من حالا ثبت نام كردم
براي انتخاب واحد بايد چي كار كنم؟
Printable View
من حالا ثبت نام كردم
واسه ما دیگه هیچی نمیمونهنقل قول:
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
معافیت تحصیلی حل شد ؟نقل قول:
معافیت تحصیلی حل شد ؟[/QUOTE]
ديگه نتونستم صبر كنم
وضعيت مشمول رو همين جوري زدم معافيت تحصيلي
يه اسكن هم از برگ سبز نظام وظيفه زدم برا ارسال مدرك
واسه ترم اول نزار امتحانات توي يك روز باشن.تعداد واحد قابل اخذ رو چند تا برات زده؟نقل قول:
دقیقا الان یک دونه اضافه کردم همون تاریخ. چند تا میتونم حذف یا اضافه کنم؟
وارد سايت گلستان كه شدي.منوي ثبت نام اصلي رو بزن.يه صفحه باز ميشه اونجا انتخاب واحد رو انجام بده.نقل قول:
من حالا ثبت نام كردم
چند سالته شما مگه ؟نقل قول:
ehsan_j704
معافیت تحصیلی حل شد
ديگه نتونستم صبر كنم
وضعيت مشمول رو همين جوري زدم معافيت تحصيلي
يه اسكن هم از برگ سبز نظام وظيفه زدم برا ارسال مدرك
حداکثر 20 تا واحد میتونم بگیرم و حداقل 12 تا. الان 19 تا گرفتم فارسی+زبان+مبانی کامپیوتر+فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی+مبانی فناوری اطلاعات. الان میخوام بدونم تا 72 ساعت هرچه قدر میخوام میتونم حذف و اضافه کنم؟نقل قول:
از بین این سه درس فقط یکشون رو میتونید امتحان بدید. برید دو تاش رو حذف کنید.نقل قول:
فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی
پیشنهاد می کنم ترم اول طبق چارت پیشنهادی واحد بردارید.
تربيت بدني 1 رو بردار.اگه از كامپيوتر واسه حذف و اضافه ارائه شد اينو حذف كن.رياضي هم اضافه شد از اين عموميا كم كن.نقل قول:
حداکثر 20 تا واحد میتونم بگیرم و حداقل 12 تا. الان 19 تا گرفتم فارسی+زبان+مبانی کامپیوتر+فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی+مبانی فناوری اطلاعات. الان میخوام بدونم تا 72 ساعت هرچه قدر میخوام میتونم بردارم؟
نقل قول:
باشه ولی اصلا برای من تربیت بدنی نیست. یعنی اصلا نزده :13:فکر کنم از ترم دوم به بعده.
من رفتم دانشگاه دیگه خودمو جر دادم.تا رئیس دانشگاه رفتم ولی نذاشتن ثبت نام کنم چون یدونه از درسای پیشم مونده.بدجور حالم گرفته س
کسی خبر داره مثل پارسال بهمن ماه ثبت نام میکنن یا نه؟
مگه تاريخ امتحان و ساعتشون يكيه؟نقل قول:
از بین این سه درس فقط یکشون رو میتونید امتحان بدید. برید دو تاش رو حذف کنید.
پیشنهاد می کنم ترم اول طبق چارت پیشنهادی واحد بردارید.
بله درسته.اگه طبق چارت پيش بريد به مشكل نميخوريد.
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
درسته ممكنه ارائه نشده اين ترم.نقل قول:
باشه ولی اصلا برای من تربیت بدنی نیست. یعنی اصلا نزده فکر کنم از ترم دوم به بعده.
منظورتون فراگيره يا سراسري؟نقل قول:
در ضمن چرا فیزیک 1 پیش نیاز داره؟یعنی توی قسمت پیش نیاز زده دارد!!
نقل قول:
فراگیر که از 15مهر ثبت نامشه و بهمن ماه برمیدارن.فراگیر نه.سراسری.من کنکور دادم و نرم افزار تو شهریار درومدم ولی یدونه درس پیشم مونده.پارسال بیانیه دادن و بهمن ماه ثبت نام کردن کسایی که پیششون مونده بود.امسالم هست یا نه؟
من هنوز انتخاب واحد نکردم طبق انتخاب واحد پیشنهادی میخوام بردارم اما الان که کلاساشو نگاه کردم دو تا درس متفاوت چهار جلسشون تداخل داره توی یه روز و یه ساعتن ...چیکار کنم ؟یعنی یک کدومشو برندارم؟
اخبار پيام نور رو توي سايت پيام نور نگاه كن.نقل قول:
امسالم هست یا نه؟
فزيك مقدماتي پيشنيازشه؟اضافه كه ميكني ارور ميده؟نقل قول:
در ضمن چرا فیزیک 1 پیش نیاز داره؟یعنی توی قسمت پیش نیاز زده دارد!!
ببين مقدماتي ها رو برندار.فك كنم مربوط به پيش باشن اين مقدماتيا.
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
ببين همون درس گروه ديگه ش چه ساعتيه اونو بردار كه تداخل ساعت نداشته باشي.نقل قول:
من هنوز انتخاب واحد نکردم طبق انتخاب واحد پیشنهادی میخوام بردارم اما الان که کلاساشو نگاه کردم دو تا درس متفاوت چهار جلسشون تداخل داره توی یه روز و یه ساعتن ...چیکار کنم ؟یعنی یک کدومشو برندارم؟
یه چیز دیگه ما که هنوز انتخاب واحد نکردیمیکی از کلاسامون دیروز بوده چیکار باید بکنیم؟
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------
گروه؟؟ببخشید این گروه یعنی چی؟منظورتونو نمیفهمم.این دو تا درس یکیش جزای عمومی یکه، یکیشم مبانی جامعه شناسی!نقل قول:
فهمیدم نوشته فیزیک 1 برای شما پیش نیاز ندارد. یعنی لازم نیست فیزیک مقدماتی رو بردارم.نقل قول:
خيلياي ديگه هم مثل شما انتخاب واحد نكردن پس مشكلي نيست واستون.جلسات اول اونم ترم اول زياد سخت نميگيرن.نقل قول:
یه چیز دیگه ما که هنوز انتخاب واحد نکردیمیکی از کلاسامون دیروز بوده چیکار باید بکنیم؟
از 3 مهر زدهنقل قول:
من همه ي روزاي هفته به جز جمعه و دوشنبه كه خودم از قصد برنداشتم درس ،كلاس دارم.تاريخ دقيق واسه شروع رو نزده توي برنامه ت؟
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
فراگیر امسال قراره دو نوبت ثبت نام کنن ..نقل قول:
من رفتم دانشگاه دیگه خودمو جر دادم.تا رئیس دانشگاه رفتم ولی نذاشتن ثبت نام کنم چون یدونه از درسای پیشم مونده.بدجور حالم گرفته س
گوش به زنگ باش ، نوبت اول که کنکورشون همین ترم هست و ترم بهمنی میشن ، نوبت دوم کنکورشون اسفند باید باشه و ورودی مهر 91 میشن !
فکر کنم فهممیدم منظورتونو اما گروه دیگه ای نداشته.
حداکثر 20 تا میزنن ولی شما میتونید فقط تا حداکثر واحد قابل اخذی که خود ِ یونیتون میگه ورداری ، واسه ماهم پارسال اینجوری بود من 18 تا ورداشتم دانشگاه گفت باید 16 تا رو امتحان بدی وگرنه تو امتحانات و تو فارغ التحصیلیت 2 واحدت ثبت نمیشه !نقل قول:
حداکثر 20 تا واحد میتونم بگیرم و حداقل 12 تا. الان 19 تا گرفتم فارسی+زبان+مبانی کامپیوتر+فرهنگ و تمدن+اخلاق اسلامی+آیین زندگی+مبانی فناوری اطلاعات. الان میخوام بدونم تا 72 ساعت هرچه قدر میخوام میتونم حذف و اضافه کنم؟
حالا میخواستن بچه بترسونن یا راست بوده من نمیدونم دیگه !
بله.كنار رديف چند تا عدد نوشته كه مربوط به گروه و دانشكده و درس ميشن.معمولا از 01 شروع ميشه.يه جور ديگه هم ميتوني متوجه بشي توي ليستت چند بار اون درس رو نوشته(قسمت پايين كه ازش دروس رو انتخاب ميكني)كنارشون شماره گروه ها رو زده.نقل قول:
گروه؟؟ببخشید این گروه یعنی چی؟منظورتونو نمیفهمم.این دو تا درس یکیش جزای عمومی یکه، یکیشم مبانی جامعه شناسی!
بله ممكنه يك درس براي گرايش سخت افزار پيشنياز داشته باشه ولي براي نرم افزار يا اي تي نداشته باشه.نقل قول:
فهمیدم نوشته فیزیک 1 برای شما پیش نیاز ندارد. یعنی لازم نیست فیزیک مقدماتی رو بردارم
راستی من کارنامه پایانی سال سوممو گم کردم بهش نیاز پیدا میکنم؟نه آموزش و پرورش میده نه مدرسه! تا الان که نیاز نداشتم ممکنه موقعی که مدارکمو بخوان مشکلی پیش بیاد؟
نقل قول:
راستی من کارنامه پایانی سال سوممو گم کردم بهش نیاز پیدا میکنم؟نه آموزش و پرورش میده نه مدرسه! تا الان که نیاز نداشتم ممکنه موقعی که مدارکمو بخوان مشکلی پیش بیاد؟
کارنامه مهم نیست
فقط اون لیست نمره های دبیرستانت که ضمیمه مدرک موقته دیپلم هست رو باید داشته باشی
خود كارنامه رو نميخوان ولي يه برگه بود كه ريز نمرات دبيرستان رو داره البته تا سوم اونو ميخواستن واسه ما.نقل قول:
مگه اینی که میگید همون کارنامه نیمسال دوم سال سوم متوسطه نیست؟؟؟(همون ریز نمرات)همونو گم کردمفقط از سال سوم گواهی پایان تحصیلات متوسطم هست که معدلای سومم توشه.یکی هم کارنامه ضمن سال سومنیم سال دومو گم کردم.نقل قول:
---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
آها فهمیدم آره اونو دارم....که هر سه سال توی همون نوشته
بوق بوق ..
برید کنار حمیت اومد :دی
حمیت رئیس پیامنور رو میشناسه هاااا
+ عمشو :دی
نه يه برگه س كه توش تمام نمراتت از اول تا سوم توشه .توي پرونده ت هست.نقل قول:
مگه اینی که میگید همون کارنامه نیمسال دوم سال سوم متوسطه نیست؟؟؟(همون ریز نمرات)همونو گم کردمفقط از سال سوم گواهی پایان تحصیلات متوسطم هست که معدلای سومم توشه.یکی هم کارنامه ضمن سال سومنیم سال دومو گم کردم.
:دی اینو خوب نگه دار ازت نمیگیرن دست خودت خواهد ماند البته !نقل قول:
آها فهمیدم آره اونو دارم....که هر سه سال توی همون نوشته
برای انتخاب واحد کجا باید برم؟سایتبرام باز نمیشه...چیکار کنم؟کد:http://reg.pnu.ac.ir/
سایتشون با مشکلات زیادی مواجه شده :دینقل قول:
برام باز نمیشه...چیکار کنم؟
خوب اندیشه اسلامی 1 رو هم با یک عملیات انتحاری گرفتم :31:
چه بدبختیه این دانشگاه رفتنم.الان همه دارن میرن دانشگاه سر کلاساشون ما هنوز انتخاب واحدم نکردیم
من خودم رئیسم بابا :دینقل قول:
بوق بوق ..
برید کنار حمیت اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حمیت رئیس پیامنور رو میشناسه هاااا
+ عمشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت:دی اومدیم 4 تا سوال جواب بدیم کاربر :دی sansi چنبره زده رو تاپیک ماشالا همه سوالا رو از بر جواب میده
باریک :دی
بچه ها ورودی جدید پی ان یو تبریک میگم به همه
و
معرفی میکنم
حمیت رضا کاربر فعال این بخش هستن
و البته دانشجوی موفق پی ان یو
اگه سوالی داشتید از ایشون بپرسید
تجربیات گرانبهایی دارن ..
تازه نرفتی داخل که :دینقل قول:
چه بدبختیه این دانشگاه رفتنم.الان همه دارن میرن دانشگاه سر کلاساشون ما هنوز انتخاب واحدم نکردیم
یکم بذار :دی
خواهی دید که فارغ التحصیلا یا عصبین یا کچل :دی
والا ما هم اولش برامون دردناک بود یکم صبر کن عادی میشه برات
الان سایت باز نمیشه من بدبخت باید چیکار کنم؟
سانسی اینجا سانسی اونجا ، سانسی همه جا
اسم زبل خان به سانسی تغییر پیدا کرد ، میدونستید ؟
بلي :دي شما لطف دارين :دينقل قول:
پی نوشت اومدیم 4 تا سوال جواب بدیم کاربر sansi چنبره زده رو تاپیک ماشالا همه سوالا رو از بر جواب میده
نقل قول:
برام باز نمیشه...چیکار کنم؟
از اين ادرس برو.کد:https://reg1.pnu.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm
خاک تو سرت ،نقل قول:
من خودم رئیسم بابا
یعنی بچه ها پی ان یو همه عمتو میشناسن ؟ ؟
:دی
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
و البته واسه کسایی که اضافه وزن دارن بد نیست ، وزن کم میکنن در حد چی بگم !نقل قول:
خواهی دید که فارغ التحصیلا یا عصبین یا کچل