با عرض پوزش نمیشناسمنقل قول:
اگه با میکانیک کسی آشنا هستی می تونی از اون آدرس بگیری
با عرض پوزش نمیشناسمنقل قول:
اگه با میکانیک کسی آشنا هستی می تونی از اون آدرس بگیری
با سلام خدمت اساتید
بین ریو و ورنا کدوم رو پیش نهاد میکنید؟
جفتشون ماشین های خوبی اند! و تو کلاس خودشون میتونن بهترین انتخاب باشن! ریو خدمات پس از فروش و ظاهر بهتری داره!(سلیقه ای!) در عوض ورنا ماشین نرم و کم اصطحلاک و کم خرجیه! ورنا سوارا که خیلی تعریفش رو میکنن! انتخابش بر میگرده به بودجه اتون! ریو رو با قیمتی حدود 15 میشه خرید در صورتی که ورنا اتومات تا 21.5 هم دیده شده!نقل قول:
با فیمت 21.5 بهتر نیست که 206 SD V9 حدود 20 تومن خریده بشه؟نقل قول:
انتخاب سلیقه ایه! من با 20 تومن ترجیح میدم جنتو سوار شم تا ورنا و 206!نقل قول:
با فیمت 21.5 بهتر نیست که 206 SD V9 حدود 20 تومن خریده بشه؟
سلام به دوستان عزيز
من يه جيپ يا يه پاژن يا کلا يه شاسي بلند دست دوم مي خوام بگيرم
حدود پولي که دارم 4-5 تومن و از مکانيک ماشين سر در نمي يارم
يعني راحت مي تونه سرم کلاه بره کسي هست کمک کنه
يا يه جايي معرفي کنه که بدرد بخور داشته باشه و ماشن قراضه نندازه؟
بيشتر دنبال صحرا مي گردم
جاي اصلي فروش اينجور ماشين ها رو هم نميدونم
چند تا تو اينترنت پيدا کردم ولي خوب چه جوري بفهمم بدرد بخوره مکانيکي جيپ اصلا کجاست؟
سلام بچه ها من 4 تومن پول دارم ميخواستم ببينم ميشه يه پيكان خوب خريد و چه مدلي و به كجاهاي ماشين نگاه كنم:10:
یکی از دوست هایم قصد خرید ب ام و 2002 یا تویوتا سیلیکا دارد .شما کدام را پیشنهاد می کنید؟
دوستان نظرتون راجع به وانت شوكا چيه.......؟؟؟؟؟/:13:
همون نیسان گاوی(جسارت به دوستان نیسان دار نباشه!) خودمونه که یه سری تغییرات توش داده شده! در کل واسه تنوع هموطنامون هم که شده توصیه میشه دست از این نیسان جونیور قدیمی بردارن و اونو با مدلهای جدیدتر!!! عوض کنن!
سلامنقل قول:
دوست خوبم
مزدا 3 اولین مدل یعنی 86 تیپ 1 حدود 27ه.
شما رو چه جسابی میگید تیپ 2 رو میشه با 23 پیدا کرد.؟
دوست خوبمنقل قول:
قیمت آوانته در مدل دندهای 24.5 و در مدل اتومات 28
یکم تصادفینقل قول:
یکی از دوستام بی ام و 320i خریده 39 مدل 2007 البته چپ کرده
دست دو می خوای یا نو
تصادفی واست ملاک هست یا نه ؟؟؟؟
چی دوست داری کلآ
---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
واقعآ خیلی بهتره یکم تمدنی تر می شه به طرف طراحی چینی البتهنقل قول:
به نظر من پرژکتور و فرمان هیدرولیکش عالی البته میگن می خوان موتورشم عوض کنن البته شاید
سلام دوستان گل:8:
بهترین ماشین تو رنج 20 تا 30 میلیون تومان چیه؟ با شرایط زیر:
1.دنده اتوماتیک
2. کارت سوخت
حالا اگه یه ماشین خوبی بود که شرایط بالا رو نداشت معرفی کنید طوری نیست تا ببینیم چی میشه
تویوتا یاریسنقل قول:
پروتون جنتو اتوماتیک
هیوندای آوانته اتوماتیک
وانت شوکا که همون نیسانه درسته ظاهرش خوشگل تر از نیسان معمولیه اما کیفیت ساخت بالایی ندارهنقل قول:
دوستان نظرتون راجع به وانت شوكا چيه.......؟؟؟؟؟/
اما در کل هم از لحاز قیافه و تنوع که پوریا هم بهش اشاره کرد و هم از امکانات مثلا (شیشه برقی و غیره...)
میتونه گزینه خوبی واسه خرید باشه!
همون اول که پست شما رو خوندم یاریس و بعد اون اوانته به ذهنم رسید که بعد پایین دیدم پوریا زود تر از من توصیه کرده با این پول بهرین گزینه به نظر منم اینها هستش.نقل قول:
سلام دوستان گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین ماشین تو رنج 20 تا 30 میلیون تومان چیه؟ با شرایط زیر:
1.دنده اتوماتیک
2. کارت سوخت
دوستان بهترین انتخاب با 10 میلیون چیه ؟!
دوست من انتظاراتتون از ماشين چيه ؟؟؟نقل قول:
دوستان بهترین انتخاب با 10 میلیون چیه ؟!
سلام به دوستان گرامی.
یک ماشین خوب از لحاظ فنی تا رنج قیمت 13 - 13.5 چی پیشنهاد میدید؟ با توجه به اینکه از قیافه ال 90 هم زیاد خوشم نمیاد. از خانواده سمند هم بیزارم بد جور(2 سال داشتم قبلنا) با 405 هم موافق نیستم چون از رده خارج شده دیگه. مشکلم با پارس سر ترمز های معمولی و قدرت موتور 97 اسب بخارش هست.والا از لحاظ قیافه خوشم میاد. از فنی 206 تیپ 5 هم راضی ام. 110 اسب، ترمز ABS کیسه هوا ... ولی قیافه پارس یه چیز دیگس. مسافرت طولانی هم در سال ساید 2 بار به مسافت بالا (هر با حدود 2000 کیلومتر رفت و برگشت) با حداکثر 4 نفر سرنشین. تقریبا کامل توضیح دادم چون با قوانین انجمن آشنایی نسبی داشتم ....
شما همون پارس دست دو بخرید چون صفر نمیشه با این پول خرید
دوست عزیز قیمت روز خودرو دست خودم هست. ضمنا خرید پارس صفر اصلا به صرفه نیست چون پارس جرء ماشین هایی هست که به شدت افت قیمت پیدا میکنه. الان خیلی از بنگاها حاضرن با 12 تومن نقد و مابقی اقساط پارس صفر تحویل بدن. همونطور هم که اول صحبت هام گفتم بحث اصلی من رو مشخصات فنیه. با سپاس
خوب یه ماشین کم خرج ، کم مصرف و متعادل ! GLX دست دو چه حدوداست ؟! انتخابا کلا چیان ؟نقل قول:
دوست من انتظاراتتون از ماشين چيه ؟؟؟
[QUOTE=aryankhan;4664160]سلام به دوستان گرامی.
یک ماشین خوب از لحاظ فنی تا رنج قیمت 13 - 13.5 چی پیشنهاد میدید؟ با توجه به اینکه از قیافه ال 90 هم زیاد خوشم نمیاد. از خانواده سمند هم بیزارم بد جور(2 سال داشتم قبلنا) با 405 هم موافق نیستم چون از رده خارج شده دیگه. مشکلم با پارس سر ترمز های معمولی و قدرت موتور 97 اسب بخارش هست.والا از لحاظ قیافه خوشم میاد. از فنی 206 تیپ 5 هم راضی ام. 110 اسب، ترمز ABS کیسه هوا ... ولی قیافه پارس یه چیز دیگس. مسافرت طولانی هم در سال ساید 2 بار به مسافت بالا (هر با حدود 2000 کیلومتر رفت و برگشت) با حداکثر 4 نفر سرنشین. تقریبا کامل توضیح دادم چون با قوانین انجمن آشنایی نسبی داشتم ....[/
QUOTE]
باسلامنقل قول:
دوست من
شما باید یجورای با قیافه تندر کنار بیایی اگر ماشین بی درد سر می خوای
پارس واقعآ کیفیتش بد شده داره 405 رو می زاره تو جیبش
زیاد با 206sd هم انگار راضی نیستی ؟؟؟؟
206 sd واقعا بهترین کیفیت رو توی خوانواده پژو ایران داره توی این رنج
با 206 معمولی یکم مصافرت سخته مخصوصآ فنرهای خشک
باز هم به نظر من
تندر
206sd
206
پارس
سلام دوستان
میشه لطف کنید راهنمایی کنید که بین پارس و ورنا کدوم بهتره.
ممنون
ورنا کیفیت و سواری بهتری داره ولی افت قیمتش وحشتناکه! پارس در عوض قیافه بهتری داره (سلیقه ایه! من ورنا رو ترجیح میدم!) بازم افت قیمت وحشتناک تری داره!:31:نقل قول:
سلام دوستان
میشه لطف کنید راهنمایی کنید که بین پارس و ورنا کدوم بهتره.
اتقاقا با sd خیلی حال میکنم مخصوصا v8 . یه سوال؟ به نظر شما طرح فروش اقساطی ایران خودرو چه طوره؟ الان یه 10 تومن نقد میخواد ولی همین وی 8 حدود 18.300.000 در میاد. قسط آخرش برج 11 سال بعده. جناب RAM1600 منم میدوتم پارس مفتش گرونه الان چون در واقع پول میدی فقط واسه قیافه امکانات به نظر من صفر. به نطرتون افت قیمت وی 8 چظوره و اینکه بعد که یکی دو سال راحت میشه ردش کرد یا نه؟( البته با فرض نگه داری مناسب)
خب دوست گلم وقتی شما همه چی رو میدونی چرا میپرسی ؟
خب بهخ نظر خود من sd v8 رو که میگی انتخاب خوبی هستش البته به غیر از مشکل عمده 206 که همون کوچیک بودن فضای پشتی هستش .موتور خوبی داره امکاناتش نسبت به پارس و حتی سمند بهتره ولی خب در مورد قیمتش چیزی نمیگم خودم حتما خوب میدونی قیمت همه ماشینا توی ایران کاذب هستش یعنی.
در مورد بازارش هم باید بگم فعلا اوضاعش بهتر شده اویال اصلا خریدار نداشت ولی خب وقتی تیپ 5 نباشه خیلی ها مجبور میشن اینو بخرن .
دوست من اگه بخواي كاركرده بگيري كه انتخاب هاي زيادي داري كه 405 هم ميتونه جزئش باشه !!!نقل قول:
اما اگه صفر بخواي بگيري كه فكر كنم مينياتور بتوني بگيري ( كه البته هنوز نيومده )
به نظر منم 206 SD گزینه خوبیه، با توجه به اینکه از قیافه تندر خوشتون نمیاد و دوم اینکه پرشیا هم خیلی گرونه و کیفیت ساخت پایینی داره بهترین گزینه برای شما همون 206 SD هستش.نقل قول:
اتقاقا با sd خیلی حال میکنم مخصوصا v8 . یه سوال؟ به نظر شما طرح فروش اقساطی ایران خودرو چه طوره؟ الان یه 10 تومن نقد میخواد ولی همین وی 8 حدود 18.300.000 در میاد. قسط آخرش برج 11 سال بعده. جناب RAM1600 منم میدوتم پارس مفتش گرونه الان چون در واقع پول میدی فقط واسه قیافه امکانات به نظر من صفر. به نطرتون افت قیمت وی 8 چظوره و اینکه بعد که یکی دو سال راحت میشه ردش کرد یا نه؟( البته با فرض نگه داری مناسب)
سلام
نظرتون در باره مزدا 323 تیپ 5 چیه
ایا ماشین جادار ایمن پر قدرت خانوادگی و . . . هست
اگر تمیزش باشه ارزش خرید داره
ممنون
واقعآ معرکه هستندنقل قول:
با موتور 1.5 آن واقعا پر شتاب و سریع هست
ترمز های عالی
کیفیت رانندگی معرکه
کابین بدکی نداره
فقط از نظر موتوری سالم باشه که تعمیر کار نداره :41:
سلام دوستان
تا 15 میلیون چی پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟ بیشتر مد نظرم دسته دوم هستش خودم 206 دوست دارم
حجم موتورشون 1598 سانتيمتر مكعب هستنقل قول:
از شتاب خوبی برخوردارن
منظورتون رو از کابین یدکی نداره متوجه نشدم :46:
از نظر قطعات موتور و تعمیر کار اگه منظورتون هست هم مشکلی ندارن خیلی راحت تعمیر میشن
سلام بر همگي
من يه پرايد فوق العاده تميز كه كلا 4000 تا كار كرده مي خوام انشاءاله تا هفته آينده از رفيقم بخرم كه قيمت بهم داده 6 ميليون و 800 هزار كه تازه 1 ميليون و 800 تاشو مي خام چك 3 ماهه بدم به نظرتون معامله خوبي هست باتوجه به اينكه ماشين خيلي تميزه ولي 4 ماه بيمه داره
به نظرتون اين قيمت مي ارزه
سلامنقل قول:
به نظر من قیمت خوبی هست!
فقط نگفتی مدلش چنده؟
نقل قول:موافقمنقل قول:
قیمت رو خیلی خوب داره میده
داییم یه دونه نقره ای ساده با 20000 کارکرد و با 2 ماه بیمه خرید 7 تومن
و اینکه چه رنگیه؟
نقل قول:
منظورتون رو از کابین یدکی نداره متوجه نشدم
بین حرف ( ی ) و ( ب ) دقت کنیدنقل قول:
کابین بدکی نداره
کابین از نظر من یکم بی احساسه جذاب نیست کلا ماشین های ژاپنی این احساس رو بهم می دننقل قول:
شتاب عالی
من یه یک هفته ای دستم بود معرکه هستند
صاحب اصلیش گفت تعمیر کار نداره منم از اون گفتم اگر شما سراغ دارید که خوبه
سلام. من هم بالاخره پرایدم رو فروختم و با یه وام چند میلیونی تونستم حداکثر 14 میلیون جمع کنم! میخوام یه ال 90 بخرم . با این قیمت ظاهرا میشه e2 فول خرید . ولی تو نت سرچ کردم پارس خودرو فروش فوری نداره. ایران خودرو هم دیگه نمیزنه . موندم چیکار کنم. هر چی به آخر سال نزدیک میشیم احتمال افزایش قیمت هست . نظر شما برای تهیه یه ال 90 نو و کارنکرده چیه؟
عزیزم شما با 14 تومن نمیتونی تندر e2 صفر بخر.قیمت این تیپ حداقل15 میلیونه.مگه اینه کارکرده بگیرید و یا اینکه یه تیپ پایینتر خریداری نمایید.کلا صفرض بیشتر توصیه میشه تا کارکرده.:10::11:نقل قول: