ضمنا تجربه ي مربيگري هم نداره .نقل قول:
ضمنا تجربه ي مربيگري هم نداره .نقل قول:
خب افشین هم تجربه مربیگری نداشت....
عوضش سابقه کار با مربیان بزرگی رو داشت و از همه مهمتر تو 3 جام جهانی حضور داشتنقل قول:
خب افشین هم تجربه مربیگری نداشت....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس از نشست با كاشاني
واعظي قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد كرد
خبرگزاري فارس: مهدي واعظي پس از نشست با مديرعامل باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي، دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از جلسه روز گذشته و تماس تلفني امروز با حيبي كاشاني، به مدت يك سال ديگر قرارداد خود را تمديد كرد.
واعظي به فارس گفت: مذاكرات امروز نهايي شد و به خاطر كاشاني و هواداران، به خيلي از پيشنهادها كه جنبه بازار گرمي ندارد، پشت كردم تا يك سال ديگر در خدمت تيم باشم.
وي افزود: فردا يا پس فردا به دفتر كاشاني ميروم و قرارداد داخلي ام را امضا ميكنم. ديگر با تيمي وارد مذاكره نخواهم شأ
دوست عزيز قطبي كمك مربي بود . در تيم كره فقط زمان هيدينك آناليزور بود . بعد از اون دستيار و كمك پيم وربيك و ديك ادوكات بود . اگه آناليزور بود روي نيمكت نمي نشست . هيچ جاي دنيا آناليزور ها روي نيمكت نمي نشينند. ضمنا سرمربي تيم فوتبال بانوان دانشگاه UCLA هم بوده .نقل قول:
افشین تجربه زیاد بازی کردن که نداشته ...از شرایط روحی و جسمی بازیکنها که کامل خبر نداشتهنقل قول:
علی دائی در سال اول سرمربیگری سایپا را قهرمان کرد...تجربه را میشه به دوران بازیگری نیز تعمیم داد
نمیشه گفت محمد خاکپور نمیتونه موفق بشه ...شرایط حضور در تورنومنت بزرگی مثل جام جهانی را تجربه کرده
و هم علم فوتبال را در اختیار داره...
مطمئنا" اگر حمید استیلی و کاشانی زیر بال این تیم را نمیگرفتند قطبی به راحتی این تیم را قهرمان نمیکرد
مجيد جلالي هم سابقه ي چنداني نداشته تو بازيگري اما با پاس قهرمان ليگ ، با صبا قهرمان جام حذفي و در مسابقات ارتشهاي جهان هم قهرمان شده . خوزه مورينهو هم كه اصلا بازيكن نبوده اما تو قهرمانان اروپا و ليگ برتر انگليس قهرمان شده . پس بازي كردن عامل موفقيت در مربيگري نيست . اما علي دايي با سايپايي كه حاصل زحمات ورنر لورانت بود قهرمان شد . اگر حاصل تفكرات خودش بود نيم فصل دوم 8 هفته پياپي مساوي و باخت به دست نمي آورد . خاكپور تا جايي كه من ميدونم هيچ تجربه ي مربيگري نداره .نقل قول:
دوستان ادمین لطفا پست های منو پاک نکنین.
توی تاپیک خودمون دارم پست میدم نه جای دیگه که.
نظر من بر این بود که تجربه را نمیشه عامل موفقیت دانست..خیلی نمیشهنقل قول:
اگر دائی با سرمایه لورانت قهرمان شد...قطبی هم با کاشته های استیلی و مرزبان قهرمان شد
يكي به داد پرسپوليس برسه
بعد از جدايي قطبي حالا نوبت كاشاني رسيد
خبر از ايسنا
بابا بااينكه از استيلي بدم مي ياد ولي كاشاني بمون بخاطرت استيلي رو قبول مي كنيم
بي تو هرگز
:42::41::blink::ohno::eh:
کاشانی استفا داد مربی خارجی اومد ولی مدیر عاملمون رفت
فکر کنم خوب شد
عجب بابا!!!!نقل قول:
تنها كسي كه تونست پرسپوليس رو يكم سرو سامون بده اون بود
حالا قضيه مربي خارجي چيه؟؟؟؟؟
حیف کاشانی ازش خوشم میومد
حالا این مربی خارجی جدیه؟
چقدر تدارک دیدن برای قهرمانیا لالیا.
خداییش برای ما کدوم یکی از این کارا رو کردن؟
ولی عجب جشن ضایعی.یه تقلید هم بلد نیستن بکنن.
