بنظر من نویر خیلی بهتره:n12::n18::n12:
چهره جذاب و آروم و با کلاسی رو داره برخلاف شواینی که کمی خشن هست:n02: (یه جورایی هر وقت من دیدمش حتی در حالت عادی یه اخمی توی صورتش هست):n13:
Printable View
بنظر من نویر خیلی بهتره:n12::n18::n12:
چهره جذاب و آروم و با کلاسی رو داره برخلاف شواینی که کمی خشن هست:n02: (یه جورایی هر وقت من دیدمش حتی در حالت عادی یه اخمی توی صورتش هست):n13:
یه نکته قابل توجه اینکه وایدنفلر بنظرم یکی میشه نهایتا مثل ینس لمن:n02: چندان در تیم ملی تا سایه نویر بالاسرشه هیچی برا گفتن نخواهد داشت...اما دروازه بان سوم تیم یعنی زیلر البته اونم دیگه سن اش داره میره بالا و برا یورو 2020 دیگه فکر کنم بدک نباشه:n02:
از خبر رفتن لام به شدت شوکه شدم !
به قول دوستان بهترین تصمیم برای خودش بود و بدترین تصمیم برای تیم آلمان ...
ولی خب چیزی که مهمه اینه که همیشه در تاریخ ماندگار میشه .. و هر وقت اسم لام برده میشه صحنه ای که جام رو بالا برد به خاطر میاریم ..
از لحاظ چهره و قیافه که قشنگ 10 سال دیگه جا داشت بازی کنه .. معلوم نمیکرد چند سالشه :31:
من فکر کنم این حرکت در اعتراض به بازی کردنش در میانه میدان باشه :31: :31:
1990 ایلگنر دروازه بان بود که توی کلن بازی میکردنقل قول:
کاپیتانم ماتئوس بود که توی اینتر بود !
:31:
سال 1986 هم فلان و فلان کاپیتان بودن ... خب چه ربطی داشت؟ :دینقل قول:
1990 ایلگنر دروازه بان بود که توی کلن بازی میکرد
کاپیتانم ماتئوس بود که توی اینتر بود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم اینه که امسال هر دو از بایرن بودن و یه حساب سر دستی هم داشته باشیم میبینیم که بایرن بهترین بازیکنان جام جهانی رو هم داشته و بازیکنان این تیم بیشترین گل زده رو داشتن.
نوئر، لام، مولر، کروس،روبن، شکیری
اینا میرسن دست پپ نمی دونم چرا تیم خراب میکنه
متاسفم برای شما که با این لحن دوبازیکن بزرگ رو خطاب قرار میدین.نقل قول:
ینس لمن دروازبان کوچیکی نیست و اگه توی هر تیم ملی دیگه ای بود حتما تعداد بازیهای ملیش سه رقمی شده بود.
اون دوران موفقی رو هم توی عرصه باشگاهی داشت!یه سرچ کنی خودت متوجه میشی.
این موضوع برای فلر هم صادق هستش با این تفاوت که فلر یکی از اصلی ترین دلایل موفقیت دورتموند طی این چندساله بود ولی باز توسط لوو دیده نمیشد!! اما این پایان کار نبود اون اینقدر خوب کار کرد که تونست لوو لجباز رو متقاعد کنه به تیم ملی دعوتش کنه.
اون لیاقت حضور در دروازه تیم آلمان رو داشت و اگه بهتر از نویر نباشه مطمئنن کمتر از اون نیست.
+
کاپیتانی برای نوئر هنوز خیلی زوده.
3 نفر توی آلمان و بایرن هستن که با فاصله زیاد نسبت به بقیه بازیکن ها محبوب ترین بازیکن های من محسوب میشن:
نویر، لام، شواینی
لام که متأسفانه از تیم ملی خداحافظی کرد. :n28: بعدش کاپیتانی مطمئناً به یکی از دو نفر دیگه میرسه. با اینکه عاشق شواینی هستم و سابقه ـش هم توی تیم بیشتر هست و شاید بیشتر حق کاپیتانی داشته باشه، ولی ته قلبم دوست دارم نویر کاپیتان بشه. به نظرم قدرت کاپیتانی بیشتری داره و میتونه بهتر به بازیکن ها روحیه بده. کسی که جلوی ایتالیا توی یورو 2012 تا وسط زمین جلو می اومد تا تیم به گل برسه، جلوی چلسی به یکی از بهترین دروازه بان های دنیا پنالتی زد، توی همین جام فوق العاده ظاهر شد و کلاً همیشه انگیزه خیلی زیادی برای پیروزی داره و به شخصه فکر میکنم بین همه بازیکن ها بیشترین عطش رو برای بردن بازی ها داره. البته شواینی هم همین طور هست و مثلاً توی همین بازی آخر نشون داد که چه تعصب عجیبی نسبت به تیم داره و در حالی که داشت منهدم میشد، زمین رو ول نمیکرد و تا آخر موند. کلاً هر کدوم که کاپیتان بشن حقشون هست و امیدوارم به خوبی جای فیلیپ عزیز رو پر کنن.
