من یک DVD drive samsung نو کارنکرده وارداتی دارم مناسب برای کسی که میخواهد xbox 360 خود را کپی خور کند جهت کسب اطلاعات بیشتر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یک DVD drive samsung نو کارنکرده وارداتی دارم مناسب برای کسی که میخواهد xbox 360 خود را کپی خور کند جهت کسب اطلاعات بیشتر :
سلام
آقا من می خواستم یه در خواستی اینجا کنم در مورد xbox 360 و همه چیزه اون و خریدش..من الان حدود 3 ساعت خورده ای هست که دارم پست ها رو می خونم و این قدر مطالب پراکنده هست که واقعا گیج شدم.در مورد اینکه این کنسول چند نوع فرقشون چیه؟ سیستم هر کدوم چیه؟
اول تاپیک 2 قسمت شده ولی جلوتر ها یه نوع دیگه اومده تو کار elite! و اینکه فکر می کردم این کنسول بی دردسره ولی میبینم همه دارن از خراب شدنو داغ شدن و تعمیر چراغ یا خنک کردن mianboard و اینا می کنن!! و اینکه یکی میگه این مدل خوبه یکی میگه فلان مادربورد با برنده فلان دیگه مشکل نداره این حرفا!!!
راستش می خوام این کنسول بخرم ولی با این حرفا شک کردم ویکمی سست شدم چون می خوام کنسول بگیرم که دیگه از شره این upgrade کردن PC خلاس شم چون مدت کمی و بازی های دوره ی کمی رو خوب ساپرت می کنه و باز باید update شه و ...
میخواستم به طور کامل و جامع انواعشو بگید و اینکه چه فرقی دارن با هم و کلا چه کنسولی هست از لحاظ راحتی و...و اینکه واقعا این قدر زود داغ میشه یا مشکل دار میشه که میگید چراغ قرمز روشن میشه یا نیاز به سره هم کردن فن و تعمیر داره؟!..و این که این برد با اون برد فرق داره واسه چیه؟یا اینکه باید بدیم کپی خور کنند و اینا چیه؟ یعنی نمیشه به این راحتی بازی خرید و بازی کرد؟ من میخوا م یه کنسول بگیرم تا راحت بازی کنم همین ...
و اینکه از کجا و با چه قیمتی اونم یه چیز اورجینال بخرم؟ و اینکه قیمت ایران با دوبی فرق داره؟ اگه بگم برام بیارن اینجا مشکل بازی یا ریجیسترو اینها نداره؟!
واقعا ممنون میشم کامل توضیح بدید چون دیگه این انجمن این قدر پست داره و پخش پلاست که آدم واقعا نمیدونه چی به چیه!!
به خدا چشمام داغون شد این قدر این پست ها رو خوندم!
ممنونم
معین
الان سه مدل تولید میشه که از لحاظ کیفیت و کارایی هیچ فرقی با هم نمیکنند و فقط فرقشون تو وسایل جانبیشون هست که اونو میتونی جدا گانه تهیه کنی ولی این کار زیاد بصرفه نیست..
مدل ها هم (آرکد-پریمیوم و الیت) که کامل ترینش الیت هست که تمام وسایل رو داره ..
بعد از تاریخ 8/2007 مادررد فالکون برای این دستگاه آمد که مشکل گرمایش خیلی پایین آمد و تقریبا میشه گفت که دیگه مشکل نداره..
الان هم دوباره بعد از تاریخ 8/8/2008 یک مادربرد جدید امد ه نام جاسپر که هم cpu و هم gpu ش 65 نانومتر هست که دیگه به نظر میرسه تمام مشکلاتش حل شده باشه..
مدل آرکد که از همه ارزانتر هست هارد نداره و فقط یک مموری 256 مگی داره که میتونی از اون استفاده کنی.. مدل پریمیوم هم که دو نوع هست یکی 20 گیگ هارد داره و مدل جدید تر ا 60 گیگ هارد عرضه شده که مدل 60 گیگ خیلی هتر هست.. مدل الیت هم که رنگ مشکی داره 120 گیگ هارد داره و یک کابل hdmi هم تو جعبش هست..
فقط مشکلی هست اینه که بعد از تاریخ 4/2008 یک درایوی برای این کنسول آمد به نام لایتون که هنوز نتونستن اون رو هک و کپی خورش کنند و برای کپی خور کردنش باید این درایو رو با یک درایو کپی خور شده مثل benq تعویض کنی وگرنه باید بازی اصلی بخری..
من بهترین و ارزان ترین قیمت رو سراغ دارم و فقط بخاطری که نمیشه اینجا گفت .. اگر خواستی pm بده
حالا این لایتون چه فرقی داره؟؟
چقدر زندگی سخت شده!!
دوستمون کامل توضیح دادننقل قول:
نمیدونم شما از کجا این همه در مورد داغ شدن شنیدی
این ها همش حرف های مفت یک سری متعصب به محصولات ps و احیانا pc هست
که از سر سوزش میان و اینجوری میبافن به هم
چون نمیتونن موفقیت روز افزون leadr صنعت بازی های کامپیو تری رو ببینن
با اومدن falcon حدودا 90 درصد از امار وحشتناک rrod کم شد
من و چند تا از دوستام الان 6 ماه میشه خریدیم و روزی 6 تا 7 ساعت و گاها 8 ساعت بکوب داریم بازی میکنیم
حتی کوچکترین مشکلی نداشته
با اومدن jasper دیگه کامل به فراموشی سپرده میشه
مگر این که خیلی بد شانس باشی
یا بد استفاده کنی از کنسول
در مورد lite-on هم که دوستمون گفتن
درایویه که حک نشده و بازی orig میخونه
اونو باید با یک درایو دیگه که 90 درصد benq هست عوض کنی که حدودا 100 در میاد
یا
میتونی بازی orig بگیری مثل ps3 حدودا 60 تا 80 تومان دونه ای
موفق باشی
قبلا بر روی xbox 360 مادربورد لانج نصب بود که بخاطر مشکلات زیادی داشت (از جمله مشکل گرمایی) ماکروسافت این مادربورد رو به زفرا تغییر داد ولی باز هم مشکل به طور کامل حل نشد و در آخر هم مادربرد فالکون آمد که مشکل گرمایش تقریبا بر طرف شد..
برای خرید باید خیلی حواست جمع باشه که از مادربردهای قدیمی نخری و به تاریخ دستگاه باید دقت کنی..که بعد از 8/2007 باشه..
البته اینو بگم که قضیه سه چراغ شدن کاملا شانسی هست.. الان خیلی ها هستن که از مادربرده ای لانج استفاده میکنند ولی هیچ مشکلی براشون پیش نیومده..
مادربرد فالکون هم کلا مشکل نداره ولی فقط به خاطر اطمینان بیشتر و محکم کاری روشهای کولینگ رو روی دستگاه انجام میدن که احیانا مشکلی پیش نیاد..
بهترین روش کولینگ هم 12 ولت کردن فنهای کنسول هست که خیلی راحت میتونی این کارو انجام بدی.. این کار باعث افزایش سرعت فنها و خنک تر کردن دستگاه میشه..
البته اینو آخر بگم بازیهای اورجینال xbox تو ایران خیلی کم پیدا میشه و قیمتشم بالاست
منم دیگه از خریدن قطعات کامپیوتر و انواع واقسام کارت های گرافیک ریز و درشت خسته شدم .چون عشقم هم بازی های ورزشی مثل madden nfl و nba هستش دیگه می خوام ایکس باکس بخرم . از طرفی موندم کی بخرم ؟ این درایو لعنتی هک می شه یانه ؟ دیگه دارم برای madden nfl دیوونه میشم .بابا تورو خدا یه کاری بکنید .
نقل قول:
دوستان عزيز كه توضيحات كامل دادن و همه چيزو در مورد x360 گفتن هم مدلاش هم قيمتاش هم اين قضيه هك شدن
دقیقا بهترین کار خرید کنسول هست چون این pc اعصاب آدم رو خورد میکنه.. البته اینطور که پیش میره فکر نکم این کنسول تا سال 2011 بیشتر دوام باره و یک کنسول جدید میاد..نقل قول:
منم دیگه از خریدن قطعات کامپیوتر و انواع واقسام کارت های گرافیک ریز و درشت خسته شدم .چون عشقم هم بازی های ورزشی مثل madden nfl و nba هستش دیگه می خوام ایکس باکس بخرم . از طرفی موندم کی بخرم ؟ این درایو لعنتی هک می شه یانه ؟ دیگه دارم برای madden nfl دیوونه میشم .بابا تورو خدا یه کاری بکنید .
یک نفر که کارش کلا تو هک کردن کنسول ها و درایو هست چند وقت پیش گفت که کار هک درایو لایتون رو تموم کرده و فقط داره تستش میکنه.. که بعد از اون دیگه فعلا ازش خبری نشد .. !
الان خیلی راحت میتونی تعویض درایو کنی و اون درایو لایتون اضافی هم داری که عدا 100 درصد بدردت میخوره..
__________________________________________________ _________________________
یک خواهشی هم از مدیرها دارم که خواستم ببینم میشه ما اسم فروشگاهی یا کسی که کنسول رو با شرایط خوب میفروشه اینجا بگم.. چون واقعا قیمتهای بازار خیلی بالا هست ولی....................
اره منم منظورم رو Falcon بودنقل قول:
چون الان بالای یک سال هست که این Falcon اومده هنوزم که هنوزه یک سری در امتداد و راستای همون اتفاقات قدیمی که از وقت اومدن zephyr و launch تو جهان چو افتاد چپ و راست شک دارن و میگن خراب میشه و این بحث ها ....
به نظر من حتی بدون cooling هم میتونی راحت کیف کنی با دستگات
مگر این که دیگه بالای 7 ساعت بخوای بازی کنی در روز که فکر نکم تو این دوره زمونه با این همه مشکلات و مشغله کسی بیشتر از این بتونه پای بازی در روز وقت بزاره مگر این که ...
در مورد دوام اوردن 360 باید بگم که این کنسول طبق گفته مدیر epic games کهنقل قول:
دقیقا بهترین کار خرید کنسول هست چون این pc اعصاب آدم رو خورد میکنه.. البته اینطور که پیش میره فکر نکم این کنسول تا سال 2011 بیشتر دوام باره و یک کنسول جدید میاد..
یک نفر که کارش کلا تو هک کردن کنسول ها و درایو هست چند وقت پیش گفت که کار هک درایو لایتون رو تموم کرده و فقط داره تستش میکنه.. که بعد از اون دیگه فعلا ازش خبری نشد .. !
الان خیلی راحت میتونی تعویض درایو کنی و اون درایو لایتون اضافی هم داری که عدا 100 درصد بدردت میخوره..
developer بازی gears of war بودن از نظر سخت افزاری کشش بازار رو تا سال 2014 داره
دیگه خودتون قضاوت کنید
حک هم همش فرمالیته بوده حد اقل تا این جا
تا بیاد و تایید بشه و جا بیفته و یاد بگیرن و انجام بدن کمه کم 2 ماهی طول میکشه
تعویض درایو با توجه به حمله بازی های groundbreaking توصیه میشه
موفق باشید
دوستان به نظرتون خوبه که بگم برام از اکریکا یکی بیارن؟ فوقش میارم اینجا یا کرک میکنم یا صبر میکنم تا لایتون هک شه دیگه.
چجوری میتونم بگم برام ازکجا بگیرن؟ اونی که میخواد بیاره وارد نیستو میترسم گند بزنه...
سلام مرسی از همه راهنماییتون.
ولی به دور از این حرفا من الان در حاله حاضر:
از کجا؟ چند و چه مدلی و با چه مادربورد و چه تاریخی باید بخرم؟؟
در مورد فالکون فهمیدم ولی فرقشون از محاظ کارکرد چیه؟ یعنی اگه هک بشه او اینا... چه فرقه خاصی با این قبلی می کنه؟ یعنی اگه خیلی فرق داره ..وایسم تا روزی روزهگاری هک بشه یا نه فرقی نداره و بخرم؟
در ضمن من دوست دارم آخرین مدل هر چیزی مثب این 360 رو بخرم که دیگه از هر جهت کامل باشه ولی میخوام بدونم فرقه elite با perimum که تو هارد 120 گیگ هست.کلا چیه؟ یعنی این هارد 120 چه استفاده ای میشه ازش کرد و آیا کارکرد داره کلا یا نه ؟!
اگه کاربرده خاصی نداره که همون permuim بخرم و پولشو پای دسته اضافی یا چیزای دیگه بدم!
راستی من خواستم در مورد 360.اینکه از دوبی بیارم بدونم اونم قیمتش و اینکه آیا اگه بگم بیارن باید به چه چیزای دیگه توجه کنن و آیا مشکل کرک یا رجیستر یا مطابقت نداشتن با سیستم بازی های ایران داره یا نه؟ و اینکه قیمتش فرق داره با ایران یا نه؟
یه مسئله دیگه هم این که چه زور داره 500 تومن این طورا بدی بد 100 تومن بدی..در دستگاهتم باز بشه...تازه اطمینان هم نمیشه کرد که طرف سیستم رو باز می کنه چی کار بکنه...بد بشینی بازی کنی با 100 تا دلورهوره..این کپی خور و اینا رو نروه من داره راه می ره ...
من بخوام مثل آدم یک کنسول بگیرم بازی کنم آقا چی کاااار کنم؟؟؟
مرسی
از آمریکا بخری مشکلی پیش نمیاد و جنسهای اونجا 100 درصد سالم و آکبند هستند..نقل قول:
دوستان به نظرتون خوبه که بگم برام از اکریکا یکی بیارن؟ فوقش میارم اینجا یا کرک میکنم یا صبر میکنم تا لایتون هک شه دیگه.
چجوری میتونم بگم برام ازکجا بگیرن؟ اونی که میخواد بیاره وارد نیستو میترسم گند بزنه...
خواستی بخری به طرف بگو مدل الیت (Elite) که رنگش مشکی هست رو بخره.. قیمتشم حدود 360 دلار هست.. البته مدل پریمیوم هم بخری بد نیست اون هم قیمتش 260 دلار هست..
البته فروشگاه های امریکا تابلو هستند ولی اگر خواستی میتونم آدرس نمایندگی های اونجا رو بهت بگم..
مادربرد که هک نمیشه..! درایو دستگاه رو هک می کنند.. وقتی که هک میشه شما خیلی راحت میتونید بازی های 3 - 4 هزار تومنی بخرین و بازی کنین ولی خوب اگر هک نشده باشه باید بازی اورجینال بخری که قیمتش 50 تومن به بالا هست..نقل قول:
سلام مرسی از همه راهنماییتون.
ولی به دور از این حرفا من الان در حاله حاضر:
از کجا؟ چند و چه مدلی و با چه مادربورد و چه تاریخی باید بخرم؟؟
در مورد فالکون فهمیدم ولی فرقشون از محاظ کارکرد چیه؟ یعنی اگه هک بشه او اینا... چه فرقه خاصی با این قبلی می کنه؟ یعنی اگه خیلی فرق داره ..وایسم تا روزی روزهگاری هک بشه یا نه فرقی نداره و بخرم؟
در ضمن من دوست دارم آخرین مدل هر چیزی مثب این 360 رو بخرم که دیگه از هر جهت کامل باشه ولی میخوام بدونم فرقه elite با perimum که تو هارد 120 گیگ هست.کلا چیه؟ یعنی این هارد 120 چه استفاده ای میشه ازش کرد و آیا کارکرد داره کلا یا نه ؟!
اگه کاربرده خاصی نداره که همون permuim بخرم و پولشو پای دسته اضافی یا چیزای دیگه بدم!
راستی من خواستم در مورد 360.اینکه از دوبی بیارم بدونم اونم قیمتش و اینکه آیا اگه بگم بیارن باید به چه چیزای دیگه توجه کنن و آیا مشکل کرک یا رجیستر یا مطابقت نداشتن با سیستم بازی های ایران داره یا نه؟ و اینکه قیمتش فرق داره با ایران یا نه؟
مرسی
الان از تاریخ 19 نوامبر این ماه به بعد یک آپدیت جدیدی برای دستگاه آمد که قابلیتهای زیادی رو بهش اضافه کرد که مهمترینش ریختن بازی بر روی هارد دستگاه هست.. یعنی شما بازی رو میریزید تو هارد دستگاه واز اونجا بازی میکنید..
این کار هم باعث افزایش عمر دستگاه میشه و هم گرمایی دستگاه رو به شدت کم میکنه یعنی دیگه مشکل گرمایی عملا از بین میره.. چون درایو دستگاه کار نمیکنه و فقط از روی هارد بازی میکنید..
خوب مشخصه که هرچی که هارد دستگاه بیشتر باشه شما بازیهای بیشتری رو میتونید روی هارد بریزید هر بازی هم تقریبا 7 گیگ حجم میبره..
الیت بجز هارد 120 گیگ یک کابل hdmi هم رویه خودش داره که اونم قیمتش 25 تومنی هست..
نه هیچ مشکلی برای خرید از دبی وجود نداره فقط سیع کن از فروشگاه های معتبر بگیری .. قیمت دبی هم خیلی پایین هست..
فقط یک چیزم اضافه کنم که شاید بعضی از دوستان متوجه نشده باشن...
این دستگاه ها داری سه ریجن اصلی هستند که این ریجن ها برای هر منطقه ای جدا گانه عرضه میشه..
مثلا دستگاه های که ریجنشون pal هست مختص کشورها اروپایی و خاورمیانه هستند.. و بازی های این ریجن به طور مثال به دستگاه های که رجنشون uc هست یعنی مختص کشورهای قاره آمریکا هست نمیخوره..و باید ریجن بازی با دستگاه یکی باشه..
البته الان تو ایران بازی برای تمام ریجن ها هست و مشکلی از این بابت وجود نداره .. اما دستگاه های که ریجن us و j (ژاپن) هستند احتیاج به یک ترانسی دارند که برق 110 ولت رو به 220 تغییر بده .. ولی این مشکل برای pal وجود نداره و برقش 220 هست..
در کل فرق خاصی ریجن ها باهم ندارند ولی تجربه نشان داده که pal از همه بهتر هست و بازی های اون هم تو جهان زودتر میاد یعنی تقریبا 90 درصد بازیها زودتر میاد.. بعد از pal هم uc خریدن بد نیست و آخر هم ریجن j توصیعه میشه..
سلام به از دوستان درخواست میکنم منو درباره باز کردن کنسول راهنمایی کنن اخه چند وقته هوایی شدم کنسولمو گرد گیری کنم ولی نمیدونم چطوی بازش کنم و اینکه امکان داره رو لنز هم گردوخاک بشینه که باعث شه لنز ضعیف شه؟؟
سوال دیگهام اینه که من چند وقت پیش از west game تو گوهر دشت کرج بازی nfs under cover گرفتم ولی تو کنسول که میزارم بعد از چند دقیقه بازی یهو ارور میده و میگه سی دی کثیفه و دوباره میره تو محیط داشبورد و یه جورایی نمی خونه تازه سیدیای این شرکت کلا کپیه حتی عکس بازیم رو سی دی نمیزنه بعد مارک سی دی شم EMTEC هست حالا ایا این مارک جنس خوبیه؟؟ایا به لنز اسیب نمیزنه؟؟به فروشندهه گفتم مشکلو گفت از ضعیف بودن لنزته....من میگم اگه لنزم ضعیفه چرا بازیایه دیگرو راحت میخونه؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید نمیدونم مشکل از چیه>>>>؟؟؟؟؟؟؟ PLEASE HELP ME
باز کردن کنسول کار راحتیه ولی احتیاج به راهنمایی کامل داره.. من فایل pdf راهنمایشو دارم فقط باید بگردم و پیدا کنم..نقل قول:
سلام به از دوستان درخواست میکنم منو درباره باز کردن کنسول راهنمایی کنن اخه چند وقته هوایی شدم کنسولمو گرد گیری کنم ولی نمیدونم چطوی بازش کنم و اینکه امکان داره رو لنز هم گردوخاک بشینه که باعث شه لنز ضعیف شه؟؟
سوال دیگهام اینه که من چند وقت پیش از west game تو گوهر دشت کرج بازی nfs under cover گرفتم ولی تو کنسول که میزارم بعد از چند دقیقه بازی یهو ارور میده و میگه سی دی کثیفه و دوباره میره تو محیط داشبورد و یه جورایی نمی خونه تازه سیدیای این شرکت کلا کپیه حتی عکس بازیم رو سی دی نمیزنه بعد مارک سی دی شم EMTEC هست حالا ایا این مارک جنس خوبیه؟؟ایا به لنز اسیب نمیزنه؟؟به فروشندهه گفتم مشکلو گفت از ضعیف بودن لنزته....من میگم اگه لنزم ضعیفه چرا بازیایه دیگرو راحت میخونه؟؟دوستان لطفا راهنماییم کنید نمیدونم مشکل از چیه>>>>؟؟؟؟؟؟؟ PLEASE HELP ME
اگر اتفاقی نیوفته آخر شب برات میگذارشم.. که دانلود کنی..
مارک اون دیسک هم خوبه ومشکلی از لحاظ کیفیت مارک نداره.. به احتمال زیاد مشکل از بد رایت شدن هست که تقریبا 90 درصد دیسک های که رایت میشن خراب از آب درمیاد..
آموزش کامل باز کردن کنسول از سایت BC :46:نقل قول:
فایل های pdf هم ضمیمه پست هستند.کد:http://----------.com/forums/showpost.php?p=399860&postcount=1
فهرست آموزش ها
1. باز کردن Case کنسول
2. خارج کردن فن های کنسول
3. باز کردن برد کلید پاور کنسول
4. خارج کردن برد از Case
5. باز کردن درایور کنسول
6. باز کردن سینک های برد
7. باز کردن هارد کنسول
8. ابزار شناسی
9. ساختن XCM Case Unlocking Kit
دوست عزیز اگز لطف کنی آدرس رو هم بدی که دیگه یک دنیا ممنونت میشم. این فامیل ما تو نیویورک هستش.نقل قول:
خودم نظرم اینه که بگم پرمیوم بیاره. الیت برای من خرج الکیه.
با سلام آقایون من یه مشکلی دارم اونم اینکه هر کاری میکنم که تو بازی آنلاین مثل GTA IV با استفاده از HEADset کار کنم نمیشه صدا فقط از تو بلد گو ها پخش میه و از head set که میخوره به دسته هیچ صدایی نمیاد لطفا کمکم کنید بگید باید چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
هنوز کنسول تشریف نیاورده ولی می خوام بدونم داشبورد جدیدو کجا نصب کنم خودم نمی تونم احتمالا. در ضمن من داشبورد جدیدو ندیدم ازکجا بفهمم قدیمیه چون germanyبرام کرک می کنن شاید داشبوردم نصب کنه از کجال معلوم؟ جواب می دید دیگه؟ نه؟
هر چقدر گشتم فروشگاه معتبری تو نیویورک پیدا نکردم.. اونجا مثل ایران نیست و خلی راحت میتونی پیدا کنی..نقل قول:
دوست عزیز اگز لطف کنی آدرس رو هم بدی که دیگه یک دنیا ممنونت میشم. این فامیل ما تو نیویورک هستش.
خودم نظرم اینه که بگم پرمیوم بیاره. الیت برای من خرج الکیه.
البته فرق چندانی نمیکنه .. اگز hdtv یا مانیتوری داری که dvi رو ساپورت می کنه الیت بخری بهتر هست.. چون الیت یک کابل hdmi داره که کیفیت تصویر رو خیلی بالا میبره و این کابل قیمتش تو ایران 52 به بالا هست و اصلشم زیاد گیر نمیاد..
قبلا هدستت درست بود .. حالا کار نمیکنه..؟ یا از اولش مشکل داشت..؟نقل قول:
با سلام آقایون من یه مشکلی دارم اونم اینکه هر کاری میکنم که تو بازی آنلاین مثل gta iv با استفاده از headset کار کنم نمیشه صدا فقط از تو بلد گو ها پخش میه و از head set که میخوره به دسته هیچ صدایی نمیاد لطفا کمکم کنید بگید باید چه کار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم. آخه حالا بازم 52 بگیرم بهتر از 100 دلار گرونتریه.نقل قول:
بعدم ، فکر کنم رو 8800gt که دارم یه دونه بود. توی جعبش هست.
حالا ما که tvیه hd نداریم. مانیتور درست درمون هم نداریم. همون پرمیوم هم از سرم زیادیه... :31::46:
سلام
من می خواهم یه xbox 360 بگیرم
بعضی ها میگن داغ می کنه و ارور سه چراغ قرمز می دهد
می خواستم بپرسم اگه این ارور رو داد سوخته و باید بندازمش دور؟
====
اگر براتون امکان داره قیمت مدل های مختلف رو در تهران بزارید
چون من شهرستانی هستم و اینجا یه مقدار اوضاع قیمت نابسامونه که اگه به صرفه برم تهران بخرم
====
من مونیتورم dvi-d داره اگر آرکاد بخرم با یه فیش hdmi کارم راه می افته؟
ممنون
سلام !
