یعنی در نامحدود فن آوا،با دانلود زیاد سرعت افت نمیکنه ؟!
اگه افت میکنه از چه زمانی افت شروع میشه ؟
یعنی در نامحدود فن آوا،با دانلود زیاد سرعت افت نمیکنه ؟!
اگه افت میکنه از چه زمانی افت شروع میشه ؟
شرکت فن آوا جزو شرکت های فروش عمده پهنای باند توی کشور هست
حتی رایتل و خیلی از شرکت های بزرگ از فن آوا پهنای باند تهیه میکنند :n16:
اگه اینجوری باشه که واقعا میصرفه !نقل قول:
البته نمیدونم من که اینترنت 5 مگ داشتم آیا میتونم با سرعت 512 کنار بیام یا نه ؟
ولی همین که سرعتش ثابت باشه و تو باز کردن صفحات وب هم مشکلی نداشته باشه،خودش یه مزیت مهمه
باقی شهر ها رو نمیدونم ولی الان دفتر مشهد زنگ زدم برای تمدید دوباره 512 نامحدود گفت دیگه مشهد نمیدیم.هم من و هم دوستم.تهران زنگ زدم اونم گفت طرح های Bu رو دیگه برای مشهد نمیدن و باید مثلا 256 رو 38 تومان پول بدید و ضریب اشتراک 1/4 هست که زوره.جالبیش اینکه پیشتیبانی مشهد از ساعته 9 صبح تا 4 بعد از ظهر باقیش رو باید زنگ بزنیم تهران.نمیدونم این مشهد خرابه شده چرا با نامحدود مشکل داره؟!
در طول شبانه روز هم 20 دقیقه سره جمع برای من قطع میشه و ساعت 2 تا 3 صبح کمی تایم اوت داره.
هر کی تونست 512 نامحدود یک ساله بگیره واقعا ارزش داره مفته نسبت به اسیا تک یا پارس انلاین صبا نت.هیچی نامحدودی مخابرات نمیشد 512 که حداقل سرعت 60 بود تا 80 هم میرفت و پینگ 30 تا 40.حیف دیگه تو مشهد ارائه نمیده و در محدود هاش از همه دزد تره
ولی کلا هر جا برم اسیا تر برنمی گردم که 512 نامحدود پینگ 300 باشه و سرعت دانلود 20-23
تست 512 نامحدود BU (برنزی) فن آوا اصفهان
تست با سرور ایران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست با سرور آلمان :
من که براحتی اینترنتی فعال کردمنقل قول:
شما احتمالا از کیانت گرفتی
متاسفانه فن آوا مسئولیتی در مورد بعضی نمایندگی هاش نداره با اینکه تو سایتشان
ادرسشو رو زده
یه مورد دیگه هس که زده اگه به سرویس بالاتر تغییر بدین سرویس پائینتر رو دیگه
نمیتونی بگیری که این هم یه اشکال دیگست
اصلا نمیدونم چرا اینجا هیچی بی اشکال نیست:)
سلام من 2 تا سئوال دررابطه با اینترنت فن آوا دارم ممنون میشم جواب بدین اول اینکه با این طرح DP-256-BU نهایت چقدردرروز میشود دانلود کرد و اینکه اعمال محدودیت روی طرح نامحدود هم گذاشته میشود بعد از مدتی یاکه نه ؟ و دوم اینکه بااین طرح DP-1024-3G که طرح محدود هستش بازه زمانی دانلود هم بین 2 تا 7 هست چه مقدارمیشود دانلودکرد با تشکر:n02:
این فن آوا که خیلی باحال زنگ زدم گفتن فعلا نمیتونیم سرویس بدیم چند روز دیگه زنگ بزنید میگم سرویس همونی که تو سایت میگه آره . بعد چند روز زنگ زدم میگه یه مقداری به این هزینها اضافه میشه میگم سرویس 1 مگ 3 گیگ میخوام میگه مال شهرستان میگم 512 پنج گیگ میگه تو مخابرات شما یه سری سرویس های خاص میدیم اونم به صورت سه ماه شش ماه 12 ماه .