یادمه توی امضا یکی از کاربرای انجمن تقریبا اگه درست بگم نوشته بود که من مسئول گفتار خودمم و مسئول برداشت اشتباه شما نیستم--------->شاید شما هم اینو دیده باشیننقل قول:
بهرحال بعنوان یک طرفدار متعصب آلمانی باید بگم که من کی گفتم لمن دروازه بان بدی بود؟یا کی گفتم فلر بد بوده؟خداوکیلی من 8 بار پستم رو خوندم و موندم شما چجوری اینو از پست من کشیدی بیرون
راستش حال جر و بحث ندارم و اهلش هم نیستم--------->سرجمع اش فقط بگم که همه میدونن آلمان همیشه دروازه بان های تراز اولی داشته و همیشه زبانزد بودند بگونه ای که آلمان بخش اعظم موفقیت هاش رو مدیون همین دروازه بان های نامدارش هست
به جهت مقایسه هم منظور اینه که برای لمن چون کان همیشه عالی بود جایی برای درخششی همچون کان نداشت...فلر هم همینطوره و تا زمانیکه نویر هست اون دیگه جایگاهی برای عرضه یک نمایش چشم نواز نداره و به لحاظ شرایط سنی هم که کاملا واضحه در چه وضعیتی هست.
+
چرا برا نویر کاپیتانی زوده؟جذبه و قدرت رهبری وتقویت روحیه تیم رو نداره یا سن اش کمه؟مگه لام چند سالش بود که کاپیتان شد؟نمیدونم شاید هم چیز دیگه مدنظر شما بوده.
هیمن و بس و سرآخر هم تا یادم نرفته بگم که شما برا خودت متاسف باش دوست عزیز + زندگیت رو وقف خودت کن نه تاسف برا دیگران
هشت بار خوندی ولی با متوجه نشدی پستی که دادی نوعی توهین و تحقیر بود نسبت به این دوتا.نقل قول:
بهرحال قضاوت با دوستان ما حرفمون رو زدیم تمام.
در مورد نصیحتت هم چشم سعی مکنیم سرلوحه کارام قرارش بدم امیدوارم به کارم بیادش یه روزی :دی
+
بحث کاپیتانی این نیست که چون فیس طرف فلان هستش خب اون بشه کاپیتان یا....
داستان کاپیتان شدن لام رو که شنیدی؟
خب مطمئنن اون جریانات مشخص میکنن کاپیتان ژرمنها در آینده چه کسی خواهد بود.
+
در پایان اگه ناراحت شدی از دستم که 100%شدی به دل نگیر چون مطمئن باش قصد و غرضی پشت حرفام نبود.
+
روز موعود نزدیکه داداش :دینقل قول:
قابل توجه دابل شونده ها:دی
به گزارش خبرگزاری فارس یک هفته پس از آنکه تیم آلمان موفق شد در فینال جام جهانی 2014 برزیل تیم ملی آرژانتین را شکست دهد، هفتهنامه معتبر کیکر آلمان گزارشی ارائه کرده که براساس آن، توماس مولر بهترین عضو ژرمنها در یک سال گذشته بوده است.
مطابق این مقاله تحلیلی مولر که در پیکارهای برزیل 5 گل زد، در 12 ماه گذشته 9 گل در مجموع برای تیم کشورش زده و 5 پاس گل نیز داده است.
پس از وی تونی کروس، هافبک 24 ساله و بازیساز فصل قبل بایرن که پنجشنبه گذشته به رئال مادرید با عقد قراردادی 5 ساله نقل مکان کرد، با 9 گل زده و سه پاس گل، قرار دارد.
در این رده البته او با آندره شورله، مهاجم جوان و تکنیکی عضو چلسی انگلیس هم رتبه است. البته وی 9 گل زده در کارنامه دارد و 3 پاس گل نیز داده است.
در پله سوم نیز مسعود اوزیل، هافبک تکنیکی عضو آرسنال انگلیس قراردارد. او 4 گل زده است و 5 پاس گل نیز داده است.
این قضیه حقیقت داره؟؟؟
.
.
محتوای مخفی: ...