نقل قول:
ممنون توضیح دادی فقط یه قضیه اونم اینکه بعد از 3 روز از چه تاریخی حساب کردن و بعد اگر میدونی این 3 روز واسه چی هست ممنون بازم یه توضیحی بدید
Printable View
نقل قول:
ممنون توضیح دادی فقط یه قضیه اونم اینکه بعد از 3 روز از چه تاریخی حساب کردن و بعد اگر میدونی این 3 روز واسه چی هست ممنون بازم یه توضیحی بدید
خواهش میکنمنقل قول:
1389/12/29 تا: 1390/2/31
من روز 27 یا 28 اسفند شارژ کردم فکر کنم
این سه روزم برای اینه که کسایی که خیلی لازم دارند به دسترسی به اینترنت بتونند یه حجم کمی داشته باشند اگر کاری دارند انجام بدند تا بعد سه روز بتونند شارژ کنند البته عمده دلیل استفادس برای کسایی هست که با حواله بانکی شارژ میکنند و چون یکی دو روز طول میکشه تا پیگیری کنند اینو میدن بهشون
یه چیز دیگه هم اینه که به جای 4 گیگ 4 گیگ و 300 مگ بهم دادن!!!
کاراشون معلوم نیست یه بار گند میزنن میره یه بار مهربون میشن در کل اسیاتک بیشتره مشتریاشو پرونده
آقا این آساتک با این افزایش قیمتش من رو شدیدا کلافه کرده تو فکرشم برم شاتل!!!
بعد این همه مسئله سه بار تعویض لیست قیمت تو یه ماه تازه شارژ کردم میبینم که تو سه روز همه حجمم رفته مسخره بازی شبانه رو نیم بها کردند!!
دیگه بعد 4 سال میخوام ISP ایم رو عوض کنم!!
باز هم افزایش قیمت در آسیاتک اینبار به بهانه ی افزایش یک درصدی نرخ ماليات و عوارض بر ارزش افزوده
مشترکین گرامی به اطلاع میرساند بر اساس ابلاغ سازمان امور مالیاتی کشور از ابتدای سال 1390 نرخ ماليات و عوارض بر ارزش افزوده كالاها و خدمات عمومي از سه درصد "3%" به چهار درصد "4%" افزايش مييابد.
این افزایش مالیات از تاریخ 14/1/90 بر روی فاکتورهای جدید اعمال میگردد. لذا خواهشمند است قبل از پرداخت و یا واریز هرگونه وجه به حساب شرکت حتما به قیمت نهایی محاسبه شدۀ فاکتورها توجه فرمایید.
کد:http://asiatech.ir/fa/pages/spcc5235/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4%20%DB%8C%DA%A9%20%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF%DB%8C%20%D9%86%D8%B1%D8%AE%20%D9%85%D8%A7%D9%84%D9%8A%D8%A7%D8%AA%20%D9%88%20%D8%B9%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%B6%20%D8%A8%D8%B1%20%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%20%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D8%AF%D9%87%20.html
3 ماهه 512 با حجم 5 گیگ چقدر افزایش پیدا کرده با آخرین تغییر؟
تو همه کشورها اینترنت ارزون تر میشه تو کشور پیشرفته ما گرونتر !!!
نقل قول:
ماهی 230 تومن!
برای ما دانلود اینترنت قبل از عید از 50kb به بالا بود... شاید به 100 هم میرسید برخی مواقع!
الآن شده 30-40 و به زور 50... برای بقیه هم همین طور شده؟!
