محاسبه درصد و نمره کل کاردانی به کارشناسی رشته کامپیوتر به صورت آنلاین :
کد:http://www.pey-vand.ir/k2k
Printable View
محاسبه درصد و نمره کل کاردانی به کارشناسی رشته کامپیوتر به صورت آنلاین :
کد:http://www.pey-vand.ir/k2k
دانشگاه ازاد بدون کنکور چجوریه ؟؟؟
شرط معدل چجوری محاسبه میشه .
من که شهریور معدل کاردانیم معلوم میشه باید چیکار کنم ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
هیچی، میتونید نیمه دوم توی بدون آزمون دانشگاه آزاد ثبت نام کنید.. تا جایی که بنده اطلاع دارم اگه رشته مورد کارشناسی ناپیوسته با رشته کاردانیتون مرتبط باشه به احتمال قوی میتونید توی اکثر واحدهای دنشگاهی شهرهای کوچیک قبول بشید.. حالا معدلتون هر چقدر هم که پایین باشه مهم نیست. شهرهای بزرگ هم که تکلیفشون مشخصه، فقط با آزمون دانشجو میگیرن..نقل قول:
یعنی برای ترم مهر نمیتونم برم دانشگاهنقل قول:
تکلیف معدلم تا چند روز دیگه روشن میشه.
نمیشه با پیشبینی خودم معدل رو وارد کنم ؟؟
چون علمی کاربردی اونایی که هنوض معدلشون معلوم نیست رو با جمع امنیازات ثبت میکرد .
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
با سلام
دوستان از اینکه وقت گرانبهای خودتون رو به این پرسش من اختصاص دادین تشکر میکنم.
ماجرا رو از اول براتون میگم تا نیاز به توضیح نباشه.
من خودم متولد سال 70 و نیمه دوم اون هستم.و سال 89 پیش دانشگاهی رو در رشته ریاضی به پایان رسوندم و بدون اینکه سالی رو عقب بی افتم و بدون وقفه مدرک پیش رو گرفتم.و همون سال کنکور دادم و قبول نشدم و موندم پشت کنکور.سال بعدش کنکور دادم و علی رغم اینکه درس نخوندم جز ماه پایانی تونستم در مقطع کاردانی رشته عمران-نقشه برداری تو دانشگاه تبریز روزانه قبول شم و البته دانشکده مرند-ترم اول و دوم رو اونجا خوندیم و با مشکلاتی که بود نتونستم کامل تمام درسا رو پاس کنم.تو شروع ترم سه یعنی سال 91 تصادف کردم و مجبور شدم بنا به دلایلی انتقالی بگیرم به دانشگاه غیرانتفاعی شهرم به صورت دائم-اونجا هم بعضی درسهای عمومی و پیش نسبت به سراسری اضافه بود و بعضی درسهام تطبیق نمره پیدا نکرد و مجبور شدم یکسالی هم اضافه بمونم کاردانی رو و تو 2 سال تموم نشد کاردانی و حدود 15 الی 20 واحد دارم برای این سال یعنی ترمی حدودا 10 واحد.
این تا الان من اتفاق افتاده و سوال و راهنمایی من از اینجا به بعد هست:
بدون شک من مدرک کاردانی رو در رشته نقشه برداری میگیرم.اما میخام بدونم به نظرتون تو همین رشته نقشه برداری ادامه بدم دوره کارشناسی رو یا برم عمران؟
معایب و مزایایی که برام اتفاق می افته تو اینکه برم یا بمونم تو رشته خودم چیه.
بازار کار مخصوصا
تشکر از همه دوستان عزیز
با سلام
دوستان از اینکه وقت گرانبهای خودتون رو به این پرسش من اختصاص دادین تشکر میکنم.
ماجرا رو از اول براتون میگم تا نیاز به توضیح نباشه.
من خودم متولد سال 70 و نیمه دوم اون هستم.و سال 89 پیش دانشگاهی رو در رشته ریاضی به پایان رسوندم و بدون اینکه سالی رو عقب بی افتم و بدون وقفه مدرک پیش رو گرفتم.و همون سال کنکور دادم و قبول نشدم و موندم پشت کنکور.سال بعدش کنکور دادم و علی رغم اینکه درس نخوندم جز ماه پایانی تونستم در مقطع کاردانی رشته عمران-نقشه برداری تو دانشگاه تبریز روزانه قبول شم و البته دانشکده مرند-ترم اول و دوم رو اونجا خوندیم و با مشکلاتی که بود نتونستم کامل تمام درسا رو پاس کنم.تو شروع ترم سه یعنی سال 91 تصادف کردم و مجبور شدم بنا به دلایلی انتقالی بگیرم به دانشگاه غیرانتفاعی شهرم به صورت دائم-اونجا هم بعضی درسهای عمومی و پیش نسبت به سراسری اضافه بود و بعضی درسهام تطبیق نمره پیدا نکرد و مجبور شدم یکسالی هم اضافه بمونم کاردانی رو و تو 2 سال تموم نشد کاردانی و حدود 15 الی 20 واحد دارم برای این سال یعنی ترمی حدودا 10 واحد.
این تا الان من اتفاق افتاده و سوال و راهنمایی من از اینجا به بعد هست:
بدون شک من مدرک کاردانی رو در رشته نقشه برداری میگیرم.اما میخام بدونم به نظرتون تو همین رشته نقشه برداری ادامه بدم دوره کارشناسی رو یا برم عمران؟
معایب و مزایایی که برام اتفاق می افته تو اینکه برم یا بمونم تو رشته خودم چیه.
بازار کار مخصوصا
تشکر از همه دوستان عزیز
ســلام...
از مدیران بخوایین که تاپیکتون رو منتقل کنن بخش آموزش تا بهتر و زودتر جواب بگیرید../
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه انتخاب رشته رو پس از اعلام نتایج نباید انجام داد ؟ وقتی نتایج اعلام نشده رو چه حسابی باید انتخاب رشته کرد؟!:n13:
با سلام
کسی دفترچه راهنمای انتخاب رشته (دفترچه شماره 2) کاردانی به کارشناسی 92 رو بصورت PDF داره؟؟
لینک دانلود دفترچه ::نقل قول:
محتوای مخفی: لینک دانلود::
بچه جواب کاردانی به کارشناسی کی میاد ؟!
اول مهر اعلام میشه
جواب هم اومد
یه سوال
من اولین رشته انتخابیمو زدم کارشناسی نا پیوسته تکنولوژی ساختمان
دومی رو زدم کارشناسی ناپیوسته عمران عمران
هر دوتاش تو یه دانشگاه هست
غیر انتفاعی هم هست
الان اولی رو قبول شدم
ولی میخوام برم دومی
ایا میشه ؟
چیکار میتونم بکنم
برم دانشگاه بگم قبول میکنن ایا
که رشتمو عوض کنن ؟
کسب نیست جواب مارو بده
یه سوال دیگه
کارنامه کنکور کی میاد
من رفتم پرسیدم دانشگاه گفت که شما میربن کارنامه میگیرین ، میارین ما درخاست میدیم به سنجش ، اگه نمرتون برسه به رشته عوض میکینم
حالا به نظرتون میشه ایا ؟
سلام
من دقیق مطمین نیستم ولی تا جایی ک من میدونم شما باید رشته ای روک توش قبول شدید رو برید
باز با توجه ب اینکه هر جفتش تو ی دانشگاه هست میتونید از اموزش سوال کنید
موفق باشید
+
مثل اینکه ب جواب هم رسیدید خوب وقتی دانشگاه میگه میشه میشه دیگه :دی
باید سنجش اعلام کنه فعلا ک تو سایت چیزی نزده
سلام دوستاناقا واسه کاردانی به کارشناسی ساختمان برا رتبه خوب چه کتبی رو مطالعه کنم؟
سلام. ببخشيد كارداني به كارشناسي تكميل ظرفيت داره؟ روزانه و شبانه و دانشگاه هاي غيرانتفايي مد نظرمه.. اگه داره چه تاريخي برگزار ميشه؟ اونايي كه تو كنكور شركت نكردن هم ميتونن تو تكميل ظرفيت ثبت نام كنن؟ چون براي كنكور سراسري گفت حتي اونايي كه كنكور ندادن هم ميتونن تو تكميل ظرفيت شركت كنن.. كارشناسي ناپيوسته رو نميدونم ديگه...
بچهها، دفترچههای آزاد و سراسریِ کاردانی به کارشناسی کی میآد؟
دولتی در اسفند ماه هست ...نقل قول:
ببخشید ثبت نام کاردانی به کارشناسی دانشگاه ازاد چه زمانیه؟
من یک جا شنیدم دفترچه هاش خرداد سال 93 میاد اما بعضی ها میگن دی امسال میاد
امسال 5 مرداد ثبت نامش بودنقل قول:
اگه نیمه دوم هم ثبت نام داشته باشن اواخر آذر یا اوایل دی ثبت نام میکنن
از چه طریقی اطلاع رسانی می شه؟ تو اخبار که نشنیدم تا به حال کنکور کاردانی به کارشناسی رو اعلام کنن خود سایت Azmoon.org هم توش هیچ چیزی نوشته نشدهنقل قول:
اخبار اعلام میکنهنقل قول:
اینجا هم ما اعلام میکنیم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام
دوستان من سال 88 فوق دیپلم گرفتم
89به اصرار خانواده کنکور دادم (کارشناسی ) روزانه قبول شدم نرفتم!
91 کنکور دادم روزانه قبول شدم نرفتم!
من کنکور 93 می تونم شرکت کنم؟
ممنون
من برای ترم بهمن میخوام ثبت نام کنم
کی ثبت نام هست کسی میدونه ؟؟ تو سنجش باید برم یا ازمون ؟؟؟
بدون ازمون هست همچنان ؟؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام دوستان من مهر 93 فارغ التحصیل میشم و مدرک کاردانی میگیرم (5ترمه)
میخوام جهاد دانشگاهی اهواز برم ؛ آیا میشه مهر ماه انتخاب کنم (چون بهمن ماه ورودی نداره )و یک ترم مرخصی بگیرم تا بهمن ماه که مدرکمو بگیرم؟:n26:
بهتره حتما برید با دانشگاه مورد نظرتون صحبت کنیدنقل قول:
آقا این زمان ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی معلوم نشد؟؟!!
پارسال دی ماه تاریخ ثبت نام رو گفته بودن، ولی الآن 3 بهمنِ هنوز خبری نیست !
سلام بچه ها...
من دانشجوی ترم 4 کاردانی کامپیوتر ام.
می خواستم بپرسم کسی یه چند تا کارنامه کنکور های سال قبلو داره؟
اگه دارین لطفا برام ارسال کنین...
در ضمن اگه اون کارنامه، قبول شده توی دانشکده فنی شهید شمسی پور هستش.
حتما ارسال کنید...
ممنون...
ایمیل: !خلاف قوانین!............
سلامنقل قول:
بله واسه 93 میتونید شرکت کنید
معمولا اسفند ماه ثبت نام میکنن واسه مهر سال بعد ، بهمن ثبت نام ندارن فعلانقل قول:
بدون آزمون هم فقط دانشگاه آزاد داره...
سایت سنجش هم ثبت نام میکنه
سلامنقل قول:
بستگی به جهاد دانشگاهی اهواز داره که مرخصی بده یا نه
سلام
سوال مهم دارم:
مدرک کاردانی ناپیوسته دارم میخوام کارشناسی ناپیوسته نرم افزار پیام نور بخونم . آیا رشته کارشناسی ناپیوسته نرم افزار در پیام نور موجوده ؟ من میتونم ادامه تحصیلم رو در پیام نور بخونم ؟
باتشکر:n16:
سلامنقل قول:
بله مشکلی نداره
سلام
من میخوام از اساتید مشاوره بگیرم
برای یکی از اشنایان
به نظر شما در اینده رشته الکترونیک یا الکترتکنیک کدام جواب خواهد دا بازار کدوم خوب خواهد بود
الکتروکتیک مثلا تابلو برق- plc و غیره یا
الکترونیک از تعمیرات تا غیره
کدام را ادامه بده
ممنون
مرسی
سلامنقل قول:
مثل اینکه کارشناسی ناپیوسته کلا از پیام نور حذف شده به نقل از یکی از کاربران در تاپیک دانشگاه پیام نور!
من خودم هم هرچی سرچ میکنم کارشناسی ناپیوسته نرمافزار در پیامنور پیدا نکردم! شما کجا سراغ دارید این مقطع و این رشته در پیام نور؟
ممنون'
Sent from my ME173X using Tapatalk
نقل قول:
برای رشته نرم افزار بله در پیام نور در مقطع کاردانی به کارشناسی رشته نرم افزار نداریم
ایول حاجینقل قول:
Sent from my ME173X using Tapatalk
سلام.
من دانشجو ورودی 87 هستم در مقطع کارشناسی پیوسته, رشته عمران, دانشگاه آزاد.
این ترم مدرک معادل کاردانی رو میخوام بگیرم. (72 واحد پاس کردم).
کارت پایان خدمت هم دارم. :n12:
میخوام تو کنکور کاردانی به کارشناسی در (رشته حسابداری) شرکت کنم.
میخوام بدونم که دانشگاه های سراسری کاردانی به کارشناسی دارن؟ من میتونم شرکت کنم؟ یا فقط تو آزمون های دانشگاه آزاد میتونم ثبت نام کنم؟
زمان ثبت نام این آزمون ها کی هست؟
منابع درسی برای این آزمون ها چی هستن؟
لطف میکنید اگه پاسخ سوالاتم رو بدین.
پیشاپیش ممنون.
سلامنقل قول:
بله میتونید سراسری شرکت کنید
یه سر به سایت سنجش بزنید متوجه میشید
محتوای مخفی: منابع:
امروز 7 اسفند 92 ، هنوز خبری از کنکور کاردانی به کارشناسی 93 نیست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع درسی برای الکترونیک کسی سراغ داره؟ ( مخصوصا ریاضی ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا از این کنکور کاردانی به کارشناسی خبری نیست؟؟؟
پارسال ثبت نام توی بهمن ماه بود...
حالا ثبت نام ما کی هستش؟
دفترچه ها؟؟؟
سلام خدمت دوستان گل
کسی از کنکور کاردانی به کرشناسیسال 93 خبری نداره؟
ممکنه دیگه برگزار نشه؟