فکر خوبیه البته من این کارو نمیکنم چون عضو جدیدم وحید خودت پیشنهاد دادی خودتم تایپیکو بزن
ولی خدایی چه حالی میده تازه منم هی عکسای مختلف میگرم میام میزارم
فکر خوبیه البته من این کارو نمیکنم چون عضو جدیدم وحید خودت پیشنهاد دادی خودتم تایپیکو بزن
ولی خدایی چه حالی میده تازه منم هی عکسای مختلف میگرم میام میزارم
چه خوب که هر وقت من با تأخیر میام...این تاپیک کلّی جلو میره و عضو جدید پیدا میکنه!:دی
اگه بدونم این جوریاست هفته ای یه بار بیشتر نمیام!:دی
به به مهدی جان یا همون زیزوی خودمون حتما الان میپرسی این چه زود پسر خاله شد (یه پیغام به وحید یا روبی بزن تا روشن شی)ر استی نظرت درباره تایپیک جدید چیه؟؟
بچه ها اینم یه عکس از رونالدو در حال تمرین کردن در کنار رائول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی رضا خودت ترتیبش رو بده !!!
مگه چیه خوب ؟؟؟
پاپ تا اون تایپیک رو ببینه منو بن می کنه !!! ولی فک نمی کنم به تو کاری داشته باشه !
کار خودته !
می شه بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
نوشته شده توسط realmadrid-alireza [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن آقا یه نفر بیاد این تاپیکو درست کنه .مردیم از بس گفتیم این رونالدو می خواد بیاد رئال...
می ریم اونجا عکساشو می زاریم...عکسای خانوادگیشو می زاریم...بیوگرافیشو توضیح می دیم..کلا از این کارای فرهنگی-ورزشی می کنیم دیگه...کار بدی که نمی خوام کنیم ...
بهت میگم درآیندهنقل قول:
می شه بیشتر توضیح بدی؟
ولی آقا حالا من رفتم این تایپیکو زدم بعد فقط عکس بزارم یه مطلبی آماده کنید اولش بزنم......
ایول این خیلی قشنگ بود
!!!!!
خیلی حال کردم ....
می شه بگی چطور می شه پ خ داد؟؟؟
آقا من نمیتونم پ خ بزنم تاسپیکو زدین؟؟
منم نمی تونستم بزنم گفتم شاید راه و دارم اشتباه می رم پرسدم آقا روبی همین راهی رو که من می رفتم گفت ولی نمی دونم چرا باز نمی فرسته؟
تاپیکو کجا زدی ؟؟؟؟؟؟
چی شد آقا یه عکس مونتاژ کنید با فتو شاپ
البته ما میخوایم ملتو بزاریم سر کار همون عکس که تو ساکر هست خوبه ها
ایشالله کاسیاس بشه !!!!
علی رضا تو می تونی توی پروفایل ها پست بدی ها !!
روی اواتار کلیک کن بعد برو اون تو اسپم بده ..:دی
اگه یه عکس از رونالدو بهم بدی با یه لباس رئال بزار ببینم چی کار می تونم بکنم !!!
ولی قوی نیستم توی فوتو شاپ ها !!
بزار !
نقل قول:
ببین این عکسو بزار رو کله دیا را تو امضا
اول کلشو ببر بعد بزار با کت نزاری :دی:31:
سلام و علیکم:
اقا اجاره هست وارد شیم؟
وای اقا شما چکار کردین از دیروز تا حالا 10 صفحه پیشرفت کردین دمتون گرم ولی خوب خواهشن یه وقت اسپم مسپمی چیزی روانه نکنید که بد بخت شیم ها اگه دلتون هوای اسپم کرد گروه که هست برین اونجا ....
خوب اقا اول یه یادی بکنم از اشنایدر عزیز که چند مدتی هست نمی بینمش کجاس کسی خبری نداره ازش؟خلاصه امیدوارم که حالش خوب باشه
و بعدش هم بگم خدمت دوستان عزیز گلم که شما به اجازه چه کسی عکس خانوادگی بنده رو گذاشتین ها جواب بدین ها؟دیگه تکرار نشه ها فقط اگه میخواین بذارین عکس خودمو بذارین یه وقت عکس حاج خانوم رو اگه بذارین اونوقته که قاطی میکنم خراب.
خوب بعدی هم برم روی این حرف که دوستان عزیز اومدن دروگبا مثل اینکه یه جورایی نزدیک به نظر میرسه ولی خوب تنها چیزی که درباره این انتقال به ذهنم میرسه این هست:
صد شکر که این امد و صد حیف که ان رفت......
ولی خدایشش حق روبی نبود اینجوری ترک کنه باشگاه رو گرچه یه جورایی دل خودش هم بود ولی خوب باید از راموس یاد میگرفت درحالی که از تیم دلخور بود گفت اول رئال اخر رئال.....
و دیگر اینکه اقا این تاپیک رونالدو امد رو یه وقت نزنید ها بدبخت میشید تموم از ما نصیحت بود خدایشش کار خوبی نیست ولی خوب من که فیفا بازی میکنم الان یه لیگ رو با رونالدو تموم کردم .....
دیگر اینکه اقا ما یه مدت به شدت کمرنگ هستیم جور مارو بکشید و شرمنده دوباره پر رنگ میشم بهتون قول میدم.
و اخر سر هم قربون همتون برم ...........
راستی اقا این داداش ما iammahdi رو اگه واس ما کسی معرفی کنه خوشحال میشیم اخه نشناختمش انگار از دوستان قدیمی هستش.
تا بعد یا حق
زنده باد رئال عزیز
رائول جان منو که شناختی
آقا به نظر من رائول راست میگه بیاین بیخیال شم -- ولی چه حالی میداد
سلام !
تایپیک خودتونه ..:دی
اشنایدر رو من ظهری دیدم !! ولی پست نداد !!!
اون تایپیک رو هم توی متفرقه می زنیم !!!
می گیریم ازشون !!!نقل قول:
هیچ کاری نمی تونن بکنن ..نمی دونم چرا این قدر حرف می زنن !!
اگه اونجا هم بمونه بازیش خراب می شه !!!
شایعه چیه داش روبی همین 1 سا عت پیش بچه ها عکس رونالدو با پیرن رئال رو گذاشتن منبعشم رویتر بودنقل قول:
بابا شایعه ها رو باور نکنید نه روبینیو رفتنیه و نه رونالدو اومدنی
وحید عکسه چی شددددددددددددددددددددد- بریم تایپیک تو متفرقه بزنیم
خدمت آقا رائول عزیزم سلام عرض می کنم....نقل قول:
در ضمن یه عذرخواهی به ایشون بدهکارم که تو یکی از پستام گفتم "ملتفتش می کنیم" اصلا" منظور بدی نداشتم
اگه ناراحت شدن به بزرگی خودشون امیدوارم ببخشند...
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: نانی هافبک پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد در مورد انتقال رونالدو به رئال مادرید اعلام کرد، رونالدو مایل است منچستر را ترک کند و به رئال مادرید نقل و مکان کند.
به گزارش روز یکشنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از سایت بین المللی گل، با اینکه مقامات باشگاه منچستریونایتد بارها تاکید کردند که کریستیانو رونالدو تا سال 2012 با این باشگاه قرارداد دارد .
وی تصریح کرد که او نمی تواند این باشگاه را ترک کند اما هموطن رونالدو بر خلاف نظر مدیران باشگاه عقیده دارد که وی در آینده ای نزدیک به سانتیاگو برنابئو می رود.
نانی طی مصاحبه ای به خبرنگاران گفت:" خبر ترک رونالدو برای منچستریونایتد ضربه ی سنگینی خواهد بود. کریستیانو در اردوی تیم ملی با اسکولاری مشورت کرده است و موضوع کاملا روشن است، او می خواهد منچستر را ترک کند."
با این حال مقامات منچستریونایتد تهدید کردند که اگر چنین اقدامی از سوی مقامت رئال صورت گیرد از مسوولان این باشگاه شکایت خواهند کرد.
راستی وحید من تو متفرقه نمیتونم پست بدم و تایپیک بزنم ( این قانونام دست وپاگیر شده) همین الان رفتم گفت نمیشه
قانون 17 چی میشه
اتفاقا می تونیم!!!نقل قول:
مگه همون تبصرهی 17 یوفا نیست ؟؟؟
ولی دوستان من ته دلم با روبی خودمونه حالا این نظر من رئال میتونه فصل بعد کریس رو بگیره
این حرفا رو نزنین من رو رونالدو خیلی حساب کردم....
حالا بروبچ پایان نقل وانتقالات چه روزیه ؟؟؟
بچه ها من بیچاره تازه فردا امتحانهای دانشگاهم تموم میشه !
دعا کنین مشروط نشم و از درسی هم نیفتم.
راستی خواهر رونالدو گفته رونالدو می خواد در منچستر بمونه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا چرا انقدر شل کن سفت کن در آورده ؟ بیا یا نیا ده بگو ,جون به لبمون کردی !
دیدید رونالدو به رئال اومد............:10:
میگی نه:19:.............اینم دو عکس از کریس در رئال.........:20:
اولی مربوط به معرفی اون به هوادارانه.........
دومی هم سر تمرین..........
نظرتون چیه.........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
عکس بزارید تا من اینطوریشون کنم:5:........البته سریع انجام دادم و به جزئیاتش توجه نکردم.........
تاپیکی که گفتید رو بزنید و برای عکساش نگران نباشید.........:46:
حالا نفهمیدی چند ساله بسته با چه مبلغی...؟؟؟نقل قول:
بابا از این تابلوتر عکس پیدا نکردی
ما که کلی خندیدیم
خیلی باحال بود
1_ علیرضا جونم...قضیه چیه..خب خودت بگو دیگه...!
2_ راجع به این تاپیکی که می خواین بزنین....برام خیلی جالب بود....فقط یه وقت برای خودتون یا واسه این تاپیک بد نشه....؟!
3_ چارلیز جون باحال بود! فقط این دومیه هیکل کدوم بیچاره ایه؟!
4_ ویزلی جونم...خیالت راحت داداش...ایشالا که همه چی حلّه داداش...خبرش رو بهمون بده....
5_ راستی کریس واسه چی امروز پاشو عمل کرده؟
6_ من چه قدر حرف میزنم!:دی
سلام خدمت دوستان گل مادردیسمو:
خوب اول که خدمت داش زیزو خودم بگم اقا شما دو خط نوشتی میگی زیاد حرف زدی؟دی:
خوب در مورد کریس بگم که این بنده خدا حتی قبل از شروع یورو مصدوم بود و تو فینال لیگ قهرمانان هم مشکل داشت زانوش ولی خوب بد بخت تحمل کرد ولی خوب دیگه مثل اینکه باید از فرصت استفاده میکرده و عمل رو انجام میداده که فکر کنم خوب کاری کرده چون که بتونه در رئال اماده باشه.
و در مورد انتقال کریس رونالدو باید بگم خدمت دوستان که اگه منچستر خودش رو تیکه تیکه کنه (گرچه من یونایتد رو بدجوری دوست دارم ولی رئال یه چیز دیگه است) باز هم کریس میتونه با مخالفت به رئال بپیونده اونم بخاطر قانونی هست که میتونه بعد 3 سال قراردادش رو فسخ و به باشگاه دیگه برود.
و در مورد صحبت دوست عزیزم iammahdi باید خدمتشون عرض کنم نه به خدا بنده اصلا ناراحت نشدم فقط اینکه چون دیدم که خییلی از دوستان رو میشناسید گفتم شاید دوستان قدیمی بودین حالا میخواستم بدونم که کی هستین.
و در اخر اشنایدر عزیز میگم دانشگاهت کجاست؟دی: عجب فصل امتحاناتی داری ها خوب امیدوارم که با خوشی تموم کنی و بیایی اینجا.
و اخر هم بگم که این بدبختی که عکس رونالدو رو روی اون سو ار کردن ساویولا هستش.
خییلی مخلصیم ..........
یا حق
اولیش رو حدس میزدم که ساویولا باشه چون عکسشو دارم...رو دومی که سر تمرینه شک داشتم...اونم ساویولاست؟
علیرضا راست میگه...نقل و انتقالات کی تموم میشه...ما از اول کار معطل کریس بودیم...یه دونه هم گارای رو خریدیم و دوباره قرضش دادیم...چرا دیگه هیچ کاری نمی کنیم؟یعنی واقعآً بازیکن دیگه ای لازم نداریم؟
دو تا سوال راستی:
1_ یکی این که شوستر قراردادش تا کیه؟
2_ علیرضا جون...تو به چیزی ملقّب نشدی؟!...مثلاً سرخیو...؟
ببخشید من نتونستم درست کنم !!!
چارلیز جان اگه می شه خود پی اس دیش رو برام اپ می کنی ؟؟؟؟
اگه هم نشد اشکالی نداره !!!
چرا مهدی جان من راموسم دیگه :31:نقل قول:
احمد جان بیا بچه ها رو دعوت کنیم به اون انجمن که خودمون توش عضویم.....