوا و رنگین کمان رو خط بکش.
شاتل پینگش خوبه ولی کلا سرویس خوبی نداره.
پیشگامان کجاش خوبهنقل قول:
برای دانلود شبانه هم پیشگامان خیلی خوبه و پارس ولی فکر نکنم پارس بهارستان باشه
از ساعت 2 شب تا 6 صبح کلا 4 ساعت
تازه سرعتشم شبا بگیر و نگیر داره
من که میخوام عوض کنم برم پارس
حرف شما واسه سرعت های پایین درسته.ولی اگر کسی واقعا دانلود براش مهمه و میتونه پول بیشتری بده الان بهترین گزینه است.نقل قول:
من الان حدود 2 3 ماهه بیشتر از 3 گیگ میگیرم هر شب.البته به غیر از دیشب که نمیدونم چرا 700 مگ بیشتر نشد!!!!
نقل قول:
من که نمیدونم آقا سعید که هر شب بالا 3 گیگ دانلود میکنه
دیگر دوستانم همشو تعریف میکنند وگرنه من که خودم اواخرش اصلا راضی نبودم ولی تا زمانی که خوب بود هر شب میزدیم تو رگ
تازه isp های دیگه رو سر بزنی میفهمی اینا یعنی گل سر سبدند-دیگه حسابشو بکن اونا چیند
من که شدیدا وضعم توی پارس خراب شده و تاحالا این قدر سابقه نداشت--جالب اینجاست هم سرعت عالیه هم پینگ اما نمیدونم چرا هی استپ میکنه یا گیر داره انگار بعضی از لینکا رو شبا کانکت نمیکنه بدجور حالمونو گرفته
تایید میشه.نقل قول:
من دیشب بیدار بودم، دیدم از ساعت 3 و اینا قطع شد تا صیح.
اما کلا تاییدش میکنم پیشگامانو، حوصله هم ندارم عوضش کنم.
به نظر من پارس آنلاین بگیر نگیر داره، یا خیلی خوب درمیاد یا بد یا کلا خراب!
در کل، همشون یه آشغالن؛ بی برو برگشت.
این پیشگامان اعصاب منو داره داغون میکنه از بس قعطی داره
چراغ استاتوس ثابته ولی یهو سند و ریسیو قطع میشه و پس از چند ثانیه برمیگرده.به پشتیبانی هم که مطرح میکنم جواب درست و حسابی نمیدن
من با شاتل اصلا از این نوع مشکل نداشتم
شما چه سرعتی داری پیشگامان؟نقل قول:
حرف شما واسه سرعت های پایین درسته.ولی اگر کسی واقعا دانلود براش مهمه و میتونه پول بیشتری بده الان بهترین گزینه است.
من الان حدود 2 3 ماهه بیشتر از 3 گیگ میگیرم هر شب.البته به غیر از دیشب که نمیدونم چرا 700 مگ بیشتر نشد!!!!
من 512 دارم بیشترین حجمی که تو شبا تا حالا گرفتم 650 مگ بوده
کسی در مورد سرویسای نا محدود فن اوا اطلاعی داره؟ خوبه بده؟
رسول جان یه مدتی بود برا منم اینجوری بود ...نقل قول:
پیشگامان کلا قطعی تو کارش نبود ...
یه چند هفته ای هست پیشگامان ثباتش را از دست داده ...
---------- Post added at 11:32 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
دوست من توی روز سرعتت چنده ؟نقل قول:
توی شب چنده ؟
کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟
منم 512 دارم توی روز که زیر 190 نمیاد شبا هم عالیه بالای 2 گیگ میگیرم ...(البته توی این هفته اخیر جالب نبود)
در مورد فن آوا هم معلوم نیست بگیر و نگیر داره ...
ولی یه دوستی 64 گرفته بود میگفت روی 60 ثابت بوده ...
ولی به نظرم نامحدود سرعت زیر 100 اصلا صرف نمیکنه ، 10 ساعت بزاری رو دانلود کار 4 ساعت شبانه را انجام میده شایدم کمتر
من 2 مگ دارم...نقل قول:
قبلا هم یک مگ داشتم.کلا تا حالا ADSL زیر 1 مگ نداشتم.
