3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
نقل قول:
منم نظرات یه سری از دوستان رو میخونم بنظر میاد یه ذهنیت غلط و انتظارات نا معقولی از اینترنت موبایل دارن.
اینی هم که میگیم 1Mb میتونه کافی باشه معنیش این نیست که از سرعت بالاتر بدمون میاد! هر چی بالاتر باشه که چه بهتر. من بیشتر نگران اینم که از همین حداقل ها هم بخواد پایین تر باشه. یه چیزی بشه مثل الان رایتل. افتضاح. جوک.
البته اینم باید گفت که الان تو سال 2014 دیگه سرعت های 1 و 2 مگابیت شبکه 3G کافی نیست. میانگین سرعت اینترنت موبایل الان تو دنیا 8 مگابیته طبق آمار.
-----------------
اینترنت نامحدود روی موبایل کم کم داره توی یه کشوری مثل آمریکا هم جمع میشه. نمیدونم چجوری میشه از یه شبکه موبایل همچین انتظاراتی رو داشت اصلا؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا بحث اصلی رو دانلود زیاد یا تعرفه نامحدود نیست.اون دوستانی که فک میکنن نسل سه و چهار برای دانلود هست تعدادشون کمه و احتمالا اطلاعاتشون کافی نیست
من یه سوال کلی دارم. اینکه اگه قرار باشه نسل ۳ و احتمال زیاد ۴ رو روی ۱ مگ محدود کنند چه فرقی اساسی هست بین این ها با تکنولوژی های قبلی؟
دوستانی که چپ و راست امار کشورهای دیگه رو میدن به یک نکته توجه نمیکنند. این که تو این کشورها سرعت اینترنت خانگی بالا بین ۲۰ تا ۱۰۰ مگ هست بعلاوه از همین اینترنت سریع بطور گسترده و بصورت wifi تو اماکن عمومی مثل اتوبوس، سیتی سنتر، و دانشگاهها استفاده میکنند این نسل ۳ و ۴ برای مواقع ناچاری و گیرکردن تو حومه و خارج شهر هست و حکم gprs ما رو واسشون داره پس نیازی به سرعت های چند ده مگی ندارن
3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل
نقل قول:
دوست عزیز شما داری در برابر من جبهه می گیری !! من تو سوالم به این نکته اشاره کردم که :
ضمن اینکه این جملتون درست نیست ... افزایش پهنای باند در حد کلان به شدت به سخت افزار و مدیریت بر منابع نیازمنده .... شما می دونی همین الان پهنای باند اینترنت کشور شاید بیش از ده ها برابر از کشوری مثل کره جنوبی کمتره ؟
می دونی چه محدودیت های سیاسی متعددی نمی خوان بزارن همین پهنای باند هم پاربرجا بمونه ... می دونی وزیر ارتباطات جدید چه قدر زور زده تا تو همین چند ماهه پهنای باند رو افزایش بده ؟ چه قدر تحت فشار بوده ؟
من طرف شمام دوست عزیز ... منم قانع نیستم به این وضعیت ... ولی مثل شما رویایی فکر نمی کنم .... دارم میگم با توجه به محدودیت های کنونی فعلا این راه بهترین روش برای مدیریت منابع موجود هستش .... شکر خدا هم روز به روز داره پهنای باند بیشتر به اینترنت کشور تزریق میشه ....
امیدوارم هر چه زود تر روزی برسه که اینترنت کشور ما هم ، هم سطح بقیه کشورهای اروپایی بشه !
تا شما هم علیه من جبهه نگیری .... بنده هم بیشتر از این وقت دوستان رو نمیگیرم ...
والسلام ...
منم گفتم که برای افزایش پهنای باند به سخت افزار نیازی نیست شاید جمله بندیم خوب نبوده
صحبت های من کلی بود هرچند شما هم توش قرار میگیرید[emoji6]
این پیشنهادی که شما میدید و بهش میگید استفاده بهینه از منابع محدود، در اصل همون طرز فکری هست که از بالا بهتون تلقین شده و اینکه باید ساخت. کار بجایی رسیده که خواسته های معقول دیگران که حتی کمتر از سرعت اینترنت کشورهای همسایه هست شده بلندپروازی.
من میگم اگه این نسل جدید هم بخواد مثل قدیمیا بشه پیشرفت که نیست بلکه پسرفته حساب میشه.
اپراتورها که نه به اصطلاح بلند پروازی ما اهمیت میدن نه به پیشنهاد شما و اخرش کار خودشون رو می کنن ولی باعث شدن شما حتی تو خیالتون هم نتونید بیشتر از سرعت ۱ مگ رو تصور کنید و بخواید.
البته اصلا قصد جسارت به شخص شما رو ندارم و میدونم که شما هم از این وضعیت راضی نیستید.