نقل قول:
بازم خوبه جوابتو دادن.. ما که زنگ میزینم...انگار نه انگار..
Printable View
نقل قول:
بازم خوبه جوابتو دادن.. ما که زنگ میزینم...انگار نه انگار..
سرعت سرویس من! (256 - پارس آنلاین )نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که می خواهند سرعت خودشان را تست کنند از سایت زیر فیلم زندگی شیرین را دانلود کنید تا سرعت واقعی معلوم شود لینک تست شده واز سرعت بالایی برخوردار است.در ضمن توجه کنید که اندیشه بعضی وقت ها این کلک را میزنه که از مخابرات نیست. شما فایل را بگذارید تا 10 میگ دانلود شود اگر سرعت شما بر روی همان سرعت ماند که هیچ ولی اگر به روی 20سقوط کرد دیگه...........(الان خط727به همین صورت است که بعد از6 و7 میگ دانلود با سرعت90تا100بر روی 20 سقوط میکند)
نقل قول:
کد:http://www.1.magicp30-2.com/movie/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86.html
سرعت دانلود من که از 10 کیلوبایت بالاتر نمیره!نقل قول:
دوستانی که می خواهند سرعت خودشان را تست کنند از سایت زیر فیلم زندگی شیرین را دانلود کنید تا سرعت واقعی معلوم شود لینک تست شده واز سرعت بالایی برخوردار است.در ضمن توجه کنید که اندیشه بعضی وقت ها این کلک را میزنه که از مخابرات نیست. شما فایل را بگذارید تا 10 میگ دانلود شود اگر سرعت شما بر روی همان سرعت ماند که هیچ ولی اگر به روی 20سقوط کرد دیگه...........(الان خط727به همین صورت است که بعد از6 و7 میگ دانلود با سرعت90تا100بر روی 20 سقوط میکند)
پارس آنلاین : 256
بابا من از قبل عید، شبا که سرعت نداشتم! سرعتم در حد دیال آپ بود.نقل قول:
بعد عید دیگه روزا هم سرعتم بالای 20-30 نمیاد تازه اونم با نوسان شدید
پینگ هم که دیگه داره رکورد میزنه! زیر 400 نمیاد!!!
شما هم اگه 552 هستی، بهتر همونجا بمونی! اینجا حلوا نمیدن بخدا
ممنون رفیق...نقل قول:
چی بگم والله ما n تا فایل از راپید اماده دانلود کرده بودیم، اینم وضعه ما... با اکانتم از 10 تا بالاتر نمیره
میشه بگین فایلای تورنتو از کدوم سایت میگیرین، با تورنت زیاد اشنا نیستم
روزها سرعت 6 کیلوبیت در ثانیه، شب ها سرعت دانلود 3 کیلوبیت در ثانیه!
پارس وی ( پارس آفلاین ) 128kbps خط 727
مشکل پارس آفلاین پهنای باند مخابرات هست که در حال پیگیری میباشد همچنین اینکه گفته شده بود از امروز فیبر نوری به حالت اول بر میگردد که نمیدانم درست شده یا نه ولی همچنان مشکل با پهنای باند ادامه دارد.
موافقم.. دقیقا همین حالت هست برای دانلود...نقل قول:
من در تاریخ 2/5 درخواست دادم البته هنوز هم وصل نکردن
میخواستم بدونم یک ماه اشتراک از کی حساب میشه ؟
از 2/5 یا روزی که وصل کردن
بچه ها بیرک راس میگه...منم با تورنت سرعتم بالای 130-140 ه/// البته یکی دو شبه...نمیدونم بیرک چیکار میکنه که سرعتش تا 200 هم میره...واسه من که تاحالا به 200 صعود نکرده...:31::31::31:
بیرک جان میتونی تنظیمات Bandwidth یو تورنتت رو واسم پ خ کنی یا همینجا بزاری بقیه هم استفاده کنن...دمت گرم...
واسه یه فایل 3 مگی زده نیاز به 15 مین داره واسه دانلود..!
بخدا 5-6 سال پیش دایل اپ سرعتش بهتر بود...!
دِهِ
چشم زدم..سرعت از 45 بیشتر نمیره...:31:
نقل قول:
پارس آفلاین از روزی که وصل میکنن حساب میکنه. اندیشه از روزی که ثبت نام میکنن(2/5)
نقل قول:نقل قول:
نه آقا اندیشه هم از روزی که وصل میکنن حساب میکنه.
راستی من سرعتم دوباره به دوران اوج برگشته.اکثر شبا سرعتم بالای 200.
آره اگه لینکهای دانلودت همه رپید بوده یه کمی بد شانسی ... البته به احتمال زیاد سرعت رپید تو روزای آینده دوباره به حالت اولش برمیگرده .نقل قول:
اما به نظر من یکی از بهترین سایتا واسه دانلود تورنت اینجا هست :
[HTML]http://thepiratebay.org[/HTML]
یه سری نکات کوچیک هم برای انتخاب تورنت از این سایت و تنظیم برنامه هست که تو این صفحه مفصل توضیح دادم . پست شماره 3519 من تو این صفحه رو یه نگاهی بنداز ...
البته اگه دنبال یه فایل آنتیک باشی که کمیابه و سید کمی هم داره ناچار سرعت دانلود پایینش رو هم باید تحمل کنی اما اگه دنبال فیلم یا سریال های روز برنامه های کامپیوتری یا حتی ویدئو کلیپ و mp3 هستی اگه انتخاب درستی از این سایت انجام بدی سرعت دانلود خیلی خوبی خواهی داشت :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4873274#post4873274[/HTML]
اگه هم دنبال انواع و اقسام مسابقات کشتی کج هفتگی هستی من فقط این سایت رو توصیه می کنم چون حتی 1 ساعت بعد از آپلود تورنت جدید سرعتش واقعا عالیه . فقط کافیه %
حلوا که نه! ولی مثل اینکه 2 گیگ بیشتر میدن با قیمت پایین تر و سرعت مناسب تر!:31: از حلوا بهتر نی!؟ :21:نقل قول:
نقل قول:
اقا بیا یه لقمه نون و بوقلمون هست با هم می خوریم :27:
حتماً!نقل قول:
شاید بعد این جمعه بیایم :31:
نقل قول:
میدونم جاش اینجا نیست ولی بازم با تورنت سرعتم پایینه ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر بعد از استان همدان سرعت دانلود اینترنت استان گیلان از همه جا بیشتره ولی سرعت اپلود در رده 9 استان ها میباشد
البته میانگین رو حساب کردند
بهتر است قبل از بررسی سرعت اینترنت کشور ایران، بهطور خلاصه به وضعیت اینترنت در قارهها و کشورهای جهان بپردازیم.
طبق آمار، متوسط سرعت دریافت (Download) در قارههای جهان به ترتیب شامل :
قاره اروپا با ۶,۴۷ Mbps،
آمریکای شمالی با ۶.۱۴ Mbps،
استرالیا با ۴.۸۵ Mbps،
آسیا با ۴.۳۱ Mbps،
آمریکای جنوبی با ۱.۹۷ Mbps
و آفریقا با ۱.۱۶ Mbps میشود.
اما متوسط سرعت ارسال (Upload) کمی متفاوتتر خواهد بود،
آسیا با ۱.۷۱ Mbps،
اروپا با ۱.۴۲ Mbps،
آمریکای شمالی با ۱.۳۴ Mbps،
استرالیا با ۰.۶۴ Mbps،
آمریکای جنوبی با ۰.۴۰ Mbps
و نهایتاً آفریقا با ۰.۲۸ Mbps در این فهرست قرار گرفتهاند.
در بین کشورهای دنیا در سرعت دریافت،
کرهجنوبی با ۲۱.۱۱ Mb/s، ژاپن با ۱۵.۸۱ Mb/s، جزایر آلند با ۱۵.۳۷ Mb/s، لیتوانی با ۱۳.۱۸ Mb/s و سوئد با ۱۳.۰۵ Mb/s همچنان پیشتاز هستند.
در سرعت ارسال
لیتوانی با ۸.۸۶ Mb/s، ژاپن با ۷.۰۸ Mb/s، بلغارستان با ۵.۵۲ Mb/s، جزایر آلند با ۵.۲۹ Mb/s و لاتویا (لتونی) با ۵.۱۳ Mb/s در صدر کشورهای جهان قرار گرفتهاند.
سرعت اینترنت در کشور ایران
متوسط سرعت اینترنت در کشور ایران بسیار پائینتر از سایر کشورها میباشد، به طوری که ایران با سرعت ۰.۴۹ Mb/s در دریافت رتبه ۱۸۷ و سرعت ۰.۱۹ Mb/s در ارسال رتبه ۱۷۶ را در بین کشورهای دنیا به خود اختصاص داده است.
در این میان به ترتیب همدان با ۰.۷۶ Mbps، گیلان با ۰.۶۹ Mbps، گلستان با ۰.۶۵ Mbps، خراسان با ۰.۶۵ Mbps، باختران با ۰.۶۴ Mbps، آذربایجان باختری با ۰.۶۰ Mbps، سمنان با ۰.۵۸ Mbps، خوزستان با ۰.۵۵ Mbps، فارس با ۰.۵۱ Mbps و کردستان با ۰.۴۸ Mbps جزء برترینها از نظر سرعت دریافت محسوب میگردند. سرعت ارسال نیز به ترتیب شامل همدان با ۰.۲۷ Mbps، سمنان با ۰.۲۶ Mbps، آذربایجان باختری با ۰.۲۵ Mbps، بوشهر با ۰.۲۵ Mbps، خراسان با ۰.۲۴ Mbps، کردستان با ۰.۲۲ Mbps، باختران با ۰.۲۲ Mbps، مازندران با ۰.۲۱ Mbps، خوزستان با ۰.۲۱ Mbps و گیلان با ۰.۲۰ Mbps میشود، نکته جالب و قابل تامل اینکه در این میان تهران جایی در بین ۱۰ شهر یا استان برتر چه از لحاظ سرعت ارسال و چه دریافت ندارد!
منبع :کد:http://www.persiandownload.ir/?p=1474
بهتره بگی اصلا سرعتی وجود نداره ! :46: نیم کیلو بایت که اصلا به حساب نمیاد !نقل قول:
برای فیلمها در درجه اول فیلمهای AXXO و FXG رو انتخاب کن . ( اگه وجود داشت ! )
فیلمی که انتخاب کردی خیلی جدیده در نتیجه افراد زیادی الان در حال دانلودش هستند طبیعیه سرعتش بالا نباشه . اما زیر 1 کیلو بایت اصلا قابل قبول نیست ! همیشه تو اون سایت به تعداد LE هم نگاه کن اگه بیش از حد زیاد باشن معمولا سرعت پایینه ... تو خود برنامه می بینی تعداد peers بالای 4000 تا هست که خیلی زیاده یعنی خیلیها در حال دانلود این تورنت هستن ... اینجور وقتا یا باید چند روزی صبر کنی ترافیک کمتر شه یا بلافاصله یه تورنت مشابه رو امتحان کن ..
مثلا تورنت همین فیلم از FXG همین الان گذاشتم دانلود شه سرعتش بعد از 3 دقیقه به 100 کیلو بایت رسید . از اینجا بگیر :
[HTML]http://thepiratebay.org/torrent/5495563/Dear_John[2010]DvDrip[Eng]-FXG[/HTML]
این هم زیرنویسش ! :46:
[HTML]http://www.farsisubtitle.com/download/index.php?act=view&id=7987[/HTML]
این هم peers زیادی داره ولی از تورنتی که گرفته بودی خیلی بهتره . کم کم تجربت تو پیدا کردن تورنتها زیاد میشه و می تونی بهترینها رو انتخاب کنی و همیشه هم یادت باشه حداقل 5 دقیقه باید صبر کنی تا سرعت دانلود تورنت به حداکثرش برسه . اگه دیدی باز هم سرعت خیلی پایینه یه تورنت دیگه رو تست کن .
البته چون جای بحث این چیزا اینجا نیست دیگه ادامه نمیدم ... :20:
موفق باشی.
من به جان خودم دارم روان می زنم دیگه
کل این ماهم رفت یه صفحه درست درمون نتونستم ببینم :41:
بچه ها من دیروز 1 ماهم تمیوم شد ولی 400 مگ داشتم امروز نرفتم تمدید نکردم ولی هنوز میتونم کار کنم بااینکه 1 ماهم تموم شده . چرا ؟؟؟
نقل قول:
از طریق سایت چک کردی..؟
توی سایت اندیشه زده مهلت تا پایان ماه : 0نقل قول:
ولی هنوز کار میکنه .
ماه قبل هم همینطوری بود
لعنت به پارس آنلاین
نقل قول:
خوب پس فعلن صداشو در نیار.. حالشو ببر.. ما که تو پارس از این شانسا نداریم..!
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:33 AM ----------
لعنــــــــــــــــــــــ ـت.................................نقل قول:
این کابل بی صاحاب شده وصل نشد! چه شانسی داریم ما بابا! چیز تو این شانس! :2:
جریان کابل چیه شما هی میگید من که اصلا مشکل دانلود ندارم روز 200 تا 240 شب هم 150 تا 200
سرعت دانلود من تو پارس انلاین الان خیلی خوب شده مجددا
130 تا 150 کیلوبایت
خط 2
شنیدم اندیشه 300 مگابایت مجانی میده از کجا میشه گرفت ؟ کسی میدونه ؟
همونی کابلی که طرفای ایتالیا جر خورد و سرعت سرویس ما به چیز رفت!نقل قول:
من خط 5 هستم! سرعت ما افتضاحه! حال بهم زن در حد لجن کف مسترا ... :2:
ما که هیچ تغییری ندیدیم! احتمالاً مشکل خط 2 حل شده دیگه! اینم از شانس ماست!نقل قول:
شانش داشتیم ایران به دنیا نمی اومدیم که چنین امکانات مزخرفی در اختیار ما بزارن! :2:
امروز تمدید نلاین کردم (اندیشه)
ماشاالاه چه سرعتی . تا زدم واسه تدید 5 دقیقه بد درست کردن تمدید کردن واسم
دفعه قبل 1 روز طول کشیده بود.
در مورد کابل هم بگم من خط 3 هستم سرعت عاله کابل به این طرف کار نداشت خدا رو شکر:31:
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
وقتی حجمت تموم بشه توی سایت اندیشه قسمت CRM میری و تمدید موقت رو بزنی 300 مگ اضافه میشه تا کارت لنگ نمونه برای 3 روز این کار میکنه .نقل قول:
شرکت زيرساخت: با برنامههايي که داريم ديگر قطعي اينترنت نخواهيم داشت
مدير كل مهندسي عمليات و هماهنگي شبكه ديتا شركت ارتباطات زيرساخت گفت: يكي از فعاليتها و برنامههاي ما افزايش ظرفيت است تا زماني كه در مسيرهاي اصلي و بينالمللي شاهد قطعي بوديم، بتوانيم سريع آن را جبران كنيم و مشكلي در ارتباطها نداشته باشيم.
این دستوری که pingاینترنتی را نشون میده چیه؟من یادم رفت.
نقل قول:
Ping 4.2.2.4
باسلام وصلوات خدمت دست اندرکاران پارس وی:11:
با تاییدات پازس آنلاین عزیز:2: سرعت دانلود در شب بین 1-6 صبح از 35 بیشتر نمیشود :8:تشکر فراوان داریم که مانع انحراف و انحطاط ما جوان ها میشوید:20: و نمیگزارید ما فیلم ها و سریال ها و اعمال قبیحه مانند کشتی بیگانه کج راببینیم:31:
سپاسگزاریم:40:
لیکن سرعت روز خوب:41: و در حد 100 کیلو بایت میباشد سرعت شب .....است:21::27:
----------------
برادر همتی نازنین
این که به زبان خارجکی در امضای خود بنهاده اید
اولا به چه زبانی است
ثانیا معنی آن چه میشود
ثالثا از کجا یاد گرفته اید با تشکرات بسیار صمیمنه
دو شبه سرعت افتضاحه.در حالی که سه شب پیش عالی بود.
خط 5
512
چه خطی هستی؟نقل قول:
خط 223 مشکلی نداره
ولی شنیدم خط 8 در حد فاجعه شده
طرف های نیروی دریایی و امام حسین هم میدونم خیلی خیلی مشکل داره الان
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
راستی بچه ها بهترین پینگ براتون چند بوده تا حالا
سلام به همه همشهریای عزیز..
سرعت دانلود شماها چطوره ؟؟
من 6تا فایل دارم میگیرم همشون بین 20-25
یادش بخیر یه زمانی سرعت 230-235 داشتیم.. یادش بخیییر..