میگم اخرین ورژن 8.1.0.421 هست؟
Printable View
میگم اخرین ورژن 8.1.0.421 هست؟
بعضی وقتا مشکل از ویندوز هم هستش.مثلا من یه بار حتی نمیتونستم توی میلم برم.وقتی میخواستم ساین این کنم میگفت ایمیل شما مهلتش به اتمام رسیده:41:توی مسنجر هم نمیتونستم برم.جالب این بود از بین 5تا ایمیلی که خانواده ی من دارن فقط برای 2تا ایمیل من این مشکل پیش اومده بودش.یه بار ویندوز عوض کردم مشکلم حل شد.:31:نقل قول:
می گم الان هم آیدی ایلیگال در یاهو ساخته می شه؟
کسی آیدی الیگال داره؟
ببخشید میشه بگید آیدی ایلیگال چیه؟نقل قول:
راستی شماره اخرین ورژن یاهو چنده؟
نقل قول:
آره از این برنامه ها هست حتی برنامه واسه ارسال به روم هست .میتونی به وبلاگ دینتیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنی فکر کنم باشه اگر نبود بگو تا سه سوت برات پیدا کنم
آخرین ورژن اینه 8.1.0.421 که میتونی از سایت آسان دانلود بگیرینقل قول:
آیدی های ایلیگال چند سال پیش که زیا د توی یاهو می رفتم آیدی های خاصی بود که کراکرهای یاهو به شدت برای به دست آوردنشان رقابت می کردند مثلا آیدی 007 یا آیدی @li یا آیدیو ....کد:www.day.com
الان اینجور آیدی سازی رو راحت می شه انجام داد؟ یا نه مثل قبل باید دنبال کراک کردنشون باشیم؟
دوست عزيز شما بايد در اون صفحه اي كه باز ميشه و اي دي خودت با اي دي مسنجر چت هست در اون صفحهنقل قول:
بر روي لينك آبي رنگ كليك كنيد و منتظر بمانيد تا صفحه باز شود در صفحه باز شده اون كد را كا در كادر هست در زير و كادر خالي وارد كنيد تا وارد چت روم بشيد
اين كار جديدا از سوي خود ياهو بخاطر بعضي از مشكلات صورت گرفته
چاكرتون حميد
چی کار کنم برای امنیت ؟
میخام کاری کنم ایدیم هک نشه ؟؟
ممنون
با عرض سلام
ببخشيد من يك راهنمايي ميخواستم اگه راهنمايي كنيد ممنون ميشم
مسنجر وقتي وارد ميشم و ميخوام وارد چت روم بشم وقتي اتاقها رو ميزنم فقط يك ايدي من مياد و يكيش هم پاينش نوشته ياهو مسنجر ديگه چيز ديگري نمياد يعني ايديهاي ديگه نيست فقط براي من هست ويكي نوشته ياهو مسنجر نمي دونم لطفا كمك كنيد نمي تونم وارد شم كمكككككككككككك
سلام دوست عزيزنقل قول:
جواب شما همين جا بالاي سرتونه
خوبه قبل از پرسيدن سوال يه گشت و گذاري توي تاپيك بندازين بعد سوال كنين
خوش باشين
دوستان يكي از دوستاي من پسورد ياهوش رو فراموش كرده ولي تو Yahoo Messenger اش Save هست
راهي هست كه توي ياهوهاي جديد با توجه به اينكه پسورد رو در هنگام كانكت شدن encode مي كنه پيدا كرد؟؟؟
ورژن ياهوش هم 8 به بالا بايد باشه برنامه هاي See pasword و iOpus Password Recovery XP رو هم تست
كردم فقط مي نويسه password چون خوده ياهو اين جوريش ميكنه
نقل قول:
يعني هيچ راهي وجود نداره؟؟؟
سلام
یه مشکلی پیش اومده برام که کلافم کرده
واقعا ممنون می شم کسی جواب بده اگه راه حلی داره
من تو پسوورد یاهو همیشه از Alt=255 استفاده می کنم که مثل Space جا خالی می ذاره
تازگیا پسسووردم رو دوباره عوض کردم و دوباره این کارو کردم تا چند روز مشکلی نداشت ولی الان تو اکسپلورر ارور می ده ولی تو یاهو مسنجر کار می کنه
یعنی مسنجر رو بالا میارم ولی مثلا وقتی می خوام برم پروفایل بسازم تو Account Info و پسوورد می خواد ، وقتی می زنم پیغام Invalid ID or password Please try again میده به من
می خوام تو 360 چند تا عکسم رو عوض کنم و یه پروفایل بسازم و تو یه سایت می خوام لیست آی دی های یاهو مسنجرم رو اینوایت کنم ولی نمی شه :41::41:
پسووردم هم Space داره هم Alt=255 هم حروف بزرگ کوچیک هم @
قبلا برای یکی از دوستام پسسوووردش رو Alt=255 گذاشتم دیگه بالا نیومد حتی با مسنجر می ترسم اینم اینطوری شده باشه
آقا یکی یه بوتر بذاره که کار کنه
من سیصد تا تست کردم هیچکدوم نمی تونن لاگین شن
دو صفحه پيش اين سؤال رو كردم كسي جواب نداد:
براي ورود به روم بعد از اينكه پسورد رو زديم و تاييد شد پنجره اي رو كه پيغام تاييد رو نشون ميده بايد ببنديم و وارد روم شيم . درسته ؟ ولي من پنجره رو كه ميبندم آيدي هاي ديگه نمياد . مثل اولشه !!!
