شماره بده !
چی کار به بقیه اش داری !!! ضرر نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شماره بده !
چی کار به بقیه اش داری !!! ضرر نمیکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یک قرار برای جمعه عصر بزارین دلم پکید دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون با قرار ملاقات برای زیارت حرم امام رضا (ع) موافقین درسته که تکراریه ولی خب اون سری من نبودم
دلم هم لک زده واسه حرم اونم با دوستای خوبم
فقط برنامه بذارین ، حالا هر جایی که میخواد باشه . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------------
کسی با 5 شنبه عصر مشکل داره ؟ همون ساعت 5 ؟
مثلا آقا میلاد میخواست برنامه بذاره . یک حالی ازش بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن ، خود من جمعه نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس اگه برنامه جمعه شد ، جای منو خالی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان شما پس برنامه رو قطعی اش کن واسه حرم امام رضا (ع)
روز و ساعت و همه چی رو اعلام کنین من پایه ام
سلام
جمعه ساعت 5:30 بعد ظهر
خوبه
5 شنبه شب .
ساعت 10 به بعد . حرم امام رضا .
کسانی که میتونن بیان ، زودتر اعلام آمادگی کنن تا برای رفتن برنامه ریزی کنیم .
( حداکثر تا شب چهار شنبه برای اومدن اسمتون رو بنویسید )
سلام
نقل قول:
مشکلم حل شد مي تونم بيام.ساعت 4 بعداز ظهر به بعد
اگه اجازه بدين
يه سوال از آقاي master data
شمامي تونيد يبايد.
اگه بياين که خيلي عالي ميشه.
سلام مجدد خدمت دوستان
به به اقا مهدی چه عجب تشریف آوردین
خدمت دوستان بگم این مهدی آقا صبح که از خواب پا میشه صبحانه رو با دلفی میخوره
عین من یکسره با دلفی سروکله میزنه
در ضمن من 5 شنبه عصر فقط برا دیدنتون میتونم بیام
حرم نمی تونم بیام
فعلا بای
سلام.
اول بگم 5 شنبه قرار هست ؟ همون ساعت 5.30 یا نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم حرم نمیتونم.
اما 5 شنبه اگه عصر باشه 99% میام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------
نکته ی بعدی خطاب به امیر :
پسر خوب تو چرا پیغام خصوصیتو بستی ؟؟؟
بعد منتظر جواب منی ها !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]