این دسته های اصلی 360 چنده ؟ بعد چطوری به pc وصل میشه ؟
اولا بگم که مشکل گرمایی خیلی کم شده و شما خیالت راحت ..البته به شرط اینکه از مدلهای جدید خصوصا مادربرد فالکون بخری ..یعنی تاریخ دستگاهت بعد از 8/2007 باشه..نقل قول:
سلام
من می خواهم یه xbox 360 بگیرم
بعضی ها میگن داغ می کنه و ارور سه چراغ قرمز می دهد
می خواستم بپرسم اگه این ارور رو داد سوخته و باید بندازمش دور؟
====
اگر براتون امکان داره قیمت مدل های مختلف رو در تهران بزارید
چون من شهرستانی هستم و اینجا یه مقدار اوضاع قیمت نابسامونه که اگه به صرفه برم تهران بخرم
====
من مونیتورم dvi-d داره اگر آرکاد بخرم با یه فیش hdmi کارم راه می افته؟
ممنون
اگر احیانا سه چراغ هم بده .. این مشکل رو تو اکثر مواقع تعمیر میکنند.. و بهترین کسی که تو ایران این کارو میکنه آقا طاهر هست تو فروشگاه نکست جن NEXTGEN.COM ...
نه شما احتیاج به یک کابل DVI TO HDMI داری که بتونی از DVI استفاده کنی..
دسته های اصلی دو نوع هستند یکی سیمی و دیگری بیسیم..نقل قول:
سلام !
این دسته های اصلی 360 چنده ؟ بعد چطوری به pc وصل میشه ؟
دسته بیسیم سیاه بین 50 تا 60 تومن دسته سفید هم بین 40 تا 50 تومن..بستگی ه جایی داره که میخری..
برای وصل کردن دسته به PC اگر دسته با سیم باشه که مشکلی نداره اما برای دسته بیسیم باید یک وصیله مخصوص wireless بخری..
تو ایران گیر نمیاد اگر خواستی بگو تا برات پیدا کنمکد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox360wirelessgamingreceiver/
فقط وایرلسیه ؟ بلوتوثی نداره !؟ :دي
نه.. تا اونجایی که من میدونم نداره ..نقل قول:
فقط وایرلسیه ؟ بلوتوثی نداره !؟ :دي
دوستان اين سيم دسته x360 نميشه جايي پيدا كرد؟؟؟من از اين كه هي تپ تپ باطري شارژ كنم بزارم توش خسته شدم
سلام دوستان چندتا سوال.
چجوری میشه که دموی قابل بازی 360 رو روی هارد ذخیره کرد؟
آیا سایتی وجود داره که بشه دموی قابل بازی دانلود کرد؟
شما یکدونه Play & Charge Kit بگیری مشکلت حل میشه قیمتش 25 تومن هست و میتونی وقتی با دسته هم بازی میکنی بگزاری شارژ بشه..نقل قول:
دوستان اين سيم دسته x360 نميشه جايي پيدا كرد؟؟؟من از اين كه هي تپ تپ باطري شارژ كنم بزارم توش خسته شدم
فکر نکنم کسی دمو رو روی هارد ذخیره کنه .. اما فرقی نمیکنه..نقل قول:
سلام دوستان چندتا سوال.
چجوری میشه که دموی قابل بازی 360 رو روی هارد ذخیره کرد؟
آیا سایتی وجود داره که بشه دموی قابل بازی دانلود کرد؟
من لینک دموی بازی Resident Evil 5 رو برات میگزار که فکر کنم حجمش 450 مگ باشه..
لینک تورنتکد:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، این دسته های جدید فراسو رو دیدین به سبک دسته های 360 زده؟ هم سیم دار داره هم بی سیم ، میخواستم ببینم کسی گرفته به ما هم بگه چجوریاس؟ خوبه؟ بده؟ اگر کارکردش در حد همون دسته های 360 واقعی باشه با قیمت 13، 14 تومن سیم دار و حدود 24 بی سیم واقعا میارزه. نه؟
يه عكس نداري بزاري؟؟؟نقل قول:
چه حرفای میزنی.. میدونی تا بحال چند تا شرکت معتبر سعی کردن دسته 360 بزنند ولی هیچ کدومشون حتی به اصل ماکروسافت هم نزدیک نشدن.. دیگه فراسو هم که جایی خودش رو داره..نقل قول:
دوستان ، این دسته های جدید فراسو رو دیدین به سبک دسته های 360 زده؟ هم سیم دار داره هم بی سیم ، میخواستم ببینم کسی گرفته به ما هم بگه چجوریاس؟ خوبه؟ بده؟ اگر کارکردش در حد همون دسته های 360 واقعی باشه با قیمت 13، 14 تومن سیم دار و حدود 24 بی سیم واقعا میارزه. نه؟
من یک دسته دسته دوم که دوسال بود کار کرده رو از یکی خریدم الان خودم 6 ماه دارم باهاش بازی میکنم کوچکترین مشکلی براش پیش نیومده..
این که شما خریدی از همینا که من گفتم بود؟ من خودم الان یدونه سبک PS2 دارم مشکلی هم نداره. اما خب اگر این کارش خوب باشه احتمالا میخرم.نقل قول:
مثلا میخوام ببینم اون دکمه های پشت دسته که میگن یه کمی فشار بدی کم میگیره یا سفت بگیری سفت میگیره (مثل Analogهای دسته PS3 ) تو این هم اینجوریه؟
یه سوالی ایجاد شد الان ؛ چرا شرکتهای دیگه نمیتونن همچین دسته ای بزنن؟مگه دسته خود X360 چی داره؟ حالا اگه دسته PS3 رو بگی ، خب اون سنسور داره و اینا نمیشه. اما مگه دسته 360 چی داره؟
نه من دسته اصل ماکروسافت رو گفتم .. من اینو خریدم 30 تومن ..نقل قول:
این که شما خریدی از همینا که من گفتم بود؟ من خودم الان یدونه سبک PS2 دارم مشکلی هم نداره. اما خب اگر این کارش خوب باشه احتمالا میخرم.
مثلا میخوام ببینم اون دکمه های پشت دسته که میگن یه کمی فشار بدی کم میگیره یا سفت بگیری سفت میگیره (مثل Analogهای دسته PS3 ) تو این هم اینجوریه؟
یه سوالی ایجاد شد الان ؛ چرا شرکتهای دیگه نمیتونن همچین دسته ای بزنن؟مگه دسته خود X360 چی داره؟ حالا اگه دسته PS3 رو بگی ، خب اون سنسور داره و اینا نمیشه. اما مگه دسته 360 چی داره؟
اولا کیفیت دسته 360 خیلی بالاست و کار هرشرکتیم نیست بعد باید ببینی این دسته ای که با این کیفیت میخوایی بزنی آیا فروشش بصرفه هست یا نه..
کسی که مرض نداره دسته ای کیفیتش مثل دسته اصلی هست رو با همون قیمت یا بالاتر بخره..
از نظر کیفیت و جنس هم دسته 360 خیلی از ps3 بهتر هست..
منظورت از سنسور هم نفهمیدم..!!!؟
اون خط اول که تایید میشهنقل قول:
در مورد سنسور هم منظور ایشون اون قابلیت شکست خورده six axis هست
دقيقا ميشه توضيح بدي چرا شكست خورد؟؟؟نقل قول:
و اضافه میکنم اگر شکست خورده پس چرا مایکروسافت دنبال اضافه کردن سنسورهای حرکتی به دسته های کنسولش هست؟نقل قول:
(حالا نیاین بگین من PS3 Fan هستم هان!!!!!!!!!!!)
بچه ها
دسته ی Xbox360 برای کامپیوتر هم هست ؟
جدودا قیمتش چقدره ؟
ممنون
اين فكر كنم جواب شما باشه :نقل قول:
نقل قول:
دسته های اصلی دو نوع هستند یکی سیمی و دیگری بیسیم..
دسته بیسیم سیاه بین 50 تا 60 تومن دسته سفید هم بین 40 تا 50 تومن..بستگی ه جایی داره که میخری..
برای وصل کردن دسته به pc اگر دسته با سیم باشه که مشکلی نداره اما برای دسته بیسیم باید یک وصیله مخصوص wireless بخری