اشتراکم 22 تموم میشه از شر آسیاتک خلاص حالا یا میرم مخابرات یا مبین نت
یک سری مقایسه انجام دادم تا فرق دو شرکت رو ببنید. خورده اعداد رند شده اند
اولا آسیاتک یکی از دزدیهایش اینکه به جای 4 درصد مالیات 6/5 درصد مالیت میگیره 40900=43576=2676=6/5 درصد مالیات
آسیاتک سرعت 512 با 20 گیگ حجم + 40900
2 الی 8 صبح رایگان
مبین نت سرعت 512 با 20گیگ حجم+ 35000
2 الی صبح رایگان+ جمعه ها
--------------------------
هزینه یکساله آسیاتک همین سرویس 461660 تومان که بدون احتساب مالیات رندش 430000 تومان
تمدید یکساله شامل 12% تخفیف است(این تخفیف =62720)
هزینه یکساله همین سرویس در مبین نت بدون احتساب مالیات 315000 تومان
شما 9 ماهه شارژ میکنید +3 ماه رایگان هدیه میگیرید=( این تخفیف (هدیه رایگان) 105000 تومان)
در آخر
حجم ترلفیکی دو شرکت مساوی
زمان استفاده مساوی
زمان سرویس رایگان هر دو شرکت از ساعت 2 الی 8/ اما مبین نت جمعه ها کلا رایگان
تفاوت قیمت بدون احتساب مالیات 115000 تومان مبین نت ارزان تر می دهد.
حال خودتان انتخاب کنید
حال چند سرویس دیگر رو هم مقایسه میکنیم بدون احتساب مالیات
سرویس شبانه مانند هم بجز جمعه ها ی مبین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 40 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) 82900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت 1024 کیلو بیت حجمی 40 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان+ جمعه ها) 60000
تفاوت 22900 تومان+ جمعه ها
آ سیاتک اینترنت 512 کیلو بیت حجمی 30 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان) 52900
مبین نت اینترنت 512 کیلو بیت حجمی 30 گیگ در ماه (2 تا 8 صبح رايگان+جمعه ها) 45000
تفاوت 7900+ جمعه ها
سرعت 256 آسیاتک با 10 گیگ حجم ماهانه 26900
سرعت 256 مبین نت با 10 گیگ حجم ماهانه 25000
حال همین سرویس با تمدید یکساله
آسیاتک 284000 مبین نت 225000 تومان
تفاوت= 59000 مبین نت ارزان تر
حال سرویس ویژه مبین نت
20 گیگ حجم سرعت 512 به مدت یک سال+ 2 تا 8+ جمعه ها رایگان+ مودم رایگان
قیمت 200000 تومان
آسیاتک سرویس ویژه
8.7 گیگ حجم سرعت بالاترین به مدت یکسال+ شبانه رایگان ندارد+ مودم ندارد
قیمت 85000 تومان
سرویس معمولی آسیاتک
24 گیگ حجم سرعت 512 به مدت یک سال+2 تا 8 صبح نیم بها+ مودم ندارد
قیمت 146000 تومان
شاتل را که اکثرا ناراضی هستن.
مبین نت را تا جایی که میدونم اوایلش همه ناراضی یودن مثل وایمکس ایرانسل.
البته شنیدم جدیداً وایمکس ایرانسل خوب شده. در مورد مبین نت تحقیق کردید؟
منم می خواهم جمع کنم برم پارس آنلاین
دیگه مسخرش رو در آورده آسیاتک با این قیمت های کذایی
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
من 128 دارم منطقه 8 سرعت دانلود 14-15نقل قول:
رایگان هم نداره شبا از 2 تا 8 نیم بهاست!
سلام خدمت شما دوست گلمنقل قول:
من با اینکه میخواستم آسیاتک رو به جلو حرکت کنه ولی در همین چند وقت پیش زنگ زدم گفتم من تمام سعیمو از این به بعد میکنم تا منفورترین و منزجرترین تبلیغات سرویس اینترنتی رو بر له شما برای طرف روبروم که قصد داره بیاد آسیاتک یا در آسیاتک هست ارایه بدم تا طرف دیگه اسم آسیاتک جلوی من نیاره.
سرعت نهایتا روی 13-14 هست پینگ از ساعت 8:30 صبح تا 11 شب از 300 به بالا از ساعت 11 الی 8 صبح پینگ از 400 شروع میشه میره الی 3000 حتی مثلا برای گوگل که خوب این یه جوک برای اینترنت.