خوب دو تیم تقریبا هم سطح هستن دیگه .. یکی 15 م ، یکی 13 م .. ! :27:نقل قول:
ضمن اینکه کینه ی اون باخت 4-1 تو ورزشگاه آزادی هم تو دلشون بود :27:
خوبه بابا .. بازم به نظر من استق لال بره آسیا بهتر از پگاهه ( نظر شخصی ! )
البته اگه استق لالیا از فردا لیست بازیکناشون رو سوار همون شتر ه ! کنن و
بفرستن AFC .. :27:
چه تدارکی ؟ .. من ندیدم جشن ! (:27:) رو ..نقل قول:
چقدر تدارک دیدن برای قهرمانیا لالیا.
خداییش برای ما کدوم یکی از این کارا رو کردن؟
یا حق
:40:
4تا ترقه در کردن.ولی جشن مزخرفی بودا.از دست دادی با ندیدنش.کلی خندیدم
بزار حال کنن :27:نقل قول:
بچه ها اين استق لالي ها پگاه رو بردن چقدر خوشحالن!!!!!!!!!!!
کاشانی میگفت استیلی ولی هیئت مدیره میگفتند مربی خارجی و بخاطر همین کاشانی استفا داد و مدیر عامل رو هم هیئت مدیره انتخاب میکنه و سر مربی رو هم مدیر عامل پس مربی بعدیه پرسپولیس خارجی میشه
100% تایید میشهنقل قول:
دایی از علم فوتبال
فقط:
میلین بغل و واسه من سانت میکونین رو بلده
بیچاره اون المانیه چقدر رو این تیم بدن سازی کار کرد فکر میکرد تو ایران برنام ریزی فوتبال چند سالس صبح از خواب پاشد دید چمدونش بستس:10:
اون آلمانی خودش ساکشو بست رفت
فکر کنم امروز هم چند تا بن شده داریم.بنده خداها بعد از چند سال دوباره رنگ قهرمانی رو دیدن ذوق مرگ شدن نمیفهمن دارن چی میگن
فکر کنم اگه استقلال این بازی هم میباخت بازم میرفتن آسیا اونوقت میگفتن 2تا تیم از جام حذفی دو تا از لیگ
ولی حالا چه تیم 13 چه 15 هم فرقی نمیکرد کی اول بشه
این استقلالی ها از خودشون چیزی ندارن این شعر و هم که به ---- بردن
بی خیال.صحبت نکنیم دیگه دربارشون بهتره.
به نظرتون مدیر عامل کیو میزارن دوباره؟مربی خارجی که میاد کیه به نظرتون؟
با این وضع مالی به نظرتون صلاح هستش حضور مربی خارجی؟
اگه مربي خارجي بياد تيم بد بخت شده
خدا به خير كنه
آقا باشگاه استقلال اعلام كرده هم اكنون به ياري سبزتان نياز منديم
واسه خريدن يه دستگاه فاكس كه اسم هارو بفرستم afc واسه جام باشگاه ها
مزاح بود :31:
در كل بنظر من استقلال بره جام باشگاه ها بهتر از پگاهه
چون خيلي خيت بود 4 تيم از ايران بره آسيا استقلال نره
بقول علي پروين هر وقت كه استقلال و پرسپوليس آماده بودن تيم ملي خوب داشتيم
بنظر من مدیر عاملتون از تشتک سازی ورامین میاد:27:نقل قول:
مربی خارجی تون هم از دونقوز آباد میاد:18:
یه وقتی به کله پوکتون نزنه برید مربی فرنگی بیارید ها میشه اری هان و اون بازیکنای پانامایی که اصلآ معلوم نیست پاناما کجای این نقشه دنیا هست که رفتید از اونجا چند تا توریست اوردید به عنوان بازیکن :27:با این وضع مالی به نظر من در اون گدا خونه رو تخته کنید وقتی تخته شد دیگه احتیاج به مربی خارجکی ندارید
زنده باد استقلال
من به اندازه کله بی مغزشان شادشدم
اولش روخوب اومدی دومشو بدولی سومشو خوب چی گفتمنقل قول:
آقاي علي آبادي ما هم ازخوشحالي شما خوشحاليم !
