اوایل فصل با فروش هایی که داشتیم و نتایجی که گرفتیم شاید هیچکس انتظار این روزای پر از رکوردو از تیم نداشت.... البته من گفتم به کارلو ایمان بیاورید اما نیاوردید:n31:
تبریک:n12:
Printable View
اوایل فصل با فروش هایی که داشتیم و نتایجی که گرفتیم شاید هیچکس انتظار این روزای پر از رکوردو از تیم نداشت.... البته من گفتم به کارلو ایمان بیاورید اما نیاوردید:n31:
تبریک:n12:
تبریک بابت صعود و شکستن رکورد ، با 18 امتیاز کامل ، که فکر کنم برای اولین بار برای رئال این اتفاق افتاده :n12:
+
یه مقایسه بین رونالدو و مسی از سال 2009 به اینطرف ، البته دو نکته قابل توجه هست تو این مقایسه
یک : تعداد بازی های دو بازیکن
دو : رونالدو سال 2009 به تازگی به رئال اومده بود و تا جا می افتاد زمان میخواست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 19 اُمین برد متوالی دیگه پیروزی داره معنی خودش رو از دست میده متاسفانه:n02:
داشتم آمار رو چک می کردم، در بخش تایید شده تاریخ فوتبال بهترین رکورد پیروزی های متوالی متعلق به باشگاه کوریتیبا برزیل هست که 24 پیروزی متوالی داشته و دارنده رکورد گینس هست. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
از مقایسه لیگ برزیل یا حداکثر بازی های کوپا لیبرتادورس با سطح اول اروپا که بگذریم، تیم هنوز شانس (کمی) برای رسیدن به اون رکورد رو داره، برنامه بازی های آینده تیم به این شکل هست:
16 دسامبر - نیمه نهایی جام جهانی باشگاه ها
20 دسامبر - (در صورت پیروزی در نیمه نهایی) فینال جام جهانی باشگاه ها
30 دسامبر - بازی دوستانه با آث میلان
4 ژانویه - والنسیا (در مستایا)
7 ژانویه - اتلتیکو (بازی رفت کوپا دل ری)
10 ژانویه - اسپانیول (سانتیاگو برنابئو)
14 ژانویه - اتلتیکو (بازی برگشت کوپا دل ری)
اگه بازی دوستانه با میلان رو در نظر نگیریم، در صورتی که تیم بتونه در همه بازی ها تا بازی رفت مقابل اتلتیکو (به همراه این دیدار) پیروز بشه، می تونه به 24 پیروزی متوالی برسه.
البته رکوردها برای جابجا کردن هستن، اما مهم این هست که تیم در زمانی که باید (اواخر فصل) در اوج باشه و بتونه توی بازی های تعیین کننده فصل پیروز باشه. در همین زمینه، آماری رو دیدم از درصد پیروزی از مربیان متعددی که باشگاه در این سال ها داشته (از بین مربی هایی که بیش از 34 بازی روی نیمکت تیم نشستند)، که بعضی از گزینه ها در عین درصد پیروزی بالا، به خاطر شکست در بازی های کلیدی در پایان فصل با دست خالی باشگاه رو ترک کردن یا بالعکس (مثل هاینکس، کاپلو)، نمودار جالبی هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرعه کشی مرحله 16 تیم لیگ قهرمانان در دوشنبه آینده برگزار میشه، رقبای احتمالی در مرحله بعد: یووه، لورکوزن، آرسنال، شاختار، یکی از تیم های رم/سیتی/زسکا، یکی از تیم های اسپورتینگ/شالکه + پی اس جی(در صورت شکست در بازی امشب مقابل بارسا)
دفعه دوم هست. و البته رئال تنها تیمیه که دو بار تونسته همه بازیها رو ببره.نقل قول:
ممنوننقل قول:
البته یکی از دوستان هم گفت رئال دو بار اینکار رو تونسته انجام بده
ولی من یه جا خوندم که برای اولین باره ، احتمالا من بد برداشت کردم
:n16:
+
به نظرم زدن رکورد 24 برد پیاپی با توجه به برنامه ی بازی ها کار بسیار سختی هست ، که اگه رئال انجام بده شاهکار کرده
من ترجیح میدم بازی ها رو یکی در میون ببریم ولی آخر فصل موفق باشیم.
تنها تيمي كه ميشه گفت ميتونه با رئال برابري كنه بايرن هست البته به نظر خودم هم رئال وحشتناك امسال هت تريك ميكنه:n39: چون يكي از بهترين ورژناشه:n04:
با تموم شدن مرحله گروهی باید منتظر حریف تو مرحله بعد باشیم !
خوشبختانه قبل ازمرحله حذفی چمپیونز با بارسا و آتلتیکو تو کوپا دل ری بازی میکنیم و این یه پوئن مثبت واسمون هست
مرحله بعد هم با توجه به قوانین به این تیم ها برخورد میکنیم !
یوونتوس - لورکوزن - آرسنال - من سیتی - psg - شالکه - شاختار
هیکدوم رقیب خطرناکی نیستن و از الان باید منتظر حریف تو مرحله بعدتر باشیم (( البته تیمی که به فکر قهرمانیه نباید از تقابل با هیچ تیمی بترسه ))
به هر حال قبل مراحل بالاتر چمیپونز با بارسا و آتلتیکو تو کوپا بازی کردیم
و اصلا از بابت فشردگی کوپا نباید نگران بود !
به امید موفقیت رئال تو هر 3 جام ممکن ! (( فقط یه ذره سخت خواهد بود - با مصدومیت مودریچ و تقابل با آتلتیکو و احتمالا بارسا در غیاب مودریچ ! :n27: ))
ولی به نظر من سیتی و PSG کاملا حریفای قدرتمندی برای رئال هستن. بازی PSG جلوی بارسلونا رو نبینین اگه ما بهشون برخورد کنیم توی پارسی کارمون خیلی سخته.
آریگو ساکی که از اسطوره های تاریخ عرصه مربی گری هست، از کارلو، شاگرد سابق خودش تمجید کرده و گفته:
"آنچلوتی کار فوق العاده ای رو انجام داده (گر چه) می تونه حتی بهتر از این کار کنه. هر جا که بره، موفقیت هم به دنبالش هست. او ظرفیت ویژه ای داره که می تونه فوتبال رو بهتر از هرکس دیگه ای تحت کنترل خودش بگیره، او مرد خوب و هوشیاریه. مربی های بزرگی در فوتبال وجود دارن اما کارلو با اونها متفاوت هست چون (کافیه ببینید که) مادرید در عین عوض کردن بازیکنان، بهبود پیدا کرده."
"اونها باید در بعضی از فازهای بازی، دفاع خودشون رو ارتقا بدن چون الان (برخلاف گذشته) 11 بازیکن وظائف دفاعی رو بردوش دارن. مادرید هنوز جای پیشرفت داره اما اونها طرز تفکر درستی دارن، وقتی شما فکر کنین همه چیز آسون هست، اونوقت هست که شکست شما آغاز میشه."
"سه تیم تکامل فوتبال رو (بیش از هر تیم دیگه ای) نشون دادن، آژاکس، میلان و بارسا. امیدوارم مادرید به چهارمین تبدیل بشه."
"آنچلوتی می تونه یک دکتر روانشناس باشه، او بهترین سرمربی برای باشگاه رئال مادرید هست."
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
یادآوری کنم که امشب با اینکه جمعه هست، بازی های لیگ پیگیری میشه، زمان بازی و نام حریف امشب رو در اسم تاپیک می تونید ببینید.