من واسه این که بازیاش گرونه میخوام از هر سبک مورد علاقم یکیشو بگیرمنقل قول:
ّFighting >>> tekken 6
third-person shooter >>> uncharted 2
Racing ??????????
Printable View
من واسه این که بازیاش گرونه میخوام از هر سبک مورد علاقم یکیشو بگیرمنقل قول:
ّFighting >>> tekken 6
third-person shooter >>> uncharted 2
Racing ??????????
Racing فقط GT یکم دیگه صبر کنی منتشر می شه .نقل قول:
ولی صبر نمی تونی بکنی Dirt 2
سلام دوستان یک کم اطلاعات در مورد آخرین مدل ps3 و قیمتش بدید میخوام
یکی بگیرم بندازم کنار xbox با هم حال کنیم مشکل تهیه بازی هم نیست خدا رو شکر رفقای
عزیز هستن:31:
اخرین مدلش که Ps3 Slim هست که 120 و 250 گیگ دارهنقل قول:
قیمتاشون هم خیلی به هم نزدیکه
120 ..... 365-375
250......385-400
اگرم سخت افزاری اطلاعات میخوای
بفرما:
http://playstation.about.com/od/ps3/a/PS3SpecsDetails_3.htm
اصلش اینان:
- یه هارد واسه بازی ، فیلم ، آهنگ ، عکس
- blu-ray
- Wi-Fi
- خروجی HDMI برای رزولوشن 1080p (که کابلشم خودتون باید بخرین)
- عضویت PlayStation®Network
2 تا پرت ُUSB
البته من ادعای گیمریم نمی شه منم واسه همون موضوع ورشکستگی گفتم فقط انحصاری ، در ضمن من همه کنسول ها رو دارم :20: فقط چون علاقه دارم تریپ کلکسیونداری :31:نقل قول:
نقل قول:
درسته منم تنها دلیل اینکه میخوام بگیرم بازیهای انحصار کنسوله آخه تنها چیزی که
اعتبار به یک کنسول میده همین مورده وگر نه xbox خیلی بهتر از ps3 البته فعلا برای ما ایرانیها:31:
امروز 70 تومن دادم 2تا بازی!قبلا هم 72 تومن 3 تاانحصاری دیگه گرفتم میشه 142 تومن!:18:نقل قول:
ps3 هم واقعا اگه ادم بخواد همه بازی هاشو بگیره ورشکستگی داره فجیح
نقل قول:
امروز 70 تومن دادم 2تا بازی!قبلا هم 72 تومن 3 تاانحصاری دیگه گرفتم میشه 142 تومن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفیق خوب باری انحصاری واقعا ارزششو داره . چون من تا حالا بازی به قشنگی انچارتد یا killzone بازی نکردم و یا به خنداریه LBP اگه 2 نفری بازی کنید از واقعا جذاب هست و حتی از یه بچه 8 سالیه تا به فرد 50 ساله میتونه این بازی رو انجام بده
بازی های من ایناست:
killzone2
uncharted1
metal gear solid4
heavyrain
gta iv
شمادرست میگین هر کدوم زیبایی خودشونو دارن!مخصوصا این heavy rain خیلی خوش ساخته!اما اگه کپی خور می شد جیب ماهم انقدر خالی نمیشد!!!
دوستان کسی little big planet و gow collection رو برای فروش نداره
من little big planet دارم میخوای ؟
ميخواستم ببينم بازي لخd of war collection چي هست ؟
فرق با بازي gow 1 , 2 , 3 چي هست ؟
نقل قول:
من little big planet دارم میخوای ؟
سلام. دوستان اینجا تاپیک خرید فروش بازی نیست :46:نقل قول:
دوستان کسی little big planet و gow collection رو برای فروش نداره
3 کلا یه بازیه جدید با مرحله های جدید هست ولی 2 و 1 همون GOW ری هست که تو PS2 بودهنقل قول:
ميخواستم ببينم بازي لخd of war collection چي هست ؟
فرق با بازي gow 1 , 2 , 3 چي هست ؟
سلام--الان اگه بخوام يه بازي بخرم ميتونم از هر مغازه اي بخرم؟؟؟يعني مثل خود كنسول پيچ و خم نداره--منظورم اينه كه بازي- اورجينال و تقلبي و يا نسخه اصل و غيره نداره؟؟؟؟؟با خيال راحت هر بازي رو ميشه خريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حالا مگه خود کنسول اصل و تقلبی داره که بازیاش داشته باشه!!؟:31:نقل قول:
بازی تقلبی یعنی کپی! که چون هنوز این کنسول کپی خور نشده ...!
هیچ دنگ و فنگی نداره فقط باید به جیبتون نگاه کنید و ببینید چقدر مایه دارید همین!:31:
ریجن بازیها هم مهم نیست!
آخه تو يه تاپيكي بحث قيمت بازي بود---يه نفر گفت كه بستگي داره مثلا ممكنه يه بازي نسخه ديگه اي هم داشته باشه!!!!!!!!!!!!كه گرون تر ميكنه بازي رو!!!!!
خب من منظور از نسخه دیگر رو نفهمیدم!!؟نقل قول:
اما یک سری از بازیهای PS3 یک نوع معمولی دارن و یک نوع Platinum.
Normal
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Platinum
که این دو به جز قیمت و جعبه هیچ فرق دیگه ای با هم ندارن.
بازیهایی که پرفروش هستن را با یک نوع پک دیگر به نام Platinum و با قیمت کمتر و نشان دادن فروش بالای بازی عرضه میکنن.
البته ریجین بازی هم تاثیر مستقیمی تو قیمت بازی داره بازی های ریجین 3 ارزون تر و بازی های ریجین 1 گرون ترن ، من خودم ترجیحا بازی هام رو ریجین دو می گیرم !
جاوید mag بزنیم ؟
من رفتم Raven :دی
دوست عزیز درست میگن بعضی از بازی ها تایلندی و بعضی ها چینی و یا امریکایی هستند دقیقا یادم نیست بازی هایی که روی cd انها که نگاه می کنید رنگش حالت زرد رو داره امریکایی هستند و اونهایی که رنگشون یادم نیست حالت خاکستری یا یه رنگ بسته است اونها چینی و تایلندی هستند الان من خودم از همون 0(Platinumkillzone2,god of war lll, metalger4,) دارم که خود دوستم که فروشندست گفت که بعضی ها میگن تایلندی هست بعضیا میگن چینی من که خودم نمی دونم این چیز هایی هم که گفتم از دوستم که خودش فروشنده این چیزاست شنیدمنقل قول:
دوستان برای ps move حتما باید ps eye رو هم داشته باشیم ؟
خیانت کار رفتی تو دسته دشمن :46: با همون ای دیت سیوت رو پاک کردی دسته رو عوض کردی یا یه یوزر دیگه ساختی ؟!؟نقل قول:
ميگن كه كنسولش هك شده و بازي هاي رايت شده هم روش جواب ميدن
اين درسته؟
شتر در خواب بیند پنبه دانهنقل قول:
اونو پاک کردم یکی دیگه ساختم تو هم بیا خیلی اسلحه هاش ردیفه :دینقل قول:
بله درسته ، ولی در حد همون هکر هاست نه بیشتر . یعنی هنوز به صورت عمومی نشده .نقل قول:
یکی از دلایل اصلی اینکه ps3 تا حالا کپی خور نشده قراردادیه که شرکت سونی با تولید کنندگان مودچیپ بسته تا سراغ Ps3 نرند . وگرنه اگر تولید کنندگان مودچیپ دست به کار شن هیچ کنسولی در امان نخواهد بود !
روش کار هم خیلی آسونه یه چیزی مثل Sundriver درست میکنند که ایزو بازی ها رو جای دیسک اصلی مونت میکنه و هیچ راهی هم برای جلوگیری ازش وجود نداره به جز اینکه بری دم تولید کنندگان این مدل قطعات رو ببینی :27:
حالا حالا ها هم منتظر کپی اجرا کردن روی Ps3 نباشید ، چون هر کسی که دست به کار میشه برای -- کردنش و به یه جاهایی هم میرسه سونی یه پول قلمبه میده به طرف و پشتش یه فرمور جدید میده بیرون و همه چی کشک .
من Level م 26 اصلا دلم نمی آد پاک کنم ، دوست ندارم یه ای دی دیگه هم بسازم ! امروزم با اسنایپر رفتم تو علفا 15 نفر از افراد Raven رو هد شات کردم یه حالی داد ... امروز نمی شد رفت تو نقشه های 128 نفره و 256 نفره بازی کرد ، فکر کنم سرورشون نصفه را افتاده فقط همون بمب گذاری 64 نفره باز بود با اون 32 نفره ...نقل قول:
اونو پاک کردم یکی دیگه ساختم تو هم بیا خیلی اسلحه هاش ردیفه
من یه SVER داشتم 15 بود پاک کردم رفتم valor دیدم اونم حال نداد !
این raven که خیلی حال میده لول 7-8 هستم دقیق یادم نیست :دی
حالا بازی دیگه چی داری بزنیم ؟
این RDR هم برسه آنلاینشو بترکونم :دی
من زیاد آنلاین نمی شم ، بازی هایی که گاها آنلاین می زنم ایناست به ترتیب اونایی که زیاد بازی می کنم نوشتم :نقل قول:
MAG که سرور همه بازی های آنلاینه !
Kill Zone ( که تازگیا خیلی خلوت شده زیاد فاز نمی ده )
رزیدنت اویل 5 ( نسخه گلدش آنلاینش فاز می ده البته بدیش اینه که پلی استیشن یکی از افراد بازی کننده رو به عنوان سرور می گیره زیاد قطعی داره )
آنچارتد دو
SOCOM هم گاها بازی می کنم ولی اون خیلی یه جوری باهاش حال نمی کم .
موتور استورم دو هم بخوام ماشین بازی بزنم بازی می کنم .
آيا ممكنه سوني نرم افزاري رو ارائه بده كه تمام مدلهاي ps3 فت بتونن بازيهاي ps2 رو اجرا كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم عرضه کنی باید بازی Orig بخری !نقل قول:
این بازی های آنلاین حدود چه قدر ترافیک مصرف میکنه؟
بستگی داره ولی 1 ساعت killzone تو یه مپ متوسط حدود 70 تا 90 مگنقل قول:
این بازی های آنلاین حدود چه قدر ترافیک مصرف میکنه؟
بچه ها، شرمنده که می پرسم، امکان خوندن 376 صفحه رو ندارم!
می خواستم ببینم بالاخره این PS3 ، کپی خور شد با نه؟
حالا چه Slim چه اون یکی (احتمالاً fat)
مرسی
نقل قول:
جواب ها :
نقل قول:خلاصه : نشدهنقل قول:
راسته كه توي ps3 بازي fifa10 از pes2010 بهتره ؟
من pes2010 دارم
بجز اين بازيها كدوم رو بگيرم ؟ (نوع بازي مهم نيست و فقط قشنگ و داستاني و گرافيكي باشه)
killzone2
metal gear solid 4
heavy rain
god of war3
اين بازيهاي چطورن ؟
HEAVENLY SWORD
INFAMOUS
Uncharted 2,1
Red Dead Redemption
من1080p lcd 32 full hd دارم
چيكار كنم كه از حداكثر تصوير بتونم استفاده كنم ؟
Uncharted 2
Red Dead Redemption
اینا خوبن
الان از حداکثر استفاده می کنی اگه hdmi زده باشی
سلام دوستان
طریقه ثبت نام و انجام بازی آنلاین در این کنسول چطوریه؟
سلام.نقل قول:
1- برای شروع از منوی اصلی بر روی “Playstation Network” رفته و سپس Sign up for Playstation Network را انتخاب کنید :
2- از هم اکنون ساختن اکانت شروع می شود.برای این امر گزینه اول یعنی Yes, I want to create an account را انتخاب کنید :
3- این مرحله شما را برای ساخت اکانت به وسیله یک پیش نمایش از مراحل مختلف و یک کپی از privacy policy آماده می سازد و حتما privacy policy را مطالعه و سپس Continue را انتخاب کنید :
4- شما باید در این مرحله کشور و زبان و تاریخ تولد خود را مشخص کنید ( برای این مورد حتما پست بعدی را مطالعه نمایید ) :
5- شما در این مرحله می توانید اختیارات اکانت مورد نظر خود را تعیید کنید.شما باید Master Account را انتخاب کنید.Sub Accountها را بعدا می توانید به به اکانت خود بیفزایید :
6- در این مکان اطلاعات مورد نیاز جهت ورود به PSN را به صورت دقیق وارد کنید.که به ترتیب : ایمیل صحیح و رمز ورود و سوال امنیتی می باشد :
7- شما باید در این مرحله نام ID خود را مشخص کنید و از این ID را می توانید برای اضافه کردن دوستان استفاده کنید.دقت کنید که نام ID پس از ساخته شدن اکانت قابل تغییر نمی باشد.
اگر کسی قبل از شما از آن ID استفاده کرده باشد شما قادر به استفاده از آن نیستید :
8- در این مکان نام و نام خانوادگی و همچنین جنسیت خود را به صورت کامل انتخاب کنید :
9- شما باید در این مرحله آدرس خود را با توجه به کشور انتخاب شده در مرحله 4 بنویسید( پست بعد مطالعه شود ) :
10- در این مرحله درصورتی که از کارت اعتباری استفاده می کنید و می خواهید حساب شما برای خرید بازی دارای پول باشد بر روی گزینه اول یعنی Yes, I will در غیر این صورت گزینه دوم یعنی No thanks را انتخاب کنید :
11- این مرحله به شما اطلاع می دهد که آیا تمایلی برای دریافت ایمیل از طرف سونی درباره PlayStation وسرویس آن دارید.در صورت تمایل دو گزینه را تیک بزنید و در غیر این صورت Continue را انتخاب نمایید :
12- این مرحله اطلاعات اکانت ساخته شده را به نمایش می گذارد.در صورت تایید Confirm را انتخاب نمایید :
13- در این مرحله ساخت اکانت به پایان می رسد :
14- در این مرحله شما باید آواتور مورد نظر خود را جهت استفاده در PSN انتخاب نمایید :
15- ثبت نام کامل شد.در این مرحله از شما پرسیده می شود آیا تمایلی به پاسخ دادن به چند سوال ساده درباره هدف از خرید PS3 و ... دارید در صورت تمایل گزینه Yes و در غیر این صورت گزینه No را انتخاب نمایید :
16- شما به منو اصلی بازگشته و سپس Sign In را انتخاب کنید :
17- اطلاعات ای دی خود را ( ایمیل و رمز ورود ) وارد کرده و سپس Sign In را انتخاب نمایید :
18- شما هم اکنون به شبکه جهانی PSN وصل شده اید و آواتور شما در مقابل Username شما مشخص می باشد :
واسه ادرسش هم میتونید اینو بدید:
Address America:
1899-1905 60th Place E
city: Bradenton
State: Florida
zip code :34203
USA
5 عنواني هم كه گفتي بازيهاي خيلي خوبين.......نقل قول:
اين بازيهاي چطورن ؟
HEAVENLY SWORD
INFAMOUS
Uncharted 2,1
Red Dead Redemption
ولي Red Dead Redemption و Uncharted 2 حرف ندارن.........
شما تنظيمات display رو همه گزينه هارو تيك بزن تا خود كنسول بهترين كيفيت رو به صورت خودكار انتخاب كنه........نقل قول:
من1080p lcd 32 full hd دارم
چيكار كنم كه از حداكثر تصوير بتونم استفاده كنم ؟
:10:
میگما اینجا تاپیکی که بچه ها بازی هاشونو با هم دیگه عوض بکنن نیس ؟