بعد از 30 ساعت قطعی که اونم مشکوک بود ، درست ساعت 12 شب وصل شد . این کاملا دیگه تابلو بود همارا جان و میدونم که تقصیر شما هم نیست . درست سر ساعت 6 قطع میشه و بعدش هم درست سر ساعت 12 روز بعد وصل میشهنقل قول:
Printable View
بعد از 30 ساعت قطعی که اونم مشکوک بود ، درست ساعت 12 شب وصل شد . این کاملا دیگه تابلو بود همارا جان و میدونم که تقصیر شما هم نیست . درست سر ساعت 6 قطع میشه و بعدش هم درست سر ساعت 12 روز بعد وصل میشهنقل قول:
سرعتم 30 کیلوبایت شده 64 هستم یعنی 256 شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اسپید تست یکممشکل داره . من هم یه بار تست کردم سرعتم شده بود 10 مگ . نمیدونم دقیقا اما بعضی از دوستان گفته بودند که ISP می خوان با این کارا رتبه ایران را بالا ببرند . به هر حال وقتی سرعت مرور صفحاتم بیشتر از 3 نمیشه چه ارزشی داره
سرعت مرور صفحات مگه به سرعت دانلود و اپلود ربط نداره؟نقل قول:
این اسپید تست یکممشکل داره . من هم یه بار تست کردم سرعتم شده بود 10 مگ . نمیدونم دقیقا اما بعضی از دوستان گفته بودند که ISP می خوان با این کارا رتبه ایران را بالا ببرند . به هر حال وقتی سرعت مرور صفحاتم بیشتر از 3 نمیشه چه ارزشی داره
درسته سرعت دانلود 15 است اما به علت محدودیت هایی که اعمال می کنند سرعت معمولا زیر 6 و برای من حدودای 3 است بنابراین همیشهاز چیلتر شکن استفاده می کنمنقل قول:
سرعت همارا ماکزیمم به 34 میرسه!!!!
چه بلایی سره سیستم آوردن؟
من که چندبار زنگ زدم گفتن حل میشه... یه بار هم گفتن امروز چند ساعت کلا قطعی دیتا داشتیم...
البته امروز تو خوی و مرند و اکثر نقاط تبریز شبکه قطع بود. حتی رو صبا هم تست کردم....
:41::41::41: بیچاره ها اینبار مجبورا می گفتن ایراد از ماست :41:(حالا خوبه اون زمونی که واقعا ایراد از همارا بود می گفتن ایراد از مخابراته :31:)نقل قول:
یه جمله از شریعتی با این مضمون یهو یادم اومد: آنها از پول ،مقام و دوستان تو نمی ترسند... آنها از دانستن و فهمیدن تو می ترسند...
حالا هی با قطع کردن اینترنت ... با پارازیت تو ماهواره .... با قطع کردن موبایلها ... مثلا جلوی دونستن مردم رو بگیرید... ولی مردم می فهمند.:13:
دیگه داریم به روزای خوش اینترنت قطره ای هزار تومن می رسیم... :31:نقل قول:
افت سرعت به دلیل اینه که بعد از شاهکاره 1 روزه ی مسولین اطلاعات در مورد قطع اینترنت، شکایتها زیاد شد و واسه اینکه قضیه بیخ پیدا نکنه واسه همین سرعتها رو پایین آوردن که مثلا دسترسی به ویدئو و کانالهای آنلاین کمتر بشه.
:8:
وای به روزی که بگنند نمک... :2:
من سیاسی نیستم ولی واقعا بعضی کارا زجرم میده.
خداوندا خدایی کن تا بدانند خدایی هست و خدایی داریم. :18: :27: (چه عباراتی میگم یهویی :31::27: )
یه کف مرتب به افتخارت....:33:
فقط همارا نبود.صبا نت هم قطع بود.فکر کنم کل تبریز قطع بود.نقل قول:
سلامنقل قول:
بهتره بگیم کل استان چون ما هم مشکل قطعی داشتیم.
ممنون
من صبانتم دیروز از ساعت 3 تا شب ساعت 11:34 قطع بود
حتی با اینترنت نفتی صد ها سال قبل یعنی دایال آپ هم نمی تونستم برم به اینترنت :31:
با سلامنقل قول:
من پایین تر گفتم اگه مشکلی تو سرعت پیش اومد دروغ گو در نییایم
سرعت 512 دانلودش یه چیزی ما بین اینا هستش
دوستانی هم که تماس گرفتن خط مسدود بود به خاطر گم کردت قبض پرداختی ها بود که مخابرات دبه فرمودن
حلا به خیر گذشت هم نماینده هم خودمون آنکال هستیم
یا علی
ساعت 4 دیروز من اردبیل بودم تماس گرفتن اینترنت لایزر قطع شد اینترنت اردبیل هم افت سرعت داشت . یه مرکز جدید داشتیم لانچ میکردیم که زنگ زدن کارا امین هم قطع شد :31:
همه اینا نشون میده که مخابرات داره انگولک میکنه . هر ساعت یه پپ قطع میشه . گویا از ساعت 12 همه شرکت ها نت شون وصل شده
یا علی :40:
سرعتم کم شد همین امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعتم 30 کیلوبایت شده 64 هستم یعنی 256 شده
من که بعد از اون ماجرا نمی تونم بیشتر از 7 یا 8 کیلوبایت از رپید دان کنم . دوستان اگر یه تستی کنند ! ممنون میشیم . در حالی که اکانت هم دارم نمیدونم این چشه ؟ در دانلود از بقیه سایتا هم ، مشکل ندارم
دسوتان اینجا کسی از پارس آنلاین سرویس گرفته ؟
وضع دانلودش به خصوص شبانه چطوره ؟
سلام سلام سلام.
باید خدمت دوستان همارایی یه مطلبی بگم.
حدود 40 ساعت قطعی داشتیم.
که به دو قسمت تقسیم میشه.
20 ساعت اول، مشکل همارا بود..
با دلایل عجیب و غریبی میتونم حدس بزنم چه بلایی به سرشون اومده بود.
همونطور که میدونید 5565335، شماره پشتیبانی روزانه هماراسیستم هست و اگه شب بهش زنگ بزنی به هیچ وجه برنمیدارند.
دیشب ساعت 10 زنگ زدم به این شماره دیدم تلفن رو برداشتند.
این نشون میده که مشکل جدی تر از اونی بوده که بشه حدس زد و احتمالا همه شون آماده باش بودند. :دی
و اما 10 ساعت آخر که مربوط به دیتای استان بوده.
در کل استان به غیر از GPRS، به هیچ وجه نمیشد به اینترنت وصل شد.
خب دیگه چه خبر؟ :دی
:11:
برای اونها جدی بود ولی برای ما نه چون فکر کنم هسته IBS شون از کار افتاده بود و نمی تونیستید وارد اشتراکتون تو سایتشون بشید یعنی اگر شما کانکت می شدید حجمتون کم نمی شد.نقل قول:
سلام
بنظرتون با امدن مخابرات ( کسی میدونه کی)
قیمت ها رو کاهش و سرعت افزایش میدن ای سرویس دهنده های ایرانی عین پورت 1 مگ که شاتل بسته برای 128 ها
توحید جان سلام.نقل قول:
تا اونجایی که دوستان خودی داخل همارا گفتن IBS فقط 2 ساعت مشکل داشت که بعد کل دیتا قطع شد. از طرف عزیزان. فکر کنم این دهه فجر همین جوری قطعی داشته باشیم. :31: مبارکه
فکر نکنم. به نظرم چون دسته مخابرات هست فقط سعی می کنه سرعت خودش رو بالا ببره و چون هزینه تموم شده برای شرکتها فرقی نمی کنه فکر کنم تغییر قیمتی نداشته باشن مگر اینکه با ارائه سرویسهای ویژه ای از مخابرات احساس خطر کنن. :20:نقل قول:
نمیگم ولی بعد از کوچ من به مخابرات دیگه هر کاری بکننمخم نیستنقل قول:
فکر نکنم. به نظرم چون دسته مخابرات هست فقط سعی می کنه سرعت خودش رو بالا ببره و چون هزینه تموم شده برای شرکتها فرقی نمی کنه فکر کنم تغییر قیمتی نداشته باشن مگر اینکه با ارائه سرویسهای ویژه ای از مخابرات احساس خطر کنن
سلام
قربونه همه همشهریا
فقط یه مشکلی هست .تاپیک اسمش ای دی اس ال تبریزه .انتظار میره توش نه تنها درمورد اینترنت پر سرعت رفقا بحث بشه، بلکه یه آموزش خاصی که باید در روال خرید و استفاده از این پدیده ، از خود در میکنیم را هم از سوی اساتید داشته باشیم
یعنی آقا الان من میخواد ای دی اس ال بخرم .با اجازه شما باید چیکار کنیم؟
ممنان
اینکه کدوم شرکت خوبه
سرعت مورعتش چه جوریه؟
یاشاسین
هر دم از این باغ ...
برادرا زدن سایت میهن دانلود رو هم فیلتر کردن :41:
آخه یکی نیس بگه از چی می ترسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه داره حالم از اینترنت ایرانی به هم می خوره. بعد می گن آزادی...
:31:نقل قول:
1- شما تشریف می بری یه مودم ADSL می خری در حدوده 40 تومن (ترجیها همونی که شرکت می ده بهتره)
2- از شرکتهای ارائه دهنده یکی رو انتخاب می کنی (من از همارا استفاده می کنم و راضیم (تقریبا) - پارس آنلاین هم جدیدا داره میترکونه - صبا هم معرف حضور همه هست ، خوب در عین حال مشکلاتش زیاده)
3- پلن مورد نیازتو انتخاب می کنی:
اگه قصدت دانلود محض است (یعنی کلا فرقی نداره سیستم زیاد روشن بمونه ) می تونه نا محدود بگیری و از صبح تا شب بزاری دان شه که در این حالت سرعتت پایینه.
اگه بازم قصد دانلود ، فیلم دیدن ، موزیک آنلاین و وب گردی سریع و چت داری و مدت زمانی که کامپیوتر روشنه واست مهمه می تونی محدود بگیری و از سرعت بالاش (نسبت به نامحدود) و دانلود رایگان شبانش استفاده کنی.
-- من به شخصه محدود رو ترجیح می دم، من سرعت می خوام :31: -- همارا هم کاره خوبی کرده، هر وقت مقدار اعتبارت تموم شد باز می تونی شارژ کنی (در مورد پلن کلاسیک)
4- پرداخت پول توسط پدر بیچاره و یا جیب بیچاره تر :31:
5- بعد از 24 ساعت نسبت به چک کردن خط تل اقدام می کنن، اگه همه چی درست باشه ظرف 2 روز ADSL دار می شوی :31:
تمام.
اینم فرایند استفاده از اینترنت پرسرعت!! ایران!! :13:
:31: موفق باشی
یا علی
خیلی جالبه.دیشب پرشین تولز رو باز کردم.دوباره ریفرش کردم دیدم فیلتر شده!!!نقل قول:
در عرض 30 ثانیه فیلتر شد.
نقل قول:
مودم 23 تومنه
اگه وایرلس بخوای 60 تومن معمولیشه
فکر کنم فردا پس فردا اینجا رو هم فیلتر کنند. و فقط سایت هایی خودشون بمونه :2: :2:نقل قول:
بسم الله الرحمن الرحیمنقل قول:
سلام
اتفاقا این سایت هم از این فیلترینگ بی نصیب نبود / فروشگاه p30world هم فیلتر شده
انا لله و انا الیه راجعوننقل قول:
این طور که پیش میره بهتر در شرکت و تخته کنیم بریم تخمه بفروشیم
فردا خودمونم فیلتر می کنن :31:
دوستان اگه ممکنه یه نفر یه سرویس ماهانه زیر 30 تومن معرفی کنه.
اولویت با پینگ پایین تر (برای بازیهای آنلاین) و سپس با سرعت دانلود بالاست. (نا محدود هم باشه که نور علی نور هست)
نظر خودم روی شاتل ART1 هست. نظر شما چیه؟
وضعیت پینگ پارس آنلاین چطوریه؟ سرویس نامحدود داره؟ چند در میاد؟
سلام دوستان از قطع چند روز قبل ديتا جيميل و رپيد به مشكل خرده است به نظر مي آيد مشكل اين مشكل در كل ايران و در تمام شركتها باشدنقل قول:
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
بد نيست حداقل از خيلي شركتها بهتر و سريعتر هستنقل قول:
---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
دوست عزيز آن طور كه به من خبر دادن مشكل از سوئيچ كل ديتا ايران بوده و كل ديتا قطع بوده است البته چون اول پورتها ردي يوس بسته شده به نظر مي رسيد كه مشكل از پرتال شركتها بوده است كه بعد مشخص شده از ديتا كل ايران بوده و مربوط به شركت خاصي نبوده استنقل قول:
---------- Post added at 11:39 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
نه مطمئن باشيد هيچ تغييري در قيمتها نه خواهيم داشتنقل قول:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
شركتها ارائه دهنده اينترنت كه وضع خوبي ندارند خودتان كه بهتر در جريان هستيدنقل قول:
---------- Post added at 11:44 PM ---------- Previous post was at 11:42 PM ----------
داره ولي خيلي گران هست اگر پارس مي خواهي سرعت محدود 128 9 گيگ بگيرنقل قول:
البته نماينده بهتر راهنمايي مي توانند بكنند
5549121
آقا این تی پی لینک 8817 اعصابمو داغون کرده
نمیدونم مشکل از تنظیماتشه یا از کجاس که چراغ اینترنتش اصلا روشن نمیشه .
من تو تنظیمات ISP Connection Type رو میذارم رو PPPoE/PPPoA .
بعد تو تنظیمات PPPoE/PPPoA بعد وارد کردن پسورد و یوزر VPI رو میذارم 0 و VCI هم 35 .
واسه Connection Type هم PPPPPoE LLC انتخاب میکنم .
ولی باز همون آش هست و همون کاسه .
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
راستی ، شرکت هم همارا هست و 512 !!
0 و 33 هست :31:نقل قول:
آقا این تی پی لینک 8817 اعصابمو داغون کرده
نمیدونم مشکل از تنظیماتشه یا از کجاس که چراغ اینترنتش اصلا روشن نمیشه .
من تو تنظیمات ISP Connection Type رو میذارم رو PPPoE/PPPoA .
بعد تو تنظیمات PPPoE/PPPoA بعد وارد کردن پسورد و یوزر VPI رو میذارم 0 و VCI هم 35 .
واسه Connection Type هم PPPPPoE LLC انتخاب میکنم .
ولی باز همون آش هست و همون کاسه .
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
راستی ، شرکت هم همارا هست و 512 !!
اولش با همون 33 تست کردم .نقل قول:
من چند سایتو تست کردم علاوه بر رپید ، بیشتر سایتهای به اشتراک گذاری فایل کلا تقریبا از کار افتادند . واقعا شورشو در اوردند عده ای بی عقل نشتند روی فیبر بندر جاسک و .............. بسه بابا .
