بازی پس نصب شده نه؟اجرا نمی شه؟نقل قول:
Printable View
بازی پس نصب شده نه؟اجرا نمی شه؟نقل قول:
نه . فکر کنم ایشون مراحل نصب رو میخوان .نقل قول:
بازی پس نصب شده نه؟اجرا نمی شه؟
با سلام من بازی Call of Duty1 دارم ولی بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم ارور (coul not load opengl)رو می ده باید چیکار کنم مرسی.
بازی Heroes of The Pacific باید مثل بازی های دیگر با DAEMON TOOLS ایمیج را Mount کرده بازیو نصب کنی.
از لینک زیر کرک با این نام را دانلود کن و نصب کن.
HEROES OF THE PACIFIC v1.0 [ENGLISH] *PROPER WORKING* NO-CD/FIXED EXE 1.32MB
لینک:
کد:http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/heroesofthepacific.shtml
دوست من اشکال از کارت گرافیکت گرفته . شما یا گرافیکت خیلی پایینه و یا درایور کارت گرافیکت رو نصب نکردی .نقل قول:
با سلام من بازی Call of Duty1 دارم ولی بعد از نصب وقتی بازی رو اجرا می کنم ارور (coul not load opengl)رو می ده باید چیکار کنم مرسی.
لطفا توضیحی در مورد نصب suffering 2 بدید بازی 1 dvd هست اما در موقع نصب میگه cd 2 رو بزار
من چند روز پیش ورژن دو DVD (هر کدوم 4.7 گیگابایت) بازی گفته شده رو گرفتم. ولی کرکش خراب بود، یعنی وقتی کرک رو کپی می کردم ، از فایل C&C3game اشکال می گرفت. که دقیقا همون فایل جایگزین شده توسط کرک هست. بردم مغازه ای که ازش گرفتم. نصب کرد و کرک رو کپی کرد و رفت تو بازی. (الله اکبر) باز هم اومدم خونه تست کردم ولی فرقی نمی کرد.
اگه کرک سالم و مطئن دارید. لطفا لینکش رو بذارید. اگه هم راه دیگه ای بلدید خواهشا به من کمک کنید.
اسم کامل بازی : Command and Conquer 3: Tiberium Wars Kane Edition
من با بازی Tomb-Raider Anniversary مشکل دارم.
این بازی رو از روی DVD نصب کردم.هیچ کرکی هم نداشت !
حدود یه ماه بازی کردم ولی تازگیا دیگه وارد بازی نمیشه و ارور میده که بازی expire شده.
یه کرک از gameburnworld و gamecopyworld واسش دانلود کردم که مشکل ورود به بازی حل شد.(یعنی الان وارد
بازی میشه) ولی نمیتونه save های بازی رو که تو My Document خودم کپی کردم رو اجرا کنه.
میگه فایل autosave خراب شده.
یعنی الان من نمیتونم از جایی که قبلا بازی کردم ادامه بدم با اینکه save هاشو دارم و در جای درستی کپی کردم.
فک کنم اگه یه کرک دیگه ای واسش پیدا بشه درست میشه.
اگه ممکنه راهنمایی کنید.
مدل كارت گرافيك : XFX 6600 256M PCI-X با رم 1 گيگ امتحان كردم با 3 گيگ هم امتحان كردم ولي فايده نداشت ميگي چيكار كنم راهنمايي كنيدنقل قول:
چرا كسي جواب ما رو نميده
سلام دوباره بر رفقا
مي خواستم ببينم سيو بازي Stalker در كجاي كامپيوترهستش چون هر بار پس از نصب ويندوز بازي دوباره New Game ميشه. باتشكر
دوست من در پوشه ی My Documents هست . My Document هم توی درایو ویندوز هست دیگه !نقل قول:
سلام دوباره بر رفقا
مي خواستم ببينم سيو بازي Stalker در كجاي كامپيوترهستش چون هر بار پس از نصب ويندوز بازي دوباره New Game ميشه. باتشكر
دوست عزیز درایور کارت گرافیکیت Update کن.اگر Update هست Patch 1.02 GRAW 2 را نصب کن.نقل قول:
salam
agha bebaskhid farsi type nemikonam
man mogheye ejraye riddick bem migeh opengl 2 mikhad
az koja biaram opengl 2?
gerafam ham 5200 fx
128
mer30
اگه ميخواي برات لينك دانلود فونت فارسي بذارم تا بفهم چي ميگي ؟
سلام
من مشکلی در مرد عنکبوتی 3 دارم
وقتی بازی را میخواهم اجرا کنم هیچی نمیاد صدا میاد ولی صفحه تاریکه یعنی میکشیه!
ram 512
vga geforce5500
cpu 2.4 full
دوست من سیستم شما واسه این بازی ضعیفه .نقل قول:
سلام
من مشکلی در مرد عنکبوتی 3 دارم
وقتی بازی را میخواهم اجرا کنم هیچی نمیاد صدا میاد ولی صفحه تاریکه یعنی میکشیه!
ram 512
vga geforce5500
cpu 2.4 full
مخصوصا گرافیک . به نظر من به فکر ارتقای سیستم باش .
سلام به همه ي دوستان مي خواستم بپرسم كسي روش نسب اسكين روي اين ورژن رو بلد Counter-Strike Source اگر كسي ميدونه بگه ما هم ياد بگيريم .ممنون
دوست من شما در تاپیک اصلی خود کانتر مطرح کنی بهتره . چون اینجا معمولا واسه حل مشکل در اجرا و نصب بازی هاست . ولی چون در تاپیک اصلی همه ی کانتر باز ها سر میزنند زودتر به نتیجه میرسی :نقل قول:
سلام به همه ي دوستان مي خواستم بپرسم كسي روش نسب اسكين روي اين ورژن رو بلد Counter-Strike Source اگر كسي ميدونه بگه ما هم ياد بگيريم .ممنون
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=9326
ميشه لينك پچ رو اينجا بگذاري (منظورم بازي GRAW2 هست)نقل قول:
ممنون
سلام دوستان.
من بازی gta san anderesرو نصب کردم اجرا هم میشه منتها یه مشگلی هست این که تمام کارکترای بازی مثل شخصیت که با هاش بلزی میکنی و تمام آدمای تو بازی همه به رنگ زری هستند اصلا هیچیشون معلو نیست اون شخصیت که من باهاش بازی میکنم و اول بازی سوار دوچرخه میشه کاملا زرد رنگه .ولی تمام ساختمانها رنگ طبیعی خودشونو دارن.این مشگل چطوری حل میشه...
سیستم من
RAM=512
Graphic=128 GeForce FX 5200
CPU 1.8 Intel Full !
و ....
ممنون میشم اگه کمک کنید.
دوست من هر مشکلی هست اشکال از گرافیکت هست .
سیستمت مشکلی نداره . شما میتونی چند کار بکنی :
اول از همه ، همین سیدی ها رو روی یه سیستم دیگه امتحان کن که از سالم بودن سیدی ها مطمئن بشی .
دوم اینکه یه بار درایور کارت گرافیکت رو پاک کن و دوباره نصب کن .
سوم اینکه درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن .
سلام
دوست عزيز زحمت نكش گرافيكت كم مياره
من هم گرافيكم كم بود از همين مشكل ها داشتم
نه بابا! چی چی رو گرافیکت کم میاره ؟! من با 64 هم این بازی رو آوردم ! حتی اینطوری نشده ! پس لطفا زود قضاوت نکنید .نقل قول:
سلام
دوست عزيز زحمت نكش گرافيكت كم مياره
من هم گرافيكم كم بود از همين مشكل ها داشتم
Graphic=128 GeForce FX 5200
داره ميگه 5200
من به 128 كاري ندارم و به 5200 كار دارم عزيز
من خودم هم با 64 تمومش كردم جيگر ...
من هم GeForce FX 5200 دارم حتی F.E.A.R رو هم باهاش رفتم و تموم کردم چی می گید؟؟GTA sa که سهله !
اگه به حرفم گوش کنی به احتمال زیاد درست می شه..پس اول..
برنامه ی 3D-Analyze رو از این زیر دانلود کن:
از عکس زیر هم به عنوان کمک استفاده کن :کد:http://www.download-free.programas-gratis.net/php/download.php?id_programa=675&software-3D-Analyze-2.36
مشکلی داشتی در خدمتت هستم.کد:http://salirezav.persiangig.com/Trash/3d-An.jpg
من توی بازی Mark Of Chaos ، داخل بازی نمیتونم ذخیره کنم . واینکه بعد از یک مرحله به صفحه اصلی برمی گرده و باید از اول شروع کنی . احتمالا مشکل از کرکشه . بازی ای که من گرفتم توی 6 سی دی بود . شنیدم کرکی که توی نسخه دی وی دی اش هست درست کار میکنه . . . کسی میتونه کمکم کنه آیا ؟!
