شما مطمئنی این مدل رو داری؟نقل قول:
درهر صورت کالیبره کردن این مدل برای گرفتن خروجی رضایت بخش کار ساده ای نیست بعضا باید چندین مود تنظیم شده برای شبکه ها و تصاویر مختلف داشته باشی تا بجاش بهره ببری من هیچ مشکلی با موردی که شما فرمودی ندارم
Printable View
شما مطمئنی این مدل رو داری؟نقل قول:
درهر صورت کالیبره کردن این مدل برای گرفتن خروجی رضایت بخش کار ساده ای نیست بعضا باید چندین مود تنظیم شده برای شبکه ها و تصاویر مختلف داشته باشی تا بجاش بهره ببری من هیچ مشکلی با موردی که شما فرمودی ندارم
متم یه همچی مشکلی ندارم تمام منو ها و...رو گشتی؟نقل قول:
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
دوستان من فایل آپدیت رو گرفتم ولی از ویروسی بودن فلش و کامپیوتر و... میترسم که تی وی مشکل پیدا کنه.
نظری ندارید؟
دوست عزیز من به هیچ وجه این مشکل رو ندارمنقل قول:
سلامنقل قول:
من چهارتا تی وی دارم، سه تاش توی خونه و یکی داخل مغازه، سونی و الجی و اسنوا و سامسونگ
کیفیت این مدل اصلا قابل مقایسه با بقیه نیست، هر مهمونی هم میاد از کیفیت تصویرش متعجب میشه
با ps4 هم کیفیتش استثناییه
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
ماله خودم نیست ماله دوستمه ولی ناراضی از اینکه تصویر مشکی یخورده غالبه توی صفحه و روشن نیست تصویر ... دوستان عینک سه بعدی این تلوزیون را از کجا میتونم بگیرم و قیمتش چنده ؟؟نقل قول:
دوستان ديگه نظري ندارن؟نقل قول:
من مشکلی با فیلم های فول اچ دی ندارم رون اجرا میشه البته باید هم اینطور باشه ولی جالبه که kodi از mx با کیفیت تر پخش میکنه چرا ؟! ولی کلیپ 4k رو با لگ پخش میکنه البته با mx ولی kodi فقط صدا رو پخش میکنه
4k رو tv های فول اچ دی سامسونگ و ال جی کلا نمیشناسه
اندر مزایای تلویزیون اندرویده دیگه ؛ فرمت جدید هم بیاد نرم افزارشو نصب میکنیمنقل قول:
ولی جالبه که 4kرو پخش میکنه
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از کجا می شود فهمید که ساخت مالزی هست؟ یا ساخت چین؟ روی جعبه tv چیزی خاصب نوشته؟ یا اگر پشته madin مالزی نوشته باشه کافیه در ضمن می خواستم مدل 50 اینچ بخرم لز عسلویه
- - - Updated - - -
سلام دوستان
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از کجا می شود فهمید که ساخت مالزی هست؟ یا ساخت چین؟ روی جعبه tv چیزی خاص نوشته؟ یا اگر پشته tv madin مالزی نوشته باشه کافیه در ضمن می خواستم مدل 50 اینچ بخرم ازعسلویه
سلامنقل قول:
این مدل اصلا چین نداره همشون ساخت مالزی هستن. فقط ریجن اونها فرق میکنه مثلا w805c به سفارش اروپا و ریسیور داخلی داره. از نظر کیفیت هیچ تفاوتی ندارن