نقل قول:
شما واقعا فکر میکنید هدایتی از جیبش پول میده؟ واقعا اگر چنین فکری میکنید من دیگه حرفی ندارم
چه تهاتر های این آدم از طریق همین خرید های کوچک برای پرسپولیس انجام داده و چه تراکم هایی از شهرداری بابت این کارها گرفته و چه برج هایی که نساخته!!
Printable View
نقل قول:
شما واقعا فکر میکنید هدایتی از جیبش پول میده؟ واقعا اگر چنین فکری میکنید من دیگه حرفی ندارم
چه تهاتر های این آدم از طریق همین خرید های کوچک برای پرسپولیس انجام داده و چه تراکم هایی از شهرداری بابت این کارها گرفته و چه برج هایی که نساخته!!
من وکیل هدایتی نیستم که بدونم پولش از کجا بدست میاد! بحث ما چیز دیگه س فرافکنی نکنین! هرکسی رو تو قبر خودش میذارن شما مسلمان تری برو کارهای بهتری کن!!!نقل قول:
بحث ما اینه که این پول های استقلال از کجا میاد!!! حالا پول هدایتی هرچی که هست منشا ش مشخصه شخص خودش! شما که همچین کسایی ندارین پس عملا وزارت زیر زیری شما رو شارژ مالی میکنه! یا اینکه قرض الحسنه استقلال جایی باز کردین ما خبر نداریم!!! شاید هم بانک می زنین:n10:
خواستم بگم بدونی که خودتو به اون راه نزنی حاجی حاجی و مکه مکه نکنینقل قول:
پول استقلال هم از راه های خوبی تامین میشه شما خودشو ناراحت نکن مسلمونی به کسی تهمت نزن تو این شب های عزیز
یه دو تا راه خوبشو بگو ما هم روشن بشیم !!!!نقل قول:
حرف ایشون تهمت نیست عین واقعیته،همه هم میدونن پس بهتره شما ها خودتونو به خواب نزنید!
بسه دیگه ، تا کی مظلوم نمایی میکنید ؟ تا کی حنجره پاره میکنید که وزیر پرسپولیسی نمیخوایم ؟
تا کی سیاه بازی ؟
دستتون خیلی وقته رو شده لطفا ننه من غریبم بازی در نیارید
از اینکه جواب امثال این ادم ها رو بدم پشیمون شدم!! بیخیال شما هم با این ها که تعصب کورشون کرده بحث نکن...جالبه این رفتار چاله میدونی رو هم از سرمربی شون حتما یاد گرفتن!نقل قول:
اتفاقا جوابی ندارید که بدید نقل و انتقالات را باختید حالا دارید شلوغ بازی در میارید
استقلال رویش مشخصه فرد سالمی مثل افشارزاده مدیرعاملشه اگر آدم کثیفی بود الان مثل مدیر عامل شما تو زندان بود
استقلال اسپانسر خودشو داره و کارشو انجام میده و به افراد مثل هدایتی متکی نیست
این حاجی اگر خیلی آدم درستیه یکم اجاره پاساژهاشو بیاره پایین یکم به این جوونا این مملکت کمک کنه نمیخواد با خودنمایی و ادعا طرفداری برای خودش تراکم و پاساژ تو فرشته بسازه
من دوست نداشتم تو این تاپیک پست بدم ولی از اینکه جوانانی مثل شما سرشونو مثل کبک کردن تو برف حرفای عجیب و غریب میزنند ناراحت شدم
مدیریت تاپیک در صورت صلاحدید پست بنده را پاک کنه
دوستان و عزیزان؛ قضاوت رو بذارید به عهده خوانندگان پست ها. بیخیال بحث قبلی. این بحث ها همیشه هست و مایی که در پائین ترین سطح هستیم هیچوقت نمی تونیم یه قضاوت کاملا درست داشته باشیم. هر اظهار نظری هم می کنیم در کنار نظر شخصی از اطلاعاتی هست که از اینور و انور دیدیم و خوندیم.
برگردیم به نقل و انتقالات و ترکیب فصل دیگه.
اینطور که معلومه کار ما هنوز تویه نقل و انتقالات تموم نشده. ظاهرا یه مدافع داخلی و یه مهاجم خارجی قرار به تیم اضافه بشه. حتی میشه جاهای خالی رو برای نیم فصل هم گذاشت؛ البته با حساب و کتاب که مثلا شاید بشه خلیل زاده رو اون موقع گرفت. هر چند نسبت به اومدنش به پرسپولیس چندان خوش بین نیستم. مدافع با تجربه و ثابت شده به غیر از خلیل زاده کی در دسترس هست؟
جذب مهاجم خارجی هم تقریبا قطعی هست، فقط امیدوارم انتخاب خوبی داشته باشیم. اگه بشه یکی مثل بنگستون یا ایمون زاید بگیریم (حتی بهتر) خیلی عالی میشه.
بر خلاف فصل پیش این فصل رو باید قوی شروع کنیم؛ این خیلی مهمه.
بهتر در مورد مقداد نجف نژاد یک مقدار مطالعه کنیدنقل قول:
عجب ازین ملت که ...
تا دیروز فوش به افشار زاده بود :)))
یاد مصدق بخیر...همین ملت صبح رفتن بیرون با شعار درود بر مصدق شب برگشتند با شعار مرگ بر مصدق!!!
همچینملت باحالی داریم, و ایا کسی هست که فکر کنه این ملت درصدی عوض شده و یا همچنان این حلقه تعصب دیوانه وار ادامه داره؟!
از این جملات گرانبها مشخصه ...
سوال اینجاست که کی میخواهیم ادم بشیم؟(همگی)