تهران-خود فن آوا
کدوم شهر و اسم نمایندگی یا پشتیبانی رو میگفتیننقل قول:
سلام
من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
لطفا را هنمایی کنید
سلام
من می خواهم از اینترنتم را از صبانت به این شرکت منتقل کنم می خواستم بدانم برای سرعت 512 شبانه حدودا چه قدر دانلود رایگان می توان انجام داد
لطفا را هنمایی کنید
سلامنقل قول:
همه چی به تجهیزات و پهنای باند مرکزتون مربوط میشه
نقل قول:
512 من زنگ زدم 2 مگ میبندن . شبانه رایگانم اگر حداقلشو بگیریم 120 دانلود کنی حدودا 2 گیگ خورده میگیری هر شب
شایان الان چه سرویس دارینقل قول:
نظرت درباره فن آوا چیه
داشتم ، فکر کنم خط ام فیبر دیگه نمی شه :n28:نقل قول:
فن آوا همه ی سرویس هاش به جز 128 :n02: ثابت و پایدار هست ولی 128 نمی دونم چشه اصلا پایداری نداره و پینگ خوبی نداره:n29:
سلام سرویس نامحدود برنزی فن اوا محدودیت حجمی براش گذاشتن ؟ :n04: چون تو سایت fanava.ir نوشتن این سوال پرسیدم از شما
قبلا هم داشتنقل قول:
برای 512 نامحدود برنزی 172 گیگ محدودیت بود که من خودکشی کردم تا آخر ماه تونستم 130 گیگ دانلود کنم! :دی
قیمت 512 نامحدود با 512 حجمی دارای شبانه فرق زیادی ندارد می خواستم نظرتان را در مورد سرعت های آنها به خصوص شب ها بدانمنقل قول:
سرعتتون چنده ؟نقل قول:
من شاید از صبا اومدم اینجا !
1 مگ چنده ؟
من الآن سرویسم 512 محدوده سرعتم روی 4 مگ بسته شده.نقل قول:
رضا جان گفت من رفتم توی سایت دیدم نوشته حداقل ترافیک 20 گیگ برای 512 برنزی. نمیدونم قضیه اش چیه.
سرعت سرویس های نامحدود اکثرا نزدیک به قرارداد هست و نوسان اونقدری نداره. مساله حجم ترافیک هست که ظاهرا تغییراتی داشته :n29:
من از پشتیبانی پرسیدم گفتن حجمی بستگی به مرکز داره تا ۶ مگ هم میبندننقل قول:
ف.... شکن هم نوسان داره
کجای سایت ؟نقل قول:
من ندیدم اینی که میگیدو !!!
سلام
الان که من سرویس 1 مگ نامحدود برنزی گرفتم توی استفاده 40 گیگ سرعتم 120 هست و بعد از تمام شدن 40 گیگ سرعت مثلا میاد رو 20.درسته؟؟
نه جانم خیالت راحت ، حجم رو طوری گذاشتن که هیشکی به اون حجم نرسیده و نخواهد رسید:n02:نقل قول:
سلام.
اینجا کسی 512 یا 1 مگ فن آوا طرح حجمی با شبانه رایگان داره؟سرعت روزانه و شبانه رو روی چند می بندن؟شبانه رایگان محدودیت حجمی نداره که از یک حجم بیشتر دانلود شد سرعت شبانه رو بیارن پایین؟(مثل کاری که شاتل میکنه)
درود
من میخوام بیام به این شرکت
چند ماه بلاتکلیفم اما دیگه تصمیمو گرفتم
بیام تو این شرکت قطعی است
اما سوالم اینجاست که من 2مگ بگیرم میتونم از سرویس های 1 مگ استفاده کنم؟
بعدش با 1 مگ اگه نامحدود بگیرم بعد از دانلود 40 گیگ محدود میشم؟
من به اون حجم میرسم:|
شبانه چی اون محدودیت داره؟
سلام ، 2 مگ بگیری از یه سری از سرویس های 1 مگ میتونی استفاده کنینقل قول:
40 گیگ کی گفته محدود میکنه ؟
حجمی که هست بالای 400 500 گیگ هست که تا حالا هیشکی بهش نرسیده :n29:
شبانه محدودیت ندارد :n12:
شما برو تو سایت فن آوا به آدرس زیر خودت هم زمان انقضا رو ببین و سقف دانلودت و چیزهای دیگری که مربوط به سرویس های فن آوا هستنقل قول:
دوستان من از تهران هستم میخوام نامحدود 512 این شرکت رو بگیرم،سوالی که دارم اینه که فیکس همیشه سرعتش 64 هست؟
محدودیت خاصی نداره؟
پیشاپیش سپاسگذارم از راهنماییتون:n16:
دوستان خواهشا حداقل یه صفحه قبل رو بخونید دیگــه :n28:نقل قول:
بار چند چندم هست که دوستان و من حقیر این سوال ها رو جواب دادیم
---------------
بله ثابت هست دوست عزیز
هیچ گونه محدودیت فعلا ندارد
:n12:
.انگار تا 40 گیگ سرعتت روی 5 مگ میبندن و پس از اتمام سرعتت رو (( 1 مگ )) شیر میکنن روی 1 مگ با ضریب 1/8 که تقریبا سرعت 120 تا 130 هست .نقل قول:
ایول پس خوبهنقل قول:
حالا اگه 1 مگ بگیرم چند گیگ میشه دانلود کرد؟
برنزی نا محدود هر سرعتی بگیری تقسیم بر ۸ میشه و نقره ای ۶ و طلایی۴نقل قول:
اون محدود هس تا یه اندازه ای سرعت شبانه بالاست بعدش دو برابر سرعتت میبندن ' داریوش داره پستای قبلی گفته
روز های اول بالای 7 8 گیگ بعد هی کمتر کمتر تا به 3 گیگ میرسه:n02:نقل قول:
خودشون درست گفتن بعد از اتمام ۴۰ گیگ اگه ۱ به ۸ شیرکنن سرعتشون میشه حدود ۲۰نقل قول:
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
1 مگ اگه تقسیم بر 8 هم بشه که نباید زیر 120 بیاد،داستان چیه؟ :n06:نقل قول:
۱ مگابیت معادل ۱۲۸ کیلوبایتهنقل قول:
حالا این ۱۲۸ کیلوبایت رو که بدن ۸ نفر اگه همه با هم استفاده سرعت شما میشه ۱۶ کیلوبایت !
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
دوستان من مرکز سید الشهدا تهران هستم میخواستم بدونم فن آوا نامحدود سرعت 1 مگ که زده 45900 تومان سرعتش خوبه؟؟؟؟ سرعت دانلودش در چه حد هستش؟؟؟؟ الان وایمکس مبین نت دارم 512 با 4 گیگ روی 68 تا 100 نوسان میکنه ولی خوب بوده تا الان فقط حجمش گرونه. حالا نامحدود فن آوا در همین حد هم باشه خوبه یا از مخابرات سرعتش بیشتره؟؟؟ چون مخابرات یه دانلود میکنی بقیه که با وای فای وصل هستن تعطیل میشن. من دانلود خیلی هم ندارم بیشتر برای دانلود کلیپ از برنامه های اجتماعی و فیسبوک و موزیک و نهایت فیلم ولی نه خیلی. محدودیتش در ماه چقدر هستش؟؟ بعد اون که دانلود کنیم سرعتش چقدر میشه؟؟؟؟
آسیاتک میخواستم بگیرم که گفتن به درد نمیخوره. فن آوا چطوریه ممنون میشم راهنمایی کنید. نمیدونم باید چه شرکتی بگیرم.
تو قسمت ثبت نام آنلاین سرویس های نامدود رو چرا نمیاره؟؟؟؟
اگه مستاجر باشیم اونجا که زده تصویر کارت ملی من کپی شناسنامه صاحبخانه رو دارم باید اون رو بزنم یا کارت ملی خودم رو؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
من از مرکز چمران درخواست سرویس 1مگ 6گیگ دادم
همه شرکت ها نهایتا 2روزه خط رانژه میشه و سرویس رو تحویل میدن ولی الان 6روز گذشته هنوز میگن منتظر مخابراتیم
فقط برای من اینجوری شده یا طبیعیه؟
سرویس 1مگ تو کل ماه شبی 3گیگ رو در ساعت رایگان میده؟!
اینجوری نیستنقل قول:
این روشی که میگی تو چنتا سرویس دهنده از جمله آسیاتک لعنتی اجرا میشه
نا محدود ۵۱۲ تا ۱۷۰ گیگ محدودیت داره و سرعتش در بهترین حالت ثابت ۵۱۲ تقسیم بر ۸
ولی صفحات بعد باز همین سوالات تکرار میشه
و جواب داده نشه بعضی میان اطلاعات غلط میدن
رفقا بهترین کار همون زنگ زدن به فن آوا هستش