عكسو نتونستم بذارم ولي پيغامش اينه
verifying user name and password...
Error 6:The Handle is invalid
مرسي از زحمات شما
Printable View
عكسو نتونستم بذارم ولي پيغامش اينه
verifying user name and password...
Error 6:The Handle is invalid
مرسي از زحمات شما
اطلاعاتی درباره ی همچین اروری در ویستا پیدا نکردم...ولی در اکس پی اونطور که فهمیدم از مودم هست...دراور مودم رو درست نصب کردی؟نقل قول:
مودم درست نسب شده. شماره ميگيره بعد از اتمام شماره ارور 6 ميده.
سيستم من با رم 512 خيلي ضعيف هستش و سرعت پاييني داره يه جا خوندم كه با استفاده از حافظه ي مجازي ويستا ميشه سرعتم كاركرد رو يه جورايي بالا برد !
ميشه در ويستا توضيح بديد كدوم قسمت برم ؟ يا برنامه ي خواصي براي اين كار وجود داره ؟
با تشكر
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگر منظورتان ReadyBoost است اطلاق کلمه حافظه مجازی به آن درست نیست .وقتی شما یک حافظه جانبی مانند
مموری کاردها یا حافظه های فلش متصل شونده به USB را در ویستا به سیستم وصل می کنید با استفاده از قابلیت
ReadyBoost ویستا می تواند از این حافظه ها عوض هارد به عنوان کاشه استفاده کند و چون این حافظه ها سریعتر از
هارد هستند سرعت دسترسی به اطلاعات بسیار بیشتر می شود.این گزینه به درد کسانی می خورد که حافظه کمی
روی سیستمشان دارند و بودجه کافی برای خرید RAM ندارند .برای استفاده از آن کافی است حافظه مزبور را به کامپیوتر
وصل کنید خود ویستا راهنماییتان می کند.
نقل قول:
برای من که نصبه و مشکلی نداره
سلام دوست من ببخشین اگه دیر شده ولی بحر حال قبلا گفته بودم این کرک فقط واسه 32 کار می کنه شما 32 را نصب کنید در ضمن می تونید با f8 با گزینه last good... ویندوز خود را در چنین مواقعی نجات دهیدنقل قول:
سلام دوست من ببخشین اگه دیر شده ولی بحر حال قبلا گفته بودم این کرک فقط واسه 32 کار می کنه شما 32 را نصب کنید در ضمن می تونید با f8 با گزینه last good... ویندوز خود را در چنین مواقعی نجات دهیدنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم از توجهتون.
سیستم من 64بیتی هست ولی از ویستای 32بیتی(X86)استفاده میکنم.
با F8فقط از محیط safe mode ویندوز قابل دسترسی هست و فایلهامو نجات دادم و دوباره ویندوز رو نصب کردم. اینبار با کرک متوقف کننده زمان که آپدیت نمیکنم که مبادا از بین بره.
Man Dar Windows VISTA hastam Font Farsi Nemitonam Nasb KOnam Komakam Mikonid va Chera windows Vista ram Shear mikoneh barayeh Graphic Graphic man TC nist 6200GS ast va 64Mb ram Az koja gerefteh?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]