سلام دوستان...
میخوام 5700 بگیرم ولی میترسم گوشی رفرش شده بهم بندازن
از کجا میتونم تشخیص بدم ؟
اگه با گارانتی بگیرم مطمئن هست؟
...کمک کنید...
Printable View
سلام دوستان...
میخوام 5700 بگیرم ولی میترسم گوشی رفرش شده بهم بندازن
از کجا میتونم تشخیص بدم ؟
اگه با گارانتی بگیرم مطمئن هست؟
...کمک کنید...
اره منم میخوام بدونم امروز رفتم واسه قیمت کردن این گوشی توی قمنقل قول:
از 255 شروع شده بود تا 265 تومان از کجا بفهمم ساخت کجاست؟راستی من فقط رنگ قرمز و مشکی اش رو دیدم
موقع خرید باید به چه چیزی توجه کرد؟
ارزش داره با اتصالات بگیرم یا اینکه بدون گارانتی؟
راستی اسمون بارونی امروز با یه فروشنده در مورد صداش صحبت کردم انصافا حالم رو گرفت نامردا نمیذارن امتحان بکنم.
گفتش که کیفیتش حرف نداره اما بلندیش 15 درصد از کا750 کمتره بهش گفتم از دبلیو850 چی گفت از اونم پایین تره.
:41::41::41:اخرش ما نفهمیدیم یکی میاد با ان73 مقایسه میکنه و نمره ی 8 رو از 10 بهش میده اگه از کا750 هم کمتر باشه باید نمره ی 4 رو بگیره که:18:
من که با N73 مقایسه کردم نمره 7.5 رو میدیم البته به نظر مننقل قول:
راستی اسم اسمون بارونی امین گفتم دیگه 2 ساعت ننویسی اسمون بارونی
نقل قول:نقل قول:
باید پشت گوشی نوشته باشه ساخت مجارستان...Made in Hungry و یا fabrique in hungrie هر دوتاش درسته..
فقط هم قرمز و مشکیش هست...
باید 4 رقم اخر imei گوشی رو با جعبه و کد داخل گوشی که با #0000#* نشون داده میشه چک کنید که یکسان باشه..
صداش واقعا کیفیت خیلی توپی داره..در مقایسه با ن73 اگر از 10 بخوایم نمره بدیم اگر ن73 بگیره 8 ...5700 میگیره7.25...اما کیفیتش بهتره فقط از نظر بلندی ن73 بهتره..
نه از ک750 کمتر نیست...
مرسی خیالم راحت شد .
راستی پس تو بلندی صدا حتما از N70 me سر تره ...مگه نه ؟
زیمکی جون ببین عزیز دل برادر 5700 صداش در حالت اکولایزر معمولی پایینه!بگو چرا!!؟؟چون تمام اون درجه های اکولایزر روی default هستند!!!همه در وسط قرار دارند!!!اما حالا شما یه اکولایزر جدید ایجاد میکنید و اون رو درجاتش رو کمپلیت بالا میبرید!صدا با کیفیت میشه ولی چون همه بالا هستند بلندی هم مثل یه ضبط با کیفیته!!پس الان هم صدا تیز نیست که بخواهی با ان73 رقابت کنی!اما حالا شما اکولایزر معروفی رو که صدا رو در اصطلاح راک میکنه و چند بار اینجا گذاشتمش امتحان کن!صدای گوشی تیز میشه اما کیفیت هنوز هستش و در این حالت میشه گفت بلندی با ان73 10 درصد فرق داره!کلا کا750 ان70 دبلیو 850 وقتی که اکولایزر رو از حالت معمولی تغییر دادید خورده میشوند!!اگر قصد خوردن ان73 دارید از اکولایزری که همیشه گذاشتم اینجا استفاده کنید!!کلا بخر پشیمون نمیشی!!
والا صدای n70 me رو نشنیدم...نقل قول:
n70 me صداش مثل ان70 معمولیه!!!
5700 خیلی بهتر از ان70 هستش صداش ...
نقل قول:خب پس دوست من فکر کنم جوابتو گرفتی..نقل قول:
آره...خیلی ممنون...میخرمش.نقل قول:
من 5700 خریدم 3ماه پیش دوربینش به اندازه دوربین های سونی اریکسون کیفیت نداره باور کنید کیفیت سونی ارکسون خیلی بهتره تو خیلی مقایسه ها سونی اریکسون بهتر بوده این نظر من هست می توانید امتحان کنید
----------
ولی خدایش صدای خوبی و کارای خوبی داره نسبت به قیمتش.....
میشه رو صفحه کلیدش قفل گذاشت؟مثلا یه عدد
رو inbox و file ها چطور میشه pass گذاشت؟
یه چیزه دیگه این اکولایزرو که میگید خوبه بذارید.
ممنون:11:
سلام به دوستان عزیز 70 کد مخصوص گوشی های نوکیا
پاسورد:sirwanonline
لینک دانلود:
نقل قول:
کد:http://sirwandata.persiangig.com/NOKIA%20CODES.zip
آقا حالت Landscape رو تو گالری چطوری میشه تنظیم کرد؟
یه اکولایزر هم واسه هدفون پیدا کردم میذارم براتون.
امروز یه باتری گرفتم 18 تومن گذاشتم 8 ساعت تو شارژ یارو گفت شب تا صبح نذار شارژ.گارانتی تعویض داره.دهم گ-ا-ئ-ی-د-ه شده بود روزی 2 یا 3 بار شارژ میزاشتم.
میشه یه بار دیگه واضح تر بذاری؟نقل قول:
الان روشنت میکنم!ببین اکولایزر رو روی اینها تنظیم کن سپس استریو خاموش کن:
اولی رو از سمت چپ تا اخر ببر بالادومی حدود 12 یا 14 حرکت ببر بالا!سومی رو بین 8 تا 9 حرکت ببر بالا!چهارمی و پنجمی رو تا اخر ببر بالا!حالا صدای گوشی بین 15 تا 20 درصد زیادتر و البته شفافیت و تیزی هم بیشتر میشه!
در مورد عكس درسته ولي در مورد فيلم برداري كاملا اشتباهه....نقل قول:
اولاً ادب رو رعايت كن!!! دوماً احتمالاً تو زياد فلاش گوشيت رو روشن ميذاري يا با گوشي به اينترنت زياد وصل ميشي...نقل قول:
از گوشي من كه هنوز خبري نشد.... و من همچنان منتظرم............خدا اون نامردو به خاك گرم بزنه... ايشالا دهنش نعل بشه!!.......
کسایی که حس می کنن صدای هندزفری شون ضعبف شده یا یکیش ضعیفتره اون یکی شده.
اول لاستیک توسی سر گوشی رو دربیارید.
بعد سر سوراخ گوشی یک توری سفید می بینید.
اگه دقت کنید این توری 2 لایه هست
به آرومی لایه رویی رو بکنید ( هر دو گوشی)
بعد توری اصلی رو می بینید.
این کار رو همون اول که گوشیو خریدید باید می کردید
الان شما صدای اصلی هندزفری 5700 رو می شنوید
صدای هندزفیریش سونی اریکسون رو هم می خوره
از حالت بم در میاد ، به قدری بلند میشه که نمی تونید صدارو تا آخر بلند کنید
حتما این کار رو بکنید
بمی باعث باس دار شدن میشه و کیفیت رو میبره بالا
ولی صدای تیز و بلند گوش رو اذیت میکنه مثل w810
در کل فکر نکنم با انجام دادن این کار تغییری حاصل بشه
نقل قول:
کسی قصد نداره جواب مارو بده:19:
سلام
جان مادرتون یه Yahoo messenger برای 5700 بزارید واسه دانلود.
خیلی احتیاج دارم - منتظرم
ممنــــــــــــــــــــــ ون میشم کمکم کنیــــــــــــــد
سونی اریکسون که فقثط یه دونه گوشی نیست که شما میگی سونی اریکسون بهتره..بستگی به مدلش داره..نقل قول:
اما فیلم برداریش از 90% سونی ها بهتره..
نقل قول:
روی صفحه کلید و خود گوشی میشه PASS گزاشت...اما برای inbox , folder باید برنامه نصب کنی...
menu>settings>phone settings>general>security>phone & sim cardLock code ---
همین...>
نقل قول:
امین خان اینا رو که میگی از پایین پایین یا از همون وسط که هست ؟؟
اینجوری صدا خیلی بد میشه...نقل قول:
دوستان نکنید این کارو...اگر هم چسب رو کندین دیگه نمیچسبه...مثل من نشین..دیگه نمیچسبه...
بهترین کار خریدن هدفون w950 هست..
توی قسمت نرم افزارها...لطفا...:46:نقل قول:
منظورتون اینه که گلری رو به صورت لند اسکیپ ببینین؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اینه برو توی دوربین و از اونجا برو توی گالری..
علی جان اکولایزر ها رو از پایین ببر بالا!در ضمن هندزفریهای نوکیا عالیند ولی سیاست جدید شرکتش اینه که محافظت از گوشی!همه ی چیزهاش کیفیتی هستند!بلندی در کار نیست!حالا ما اگه اینو بکنیم میشه مثل سونی گوریکسون!!
اره میدونم سیاست های جدیده...اینو برای هر کس که صدای بلند میخواد گفتم..نقل قول:
نه منظورم رو شما بد گرفتید آخه بعضی ها هستن وسواسی هستن ممکنه به خاطر این حرف شما که بهشون انداختن حالشون گرفته شه برن تو فکر رو از این حرفها....نقل قول:
از اون لحاظ
کسی می دونه این گوشی رو آپدیت 5700 ؟
با ایرانسل میشه تنظیمات ایرانسل برای 5700 چجوری هست یکی میشه رهنمای کنه
سلام دوستام من 5700 دارم ولی هرچی تنظیمات gprs رو میگیرم و ذخیره میکنم و بعدش توی تنظیمات جست و جو گر میزنم باز ارور میده و به اینترنت وصل نمیشه کسی هست کمک کنه؟
این ارور رو میده: packet data not available check network service
دوست عزيز اين حرفو نزن .نقل قول:
نوكيا تا 100 سال ديگه هم تو موسيقي به سوني اريكسون نميرسه .
زماني كه سوني اريكسون والكمن ميزد نوكيا نميدونست موزيكالو چطوري مينويسن .
داداش شما برو یاد بگیر که حرف L تو Walkman تلفظ نمیشه !!!!!!!!!!! :31:
به جز تنظیم امین خان من یه تنظیم پیدا کردم واسه هدفونش که یه خورده ولوم کمتر میشه ولی باس و کیفیت صدا به نحو عجیبی بالا میره حتی بهترین های سونی خزیکسون رو هم میذاره جیب بغلش !!!! :8:
ببخشید آقا معلم.!باتری جواب نداد به قول یارو لول کپی بود.رفتم یکی دیگه خریدم 25 از جعبه 5700 باز کرد داد.اگه این جواب نداد چی گوشی خرابه؟من اصلا فلاش روشن نمی کنم فقط زیاد اس ام اس میدم روزی 100 تا میادومیره.نقل قول: