سلام دوستان
من پرینترم C4183 Hp هست که سی دی نصبش رو گم کردم و الان نمیدونم چه کار کنم؟
به نظر شما چه کنم؟
Printable View
سلام دوستان
من پرینترم C4183 Hp هست که سی دی نصبش رو گم کردم و الان نمیدونم چه کار کنم؟
به نظر شما چه کنم؟
؟ اپسون 3650. قرقرش فکر کنم سالمه. چون چپ و راست میره. ولی کاغذ رو نمیگیره حداقل سفید از اون ور بده بیرون. جوهر مشکیش هم جوهر داشت. چون در اوردم و چکش کردم( خودمو جوهری کردم)!نقل قول:
بیخیالش بشم و برم یه hp1820 بخرم یا امیدی به درست شدنش هست ؟
سلام؛
دنبال يه پرينتر ليزري سياه و سفيد ميگردم و چون تصميم دارم ازش تو يه دفتر خدماتي استفاده کنم بايد حسابي با دوام و به قول معروف استخون دار باشه. اهله فن، ممکنه منو راهنمايي کنيد. در ضمن قيمتش هم دور و بر 300 هزار تومان باشه.
ممنون.
از این لینک می تونی دانلود کنی:نقل قول:
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?product=1832960&lc=en&cc=us&dlc=en&lang=en&cc=us
ُسلام دوستاننقل قول:
در مورد سوال اولت هم آره هم نه چون کیفیت بستگی به خیلی چیزا داره از جمله تعداد رنگ و تعداد نازل و نرم افزار داخلی پرینتر و درایور واندازه و تعداد قطرات جوهر و کاغذ و .....
حالا شما با همون کارتریج معمولی که روی خود پرینتر هست چنتا عکس چاپ کن شاید کیفیت همون برات کافی باشه و خودتو فعلا به دردسر ننداز بعدشم تا کارتریجای خود دستگاه خراب نشده احتیاجی نداری بری کارتریج
ظرفیت بالا بخری حالا بعد از چند مدت که خواستی بری کارتریج بخری خوب این انتخاب رو هم داری و الان لازم به
پول اضافه خرج کردن نیست
برای شارژ هم فکر نمیکنم مشکل باشه فقط دیگه کیتش نیست خودت باید رنگها رو بخری آسین وبالا بزنی
برای خشک شدنش هم نگران نباش اگر قرار بر خشک شدن باشه کارتریج 2 میلی لیتریش هم خشک میشه
کلا پرینترای جوهر افشان بسته به تکنولوژیشون نباید بیشتر از یه حدی خوابیده باشن منظورم اینکه بیکار باشن وپرینت نگیرن حلا ممکنه این زمان از یه هفته تا دو ماه متغیر باشه
من منظورتو از دستگاه نفهمیدم (یعنی همون جماعت سرنگ به دست :46::31: یا دستگاه واقعی که با نیروی گریز از مرکز وبخار آب کارتریجارو آماده شارژ میکنه)
در ضمن خود دستگاه پرینتر در این حد عقلش میرسه که بفهمه چه کارتریجی روشه نگران نباش:5:
در آخر بگم که کیفیت بسته به کار و مشتری نسبیه باید تست کنی تا بفهمی خودت چی میخوای
امید وارم جوابت رو گرفته باشی در ضمن خیلی ممنون از راهنمایی که به دوستان دادی و باز هم از این کارا بکن :11:
رامین
سلام دوست عزیزنقل قول:
اصلا این پرینترتون سر وصدای کاغذ گرفتن رو در میاره منظورم اینکه زور میزنه کاغذ و ببره تو یا نه
یه سوال هم دارم میشه لطف کنی وبگی hp1820 چه جور پرینتری و مشخصاتش رو هم مختصرا بفرمایی
از زحمتتون هم ممنون میشم
رامین
سلام دوست عزیزنقل قول:
من فرض رو بر این می گذارم که شما تا سایز A4 و برای پرینت15000 صفحه درماه و لازم داری وچون 1320 هم یه ذره قدیمی شده و هم گرونه فکر میکنم HP LASERJET P2015 گزینه خوبی باشه البته که بهتره راجع به بقیه برند ها هم تحقیق کنی اینم لینک مشخصاتش البته به PDF
[html]http://h10010.www1.hp.com/wwpc/pscmisc/vac/us/product_pdfs/1845551.pdf[/html]رامین
میخواستم بدونم بین چاپگرهای لیزری سامسونگ کدوم یکی بهتره(قیمت بین 300 تا 400 هزارتومان باشه).
راستی این مدل پایینی خوبه یا نه بهتر از این هم هست البته قیمت به همون صورت بالا باشه:
clx-2160
clp-300
سلامنقل قول:
دوست عزیزم رامین خان جوابت خیلی خوب و مفید بود ولی بحث یه مقدار پیچیده تر شد.
اول اینکه من با فروشنده حرف زدم قراره اون کارتریج های خود پرینتر رو برداره و اون کارتریجی که من می خوام بده و ما به تفاوت اون رو بگیره. پس از نظر قیمت زیاد فرق نمی کنه.
حالا من می خوام بدونم واقعا این کار رو بکنم یا نه؟
یعنی فرض کن شما در هنگام خرید دو انتخاب دارید یا 1- (کارتریج تک رنگ سیاه و کارتریج 3.5 میلی 3 رنگ ) و یا 2- (.photo cartridge و کارتریج 3 رنگ 12 میلی ) .... از این دو انتخاب کدوم یکی رو انتخاب می کنید؟
خوب شما تو پست های قبلی هم فرموده بودید که ما نمیتونیم منکر کیفیت چاپ یه پرینتر 6 رنگ در مقابل یه پرینتر 4 رنگ بشیم.
من هم رو همین اساس می خوام با یه تیر دو نشون بزنم یعنی یه پرینتر 4 رنگ بخرم ولی استفاده 6 رنگ بکنم .
حالا بحث روی اینه که کیفیتش بهتر میشه یا بدتر؟ توجه کنید منظورم این نیست که کیفیتش عین همون پرینتر هایی که ذاتاً 6 رنگ هستند بشه. منظورم اینه که از کیفیتی که هست بهتر بشه.
شما هم فرموداید که کیفیت بستگی به خیلی چیزا داره از جمله تعداد رنگ و تعداد نازل و نرم افزار داخلی پرینتر و درایور واندازه و تعداد قطرات جوهر و کاغذ و ..... خوب قبول . حالا کاغذ رو بی خیال چون دست خودمونه . در مورد تعداد رنگ هم که ما 2 تا اظافه کردیم ، پس فکر می کنم باز مشکلی وجود نداشته باشه. می خوام بدونم در مورد بقیه پارامتر ها اگه من از photo cartridge استفاده کنم مشکلی به وجود نمی یاد. یعنی کیفیت بهتر می شه؟
در ضمن منظورم از دستگاه های شارژ همون دستگاه های واقعییه ولی دیگه نمی دونم چه طور شارژ می کنه.........
سلام دوست عزیزمنقل قول:
اگر فروشنده می خواد کارتریج شما رو نصف برداره اونو بهت بده خوب ....... نه البته خودت میدونی
در مورد photo cartridge خوب کیفیت بهتر میشه شاید خیلی زیاد نه ولی خوب واقعا هست ولی این کیفیت به چشم شما میاد و بدرد شما میخوره
-------------------------------------------------------------------------------------------------
* ببین بگذار یه داستان تخیلی دیگه برات بگم (تمامی افراد و اسامی و مکانها تخیلی میباشد:27:)
یه روزی دوست یه جوجه میاد پیشش ومیگه میخوام برای کار میکس و منتاژ فیلمهای عروسی یه کارت ویدیو بخرم که روی کامپوتر نصب بشه و کیلیپ های ویدیویی رو رندر کنه خلاصه توی کارم معجزه کنم :18:
جوجه که فوضولیش گل کرده بود :21:گرچه قدر بز هم از این کار سر رشته نداشت بادوستش راه افتاد و شروع به گشتن کرد نهایتا دو نوع کارت بود که یکی رزولوشن(کیفیت) کمتری می داد ولی سرعتش
به تبع کیفیت پایین ترش زیاد تر و خوب پر طرفدار تر بود و یکی رزولوشن(کیفیت) بالا تر ولی سرعت رندر کمتری داشت و خوب یه مقدار هم گرونتر بود دوست جوجه گفت من کیفیت بالا تر میخوام جوجه با اینکه اندازه بز نمی فهمید گفت ولی شما باین کارت فقط روزی یه فیلم میتونی حاضر کنی اشکال نداره دوستش گفت نه کیفیت مهمتره :5:
خلاصه دوستش بعد از دو ماه کارت با کیفیت رو با ضرر فروخت یه کم کیفیتش و گرفت و در جواب جوجه گفت:
گوررررررررررررررر بابای مشتری (البته واقعا ببخشیدا شرمنده می دونید که داستان .... تخیلی هستش )من روزی سه تا فیلم میخوام بزنم کی میفهمه که لبه های عکسا رنجه داره یا نداره خوب جوجه بازم رول بز نفهم و بازی کرد:31: تا دوستش زیاد ضایع نشه
-------------------------------------------------------------------------------------------------
در مورد دستگاه هم بگم که من فقط یه جا این دستگاه رو دیدم ولی خوب شاید خوب بقیه هم داشته باشن
ولی بعدا خودت از هر دستگاهی بهتر شارژ می کنی (البته بسته به خودت داره)
دوستهای من همیشه میگن که من اینقدر اطلاعات به افراد می دم که طرف آخر سر بهم بد وبیرا میگه :2:
چون اگر طرف اطلاعات نداشت میرفت مثل بچه آدم یه پرینتر بد یا خوب میخرید باهاش می ساخت ولی بعد از اینکه
اطلاعات پیدا کرد اولا فروشنده رو بدبخت میکنه دوما اینقدر وسواسی میشه که دیگه نمیتونه پرینتر بخره :13:
بازم میگم دوست من شاید کارتریج اصلی خودش کیفیتی بده که شما رو راضی کنه (شاید هم واقعا احتیج به کارتریج فوتو داشته باشی) ولی اول امتحان کن ببین چی می خوای
امید وارم دوستان خسته نشده باشن:19:
رامین