تا قبل عید خوب نبود ولی الان دو سه ماهه خیلی بهتر شده.دیشب هم 3 گیگ گرفتم.:8:
ردانی پورنقل قول:
دوست من توی روز سرعتت چنده ؟
توی شب چنده ؟
کدوم منطقه مخابراتی هستی ؟
منم 512 دارم توی روز که زیر 190 نمیاد شبا هم عالیه بالای 2 گیگ میگیرم ...(البته توی این هفته اخیر جالب نبود)
در مورد فن آوا هم معلوم نیست بگیر و نگیر داره ...
ولی یه دوستی 64 گرفته بود میگفت روی 60 ثابت بوده ...
ولی به نظرم نامحدود سرعت زیر 100 اصلا صرف نمیکنه ، 10 ساعت بزاری رو دانلود کار 4 ساعت شبانه را انجام میده شایدم کمتر
سرعتش روزا خوبه
فقط شبا بد میشه
یا کلا روی 40 الی 50 هست
یا میبینی مثلا با سرعت 100 دانلود میکنه بعد 4 دقیقه سرعتش به1 میرسه و همینجور میمونه تا یه بار دیس کانکت شی و بعدش دوباره کانکت شی
منظورم هم از فن آوا سرویسای خلیج فارسش هست که share میشه
سرعتش رو نوشته 128/512
تایید میشه این چند روزه خیلی قطعی لحظه ای داره! رو اعصابه! :19:نقل قول:
اگه مثل من واسه شما هم تازه اینطور شده، به نظرم بذار این چند روز بگذره : دی
=
دیشب منم 3 گیگ و خرده ای گرفتم! :8:
چسبید : دی
از دوستان مشترک شبکیه کسی هست؟ این یکی دو روزه سرعت من خیلی اومده پایین,واسه همه همین جوره یا من چون ویندوزم عوض کردم مشکلی پیش اومده!:41:
نقل قول:
الان چه قدر وقته این مشکلو داری ؟
من فکر کنم امروز شد 5 یا 6 روز
دقیقا همین طوره لینک ثابته اما یهو سنو ریسیوش قطع میشه توی این 6 ماه تاحالا اصلا وابدا پارس واسه من سابقه نداشت این جوری همیشه روی 180 بود ولی الان بد جور رو رنجه
نویز خطمم قبلا 35-36 بود حالا 24-25
حدود 7 روزی بود که این مشکلو داشتم اما از پیروز تا حالا خیلی خوب شده نسبت به اوایل البته خیلی تماس با پشتیبانی گرفتم اخرین بار هم گفتند که اطلاع دادیم به مخابرت منطقتون خطت رو بررسی کنند دولی هنوزم قطعی وجود دارد
نویز خط رو از کجا میشه فهمید؟
نقل قول:
منم امروز وضعم خیلییی خوبه و تقریبا میشه گفت مثل همیشه اما دیشب تا 3 نزدیک 500 مگ گرفته و بعد از اون قطع شده -بازم حالمو گرفت
snr رو میتونی توی صفحه اول کانفیگ مودمت ببینی
مودم من asus am 602 است این snr کجاشه؟نقل قول:
نقل قول:
192.168.1.1 رو میزنی توی System Status هست
نوشته Downstream SNR
نقل قول:
من هم شبکیه دارم ! افتضاح شده! عجب آدم هایی هستن!
یه مدت سرویس وِیژه و از این جور چیز ها گذاشتن ! قیمت ها رو کلی پایین آوردن تا مشتری جمع کنند اما الان هم قیمت ها رو زیاد کردن و هم کیفیت شدید اومده پایین
من سرویس 1 مگ دارم ، تا هفته ی پیش شبی 2.5 تا 3 گیگ دانلود داشتم اما الا سرعت اینقدر افتضاح شده که ترجیح میدم کامپیوتر رو شب ها خاموش کنم و راحت بخوابم!