خبرگزاري پرسپوليس : استقلال همانطوري كه پيش بيني ميشد قهرمان جام حذفي شد . از همان روزي كه فيروز كريمي قبل از بازي با ذوب آهن مدعي شد تيمش در ضربات پنالتي حريف را شكست داده و راهي مرحله بعد ميشود انتظار ميرفت كه همان دست هاي پشت پرده اي كه آبي ها و به خصوص امير قلعه نويي مدعي بودند استقلال را از قهرماني دور ميكند باعث قهرماني اين تيم شدند . به هرحال نميتوان غير اين انتظار داشت كه وقتي پرسپوليس به شايستگي و با وجود تمامي مشكلات كه هر تيمي را زمين گير ميكرد قهرمان ليگ برتر شد راه قهرماني استقلال را هموار نكنند . پيروز شدن در 3 بازي مقابل ذوب آهن _ راه آهن و فولاد در ضربات پنالتي و در وقت هاي اضافي مقابل پگاه استقلال را به باشگاه هاي آسيا رساند و همانطوري كه گفته شد راه سختي پيش روي آنها است به دليل بازيهاي سنگين پلي آف براي حضور در جمع 4 تيم . زيرا به دليل قانون جديد AFC از هر كشور فقط 1 تيم به صورت مستقيم به جمع 4تيم گروه هاي 4 تيمي صعود ميكنند .
در هرصورت اين قهرماني را ابتدا به محمد علي آبادي كه خودش هم اذعان داشت از قهرماني استقلال بيش از حد خوشحال است ( هيچگاه چنين صحبتي براي قهرماني پرسپوليس صورت نگرفت ) و چند روز قبل از اين بازي نيز پاداش هايي را براي استقلالي ها در نظر گرفته بود تبريك ميگم و بعد به هواداران اين تيم كه شايد نتوانند يا درواقع نخواهند باور كنند قهرماني استقلال در جام حذفي از قبل مشخص شده بود .
همچنين صحبت ديگر ما به اين است كه چگونه آقاي علي آبادي كه در شور و خوشحالي قهرماني استقلال است در طول يك فصل تنها 600 ميليون به پرسپوليس كمك كرد اما به باشگاه رقيب چيزي در حدود 2 ميليارد تومان . و چگونه راه استفعا را به حبيب كاشاني نشان ميدهد . به هرصورت همانگونه كه در طول يك فصل ليگ با تمام كارشكني ها و مشكلاتي كه براي پرسپوليس محبوبترين تيم آسيا به وجود آوردند اما اين تيم اينقدر اقتدار داشت كه با وجود كسر 6امتياز هم جام را مال خود كند فصول بعد هم به همينگونه پيش خواهد رفت و پرسپوليس بازهم ميتواند به اقتدار خود ادامه دهد . اقتداري كه احتمالا در آسيا خواهد بود . جايي كه ديگر مثل جام هاي داخلي نيست تا كمر پرسپوليس را بشكنند .
فرخزادي در گفت و گو با فارس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چراغ سبزي براي مديرعاملي پرسپوليس به من نشان داده نشد
عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود و تا امروز هم چراغ سبزي براي مديرعاملي به من نشانه داده نشده است.
محمد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكي از بهترين و شيرين ترين جلسات هيئت مديره را برگزار كرديم.
وي افزود: به تمام نظرات كاشاني احترام ميگذارم چون ايشان را از صميم قلب دوست دارم. اما ايشان به اعضاي هيئت مديره اعلام نكردند كه استيلي انتخاب صددرصدي است و تمام اختيار و حرفها را براي اعضا گذاشتند.
فرحزادي عنوان كرد: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود. باوجود شايعات براي مديرعاملي پرسپوليس، تا به امروز با من صحبتي يا چراغ سبزي نشان داده نشده است.
عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: با كمك اعضاي هيئت مديره، سعي ميكنيم كاشاني را دوباره برگردانيم تا تيم در اين شرايط حساس دچار حاشيه نشود.
همون بهتر که این لجن(علی آبادی) از اس تق لال خوشش میاد:27:
آره بهتر انقدر ازش بدم میاد:2:نقل قول:
بابا علي آبادي رو چه به پرسپوليسنقل قول:
اون از اون حرفاي مسخرش كه گير داده بود كه بايد به باشگاه بگن پيروزي
اين از كمكهاي سازمان با اين همه تبعيض
.......
باهزار تا كار ديگش كه مي خواد پرسپوليس رو ازبين ببره
اصلا اين جور آدما چه به پرسپوليس
به اميد روزي كه پرسپوليس از سازمان جدا شه
دقیقا
همین مطلبو تو اون تاپیکم گفتم
پرسپولیس باید طبق شرط afc تجاری بشه تا از دست دخالتای سازمان خلاص شه
تجاری یعنی چطوری؟ یکم توضیح بده.
اين مدير لايق شهرداري همه جا هست!
يه سال پرسپوليس درست بود اومد *** بهش رفت!
یعنی به همین راحتی یه آدم (بلا نسبت آدم) به این راحتی میتونه با احساسته 20000000 انسان بازی کنه و به هیچ جاییم پاسخگو نباشه؟
ای کاش فقط نصف کمک هایی که به اون انصاریفر لعنتی شده بود به حاج حبیب میشد.
تو رو خدا هر کی از دستش هرکاری بر میاد واسه نجات پرسپولیس از دست این استقلالیه... انجام بده.
حاج حبیب درسته کار تو پرسپولیس سخته اما تورو خدا بمون.
به خدا اگه بخوان طرفدارا خیلی راحت می تونن مشکلات مالیه پرسپولیسو حل کنن.
الان هیچ کدوم از باشگاهی ایران موسسات تجاری نیستن مثل باشگاهای حرفه ای دنیا.فقط خرج دارن و اکثرا وابسته به دولت هستن در حالی که توی هیچ جای فوتبال حرفه ای تو دنیا این مسائل وجود نداره.باید وارد بورس بشن و به یک شرکت تجاری تبدیل بشن و دولت توشون دخالتی نداشته باشه و خیلی از شرایط دیگه که اینا رو afc گذاشته برای دادن 4سهمیه به ایران.نقل قول:
یکی دیگه از شرطها هم حق پخش تلویزیونی هستش که اگر صداسیما راضی بشه بده اونوقت نون اس-پرس تو روغنه
تجمع هواداران كاشاني مقابل سازمان تربيت بدني
خبرگزاري پرسپوليس: اين هواداران كه نسبت به قبول استعفاي حبيب كاشاني از سوي مسئولان سازمان تربيت بدني معترضند، قصد دارند روز آينده با حضور در سازمان تربيت بدني اعتراض خود را اعلام كنند.
قرار است اين تجمع ساعت 10 روز آينده مقابل دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار شود و طبق برنامه هواداران هنگام نماز ظهر جهت متقاعد كردن علي آبادي براي مخالفت با استعفاي كاشاني راهي سازمان تربيت بدني شوند.
كاشاني با بيان مناسب نبودن شرايط از سمت خود استعفا كرد.
از تمام هواداران پرسپوليس درخواست داريم تا در اين تجمع شركت كنند و اعتراض خود را نسبت به اين تصميم بيان كنند
پرسپولیس در برزخ قدرت طلبی مدیران
خبرگزاری پرسپولیس : امروز سه شنبه 28 خرداد ماه دقیقا یک ماه است که از قهرمانی تیم پیروزی در هفتمین دوره لیگ برتر باشگاههای کشور می گذرد و ما شاهدیم ،تیمی که باید در فصل آینده در سه جبهه لیگ برتر،جام حذفی و مهمتر ازلیگ قهرمانان آسیا بجنگد، متاسفانه دچار تحولاتی ناخوشایند شد که مطمئنا دود آن در آینده ای نزدیک به چشم فوتبال ما خواهد رفت.
هنوز طعم قهرمانی در لیگ برتر از کام علاقه مندان به این تیم خارج نشده بود که با جدایی افشین قطبی از این تیم سریال ضربه زدن به پیکره این تیم مردمی کلید خورد.
در این که قطبی چرا رفت صحبت ها و حرف و حدیث ها ی زیادی در محافل ورزشی مطرح شد که از حوصله بحث ما نیز خارج است ولی همگان در یک موضوع متفق القول بودند و آن این بود که یکی از دلایل اصلی جدایی سرمربی موفق اسبق این تیم،عدم تامین امکانات برای حضوری موفق در لیگ قهرمانان آسیا بود.
بعد از جدایی قطبی متاسفانه به دلایل مختلف هنوز سرمربی این تیم مشخص نشده است و هر روز به بهانه های واهی انتخاب سرمربی به روزهای آینده موکول می شود و کسی هم در این میان نیست که پاسخگوی این فرصت سوزیها باشد.
به تاخیر افتادن متعدد حلسات هیات مدیره به بهانه های غیبت مکرر اعضای آن،اختلاف بر سر گزینه های سرمربیگری این تیم در بین اعضای هیات مدیره ومهمتر از همه بی تفاوتی سازمان تربیت بدنی که به عنوان متولی این باشگاه مهمترین وظیفه را برای جلوگیری از این بی سامانی بر عهده دارد،همه وهمه دست به دست هم دادند تا این تیم مردمی دچار تحولاتی ناخوشایند شود.
البته این پایان این سریال نبود،و شب گذشته استعفای حبیب کاشانی مدیر عامل این باشگاه سرانجام تیر خلاص را بر پیکره این تیم وارد ساخت.
"به دلیل فراهم نبودن شرایط نمیتوانم سرمربی را انتخاب کنم، قرارداد بازیکنان را ثبت کنم، امکانات و پول نداریم، هنوز نتوانستهام پاداش قهرمانی را پرداخت کنم. 112 هزار دلار به قطبی بدهکاریم. آیا با این شرایط امکان قهرمانی در آسیا وجود دارد؟"این تنها گوشه ای از درد دلهای کاشانی است.
اما این قسمت از صحبتهای ایشان بسیار جالب است:" اعضای هیات مدیره اعلام کردند که دستیاران سرمربی را باید آنها انتخاب کنند!! این در حالی است که این روال در هیچ کجای دنیا مرسوم و معمول نیست و سرمربی خود کمکهایش را انتخاب میکند."
با این صحبتها باید از مسئولان سازمان که هر روز با آمار و ارقام کمکهای آنچنانی به این باشگاه سعی در مجاب کردن افکار عمومی بودند باید پرسید که براستی آن رقم های نجومی که مدتها آن را در بوق کردید و به خورد مطبوعات دادید کجا خرج شده است؟وچرا د سرنوشت تیمی که باید در این فصل در سه جام بازی کند به اینجا بکشد که حالا نه سرمربی دارد، نه مدیر عامل، نه قرارداد بازیکنانش مشخص است. فصل نقل و انتقالات هم که از امروز آغاز شده است و برای تیمی با این همه نابسامانی آیا می توان در رقابت میلی متری جذب بازیکن، شانسی قائل شد؟
در برخی رسانه های و محافل ورزشی آمده بود که قرار است کمکهای سرمربی سرخپوشان پایتخت از سوی هیات مدیره انتخاب شود، و اگر این مطلب درست باشد، سووال دیگری که در اینحا مطرح است اینست که به راستی در کجای دنیا رسم براین است که کمکهای سرمربی توسط اعضای هیات مدیره انتخاب می شوند؟این بدعت در فوتبال را چگونه باید هضم کرد؟آقایان هیات مدیره بر اساس کدام سابقه و کارنامه ورزشی و شناخت قصد این کار را دارند؟
... و اما صحبت های پایانی کاشانی که جای تامل بیشتری دارد:" من سربازم، برای حضور در پرسپولیس از سوی رییس جمهور به من تکلیف شد و من با کمال میل پذیرفتم و سختیهای آن رانیز به جان خریدم. من آدم سیاسی نیستم، معلم بوده و میمانم. اما، گویا دوستان سازمان تربیت بدنی و هیات مدیره موافق نظر رییس جمهور نبودند!! و خیلی از مشکلات ناشی از این مساله است. در روز معارفه من نه "علیآبادی" و نه "سعیدلو" حضور داشت و مراسم بسیار بدی برگزار شد....
و صحبت پایانی با مسئولان مربوطه این است :آقایان تیمی که شما امروز امورات آنرا به عنوان متولی در دست گرفته اید مطمئنا متعلق به شما نبوده، نیست و نخواهد بود این تیم متعلق به میلیونها هوادار و دلسوخته می باشد که در گرماو سرما همواره پشتیبان این تیم بوده اند، هستند وخواهند بود.
پس در حال حاضر که این امانت به شما سپرده شده است سعی کنید حداقل برای دل همین هواداران نیز که شده ، اندکی در عمل و به دور از شعار زدگی و ...به فکر مصالح ملی باشید.
شما بهتر از هر کسی دیگر آگاهید که بروز این تنشها زیبنده تیمی که باید تا چند ماه آینده از اعتبار فوتبال کشورمان دفاع کند نبوده و مطمئنا همانطورکه عنوان شد دود آن اول به چشم خود شما خواهد رفت.
به عنوان یک رسانه ، وظیفه ما یک تلنگر و یک تذکر بود که داده شود ، اکنون شما هستید و افکار تان
که کدام مسیر را انتخاب کرده و قلب ها میلیونها هوادار را شاد کنید.
آقا با ايشون برخورد نميشه؟نقل قول: