Mobiler جان واقعا تركوندي ممنون. خيلي اطلاعات كاملي بود.
Printable View
Mobiler جان واقعا تركوندي ممنون. خيلي اطلاعات كاملي بود.
6270 .5300 .5500.n70 پیشنهاد میکنم حتما option های دیگه بده چون خیلی بهتر میشه راهنماییت کرد.نقل قول:
n70نقل قول:
6288
......
با سلامw810:چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
6270 و 6233 ! تو دوربین 6270 بهتره ( 6233 دوربین چندان با کیفیتی نداره ! ) تو صدا هر دو خوبن ! قیمتشونم تو یه رنج هستش !نقل قول:
من ميخوام يه گوشي بگيرم كه مشخصات زير رو داشته باشه. چي پيشنهاد مي كنيد:
1.حتما نوكيا باشه.
2.قيمت تا سقف 300هزار تومن.
3. دوربين 2 مگاپيكسل به بالا.
و ....
شايد Option ديگه اي هم بعدا يادم بياد!!!
ممنون.
هیچ فرقی ندارن !! من خودم مالزیشو 8 ماهی هست دارم ! با دوستام که مقایسه میکردم از نظر کیفیت صدا و کارایی های مختلف هیچ فرقی نداشتن ! کلا شرکتایه معتبری مثه سونی ! یا اریکسون ! یا هر شرکت دیگه یی محصولاتشون رو تو هر کشوری بزنن تحت لایسنس همون شرکت و با کیفیت بالایی میزنن ! ...نقل قول:
با سلامw810:چینی خوبه یا مالزی!! آخه من شنیدم چینی سرعتش بیشتره!!
و البته دی 900 البته یه خورده از 300 بیشتره...حدود 320نقل قول:
مهمترین مشخصش هم دوربین 3.2 مگاشه
کی میگه 6233 دوربین با کیفیت نداره؟!!!!!!!!!نقل قول:
من داداشم یه 6233 داره واقعا کیفیتش حرف نداره.صداش که از همه سره.گوشیهای نوکیا وقتی صداشونو زیاد میکنی کیفیت میاد پائین .به قولی گفتنی سگ میزنه گربه میرقصه.
اما 6233 از نظر صدا در رده خودش همتا نداره.
فقط 6233.
والا من نمونه عکساشو که یکی از دوستام گرفته بود دیدم کیفیتش نسبت به گوشی های 2 مگ نوکیا و سونی و سامسونگ پایین تر بود ! به هر حال شاید دوست من خوب تنظیم نکرده بوده ! چند تا عکس بزار شاید واقعا کیفیتش بالا باشه !نقل قول:
کی میگه 6233 دوربین با کیفیت نداره؟!!!!!!!!!
من داداشم یه 6233 داره واقعا کیفیتش حرف نداره.صداش که از همه سره.گوشیهای نوکیا وقتی صداشونو زیاد میکنی کیفیت میاد پائین .به قولی گفتنی سگ میزنه گربه میرقصه.
اما 6233 از نظر صدا در رده خودش همتا نداره.
فقط 6233.
در مورد صدا هم که خوب منم گفتم شفاف و بلنده صداش
يه گوشي مي خوام با دوربين 3 مگا به بالا
هر چي ساده تر و شيك تر باشه هم بهتره!!!
تا حدود 350 يا نهايتش 400تومن!
چي پيشنهاد مي كنين بهتر از همه باشه؟:20: