مدل canonA590 یا A720 (اگر گیر بیاد) هم گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
مدل canonA590 یا A720 (اگر گیر بیاد) هم گزینه های خوبی هستند.نقل قول:
بنظرم کنن برای رقابت با lx3 این دوربین را معرفی کرده. با اون پاره آجرهاش که نتونست حریفش بشه :31: (منظور سری G) البته جناب Samin_Systemبنده قصد جسارت به دوربین شما را نداشتم محض شوخی گفتم. کیفیت ساخت و قابلیت های سری G کنن بر کسی پوشیده نیست. شاید کنن خواسته یک دوربین که راحت تو جیب جا بشه و قابلیت های خوبی هم داشته باشه بسازهنقل قول:
اختيار داريد قربان . اين حرفا چيه ؟ مطمئن باشيد با اين حرفا ناراحت نميشم علي الخصوص كه از جانب دوستان باشه :46: بد نيست بدونيد اولين دوربيني كه داشتم يه پاناسونيك بود كه اونو به قول شما با يه پاره آجر تعويض كردم :5: اون دوربين در نوع خودش خيلي خوب بود اما محدوديتهايي هم داشت . بنده روي مارك خاصي تعصب ندارم و عقيده دارم هر دوربيني مزايا و معايب خودشو داره . ولي از اونجايي كه Canon S90 جديدتر از Panasonic LX3 عرضه شده به احتمال زياد معايب كمتري بايد داشته باشه . مثل Canon G11 كه رزولوشن اونو به خاطر پايين آوردن نويز كاهش دادن .نقل قول:
باسلام
نظرتون درمورد دوربين a1000 canon چيه؟
ايا نسبت به قيمتش كه 160000 تومان است مييرزه؟
نقاط قوت وضعفش چي است؟
ياحق
نقاط قوتش رزولوشن بالا, ماکروی قابل قبول, سنسور چرخش و کیفیت عکس خوب هست. در کل نقطه ی ضعف خاصی نداره و یه مجموعه ی هماهنگ رو ارائه کرده. هر چند در مقایسه با بعضی از رقبا ممکنه از جهاتی پایین تر باشه. مدل A590 IS هم از نظر مشخصات شباهت زیادی به این مدل داره با این تفاوت که تنظیمات دستی داره.نقل قول:
دلیل نمیشه چون جدیدتره پس حتما باید بهتر باشه. به نظر من کنان با عرضه ی این دوربین خواسته یک کامپکت با کیفیتی در حد G11 و با قیمت کمتر و طراحی بهتر ارائه کنه تا هم تنوع محصولاتش رو بیشتر کنه و هم از دو جبهه به جنگ LX-3 بره.نقل قول:
و البته فکر نمیکنم درست باشه S90 رو در حد LX-3 بدونیم. اگه اینطور باشه یعنی G11 یک رده بالاتر از LX-3 هست (که اینطور نیست). مخصوصا وقتی روی مشخصات این دو مدل (S90 و G11) دقیق میشیم متوجه میشیم که S90 یک سری کمبودهایی نسبت به G11 داره که اون رو یه سطح پایین تر قرار میده:
زوم کمتر, ماکروی ضعیفتر, سرعت شاتر کمتر, عدم امکان استفاده از کانورتور, فرمت RAW که موجود نیست, چشمی نداره و تنظیمات و دکمه های روی بدنه هم خیلی محدوده و در کل دوربین ساده تریه. البته برتریش به G11 رو میشه در طراحی متفاوت, وزن و ابعاد کمتر, لنز سریعتر, و وایت بالانس 7 نقطه ای اشاره کرد.
البته همون طور که میدونید (یا نمیدونید!) سری S قبلا هم وجود داشته و آخرین مدلش مال 2004 بوده.
پاورقی:کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_s70.asp
من چهار پنج سال پیش که میخواستم دوربین بخرم بین چند تا مدل دوربین H5 سونی رو انتخاب کردم. یادمه اون موقع یه دوربین بود به اسم Powershot Pro 1. امروز یه نگاه به مشخصاتش انداختم دهنم از تعجب باز موند. هنوزم که هنوزه مشخصاتش عالیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_pro1.asp
دستتون درد نکنه . ببخشید فرق SX10 با SX1 چیه ؟؟ یعنی چرا SX1 از SX10 گرونتره ؟؟ ( به بودجه ی من می رسه ؟)نقل قول:
SX1 سرعت عکاسی پیاپی بالاتری داره و فیلم برداری HD. قیمتش هم بالای 550 تومنه که به صرفه نیست. خصوصا با توجه یه این مساله که کیفیت عکس های SX10 بهتره.نقل قول:
نقل قول:
اه............
منم دیروز از سایت آمازون واسم ایمیل اومد اینها رو زده بود که به زودی میاریم...SX20 رو پیش فروش میکنه 400...من SX10 رو همین قیمت گرفتم:41:فردا هم میرسه دستم...میخوام اگه سایته قبول کرد پسش بدم SX20 بگیرم...یعنی این کنون لعنتی نمیتونست 20 روز زودتر معرفی کنه:19:
من یه دوربین کنون دارم که حدود 5متهی هیت که دارمش
چند وقت پیش هی اختار میداد که شارژ نداره من فکر کردم که باطریش خراب شده .عوضش کردم اما بازم همون اختار رو میده و خاموش میشه
برای این مشکل کسی راه حلی سراغ نداره
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
اگه باتری قلمی میخوره که ممکنه مشکل از باتری باشه. باتری های تقلبی زیاده تو بازار.نقل قول:
حالا اگه نشد هم مهم نیست. تنها فرق اساسی اینه که فیلمبرداریش بهتر شده. ولی در مورد عکاسی: رزولوشن بالاتر=کیفیت پایین ترنقل قول:
ممنونم داداش.ولی خب من فیلم هم یه کم واسم مهم بود....حالا هرچی خدا بخواد:10:نقل قول:
سلام .
نظر دوستان رو میخواستم در مورد دوربین Nikon p90 بدونم ؟ کلا چه طور دوربینیه ؟ چون شنیدم کامپکت های نیکون بر خلاف SLR هاش عمل کرد ضعیفی دارن( کلا در مقایسه با مدل های مشابه از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟ )
در ضمن یه حدود قیمت هم برای Nikon d90 میخواستم . نظر دوستان در مورد این دوربین چیه ؟ فکر کنم این یکی SLR باشه . کلا در مقایسه با رقبا از برند های دیگه عملکردش چه طوره ؟
خیلی ممنون .
نقل قول:
-======================-
سلام دوست عزیز
این اشتباه را نکنید!
کم پیدا می شود دوربینی مانند SX10 که خریدار را راضی نگه دارد ... درست مانند S5 که تا مدت ها پس از Discontinue شدنش همچنان طرفدار داشت ... اجازه بدهید تولید این دوربین متوقف شود، آنوقت خواهید دید که افت قیمت نخواهد داشت و همچنان تقاضا دارد ... یک نکته دیگر: شرکت کنون هیچ وقت با ارائه مدل آپگرید شده قبلی هیچ وقت بازارش را از دست نخواهد داد! بنابراین مطمئن باشید یک سری آپشن ها را از روی SX20 برمی دارد ... اصول و منطق بازار هم همین است! بعید می دانم SX20 دقیقا همان SX10 باشد با آپشن های بیشتر! قطعا بک سری از آپشن ها را برمی دارند ...
من کسی را ندیده ام که SX10 خریده باشد و پشیمان باشد!
P90 و در کل دوربین های آماتور و SLR-Like نیکون (یا به قول خودشون نایکان) عملکردشون در مقایسه با دوربین های رقیب واقعا ضعیفه. مهمترین مشکلی که دارن نویز زیاد عکس ها هست. من خودم هیچ وقت نفهمیدم نیکون با این تکنولوژی و تجربه چرا هیچ وقت نمیتونه دوربین های این سطحش رو اصلاح کنه. البته قبلا هم توضیح داده شده که P90 مشخصات بسیار خوبی داره ولی هم از نظر کیفیت عکس و هم از جهات دیگه از ضعیفترین دوربین های بازاره.نقل قول:
اختلاف قیمت D90 با P90 در خوش بینانه ترین حالت 600 هزار تومنه. قیمت D90 باید بالای 1100 و شاید بالای 1200 باشه. SLR های نیکون برخلاف دوربین های ارزون قیمتش کم نظیر هستند. شاید تنها رقیب سرسختی که دارن Canon باشه. در کل اگه میخواین دوربین ارزون قیمت بخرین بیشتر روی کنان و پاناسونیک و سونی فکر کنین. اگه دنبال دوربین 4/3 هستید (مشابه دوربین های SLR با سنسور کوچکتر و ابعاد خیلی جمع و جورتر) فقط پاناسونیک و الیمپوس و اگه SLR میخواین کنان و نیکون و پنتکس و الیمپوس (سونی هم بد نیست.)
نقل قول:
ممنون بابت راهنماییهات داداش
دوستان ریویو از این SX20 نیومده؟.من امروز SX10 به دستم رسید.
نمیدونم چیکار کنم.آخه من فیلم برداری واسم مهمه...
اين هم لينك بررسي SX20نقل قول:
کد:http://www.dpreview.com/news/0908/09081904canonsx20is.asp
اساتید نظر شماها چیه؟
اولا که من خودم به شخصه شاگرد هستم نه استاد. اگه واقعا فیلمبرداری واست مهمه و این کاری که میگی عملیه خب چرا که نه. ولی اگه میبینی نمیشه یا دردسر داره بیخیال شو.نقل قول:
دوربین با حدود قیمت 300 تومن چی پیشنهاد میشه ؟
یه کم بزار روش پاناسونیک FZ28 بگیر:31:نقل قول:
نقل قول:بدون اینکه بگین دقیقا کاربردتون و انتظاراتتون از دوربین چیه،نمیشه دقیقا راهنمایی کرد.هر سری از دوربین ها برای قشر خاصی از مصرف کننده ها مناسبه و بدون در نظر گرفتن این قضیه،راهنمایی کردن میتونه یه جورایی به نتیجه دلخواه شما منجر نشه.نقل قول:
برا عکس گرفتن از ساختمون های تاریخی و اشیا درون موزه میخواستم :d
زیاد حرفه ای نمیخوام فقط میخوام کیفتش خوب باشه ..........
خب برای داخل موزه،فلاش قوی نیاز دارین تا اشیا با نوری یکسان در تمام نقاط بیافتند.نقل قول:
هم میتونین از سوپر زوم ها بگیرین،اگه به زوم زیاد احتیاج دارین البته.
اگه به زوم زیاد احتیاج ندارین،بهترین انتخاب،دوربین های کمپکت نیمه حرفه ای بعلاوه یه فلاش خارجی انتخاب مناسبی خواهد بود.
مدل های پاناسونیک FZ28،سونیH50،کنون Sx10 در گروه سوپر زوم ها انتخاب های خوبی هستند.سونی فلاش بهتری دارد.
در گروه نیمه حرفه ای هم،پاناسونیکLX3 و کنون سریG انتخاب های شما هستند.
بعد همه این مدل هایی که گفتین قیمتاش دورو بره 300 هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اون قسمت عکس گرفتن از ساختمون ها هم در نظر بگرید کدوم بهتره ؟؟؟
بهترین محل برا خریدنشونم لطفا بگین از کجا بگیرم .........
اگه بتونی بودجه ت رو افزایش بدی تا 430 میتونی LX-3 بگیری که برای همچین استفاده هایی ایده آله. کامپکت معمولی هم بخوای بگیری من فوجی F100fd و کنان SD880 هم پیشنهاد میشه که قیمتشون باید تو همین محدوده باشه.
از بين canon g10 , Ixus980 كدو رو پيشنهاد مي كنيد و چرا؟؟؟؟؟؟؟
از بین این سه تا،Ixus980دوربین کمپکت و غیر حرفه ای هستش.نقل قول:
در مورد اون دو تای دیگه،سری G کنون،کیفیت عکس خیلی بالایی داره ولی فیلمبرداری و همچنین زوم هنگام عکس خوبی نداره.یه جورایی دوربین نیمه حرفه ای برای صرف فقط عکاسی خوبه و امکانات جانبی چندانی نداره.
SX10 هم دوربینی خوب و با کیفیت هستش،ولی حجم بزرگی داره و همچنین در مورد کیفیت عکس،به پای سریG نمیرسه،ولی امکانات جانبی خوبی داره.
حالا شما بنا به نیاز خودتون،اگه فقط صرف عکاسی و کیفیت اون براتون مهمه،دوربینی بهتر از سری G (دوربین LX3 پاناسونیک هم جزو این گروه دوربین ها هست).ولی اگه به فیلمبرداری و زوم و اینا هم اهمیت میدین،SX10 یا مدل های جدیدترش SX1 و SX20 رو مد نظر قرار بدین.
Salam khaste nabashid
man ye dorbin mikhastam ta 350000
toman
va mikham in doribin hamishe hamram bashe ta harja sojeyi ya mannzaraye jalebi didam azesh aks begiram
khob mansafheye ghabl ro khondam va khodam ham kheyli search kardam
bali be hich natijei naresidam
mamnon misham ke shoma komakam konin va ye dorbin pishnahad bedin ke ham zarif bashe va ham kefuyat aks va dorbinesh khob bashe
mamnon az tavajoheton
Salam khaste nabashid
man ye dorbin mikhastam ta 350000
toman
va mikham in doribin hamishe hamram bashe ta harja sojeyi ya mannzaraye jalebi didam azesh aks begiram
khob mansafheye ghabl ro khondam va khodam ham kheyli search kardam
bali be hich natijei naresidam
mamnon misham ke shoma komakam konin va ye dorbin pishnahad bedin ke ham zarif bashe va ham kefuyat aks va dorbinesh khob bashe
mamnon az tavajoheton
سلام
لطفاَ فارسي بنويسيد چون من خارجيم خوب نيست.
فوجي F100fd ؟!نقل قول:
فوجي F60fd همه امكانات F100fd را داره باضافه اينكه سرعت شاترش بهتره و قيمتش حدود 150 هزار تومن ارزونتره.
اين دوربين در محدوده 300 هزار تومن بي رقيبه. سنسور بزرگ، سرعت شاتر خوب، لرزشگير سنسور، صفحه نمايش 3 اينچ و ...
قيمتش هم 220 هزار تومان!
SD880 و SD960 و یکی دو تا مدل جدید که در راهه. و این پست:نقل قول:
نقل قول:F60fd هم دوربین خوبیه. ولی محدوده ی زومش کمتر از F100fd هست. قیمتشون 150 هزار تومن تفاوت داره؟؟؟:18: مگه F100fd چنده؟نقل قول:
اولین دوربین فشرده با دو نمایشگر در جلو و عقب
سامسونگ دو دوربین جدید به نامهای ST550 و ST500 را عرضه کرده که اولین دوربینهای دنیا با نمایشگرهای جلو و عقب هستند. نمایشگرها به ترتیب 3.5 اینچی (با رزولوشن 1.2 میلیون نقطه) و 3 اینچی ( با 230هزار نقطه)، دارای یک تکنولوژی هوشمند شناسایی حرکات کاربر است که کاربر از این طریق می تواند درون منوها و تنظیمات دوربین حرکت کند. به علاوه هر دو دوربین دارای یک نمایشگر 1.5 اینچی با دقت 61 هزار پیکسل هستند که برای حالات عکاسی خاص مانند پرتره از خود طراحی شده است. هر دو دوربین دارای رزولوشن 12.2 مگاپیکسل هستند، از کارت حافظه میکرو SD استفاده کرده و دارای لنز لرزشگیر دار واید 27 م.م. با زوم 4.7 برابر هستند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.dpreview.com/news/0908/09081302samsungst550st500.asp
سلام من می خوام یه دوربین آماتور پیشرفته در حد 400 تومن بخرم نظرم روی Olympus SP-570 Ultra Zoom هست انجا مشخصاتش رو می تونید بخونید اگه از دوستان مورد خوبی راغ دارن ممنون میشم به منمم بگید :
کد:http://www.digikala.com/Reviews/digitalcameras/Details.asp?PId=DC-Oly-SP570UZ
این دوربین یه سری ایرادهای اساسی داره و کیفیت عکساش هم خوب نیست. با 400 تومن میتونین پاناسونیک FZ28 بگیرین.نقل قول:
باسلام
واقعا مطالب عالی بودن......من که خیلی لذت بردم...
فقط خیلی شلوغ هست اگه بشه تو یه فایل pdf و منظم درش اورد......خیلی خیلی مفیدتر میشه...
قبلاً هم در این مورد چندباری صحبت شده که این کار خوبه ، ولی نیاز به یک (و ترجیحا بیش از یک!) نفر باحوصله وعلاقه مند داره که بشینه و این کار رو بکنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان من میخوام یه دوربین خوب تا 200 هزار تومن بخرم برای یه ادم اماتور که بخواد عکاسی رو شروع کنه میخوام در ضمن اگه لازم بشه بودجه رو تا 250 میارم