سلام ... تو رو خدا یکی به داد من برسه !!! :rolleye:
من یه کا 750 گرفتم ... بعده کلی بد بختی برنامه هاشو گیر آواردم ... مثلا با پسونده sis من میندازم رو گوشی شناسایی نمیکنه ... روش خاصی برای نصب هست ؟ من باید چکار کنم ؟ :blush:
سلام ... تو رو خدا یکی به داد من برسه !!! :rolleye:
من یه کا 750 گرفتم ... بعده کلی بد بختی برنامه هاشو گیر آواردم ... مثلا با پسونده sis من میندازم رو گوشی شناسایی نمیکنه ... روش خاصی برای نصب هست ؟ من باید چکار کنم ؟ :blush:
من گوشی k700 داشتم فروختم k750 گرفتم اما صدای پخش mp3 اون از k700 ضعیفتره کیفیتش بد نیست اما ولوم ضعیفه حتی در آخرین ولوم هم صداش از گوشی قبلیم ضعیفتره. همه k750 ها اینجورین یا گوشی من ایراد داره؟
ضمنا گوشی من هم روی جعبه و هم پشت باطری زده made in malaysia و همرا یک رم 128 بود.
مرسی از راهنمایی شما
من گوشی k700 داشتم فروختم k750 گرفتم اما صدای پخش mp3 اون از k700 ضعیفتره کیفیتش بد نیست اما ولوم ضعیفه حتی در آخرین ولوم هم صداش از گوشی قبلیم ضعیفتره. همه k750 ها اینجورین یا گوشی من ایراد داره؟
ضمنا گوشی من هم روی جعبه و هم پشت باطری زده made in malaysia و همرا یک رم 128 بود.
مرسی از راهنمایی شما
مرسی از راهنمایی شما
دوست من چرا سه تا پست پشت سر هم ميدي ؟؟ :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط zx7
بله كا 750 صداش همينجوريه و كاريش هم نميشه كرد :)
كا 750 معمولا چيني هست با رم فابريك 64 ولي مال شما يه كمي مشكوكه
البته من يه نوع ديگه از كا750 ديدم كه شايد اون باشه :biggrin:
با سلام
لطفا راهنمايي كنيد گوشي z530i چه جور گوشي هست؟ممنون
با عرض سلام خدمت شما و خوشآمد گويينقل قول:
نوشته شده توسط punishment
اين گوشي خيلي قشنگه و خيلي بر بست و محكم و آنتن دهي قابل قبول
نسبت به مدلي كه داره و داشتن مموري اسلات(مموري مي خوره) از مزاياي اون هست
ولي از لحاظ كيفيت صداي اسپيكر تعريف چنداني نداره وهمچنين صفحه نمايش ودوبين خوبي هم نداره(براي عكاسي و كل انداختن مناسب نيست)
لازم به ذكر است كه همه معايب اين گوشي(به غير ازدوربين) در مدل دبليو 300 با حفظ ظاهر (حتي زيبا تر)
بر طرف شده است.
والسلام...
فقط فایلهای برنامه با پسوند jar رو میتونید در این گوشی اجرا کنید.نقل قول:
نوشته شده توسط rasol296
سلام دوستان
گوشی من w550 هست
حدود یک ماهی میشه گرفتمش
الان چند روزی هست که خیلی اذیتم میکنه
ارور سیم کارت میده و ریست میکنه و بعد میگه سیم کارتو بذارید
نمیدونم واسه چی اینجوری شده
میشه بگید علتش چیه و چطوری میشه برطرفش کرد؟
با سلام
آيا در همه پكيجهاي گوشي هاي w300i كارت حافظه 256 مگا بايت وجود دارد؟وآيا پكيجي بدون كارت حافظه هم براي فروش وجود دارد, قيمت آن چقدر است؟
با تشكر