ممنون دوسته من.نقل قول:
من این بازی رو روی سیتم دیگه نصب کردم اجرا شد خوب بود مشگلی نداشت. اون سیستم گرافیکش
ATI 128 MB memory 9200بود.ولی همچنان روی سیتم من مشگل داره.با اون برنامه 3D Analayzerنمیدونم چی هست نمیدونم چطوری کار میکنه. فکر کنم باید درایورمو آپدیت کنم...ممنون از راهنماییت
دوست من شما باید یه نسخه ی دیگه ی کرک رو دانلود کنی ! فکر کنم قبلا هم بهت گفته بودم !نقل قول:
من توی بازی Mark Of Chaos ، داخل بازی نمیتونم ذخیره کنم . واینکه بعد از یک مرحله به صفحه اصلی برمی گرده و باید از اول شروع کنی . احتمالا مشکل از کرکشه . بازی ای که من گرفتم توی 6 سی دی بود . شنیدم کرکی که توی نسخه دی وی دی اش هست درست کار میکنه . . . کسی میتونه کمکم کنه آیا ؟!
اتفاقا من می خوام بدونم کسی اون کرک رو داره یا نه . در ضمن میشه دیگه شما به من کمک نکنین ممنون میشم :angry:نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط Optimus Prime [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز درایور کارت گرافیکیت Update کن.اگر Update هست Patch 1.02 GRAW 2 را نصب کن.
كسي اينجا لينك اين پچ بازي رو نداره .ميشه لينك پچ رو اينجا بگذاري (منظورم بازي GRAW2 هست)
ممنون
دوست من شما در پست من توهین میبینی ؟! من تاحالا توی این انجمن به کسی توهین نکردم ! اگه هم شما فکر میکنید من توهین کردم ببخشید .نقل قول:
اتفاقا من می خوام بدونم کسی اون کرک رو داره یا نه . در ضمن میشه دیگه شما به من کمک نکنین ممنون میشم
سلام به همه دوستان خوبم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از هر شرکتی گرفتم نصب نشد
سلام
از همه دوستانی که قبلا soul rever 2 رو تموم کردند خواهشمندم در مرحله آخر که عکساشو گذاشتم بگند من چی کار کنم ، هیچ جوری نمیتونم اون مرحله رو تموم کنم
اصلا چیزی نداره که حل کنم یا کاری بکنم یا ...
این جا قسمت های بالاشه که اون سر مار رو میبینید
اینجا هم پایینه که در 3 تا دالان موجود ، هر 3 مثل همند
حالا چی کار کنم ؟؟ :41:
آقای پیمان درخشانی ،
در مورد Splinter Cell 4 باید بگم سیستمتون نمیکشه . اون هم از قسمت گرافیک . کارت گرافیک شما Pixel Shader 3 رو ساپورت نمیکنه .
در مورد این بازی Soul Rever هم شما باید در تاپیک مخصوص خود این بازی مطرح میکردی نه اینجا .
بعدشم لطفا از این به بعد فقط لینک عکس ها رو بزار . چون اینطوری نظم صفحه به هم میخوره .
اگه هر سئوال دیگه ای بود در خدمتیم .
سلام اوراکل عزیز
برای سول ریور 2 تاپیکی پیدا نکردم، این بازی همان طور که میدونید سال 2001 به بازار آمد
برای Sp4 باید بگم با گرافیک زیر و رم 2 گیگ ocz مگه میشه اجرا نشه ؟
اووووووووووووووه !
پیمان جان ایول گرافیک ! نمیدونم آخه من وقتی گرافیک قدیمی رو داشتم این پیغام رو میداد . ببینم درایورش رو نصب کردی ؟
کسی میدونه چه جوری درایو مو NTFS کنم؟
چون Prince of Persia 3 رو گرفتم تا %99 میره بعد میگه جا نسیت در حالی که 20 گیگ جا هست
لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
اره به خدا نصب کردم
همون سی دی که همراهش بود
غیر از اون چیز دیگری ندارم
راستی سول ریور رو تموم نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یک کم کمک کنید
از برنامه پارتیشن مگیک استفاده کننقل قول:
partition magic 8
شرمنده دقیق یادم نیست.ببین تمام قلب هارو اونجا گذاشتی تو بدناشون تا روح ها آزاد بشن؟نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من دیگه چی بگم ؟! آخرین مدل کارت گرافیک رو داری ! میگم ویندوزت چیه ؟! نکنه Sp2 هست ؟!نقل قول:
سلام
اره به خدا نصب کردم
همون سی دی که همراهش بود
غیر از اون چیز دیگری ندارم
راستی سول ریور رو تموم نکردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا یک کم کمک کنید