قیمتها گرانترین حال هستند من 4 سال هستم در این شرکت 2 میلیون تومن پول دادم برای 30 کیلوبایت سرعت ماهانه 256 قبلا نامحدود بود خود به خود کردنش حجمی که من میتونم همین سرعت رو با مخابرات داشته باشم 12 هزار تومن ماهیانه اون هم نامحدود ولی اینجا محدود با همین سرعت و امکانات ایضا بدتر 40 هزار تومن ماهیانه.
من به شما اینترنت پارس انلاین را پیشنهاد میکنم یا مخابرات ماهیانه 10 هزار تومن
امیدوارم خوب راهنمایی کرده باشم
در ضمن یه چیز خارج از بحث یادم اومد دوستان یه بار زنگ زدم پشتیبانی اون اوایل که این مذخرفات شبانهو اینا اومد و باید بگم واقعا منهدم کردن تمام خدمات خوبشون بعد از اون همه سال زنگ زدم گفتم آقا این چه وضعشه و چرا من حتی پیجهم نمیتونم باز کنم گفت نمیدونم پهنای باند نداریمو اینا بخاطر این دانلود بازی های شبانه گفتم یعنی چی مرد مومن من کارو زندگیم با اینترنته چرا اینکارو کردید من شب میام وقت دارم کارهامو انجام بدم و با این وضع دیگه کاری نمیتونم بکنم خیلی روان و سلیس گفتند خوب شما میتونی روز کاراتو برسی شب بیای دانلود بازی کنی گفتم جان؟داری واسه زندگی من تصمیم میگیری من کی باید از اینترنت استفاده کنم خلاصه اینکه آخرش بهش گفتم شما تا آخر امسال تمام مشتریانتون رو از دست میدید که دقیقا داره همین میشه.
موفق باشید
خبرگزاري مهر :
شرکتهای برتر اینترنتی را بشناسید: ( خوشبختانه يا بدبختانه آسياتك هيچ جايي نداره در اين بين )
کد:http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1283911
موفق باشی در این راه :دینقل قول:
من با اینکه میخواستم آسیاتک رو به جلو حرکت کنه ولی در همین چند وقت پیش زنگ زدم گفتم من تمام سعیمو از این به بعد میکنم تا منفورترین و منزجرترین تبلیغات سرویس اینترنتی رو بر له شما برای طرف روبروم که قصد داره بیاد آسیاتک یا در آسیاتک هست ارایه بدم تا طرف دیگه اسم آسیاتک جلوی من نیاره.
نقل قول:
اسیاتک ماله این حرفا نیست یه بارم نتونسته تو این لیست بره
واسه من فعلا از يك تا هفت ولي تو تمديد بعدي از2تا8 ميشهنقل قول:
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
واسه من معمولا بين 11 و19 متغير اصلا ثابت نيست تند تند تغيير ميكنه يه لحظه با 11 يه لحظه با 19 ولي ميانگين بين 14تا16
من که از طرفداران پر و پا قرص آسیاتک هستم. الان سرویس 512 دارم و برای ماه آینده هم سرویس 1 مگ شارژ کردم.
طرفدار چيش هستين گرونيش:31:نقل قول:
من که از طرفداران پر و پا قرص آسیاتک هستم. الان سرویس 512 دارم و برای ماه آینده هم سرویس 1 مگ شارژ کردم.
به هر حال ادم ... هم زیاده تو ایران ...نقل قول:
به نظر شما سرویس 1 مگ در ثانیه با 3 گیگ حجم ماهانه به قیمت ماهی 19000 تومان گرونه؟
اول این که معلوم نیست سرویسهای دیگه کیفیت و خدماتشون مثل آسیاتک باشه چون من الان 5 ساله از آسیا سرویس می گیرم و از خدماتش کاملا راضی ام بنابر این دلیلی نمی بینم که برم سراغ شرکتی که هیچ آشنایی باهاش ندارم و نمی دونم کیفتش چه طوره
دوم این که 3 گیگ حجم در ماه برای من کافی هست چون بیشتر از این مصرفی ندارم.
در ضمن متاسفم برای دوستانی که این قدر احساسی و به دور از منطق صحبت می کنند.
به نظر شما سرویس 1 مگ در ثانیه با 3 گیگ حجم ماهانه به قیمت ماهی 19000 با شبانه نيم بها كلاهبرداري نيست:31:نقل قول:
به نظر شما سرویس 1 مگ در ثانیه با 3 گیگ حجم ماهانه به قیمت ماهی 19000 تومان گرونه؟
من می گم ممکنه آسیاتک قیمت هاش کمی بیشتر باشه (که چنین چیزی نیست) ولی با توجه به این که من به کیفیتش اطمینان دارم حاضرم کمی بیشتر هزینه بکنم تا این که برم سراغ شرکتی که معلوم نیست کیفیتش چه جوریه؟ کما این که نظرات دوستان در مورد تقریبا اکثر isp ها یکسان و اکثرا منفی است.
جوابتون تو اين پستنقل قول:
من می گم ممکنه آسیاتک قیمت هاش کمی بیشتر باشه (که چنین چیزی نیست)
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6000244&postcount=3731
خب جواب اين هم تو اين پست هستش:نقل قول:
ولی با توجه به این که من به کیفیتش اطمینان دارم حاضرم کمی بیشتر هزینه بکنم تا این که برم سراغ شرکتی که معلوم نیست کیفیتش چه جوریه؟ کما این که نظرات دوستان در مورد تقریبا اکثر isp ها یکسان و اکثرا منفی است.
:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6005098&postcount=3737
دوستان فکر کنم بهتره یه نظرسنجی به این تاپیک اضافه بشه با این عنوان :
پس از خداحافظی از آسیاتک ، از کجا سرویس میگیرید ؟!؟
اینجوری میشه کمک کرد به دوستانی که میخوان برن از آسیاتک . در ضمن میتونید شرکت های پیشنهادی رو با ذکر دلیل بنویسید .
به نظر من عاليه اين همه اينجا نارضايتي رو اسياتك نميبينه ميره تو سايت پيغام هايي كه ازشون تشكر كردن يا نظر مپبت دادن رو ميزارن نظر سنجي در مورد آسياتك ميتونه نشون بده كه چقدر از افراد ازشون ناراضي هستننقل قول:
دوستان فکر کنم بهتره یه نظرسنجی به این تاپیک اضافه بشه با این عنوان :
پس از خداحافظی از آسیاتک ، از کجا سرویس میگیرید ؟!؟
اینجوری میشه کمک کرد به دوستانی که میخوان برن از آسیاتک . در ضمن میتونید شرکت های پیشنهادی رو با ذکر دلیل بنویسید .
آسیاتک چند وقته تو ساعات شلوغ به شدت پینگش داعون میشه دیشب ساعت 9 پینگم با سرور لندن تو SpeedTest حدود 1000 بود :18: انقد اعصابم خورد شد یادم رفت save کنم.
ولی تو ساعات خلوت (حتی شبانه ) پینگ و سرعت خوبی میده . این تست هم از speedTest و london در ساعت 7:30 تهران (سرویس 1mb و 5GB )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
شما خیلی منطقی هستی اگه منطق اینه:
منم یکی از دشمنان خونی اسیاتک کلاهبردار هستم .....هاهانقل قول:
مرد حسابی چند ساله تو این تایپیک به همراه همکارات از اسیاتک دفاع کردی اسیاتک اینقدر گند زد اونایی که مثه شما منطقی!!! دفاع میکردند رفتند پشتشونم نگاه نکردند
با همه یوزرا دعوا میکردند و افتخارشون این بود: حجم اسیاتک 3 تومنه شبانه رایگان هم واسه یه سری کاربر اماتوره پس اسیاتک حرفه ایه که شبانه نداره!
حالا حجم اسیا گرون شدو شبانشم نیم بها
چه حرفی دارید بزنید جز اینکه اینقدر منطقی!!! طرفداری کنید؟
این همه دوستان امارو ارقام میدن باز میگی منطقی نیستید؟ عجبا
من کاری به بحث های شما ندارم چون تو شهرما با یه عالمه منت تازگی ها نمایندگی آسیا تک اومده
(شاید بد نیست بدونیئ تو شهر کسی حق استفاده از سرعت بالاتر از512 نداره)
به هرحال یه سوال دارم
من وقتی داخل اینترنت هستم دیگه نمی تونم از تلفن استفاده کنم چون بسیار بسیار سر وصدا و خش خش می کنه واسه شما هم همینطوره اگه نیست چرا برا ما اینجوریه؟
ببینید درسته شاید خیلی از شما از آسیاتک ناراضی باشید ولی هستن کسایی که راضین.نقل قول:
من هم از شاتل سرویس داشتم هم سپنتا هم پارس آنلاین حداقل برای من که کارم بازی آنلاین هست و پینگ خیلی مهمه با آسیاتک راحت میتونم بازیهایی مثل BFBC2 , COH , COD:BO , Dota , ... رو روون بازی کنم بدون لگ . شبانه هم هر شب 3 گیگ دانلود رایگان دارم (سرویس 1mb و 5gb ) . این به نظر من خوبه . حالا شما میخوای بیشتر دانلود داشته باشی یا کمتر پول بدی من کاری ندارم حداقل آسیاتک برای من خوبه.
محتوای مخفی: :5:
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:37 PM ----------
اسپلیتر که داری ؟ (چون تلفنت قطع نمیشه احتمالا داری ) . اگه داری مشکل نویز خط که خیلی بالاس . من خودم برای حل مشکل نویز خط یه سیم مستقیم کشیدم از دم خونه تا پشت مودمم ( تو خونه های قدیمی گاها تو سیم کشی سیم برق و تلفن کنار هم رد میکنن که باعث ایجاد نویز شدید میشه )نقل قول:
:31: خب ما كه دانشگاهمون5مگ نداره:27:نقل قول:
در ضمن اگرم حجم بالا بخوام دانلود کنم میرم دانشگاه با سرعت 5MB دانلود میکنم
خب با نظر سنجي ميبينيم كه خيلي ها ناراضي هستن و خيلي كم راضينقل قول:
ببینید درسته شاید خیلی از شما از آسیاتک ناراضی باشید ولی هستن کسایی که راضین.
واسه شما خوبه من ماهيانه 3 گيگ بيشتر مصرف ندارم ولي چون شبا زياد دانلود ميكنم نميتونم 3 گيگ بگيرم خيلي ها اينطورينقل قول:
من هم از شاتل سرویس داشتم هم سپنتا هم پارس آنلاین حداقل برای من که کارم بازی آنلاین هست و پینگ خیلی مهمه با آسیاتک راحت میتونم بازیهایی مثل BFBC2 , COH , COD:BO , Dota , ... رو روون بازی کنم بدون لگ . شبانه هم هر شب 3 گیگ دانلود رایگان دارم (سرویس 1mb و 5gb ) . این به نظر من خوبه . حالا شما میخوای بیشتر دانلود داشته باشی یا کمتر پول بدی من کاری ندارم حداقل آسیاتک برای من خوبه.
هستن ولي مجبورم 5 گيگ بگيرم كه بتونم شبا رايگان دانلود كنم اين يعني پول زور:31:
کیفیت سرویس اسیا تک در هر مرکز مخابراتی تفاوت میکنه .
من 5 ساله از سرویس این شرکت استفاده میکنم نمیگم سرویس عالیه ولی حداقل شبانه و روزانش سرعتش برای من یکی هستش منم تقریبا شبا 3 گیگ دانلود دارم .
توی مرکز محابرات ما شاتل , مخابرات و اسیا تک سرویس میدن بجز مخابرات که اگه مفت هم بده از سرویسش استفاده نمیکنم شاتل رو یکی از دوستان داشت سرویس اسیا تک از شاتل بهتره .
خوبی سرویس اسیاتک اینه که برای گرفتن سرویسهای سرعت بالا گیر نمیده .
در مورد گرفتن پول زور هم کاش در همه موارد اینقدر دنبال حقمون بودیم .
گفتم اگه بهتر بود چرا جزء شركت هاي برتر نبوده؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
کیفیت سرویس اسیا تک در هر مرکز مخابراتی تفاوت میکنه .
من 5 ساله از سرویس این شرکت استفاده میکنم نمیگم سرویس عالیه ولی حداقل شبانه و روزانش سرعتش برای من یکی هستش منم تقریبا شبا 3 گیگ دانلود دارم .
توی مرکز محابرات ما شاتل , مخابرات و اسیا تک سرویس میدن بجز مخابرات که اگه مفت هم بده از سرویسش استفاده نمیکنم شاتل رو یکی از دوستان داشت سرویس اسیا تک از شاتل بهتره .
خوبی سرویس اسیاتک اینه که برای گرفتن سرویسهای سرعت بالا گیر نمیده .
خب ما همه جا اعتراض ميكنيم مثل همين آسياتك ولي كسي پاشخگو نيست:31:نقل قول:
در مورد گرفتن پول زور هم کاش در همه موارد اینقدر دنبال حقمون بودیم .
جواب سوالتون قکر میکنم توی خط اول گفتم :نقل قول:
کیفیت سرویس بستگی مستقیم به ترافیک مرکز مخاراتی داره .
شما سرویسی که توی مراکز اداری یا با تراکم مسکونی بالا ارائه میشه رو نمیتونی با مراکز خلوتتر مقایسه کنی .
من که راضیم حالا هر کس ناراضیه بره از شرکت دیگه بگیره ترافیک کمتر میشه ما با سرعت بالاتر دانلود میکنیم :31:
اسیاتک خوب بود ولی اشغال شد خودشون یعنی خواستن
بحثی هم نداریم توش ...
نقل قول:
درود بر شما بالاخره یه نفر پیدا شد که حرف حساب میزنه. ما که هر چی سعی کردیم مسائل رو برای دوستان جا بندازیم موفق نشدیم. بازم می گم آسیاتک نسبت به قیمتش خدمات خیلی خوبی ارائه می ده.
من که از آسیاتک رفتم . با این سرویس هاشون که یه خط در میون قطع میشه و پدر آدم رو در میاره .این که هیچی با این تعرفه های مسخره اش رو در آوردن . در حقیقت سرویس 25 تومانی به بالا فقط شبانه میدن که اونم خسته نباشن
خب آقا مگه نميگين خدمات خوب نميده پس چرا جزء شركت هاي برتر نيست نكنه فقط به شما دو نفر سفارش خدمات ميده؟؟؟؟نقل قول:
درود بر شما بالاخره یه نفر پیدا شد که حرف حساب میزنه. ما که هر چی سعی کردیم مسائل رو برای دوستان جا بندازیم موفق نشدیم. بازم می گم آسیاتک نسبت به قیمتش خدمات خیلی خوبی ارائه می ده.
خب من هم گفتم شما اين پست رو مطالعه كنيدنقل قول:
جواب سوالتون قکر میکنم توی خط اول گفتم :
کیفیت سرویس بستگی مستقیم به ترافیک مرکز مخاراتی داره .
شما سرویسی که توی مراکز اداری یا با تراکم مسکونی بالا ارائه میشه رو نمیتونی با مراکز خلوتتر مقایسه کنی .
من که راضیم حالا هر کس ناراضیه بره از شرکت دیگه بگیره ترافیک کمتر میشه ما با سرعت بالاتر دانلود میکنیم
اينا نيومدن فقط تو جايي كه ما هستيم اين تست هارو انجام بدن:31:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6005098&postcount=3737
ميبينيد كه بين اين شركت هاي برتر اسمي از اسياتك نيس