ظاهرا اکانت با رتبه ی 3000 اشانتیون باشه/نقل قول:
صفحه ی قبل خودش توضیح داده.
Printable View
ظاهرا اکانت با رتبه ی 3000 اشانتیون باشه/نقل قول:
صفحه ی قبل خودش توضیح داده.
اکانت خودش رتبش از این پایین تره:خخخ 3500 هست فکر کنم
اقا ببخشید شوخی کردم غلط کردم ........ ....... ....... خوبه اصلا نمیفروشم خوبه دیگه ولم کنید:19: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آفرین:دی Best Moev:خخخخ
ممنون:31:
راستی این خخخخ یعنی چی اون انگلیسی هم یعنی چی من یه ذره بی سواتم:31:
Best Move:بهترین حرکت
:خخخخخ :وقتی میخندین صدایی که از گلوتون بیرون میاد:خ خ خ خ!
اها اره BEST MOVE رو میدونستم معنیش چی میشه اخه تو پسته قبلیت یکم بدجور نوشته بودی نتونستم بخونم
اونم اهاااااااااااااااااااااا حالا فهمیدم
یه چیز دیگه این S2A که تو اون پست نوشته بودی یعنی چی
نقل قول:اولن سرور2نقل قول:
دومن یادم رفت سرور رو بگم
سومن به نظرم اینجا جای خوبی باشه اگه کسی خواست اکانت بفروشه(نظر منه)-البته من تاپیکی با این عنوان هم ندیدم
چهارمن به نظر میرسه شما پرفشنالی پس حتمن میدونی چطور بفهمی که سرور از کی شروع شده وچقدر ازش گذشته
راستی شما که انقدر از اکانت فروشی و اکانتهای در پیت ما بدت میاد چرا پرسیدی کدوم سرور؟
خوب اینجا که انجمن مخصوص تراوین نیست یه تاپیک داره برای بحث های توی بازینقل قول:
سومن به نظرم اینجا جای خوبی باشه اگه کسی خواست اکانت بفروشه(نظر منه)-البته من تاپیکی با این عنوان هم ندیدم
اولا اینکه پروفشنال بودن به تعداد پست ربط داره من یه اکانت دیگه هم دارم که 1000 تا پست داره حالا این چه ربطی داره به فهمیدن زمان سرور؟؟دوما که خودتونم میگین سرورو یادتون رفته بگین خوب من از کجا بفهمم زمان سرورو؟؟نقل قول:
چهارمن به نظر میرسه شما پرفشنالی پس حتمن میدونی چطور بفهمی که سرور از کی شروع شده وچقدر ازش گذشته
خوب اگه سروری مثل سرور 7 بود اکانت فوق العاده درپیت میشد اگه سرور 3 بود معمولی میشد!خوب کسی میخواد اکانتشو بفروشه نباید اسم سرورو بگه؟؟نقل قول:
راستی شما که انقدر از اکانت فروشی و اکانتهای در پیت ما بدت میاد چرا پرسیدی کدوم سرور؟
من روم در کل بیشتر به اون دوستمون سکوریتی بود که تا الان 2 بار اکانت رتبه 3000 رو گذاشته برای فروش:P
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااه نشد دیگه من که گفتم دیگه بسه ضمنا سکوریتی نه سکواریتی یعنی امنیتی
خودم میدونم حالا تلفظش یکم دهنتو باید کج کنی :دی من نوشتنش که فرقی نداره
LOL.مثله اینکه متوجه حرفام نشدی.اگه گفتم پروفشنال ،واسه ی اکانت پی سی ورد نبود.واسه اینکه گفتی ما تازه کاریم گفتم شما پس احتمالن پروفشنالی.بعدشم گفتم که من تو ذهنم این بود که شماره سرور رو نوشتم.آخر داستان هم اینکه خوب جواب دادم سرور 2.گفتم حالا که فهمیدی سرور2 هستش.احتمالن میدونی چه جوری باید بفهمی سرور از کی شروع شده.نقل قول:
حالا اگه خواستی اینم مشخصات سرور 2
سرور 2:
اگه در مورد اکانت اطلاعات خواستی خوب پیغام بزار تا حرف بزنیم
- زمان شروع: 1389/3/7 - 13:00
- کتیبه های میان بازی: 1389/7/15
- ناتارهای پایان بازی: (بعد از کتیبه های میان بازی اعلام خواهد شد)
- ویرایش بازی: تراوین 3.6
- مدت حمایت از تازه واردین: 10 روز
میدونم عزیزم خودم سرور 2 بازی میکردم میدونم کی شروع یا تموم میشه...
اخر داستان مهم نی همون اولش مهم بود:خخخ
ما که اکانتمونو فروختیم.ایشالا این اسپید هم تموم شه تا مدرسه ها باز شه. من تاحالا انقد اکانت فروختم واردم. در مورد اون دوستمون هم که میخواد اکانت بفروشه.عزیزم کی میاد اونو بخره.رتبه 3500 کی دیونست ببخشیدا ولی اصلا ارزش نداره.بده یکی بازی کنه برو درستو بخون.
باور کنید WW هم 100 کنید کلم هم بهتون نمیدن چند ماه تعطیلاتو کاری ندارم بازی کنید ولی بعد که مدرسه ها باز شد حتی یک دقیقه هم براش وقت نذارید که ضربه های جبران ناپذیری میخورید.از نظر مدرسه از نظر خانواده.آیندتونو خراب نکنید.
واقعا درستهنقل قول:
من تو این چند ماه خوش بختانه هنوز هیچ ضربه ای بخاطرش نخوردم(الحمد لله :دی)
اما مطمئن هستم اگه زمان مدرسه ادامش بدم حتما ضربه می خورم.
بحث سر معتاد شدن نیست.اقتضاش اینه که تقریبا 10 ساعت پای اکانت باشی.
یعنی اگه نباشی بی خودی استرس می گیری.(همین دیگه معتاد میشی:دی)
من پارسال موقع مدرسه بازی میکردم...
واقعا نتیجشو دیدم...واقعا ضرر کردم
مشکل همینه دیگه.نقل قول:
بحث سر معتاد شدن نیست.اقتضاش اینه که تقریبا 10 ساعت پای اکانت باشی.
دقیقا به بهترین نکته ی ممکن اشاره کردی.شب که میخوای بخوای میگی خدا کسی حمله نکنه منابع سر ریز نشه. صبح بیدار نشده 2 سوته پای pc هستی .نقل قول:
یعنی اگه نباشی بی خودی استرس می گیری.(همین دیگه معتاد میشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
چی!!!!! خدا بهم حمله شده. نیروهام مردن . واستا حالشو میگریم.میری طرف گزارشا پیدا میکنی میری قسمت نامه فحش ناموسی میدی بهش یکم هم اون میده بعد با هزار نا امیدی میری رو حذف . یه عالمه هم طلا خریدی دود شد رفت هوا.
ترواین = بدبختی.
البته واسه من سود داشته ها.دی:
هی اکانت میبریم بالا میفروشیم به یه بیچاره.دی:
برای اینکه خیلی در مورد ضرر های تراوین صحبت میکنید اینم یه عکس جالب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکمی بیخیال باشین می تونین دوران مدرسم بازی کنین....
کافیه دو عدد دوال داشته باشین تا نیم ساعت تو یه روز سر بزنین کفایت کنه...
حالا کسی نمیاد دوال ما بشه
اقا سلام من یه سوال داشتم من حالا که میخوام دهکده دوم رو بزنم یکی بقل خودم بزنم یا یکی نسبتا دور پیدا کردم که 9 گندمی اونجا بزنم چه کنم
کنار خودت بهتر بهتر دهکد دوم 15 یا 9 گندمی نباشهنقل قول:
اقا سلام من یه سوال داشتم من حالا که میخوام دهکده دوم رو بزنم یکی بقل خودم بزنم یا یکی نسبتا دور پیدا کردم که 9 گندمی اونجا بزنم چه کنم
سلام به همه
سلامی به گرمی منجنیق اتشین:31:
سلامی به پر قدرتی شوالیه سزار:31::31:
سلامی به محکمی شمشیر شمشیر زن:31::31::31:
وای چه کنم شکل تراوین شدم انقدر تراوین بازی کردم:27::27::27:
کسی هست بیاد دوال ما بشه برای طول مدرسه:11::11::11::11::40::40::40::40:
سلامنقل قول:
اگر غارتگری و نیروت زیاده که حتما 15گندمی بگیر...
در غیر این صورت هر چی می گیری بگیر فقط 15یا 9 گندمی نگیر:دی
داداش حذف اکانت کن قشنگ برو درستو بخون سال بعد که اسپید شروع میشه تو تعطیلات راحت بشین بازی کن.آیندتو خراب نکن.موقع مدرسه فکرت میره اکانت میگی چی شد.حذف اکانت کن.نقل قول:
سلام به همه
سلامی به گرمی منجنیق اتشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی به پر قدرتی شوالیه سزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی به محکمی شمشیر شمشیر زن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای چه کنم شکل تراوین شدم انقدر تراوین بازی کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی هست بیاد دوال ما بشه برای طول مدرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره حرفت درسته اما چه کنم دلم نمیاد خیلی براش زحمت کشیدمنقل قول:
بیخیال بابا.چی کار کردی مگه. نفر اول غارت و مهاجمین ما ninja blade حذف کرد.اکانت تو که چیزی نیست.نقل قول:
اره حرفت درسته اما چه کنم دلم نمیاد خیلی براش زحمت کشیدم
اااااااااااااااااااااااه جون من
به خدا حذف کن.خیلی مهم نیست. که وقت و فکرتو روش بذاری.منم حذف کردم رفت پی کارش.نقل قول:
تراوین واقعا وقت اضافی میخواد.
استرسش خیلی زیاده.
اعصاب خوردیش زیاده.
تک نفری بازی کردن محاله
پول اضافی میخواد
تنها من یک نقطه ی مثبت توش دیدم اونم حس قدرتی هست که به آدم میده.وقتی تلاش می کنی و یکی که از خودت گنده تر هست رو نابود می کنی خیلی کیف میده:دی
در کل دیگه تراوین نمی رم تا 2 سال دیگه.امسال که درس دارم و سال بعدش هم کنکور.
اما تو این سه ماه که بازی کردم احساس میکنم وقتم رو الکی تلف کردم....:41:
اما خوش حالم که بهش معتاد نشدم....
سلام من تازه میخوام ثبت نام کنم. با توجه به اینکه سرور 5 وجود خارجی نداره تو کدوم سرور ثبت نام کنم که بقیه هم باشن ؟
تو همه سرورا بقیه هستن هر کدوم عشقت میکشه ثبت نام کن
به خدا خودتون رو الکی دارید تلف می کنید من سرور 7 اکانتم رتبش 400 بود با 11 دهکده و 3 رویس اماده واسه چیف اما دیدم داره زندگیمو نابود می کنه استرس اعصاب وردی و ... زدم حذف کردم خداییش زندگیم برگشت بی دردسر
حذف کنید تا راحت شید وقتتون رو واسه این بازی مزخرف و اعتیاد اور رو هدر ندید
اسمتون چی بود؟؟
پيشنهادم اينه كه حذف كنين...
من خودم از اونایی بودم كه هر كی ميگفت بی خيال تراوين شيد، ميزدمش :31:
ولی الان خودم حذف كردم...
خداييش يك حالی ميده....
انگار آزاد شدی...
من اسپید بازی می کردم توی 40*40 همه فارم بودن جنوب غرب بودم ولی حذف کردم بعدش یکی گفت می فروشی منم فروختم 7 تومن دیگه هم بازی نکردم اسم اکانتم مثل همیشه reza_e بود کلا بازیه چرتیه من تمام وقت پاش بودم نه می تونستم برم دانشگاه نه بخوابم نه غذا بخورم... پس حذف کن بره
دوستان اکانت با زتبه ی 1700 به نظر شما چند میره سرور 4 ؟
از من میشنوید بیخیال این بازی شید من تابستون الکی کل وقتمو گذاشته بودم روی این بازی بیخود هیچ سودی برام نداشته هیچ کلی هم از دنیا عقب افتادم بیخیالش بشید بره ...... به نفعتونه مخصوصا توی این دوران مدارس .....
حذف کنین بابا.
تراوین همین جوریش خیلی چرته آدمو از همه چی میندازه.
چه برسه به این سرورای الان که دیگه خییییییییییییییلی مزخرف شده.
همش تقلب و باند بازی و از این مسخره بازیا.
حرف شما درسته منم خودم ترک کردم ولی لطفا دیگه نیاید اینارو بگید.
این تاپیک برا کسایی هست که بازی میکنند یا میخوان تو بحث ها شرکت کنن.
لطفا بس کنین خیلی هم از این بازی خوشتون نمیاد مجبور نیستین بیاین این تاپیک.
مرسی
فقط بچه های شمالغرب :)
من توی سرور 5 ایران که به تازگی تموم شده اکانتم اینا بود :
MJI9800
ansolin