دوستان این گوشی موقع خرید زبان فارسی داره ؟؟؟
Printable View
دوستان این گوشی موقع خرید زبان فارسی داره ؟؟؟
نقل قول:
روی بعضی هاش منو فارسی هم اضافه شده ولی روی بعضی های دیگه نه
اکثرا برای اینکه مشتری های ایرانی راغب به خریدن گوشی باشن ، وقتی وارد ایران میشه هنگام آپدیت
از پروداکتی استفاده میشه که زبان فارسی رو هم داشته باشه.....................
گوشیه من بعضی وقتها موقع فیلمبرداری تیک می زنه . کسی به این مشکل بر خورده؟ چارش چیه من کلی باهاش ور رفتم ولی درست نشد.
مهدی جان ببین اطلاعات رو روی مموری کارتت ذخیره میکنه یا روی گوشیت ..
ببین مموری کارتت پر نیست ... یه بار جای مموری کارت رو با مموری خود گوشی عوض کن ببین درست میشه ..
نه سامان جان مموری من حالا حالاها پر نمیشه:31:نقل قول:
Memory in use رو هم گذاشتم رو مموری کارد. مشکل از اینه که با زیاد شدن بازیها و برنامه های نصب شده و ایجاد فایلهای اونها تو رم این مشکل به وجود میاد. با یه ریست و پاک کردن فایلهای اضافی رم درست میشه ولی فایده نداره که هر چند وقت یه بار ریست کنی و دوباره بازی ها و برنامه ها رو نصب کنی:41:
سلام تا حالا گوشی کسی اسپیکر سوزونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
داخل اون فولدر معروف رفتی ...؟نقل قول:
گوشتو در حالت هک قرار بده .. با فایل منیجر برو به e:\Private\10202dce فایلهای اضافی رو پاک کن ...
اینم امتحان کن ...
دوستان میشه کاری کرد این صفحه اول گوشی هم auto rotate داشته باشه؟
دوست من مثل اینکه این قابلیت روی 82 جواب نمیده ...
و داخل منو ها انجام میشه ...
.
ولی N95 8gb در حالت استندبای یا همون صفحه اولش هم روتیت میشه ..
سلام..........
دوستان من نرم افزار گوشیم ورژنش 10.0.046 هست....... میخواستم براش یک رو 8 گیگ بخرم.......
1-به نظر شما ساپورت میکنه؟
2- براش مشکلی پیش نمیاد که مثلا هنگ کنه؟؟؟؟؟؟
3-آیا گوشیم به آپ دیت نیاز داره؟
4-اگر نیاز داره ضروری هست این کار؟
ممنون میشم اگر جواب بدید
نقل قول:
دوست من فریمور گوشی شما خیلی قدیمیه ...
.
الان فریمور 31 برای این گوشی معرفی شده ... شما حتماً برو فریمور گوشیتو آپدیت کن ...
ممنون سامان جان فعلا که ریست کردم بذار دوباره اینجوری بشه تست می کنم خبرشو می دم.:11:نقل قول:
امین جان شما هم خیالت از بابت رم راحت من 16گیگ انداختم روش. قبلش حتما آپدیت کن.:46:
مهدی جان شما 16 که انداختی رو گوشیتون تا حالا 16 گیگ را پر کردی . یعنی وقتی که پر بوده هیچ سرعت عملکرد گوشی را کم نکرد؟؟؟نقل قول:
امین جان شما هم خیالت از بابت رم راحت من 16گیگ انداختم روش. قبلش حتما آپدیت کن. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من که مموریم هشت گیگه وقتی میره بالای 7 گیگ احساس میکنم یه نمه سرعت میاد پایین ولی اگه زیاد برنامه تصب نکرده باشی زیاد رو سرعت تاثیری ندارهنقل قول:
مهدی جان شما 16 که انداختی رو گوشیتون تا حالا 16 گیگ را پر کردی . یعنی وقتی که پر بوده هیچ سرعت عملکرد گوشی را کم نکرد؟؟؟
بلله دوست من ... مسلماً شما وقتی از نهایت ظرفیت یه چیزی استفاده کنین بهش فشار میاد حالا چه مموری باشه چه هر چیزه دیگه ای ...نقل قول:
.
آخه من نمیدونم شما واقعاً 16 گیگ اطلاعات دارین که میخواین برین بخرین و روی گوشیتون نصب کنید ...؟!!!
بعضی وقتا واسه کل کل خوبه !!:31:نقل قول:
نقل قول:به درد من که میخوره..!: دی چون اصولا" عادت دارم هر وقت هر چی خواستم داشته باشم...! حداقل 10-12 گیگ موزیک میشه...: دی الان 8 کمه برام...میخوام بدم بره یه 16 بگیرم..!نقل قول:
من مخلص این عادت مایه داریتم ...:31: داداش 2 3 تا از این عادتا نداری به ما بدی ..:10:نقل قول:
سلام بر همگی.میخواستم ببینم رنگ پشت گوشی شما هم رفته منظورم از پشت قسمت دوربینه که در گوشی های نقره ای رنگ تیره هستش؟
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان:
من دو سه روز این گوشی روخریدم: ورژنش 31,0,016 هست و کاملا فارسیه, نور صفحش هم این جور که من شنیده بودم گفتم چه افتضاحیه ولی به نظر من که عالیه, شاید از اول آپدیت بوده اینقدر خوب, با اجازه چند تا سوال داشتم:
1-موقع فیلمبرداری نور قرمزی از فلش روشن میشه و گاهی اوقاتم موقع عکاسی موقعی که اتوفکوس میکنه,این نور قرمز عادیه؟
2-اکثر نرم افزارهای s60v3 رو خواستم نصب کنم یه ارور دو کلمه ای که سریع میاد و میره, میده
3-چه طوری میتونم زمان چرخش خودکار صفحه رو زیاد کنم تا هی جابجا نشه , اعصاب خورد کنه.
4- بهترین روش هک کدوم که دردسر نداشته باشه؟
5-چرا بازی رو گوشی نیست البته یه ایکونn-gage هست که هر چی سعی کردم چیزی نصیبم نشد هی دستور کانکت میده.
1- اطلاعی ندارم ..نقل قول:
2- دوست من الان دیگه بیشتر برنامه های کاربردی رو باید قبل از نصب ساین کنید و در حالت عادی نصب نمیشن ..
3- این حالت Auto Rotate یا همون چرخش متاسفانه دارای گزینه ای نیست که شما بتونید بهش زمان بدین شما اگه فعالش کنید به محض چرخش فعال میشه ...
4- روشهای زیادی هست و عمومی ترین روش Hellox هست که اونم باید ساین بشه ..
5- دوست من بازیهای انگیج پولی هستند البته توی بیشتر جعبه های گوشیها کد فعالسازی یک بازی قرار داده میشه ولی اگه شما میخواین همه بازیهای Ngage رو بصورت فول ولی رایگان بازی کنید باید از بازیهای کرک شده استفاده کنید که اونم مستلزم هک کردن گوشی هست ...
آقا سامان دست شما درد نکنه,اکثر سوالهایی که من این یه مدت پرسیدم شما جواب دادی.
یعنی گوشی شما این حالتی نمیشه؟نقل قول:
1- اطلاعی ندارم ..
خواهش میکنم ... وظیفس
.
والا من گوشیم N95 8gb هست ولی 6 ماهی هم 82 داشتم ..
اون موقع هم این مشکل رو یا نداشت یا من متوجه نمیشدم ...
دوستانی که n82 دارند ,موقع فیلم برداری از فلش گوشی نور قرمز میاد ؟
آره عادیه !نقل قول:
هم موقع عکاسی هم موقع فیلم برداری
خیالم راحت شد
ویرایش شد........
نمیشه ازبین بردش آخه قرمزی رو محیط میوفتهنقل قول:
آره عادیه !
هم موقع عکاسی هم موقع فیلم برداری
فکر نکنم
شاید با برنامه بشه کاری کرد
با سلام دوباره:
چطوری میتونم فایل cer , key رو بدست بیارم,الان بیشتر از 24 ساعت که تو سایت opda ثبت نام کردم و درخواست دادم ولی هنوز خبری نیست,راه حل سریعتری نیست؟
این سایت معمولا 12 ساعته این فایل ها رو میده احتمالا یه جایی اشتباه کردی...نقل قول:
با سلام دوباره:
چطوری میتونم فایل cer , key رو بدست بیارم,الان بیشتر از 24 ساعت که تو سایت opda ثبت نام کردم و درخواست دادم ولی هنوز خبری نیست,راه حل سریعتری نیست؟
بعد یه نکته این این کیت های اف ام ترنسمیتر زیاد کیفیت جالبی ندارن
من خودم یه زمانی با همین ها یه ایستگاه رادیوئی زده بودم ( با برد تقریبا 1 کیلو متر ...و البته کیفیت مزخرف...واسه بچه محلی ها..: دی)
به نظر من اگه دنبال کیفیتی بهتره بری یه امادشو بخری فکرکنم نهایتا تا 15 تومن بتونی پیدا کنی
یه تاپیک تو بخش لوازم جانبی میزنم...بیا اونجا پیگیری کنیم...دوستان علاقه مند همگی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیاید...( به زودی همه پست ها رو انتقال میدم)نقل قول:
شاد باشید:40:
سلام به همه . گوشي من n82 است ولي از طريق sec man هك نميشه و موقع نصب برنامه پيغام unable to install .component is bulit in رو نشون ميده و از طريق hellocarbide هم هك كردم ولي محتويات فايل sys و private رو نشون نميده و توي x-plore هم 4 تا گزينه رو تيك دار كردم و بايد همه ي فايلهاي هايد رو نشون بده ولي اينطور نيست. لطفاً زودتر كمك كنيد خيلي مهمه
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!:40:
آقا مشكل من اينه كه گوشي n82 من هك نميشه و ورژن گوشيم v31.0.016 هست و با اون دو تا برنامه هم هك نشد
دوست من همین الان هادی جان لینک برنامه های لازم رو براتون ارسال کرده ....
.
پست 3773 رو ندیدید ....؟؟؟
نقل قول:
خوب منم گفتم كه با اون 2 تا هم هك نشد . اول جملمو تا آخر بخون دوست عزيز
مشکلات مربوط به هک رو در تاپیک مربوط به خودشون دنبال کنید.نقل قول:
شاد تشکر
شاد باشید:40:
اقا من امروز رفتم مغازه و يارو صاحب مغازه گفت چون گوشيه n82 تو جديده و ورژنش بالاست هك نميشه و بايد برنامه هارو از توي سايت ساين كرد . و گفت بخاطر هر ساين 15 هزار تومان ميگيرهنقل قول:
دوست من یه موقع ندیا !!! ساین کردن فقط 10مین زمان میخواد که سریالتو بدی بعدشم 48 ساعت صبر ، ازون به بعد هرچی خودت خواستی ساین کن ... به اون تاپیکا هم یه سر بزن کامل بخونشون !!!نقل قول:
اقا من امروز رفتم مغازه و يارو صاحب مغازه گفت چون گوشيه n82 تو جديده و ورژنش بالاست هك نميشه و بايد برنامه هارو از توي سايت ساين كرد . و گفت بخاطر هر ساين 15 هزار تومان ميگيره