سرعت دانلود از این سایتا با اکانت و یا بدون اکانت بالاتر از 3 نمیره و اصلا فایل بیشتر از 200 کیلوبایت دان نمی شود . اما با چیلتر شکن مشکلی نیست . من هم شخصا از چیلتر شکن استفاده می کنم و اینا هم باید بدوند که با بستن چند سایت و نمی دانم کاهش سرعت محاله سیاست خودشون را پیاده کنند . .وقتی که با یک چیلتر شکن 90 کیلبویاتی کلی دم و دستگاه اینا را دور میزنی پس زیاد هم به خودشون افتخار نکنند ....
512 نامحدود کارا امین 41 توماننقل قول:
خوب اسم کاربریت رو با 411 شروع کن و اسم رمزت هم 123456نقل قول:
اولش با همون 33 تست کردم .
مسخره بازی هم حدی داره یعنی چی یاهو مسنجر واز میشه اد لیستشو نمیاره ولی میل میره . سرعت دانلود افت نکرده ولی سایتهای دانلود فیلتر شده . رپیدیم که از تهش باهامون قهره !!!!
پی سی ورلد هم شکلک هاش و قسمت ایمیجش کار نمیکنه واقعا حالم داره از نت به هم میخوره !!!!!
یه گروه چینی هست تو آمریکا که از چین فرار کردند و تو آمریکا پناهنده اند !!نقل قول:
من چند سایتو تست کردم علاوه بر رپید ، بیشتر سایتهای به اشتراک گذاری فایل کلا تقریبا از کار افتادند . واقعا شورشو در اوردند عده ای بی عقل نشتند روی فیبر بندر جاسک و .............. بسه بابا .
سرعت دانلود از این سایتا با اکانت و یا بدون اکانت بالاتر از 3 نمیره و اصلا فایل بیشتر از 200 کیلوبایت دان نمی شود . اما با چیلتر شکن مشکلی نیست . من هم شخصا از چیلتر شکن استفاده می کنم و اینا هم باید بدوند که با بستن چند سایت و نمی دانم کاهش سرعت محاله سیاست خودشون را پیاده کنند . .وقتی که با یک چیلتر شکن 90 کیلبویاتی کلی دم و دستگاه اینا را دور میزنی پس زیاد هم به خودشون افتخار نکنند ....
کارشون طراحی اینجور برنامه هاست . ولی آمریکا واسه کنار اومدن با دولت چین دیگه به این گروه بودجه نمیده . سال قبل 15 میلیون واسشون بودجه داده بود .
اینا هم گفتند ما بودجه نمیخایم . خودمون از جیب خودمون خرج میکنیم تا همه مردم کره زمین از آزادی اطلاعات لذت ببرند .
سایتشون رو تو بوکمارکهام داشتم که پرید !! وگرنه یه قسمت فارسی هم اظافه کرده بودند به سایتشون که اگه درخواست میکردی ازشون واست راهنمائی میکردند و اگه نیاز بود نرم افزار میدادند و خلاصه کلی با مرام تشریف دارند :دی
---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:37 PM ----------
یوزرم مشکلی ندارهنقل قول:
خوب اسم کاربریت رو با 411 شروع کن و اسم رمزت هم 123456
فقط تو فرم پسوردی که داده بودم رو اشتباه زده بودند که دیدم با اون پسوری که اونا دادن نمیره به اکانتم تو سایت همارا . با پسورید که تو فرم داده بودم لاگین کردم کهدیدم رفت .
حالا تو تنظیمات هم همین پسورد رو میدم . ولی باز مشکل پابرجاست
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
من که هیچکدوم از این مشکلا رو ندارم :دینقل قول:
مسخره بازی هم حدی داره یعنی چی یاهو مسنجر واز میشه اد لیستشو نمیاره ولی میل میره . سرعت دانلود افت نکرده ولی سایتهای دانلود فیلتر شده . رپیدیم که از تهش باهامون قهره !!!!
پی سی ورلد هم شکلک هاش و قسمت ایمیجش کار نمیکنه واقعا حالم داره از نت به هم میخوره !!!!!
فقط بعضی وقتا که سرعت میاد پائین سرعت من هم افت میکنه که این هم واسه همه هست !:27: