دستت درد نکنه زحمت کشیدی .نقل قول:
دوست عزیز اولا گفتی که داری بصورت اشتراکی تو شبکه استفاده میکنی باید بگم برای فوروارد نشدن پورتت دو سه احتمال هست 1- شماره پرتت رو علاوه بر فایروال تو قسمت سرویس فایروال کانکشنت هم چک کن ببین درسته ؟ 2- اگه مودمی که استفاده میکنید روتر دار باشه و مستقیم از طریق پورت lan مودم مشترکتون به اینترنت کانکت میشید ممکنه فایروال روتر پورتتونو بسته باشه اگه کانکشنتون به این شکله باید پورت رو داخل روتر adsl خودتون add کنید برای ورود به تنظیمات داخلی مودم و یا روتر adsl میتونید از دفترچه راهنما کمک بگیرید و تو قسمت nat پورتتونو add کنید اگه مدل مودمتونو میگفتید شاید بهتر میشد کمکتون کرد . 3- اگه همه به یه سرور کانکت میشید و از طریق سرورتون به اینترنت دسترسی دارید ممکنه از داخل سرور پورتتون بسته باشه که اونجا رو هم باید چک کنیدنقل قول:
سنجد جان زحمت کشیدی دستت درد نکنهنقل قول:
دوست عزیز با عکس که نمیشه بهت کمک کرد چرا بخودت اینهمه زحمت آپلود عکس رو دادی اولا باید سرعت دسترسی به اینترنت ؛دوما" نوع اتصال ؛ سوما" میزان دانلود و آپلود طبیعی تونو هم مینوشتید تازه اون تورنتی که گذاشتید برا دانلود تعداد سید و پییر خیلی کمه با 4 نفر انتظار سرعت بالا رو نداشته باش تو چه میدونی چند نفر هم دارن بدون کانکت شدن به سرور از اون 4 نفر دانلود میگیرن ( البته به شرطی که DHT اونها تو تنظیماتشون انتخاب شده باشه ) تازه سه نفر دیگه دارن بطور همزمان با تو از یک نفر سید کننده دانلود میکنن که سرعتت به نظر من طبیعی اگه میخوای سرعتت رو تست کنی برو Nero 8.0.3.0 رو بگیر اینروزها معمولا روی اکثر ترکر ها موجود هست وبخاطر داشتن مشتری زیاد سرعت خوبی هم داره من الان بیشتر از 10 روزه که هر روز یکی 2 ساعت میزارمش برا آپلود .نقل قول:
اگه بازهم مشکلت حل نشد سعی کن نحوه تنظیمات رو چک کنی بهتره اینجا رو ببینی :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1671373&postcount=917
امیر جان یه خواهش هم از شما دارم اون تیکهای DHT رو که تو تنظیمات گفتی باشن برا من خوب جواب نمیده و تو سایت موتورنت هم خودش گفته که برای زمانی کاربرو داره که نخوایی فقط نودهایی رو که ترکر شناسایی کرده بهت کانکت بشن من هرچر سعی کردم و روی تورنتهای مختلف تست کردم به همون نتیجه ای که پیمان جان گفته بود رسیدم و متاسفانه زدن اون دو تا تیک سرعت رو میاره پایین چون میزان آپلودت بخاطر نودهای ناشناسی که بهت وصل شدن میره بالا ضمنا چون معمولا اونها پورتهاشون درست فوروارد نمیشه سرعتشون پایینه و اگه بخوای ازشون دانلود داشته باشی متاسفانه جواب نمیده اگه میشه شما روی یکی دو تا تورنت هر دو تا رو امتحان کن و نتیجه رو بگو