نگران نباش ، از سرور خارجی محدود شدی و سرور داخلیت محدود نشده هنوز و با بعضی کارا میتونی از سرور خارجی هم با سرعته بالا دانلود کنی...نقل قول:
Printable View
نگران نباش ، از سرور خارجی محدود شدی و سرور داخلیت محدود نشده هنوز و با بعضی کارا میتونی از سرور خارجی هم با سرعته بالا دانلود کنی...نقل قول:
۲روز دیگه سرویسم تمومه.با تمدید مجدد محدودیت برداشته میشه؟حداقل تا حداقل دانلودی که خودشون گفتن(آرت۴=۲۲گیگ)نقل قول:
یا اینکه ۱ماه حجمی بگیرم و بعدش دوباره آرت تا برداشته بشه
تو این پست گفتم که در این مورد مطلع نیستم :n06:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستانی که تجربه دارن راهنمایی میکنن...
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت چون مدیریت مصرف نداشتی سرعتت رو آوردیم روی ۱مگنقل قول:
آرت ۴داشتم و تا حالا ۶۰گیگ دانلود داشتم و سرعتم اکثرا بالای ۲مگ بود
اگه سرور داخلیت هنوز بالای 2 مگه،مشکلی نیست و راحت میشه محدودیتتو دورش زد :n06:نقل قول:
چه جوری؟اگه بخوام ۷-۸تومن پول وی.پی....ان ایرانی بدم خوب ارت ۴ رو به ۵ارتقا میدم و پشتیبانی گفت باز میری بالای ۲مگنقل قول:
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
دوستان یکی منو راهنمایی کنه
سرویس های شاتل چه جوریه؟ سرعت و کیفیت دانلود شبانه اش در چه حدّیه ؟ محدودیتی اعمال میکنه آیا؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنین.
قبلاً هم 2 مگ محدود پارس داشتم و حدود 27 تومن هم هزینه میکردم - شهر اردبیل
یه چیز معادل و یا مشابه این سرویس برام معرفی کنین که رو اعصاب نباشه
مرسی :n16:
نقل قول:
دوستان ممنون میشم سریعتر جواب بدین
ضروریه
مرسی
:n16:
بستگی داره !!! الان من میام تعریف میکنم یکی دقیقا میاد میکوبه :D راضی و ناراضی های زیادی وجود داره که البته فکر میکنم تقصیر شاتل نیس چون شرکت مشتری مداریهنقل قول:
من 6 سالیه از شاتل سرویس میگیرم ، 2سالش 512 بودم که با سرعت 2 مگابیت بسته شده بود ، مشکلی نداشتم توی دانلود ، روزا که سرعت تا 200 بالا بود شبا هم با میانگین 90 تا دانلود میکرد ، اما خب من دانلودر نبودم که ببینم اگه زیاد دانلود کنم چه اتفاقی میفته !!!
از امروز هم که 8 مگ شدم ، سرعت انصافا خوب بود ، میانگین 900 به بالا از برخی سایت ها که سرعتشون خیلی خوبه میگرفت ، در ضمن سرور هم خارج از کشور بود
بستگی داره چقد بخوای خرج کنی ، من که همه ماهه علاوه بر پول سرویس 20 30 هزار تومن هم پول ترافیک جدا میدم ، ازین ماه فک کنم هر ماه 70 یا 80 برام آب بخوره !!!
خلاصه نمیرم سرویسای دیگه و سرویس دهنده های دیگه چون میترسم مشکل ساز شه و پشیمون شم ، در کل از پولی که خرج میکنم راضی ام
موفق باشید
خدایی دمت گرم داداش.نقل قول:
پشتیبانی اردبیل که زنگ زدم کارشناساشون اصلاً چیزی حالیشون نبود مجبوری زنگ زدم دفتر تهران.
کارشناسشون حدود نیم ساعت راهنمایی کرد و همه ی سرویس ها اعم از محدود و نامحدود رو توضیح داد.
فعلاً اگه بخوام یه سرویس بخرم که دانلود رایگان شبانه هم داشته باشه باید یکی از این سرویس های 6 مگ و یا 8 مگ رو انتحاب کنم در غیر اینصورت یه سرویس نامحدود بگیرم
که طبق راهنمایی اون خانم واسه تست یه دونه یه ماهه بخرم ببینم چی درمیاد اگه راضی کننده بود که تمدید میکنم نبود که بیخیال میرم سمت مخابرات یا یه جای دیگه
بازم ازت ممنونم داداش که وقت گذاشتی و راهنمایی کردی
خیلی گلی
:n16: