خارجی ضعیف هست از سرور فرانکفورت و یا باکو ترکیه بگیرن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Printable View
خارجی ضعیف هست از سرور فرانکفورت و یا باکو ترکیه بگیرن
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ترکیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلغارستان
فرانکفورت
هر کشوری یک سرعتی میده lol
کسی میدونه چرا پینگ به فرانکفورت بهتر از ترکیه هست؟
مگه پهنای باند کشور از کجا رد میشه؟ باکو و عراق هم امتحان کردم پینگ از ترکیه بدتر
سلام - من با این مودم 6000 مشکل دارم - از ابتدا که خردیم هر جند دقیقه یکبار وای فا قطع میشد . مجبور بودم خاموش روشن کنم. اپدیت کردم با R15 ولی باز هم این مشکل را دارم
دوستان اگه اطلاع دارید راهنمایی بفرمایید چجوری این مشکل را حل کنم
طبق فرمایشات دیگر دوستان در. فرومها این مشکل تا راهکار جدید پابرجاست.من شخصا با اپراتور ایرانسل که در این مورد حرف زدم گفت ما اطلاعی از این مشکل نداریم و من ادرس فرومها رو دادم بهش ولی دیگه جوابمو ندادنقل قول:
یه نکته ای هست لازم دونستم بگم بهتون شاید بدرد بعضی از دوستان بخوره.
من مودم dt-350 رو در هر منطقه ای از کرج که بردم حداقل یک خط رو میده و همون یک خط از یک تا بیست مگ رو ساپورت میکنه.حتی وسط یک خونه طبقه اول توی مجتمع هم همین دیشب گذاشتم یک خط رو داد ولی اگر db بیشتر از ۱۱۰ بشه قطع و وصل میشه دیتا.یعنی زیر ۱۱۰ باشه مطمین باشید قطع نمیشه
دوستان در مودم فضای باز zw101 کسی به صورت موفقیت آمیز port forward کرده ؟ من سعی کردم اینکارو بکنم ولی local port میخواد که رنج نمیخوره یعنی تو remote port رنج میخوره ولی تو local port فقط یه عدد میشه وارد کرد ؟! یا port forward اش هم مثل vpn اش تزئینیه ؟ چون من تو قسمت vpn یه کانکشن قانونی داخل کشوری رو وارد کردم اصلا وصل نمیشد !
آیا مودمهای td-lte بالای cat4 ندارند؟
هنوز نیومده تو بازار ولی شرکت هواوی بتازگی تولید کرده.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
از امروز پوشش td lte رو برای نماینده ها اضافه کردند ، واقعا متاسفم . پوششی که تو سایت ایرانسل هستش رو با پرتال خودمون مقایسه کردم ، همش دروغ به مردم تحویل میدن