چيكار كنم ؟؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز
لینکش خرابه:19: اگه میشه درستش کنید. بدجور به نرم افزارش احتیاج دارم..:11:
دو صفحه پيش اين سوال رو كردم ولي جوابي نگرفتم :
وقتي وارد روم شديم و كد امنيتي هم وارد كرديم و تاييد شد و پنجره تاييد رو بستيم آيدي هاي روم مياد ديگه ؟
پس چرا من پنجره رو مي بندم فرقي نمي كنه ؟ اشكال از چيه ؟مسنجرم ورژن 6
نقل قول:
اینم تقدیم به شما.من که باهاش کار کردم و کار کرده سالم و جدید هم هست.شما اگه بازم نتونسی لاگین کنی بگو تا راهنماییت کنم
کد:http://www.zshare.net/download/39794616d44378/
کد:http://www.zshare.net/download/397953313845ea/
آقایون وخانومای محترم چطوری میتونم یه نیک نیم برا آیدیم بزارم؟
باز لاگین نمی شه من به این صورت یوزر پس ها رو تو فایل Text می نویسم و وارد برنامه می کنم تعداد بوت هایی که می خوام آن بشن رو انتخاب می کنم و وقتی دکمه لاگین رو هیچ نمی شه چراغ های آیدی ها خاموش می مونهنقل قول:
User:Pass
منتظر جواب و کمکتون هستم
سلام دوست عزیز.شما قبله لاگین کردن اول مطمن بشو که ایدی هات درسته.اونا رو تازه درست کردی؟اخه زود کرک میشن این ایدیها.من خودم دیشب 100 تا درست کردم ولی نزدیک 70 تاش لوگین میشه و اگر از این مرحله اطمینان داری که درستن و تازه درستش کردی حتما سیستمت فارسی نصبه که لاگین نمیشه.وقتی میخوای لاگین کنی باید سیستمت انگلیسی باشه. برای این کار باید تو regioanal and language,وارد بشی regioanal options رو باید english (united sates) انتخواب کنی بعدش location رو united statess بزنی . باز تو قسمت advanced تو اون منو باز هم english united satesرو انخواب کنی.بعد سیستم رو ریستارت کنی.امیدوارم که درست شده باشه باز هم اگر مشکل دیگه بود بگو تا بهت چندتا فایل بدم شاید درست بشهنقل قول:
باز کار نکردنقل قول:
فایل هایی که می خوای بدی هم حتما Run Time ویژ<ال بیسیک هست که من خود وی بی رو دارم
منصرف شدم از استفاده ازش خودم دارم می نویسم تونستم لاگین کنم و پیغام بدم تا چند روز اینده کاملش می کنم اینجا قرار می دم
ممنون از راهنماییتون
سلام دوستان . من مدتی است که adsl گرفتم اما از اون موقع نمی تونم کسی رو در yahoo messenger اد کنم و هر بار انجام نمیشه اما با dial up امتحان کردم و شد . کسی به ای مشکل برخورده که بتونه کمکم کنه؟
با تشکر
سلام به همه ی دوستان. دوستان من در مورد بوت تجربه ایندارم .مخواستم اگه میشه یه آموزش ساده از طرز استفاده از یک بوتر خوب بنویسید تا منم متوجه شم چه کنم. با تشکر.
به این مشکل نه اما این که کلا یاهو بالا نیاد چرانقل قول:
برای حلشم از یه برنامه پ ر و ک س ی استفاده می کردم
اینم لینک دانلودش
کد:http://hooman.persiangig.com/AntiFilter.exe
طرز کار کلی بوتر اینه اگه به شما در یه لحظه عده خیلی زیادی پیغام بدن شما می پری بیرون از یاهونقل قول:
وقتی برمی گردی اگه باز بهت زیادیغام بده البته افراد مختلف باز می پری بیرون
طرز کار کلی بوتر هم اینه که از شما چندتا آیدی با پسورد می گیره بعد اونا رو لاگین می کنه بعد از شما آی دی کسی رو که می خوایین بهش حمله کنین رو می گیره بعد شروع می کنه به اون پیغام دادم بعد اون می پره بیرون
مشکل اینه که برنامه هایی که من تست کردم نمی تونن لاگین شن و در این صورت هیچ کاری نمی تونی بکنی
دارم یه بوتر می نویسم تو مرحله تست هستم به زوده رو می کنم
بیا اینا رو دانلود کن شاید درست شه.راستش من که درست متوجه نشدم چی گفتی شما ولی خوب فکر کنم یه جای کارت شما خرابه.اگر سیستم بعد از کارایی که گفتم ریستارت شدو بازم لاگین نکرد حتما ایدی های شما خرابه.یه بار دیگه بساز.احتمالا درست میشهنقل قول:
کد:http://www.zshare.net/download/39896408f761f7/
سلام دوسته عزیز.یه سرچی بکن اگه پیدا نکردی اموزش بوت رو که فکر کنم همین سایت داشته باشه.کلا تو گوگل سرچ کن اگه پیدا نشد من بهت یکی میدمنقل قول:
درست شد مرسی
رستارت نمی کردم مال همون بود
خوب خوشحالم که درست شد بالاخره
رفیق ممنون میشم اگه بزاری آموزششو چون تو سایت که آمار گرفتم چیزی پیدا نکردم. تو گوگل هم قبلا توضیحات بدرد بخوری پیدا نکردم. پس ممنون میشم بزاری همین جا.نقل قول:
برات به صورت خصوصی گذاشتم.امیدوارم رسیده باشهنقل قول:
نقل قول:
مرسی محسن جان ولی اون برنامه رو دارم ولی با اون هم نمیشه اد کرد کاری به اون برنامه نداره .اصلا مشکل از filtring نیست چون dial up هم ***** داره.نقل قول:
چی کار کنم برای امنیت ؟
میخام کاری کنم ایدیم هک نشه ؟؟
ممنون
ساخت آيدي نامبر در ياهو آزاد شده ... شما ميتونيد كل ايديتون رو شماره اي بسازيد. (اين امكان قبلا در ياهو نبود) مثلا ميتونيد بجاي آيدي شماره ي موبايلتون رو قرار بدين
در يك تاپيك اين رو توضيح دادم
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=167749
دوستان یکی به من کمک کنه.
رفتم پسوردم رو عوض کردم توی یاهو. دوتا از حروف رو بصورت علایم گذاشتم (کلید Alt رو نگه داشتم و سه تا عدد زدم).
یاهو قبول کرد ولی وقتی خواستم وارد بشم قبول نکرد.
تو رو خدا کمک کنید. آیدی من برای 6 سال پیشه. دوستای زیادی رو از دست دادم
اينفو آيديت رو نداري؟؟ براي Forgot Pass؟؟؟؟نقل قول:
کنون رزم virus و رستم شنو دگرها شنیدستی این هم شنو
که اسفندیارش یکی disk داد بگفتا به رستم که ای نیکزاد
در این disk باشد یکی file ناب که بگرفتم از سایت افراسیاب
برو خرمی کن بدین disk هان که هم نون و هم آب باشد در آن
تهمتن روان شد سوی خانه اش شتابان به دیدار رایانه اش
دگر صبر آرام و طاقت نداشت مر آن disk را در drive اش گذاشت
نکرد هیچ صبر و نداد هیچ لفت یکی list از root دیسکت گرفت
در آن disk دیدش یکی file بود بزد enter آنجا و اجرا نمود
به ناگه چنان سیستمش کرد hang که رستم در آن ماند مبهوت و منگ
تهمتن کلافه شد و داد زد ز بخت بد خویش فریاد زد
چو تهمینه فریاد رستم شنود بیامد که لیسانسش رایانه بود
بدو گفت رستم همه مشکلش وزان disk و برنامه قابلش
چو رستم بدو داد قیچی و ریش یکی دیسک bootable آورد پیش
یکی toolkit اندرآن disk بود بر آورد آن را و اجرا نمود
به ناگه یکی رمز virus یافت پی حذف امضای ایشان شتافت
چو virus را نیک بشناختش مر از bootsector بر انداختش
یکی ضربه زد بر سرش toolkit که هر byte آن گشت هشتاد bit
به خاک اندر افکند virus را تهمتن به رایانه زد بوس را
چنین گفت تهمینه با شوهرش که این بار بگذشت از پل خرش
دگر بار برنامه این سان مکن ز رایانه اصلا تو صحبت مکن
قسم خورد رستم به پروردگار نگیرد دگر disk ز اسفندیار
شرمنده یه زنگ تفریح بود
سلام
نه داداشي. براي قديمه. يادم نيست اصلا چي دادم اون موقع.
چو كنيم؟؟؟؟؟