اگه بخواد اینجور باشه که دیگه طرفش نمیرم
الان رفتم سایت پیشگامان دیدم جشنواره تابستانه زده.فکر کردم الان یه حجمی،ساعتی یه چیز رایگانی داده.ولی دیدم که فقط یه سری تعرفه گول زنک زده.
هیچ تفاوتی با تعرفه قبلی نداره.فقط حجم رو کم کردند و قیمت رو آوردن پایین.فقط خوبیش اینه که مودم و نصبش با قیمت پایین هست.اما با یه جمله هولناک مواجه شدم!!
این یعنی چی؟؟؟؟نقل قول:
قابل توجه است ساعت رایگان سرویس های ذیل از 2 تا 6 بامداد می باشدو نیز لازم به ذکر است که در این ساعت مقدار حجم مصرفی محدود می باشد.
من دیشب 3.4 گرفتم.یعنی به چقدر محدود میشه؟؟
در اون ثانیه ای که محدودش کنند من و خیلی های دیگه از این شرکت میریم.
من هرچی میگردم downstream هست اما Downstream SNR جایی نیست در واقع انگاری این مودم گزینه ای به نام system ststus ندارهنقل قول:
آره؛ جدیجدی فکرکردن مردم خَرن. (با عرض معذزت از دوستان)نقل قول:
سهماه دوگیگ 25تومن. یعنی یه گیگ کمتر از سابق با قیمت 29!
اگه شبانهرو محدود کنن، خودشونو فکوفامیلشو باید از شرکتشون سرویس بگیرن فقط.
پبشگامانرو خیلیها فقط به خاطر شبانش اومدن سراغش مثل خود من؛ که اگه محدود شه اولین نفری که میره خودمم.
شدیدا تایید میشه!
حالا شبانه ی محدود مال اوناس که جدیدی میگیرن یا قدیمی ها رو هم محدود میکنه؟
من هنوز از 1 تا 7 دنلود میکنم
نقل قول:
حالا شاید به یه اسم دیگه باشه
تو تاپیک راهنمایی adsl بپرسید دوستانی که ایسوز دارند میتونند کمکتون کنند
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
نقل قول:
حالا محدودم نشد شما وقتی بعد 3 ماه سرویستون تموم شد واسه سرویس جدید حتما تیک محدودیت رو براتون میزنند
اینا زیر سر شاتله که این چیزا رو به اینا یاد میده-خدا نکنه کرم این مسخره بازی(محدودیت)به همه isp ها بیفته
اما اینم یه مدته وقتی دید همه پریدند به قبل برش میگردونه
من بعید میدونم محدود بشه.طبق ارتباط ایمیلی که چند ماه پیش با مدیر عاملش داشتم معلوم بود که خودشون میدونند که شبانه واسه کاربر هاشون خیلی مهمه!نقل قول:
معنی این جمله رو ولی نمیدونم.من که از بعد عید همیشه یک ماهه میگیرم.هر وقت خواستی میای بیرون تازه ارزونتر هم در میاد!!!
نقل قول:
ازین خریت ها اینا زیاد میکنند مثل اون دفعه که گفتند سرعت ها باید واقعی شه و واقعی کردند که بعد یک ماه که ما رفتیم سرعتا دوباره زیاد شد
احتمال داره محدودیت بزارند بعد دوباره پشیمون شند
من که دارم از پشگامان میرم
خیلی خیلی خسیسن
اینو تو عیدم فهمیدم وقتی همه ساتا ترافیک رو رایگان کرده بودن مثل پارس آنلاین و یا حداقل 5 گیگ ترافیک رایگان میدادن
اینا دو گیگ بیشتر ندادن
دوستان اصفهانی کدوم شرکت پینگش خوبه؟برای آنلاین بازی کردن میخوام
من اون موقع شاتل بودم با این همه ادعایی که شاتل داره 3 گیگ بیشتر نداد !!نقل قول:
پارس که کلا یه حرکت انتحاری زد :31: