کسـی از Attack on Titan و فصل جدیدش خبری نداره ؟!
فصل جدید One Punch Man چطور ؟
Printable View
کسـی از Attack on Titan و فصل جدیدش خبری نداره ؟!
فصل جدید One Punch Man چطور ؟
فصل دوم One Punch Man قراره اكتبر 2016 پخش بشه، تا ده روز دیگه هم دوبلهی انگلیسی فصل اول منتشر میشه
اما فصل دوم Attack on Titan باز هم با تاخیر و وقفه همراه شده و در حالیکه قرار بود آوریل 2016 پخش بشه باز هم به تاخیر افتاد و این بار بهار 2017 به عنوان تاریخ پخش فصل دومش تعیین شده
این موضوع دلایل زیادی داره اما شاید براتون جالب باشه که انیمهی دیگهای با حال و هوای نزدیک از همان کارگردان (Tetsurō Araki) و استودیو (Wit Studio) بهار امسال پخش شده؛
انیمهی 12 قسمتی Kabaneri of the Iron Fortress که علاوه بر کارگردان و استودیوی سازنده از همان تیم سازندهی انیمهی حمله به تایتان بهره برده. به هر حال ساخت یک انیمهی اورجینال با تم داستانی مشابه که خوب هم جواب پس داده برای سازندهها که بد نیست و برای منتظران فصل دوم حمله به تایتان هم انتخابی از پیش تعیین شده است ( ;
من فصل اول این رو دیدمنقل قول:
حس نمیکنید به طرز محسوسی ضعیف بود؟؟
یکی دو قسمت اخر بد نشد
ولی باز به نظرم خیلی ضعیف بود
تا منظور از ضعف چی باشه، خب فکر میکنم One Punch Man از اون انیمههاست که بیشتر با سلیقهی شما سنجیده بشهنقل قول:
در بخش کارگردانی، طراحی و گرافیک و کلا کیفیت ساخت یه اثر کم نقص از استودیو مدهاوس به شمار میاد
اما در مورد داستان میشه گفت هنوز اتفاق درگیرکنندهای رخ نداده و 12 قسمت فصل اول فقط یک مقدمهچینی و معرفی به حساب میاد که خب به نظر من هم کمی خستهکننده بود و جای روایت تندتر هم داشت...
اما مانگای این اثر از سال 2012 داره در مجلهی شونن جامپ منتشر میشه و پرطرفدار هم هست، پس شاید داستان هنوز به اوجی که باید نرسیده.
تا اینجا فقط یه قهرمان کله تاس بیخیال داشتیم که با یه مشت هر دشمنی رو از پا درآورده
همچنین اگه انیمهی Gintama رو پیش از این دیده باشی به خاطر شباهتهای زیاد فضاهاشون، بهتر با One Punch Man ارتباط برقرار میکنی و صبرت هم بیشتر خواهد بود :دي
همهی اینا هم دلیل منتظر موندن برای فصل بعدی و دیدن ادامهی داستانه (:
از اینورا رد می شدم گفتم یک سلام و راهی بپرسم:n18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فصل باسه انواع سبک ها عنوان داریم ....
Shokugeki no Souma: Ni no Sara
Love Live!
Days
Berserk
Orange
Arslan Senki: Fuujin Ranbu
Tales of Zestiria the X
Amaama to Inazuma
D.Gray-man Hallow
Taboo-Tattoo
Kuromukuro
91 Days
Macross Δ
و ...
گرچه بعضی هاش نتونستن از لحاظ ساخت یا کیفیت خوب بدرخشن ولی باز از چند فصل قبل که همش رو یک موضوع می ساختن خیلی بهتر شده:n05:
چیزی رو از این فصل جا انداختم که خوب باشد:n13:؟
پ ن:
فکر کنم یکی حسابم رو می رسد:n09:
یکی از جذابترین عنوانهای این فصل بدون شک (Berserk (2016 است. اما...
خب از همون موقع که خبر ساخت انیمهی جدیدی برای برسرک منتشر خیلیها مشتاقانه منتظر پخشش بودن. مانگای برسرک جزو محبوبترین عنوانهای بزرگسال با تم دارک به شمار میره. از سال 1989 همچنان ادامه داره و 38 جلد از اون به مرور منتشر شده. کیفیت بالا و داستان درگیرکننده و شخصیتهای عالی اون رو همچنان به عنوان اثری تاپ نگه داشته.
پیش از این از برسرک یک انیمهی 25 قسمتی در سال 1997 توسط استودیو Oriental Light and Magic ساخته شده و از شبکهی نیپون پخش شده. در ادامه هم انیمهی سینمایی سهگانهای از آرک Golden Age توسط Studio 4°C ساخته شد که بازسازیی از فصل اول مانگا بود و بخشهای جدیدی از داستان انیمه رو هم به دنبال داشت، هرچند در بخشهای زیادی مثل صحنهها نبرد از گرافیک کامپیوتری استفاده شده بود تا از هزینههای ساخت کاسته بشه و از اون فرم سنتی و کلاسیک خارج شده بود و علاوه بر این باز هم بخشهایی از داستان به صورت کامل و دقیق روایت نشده بود.
درنهایت و بعد از کلی انتظار دنبالهای بر انیمهی برسرک توسط استودیو Liden Films تهیه شده که انیمههایی مثل Terra Formars و Arslan Senki رو هم در تولیداتش داره. کارگردانی رو Shin Itagaki بر عهده داشته که این کار مهمترین اثر کارنامهاش محسوب میشه. داستان این سری در تکمیل کتاب اول مانگاست (Black Swordsman) که در پایان سری 1997 نیمهکاره موند و در سه فیلم Golden Age Arc کمی ادامه پیدا کرد و باید ابتدا اونها رو دیده باشید تا از اتفاقاتی که بعد از جریان کسوف رخ داده باخبر باشید.
اما خب متاسفانه با شروع سری 2016 چیزی که از همون ابتدا توی ذوق خواهد زد گرافیک کامپیوتری و سطحی انیمه است که بعد از 4-5 قسمتی که تا حالا از اون پخش شده در مرکز انتقادات مخاطبین بوده. این همه خطوط زمخت سایه در یک انیمه کمسابقه است! همچنین حرکت مصنوعی دوربین که روی صحنههای تمام CG و طراحیهای کلاژ مانند اجزای انیمه آزاردهنده شده و کیفیت کار رو در این بخش دلسردکننده کرده....
با این حال نظر کلی در مورد ادامهی کار و داستان و... بماند برای بعد از اتمام 24 قسمت این سری.
به عنوان جریمه بشین مساحت قسمتهای هاشورخوردهی برسرک رو حساب کن :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بی معرفت اگر من بخوام محاصبه کنم که کل انیمه های این فصل رو از دست می دم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر زیاد زور بگی می رم به کورو سنسه می گما:n10:
بزار من macross ام رو ببینم که به جاهای جالبش رسیده - فکر کنم تنها کسی باشم که سری اش رو از اولین، دنبال کردم:n31:
انیمه 91 days هم سازنده موزیک تیتراژش رو باز ملاقات کردم:n33:
داستان به کنار، op هایی که می سازه واقعا با حس است. ......
+
خیلی وقت بود خوندن Berserk رو عقب انداخته بودم ولی به لطفا نسخه جدید انیمه مجبور شدم نگاه کنم.....
فکر کنم سازنده باسه ساخت این انیمه تلاش کرده به سبکی حس و حال مانگارو بیاره تو انیمه بخاطر همین یک جور حالت رنگی شده و زنده مانگا رو ایجاد می کنه.... در نگاه اول اگر کسی مانگارو نگاه نکرده باشه احتمالا جالبه ولی مسئله اینه که طرفدارای Berserk کسایی هستن که مانگارو خوندن و انتظار دارن یک انیمه کامل ساخته شده از پایه با حس تاریک درست رو ببینند نه کپی رنگی مانگارو که ذهنشون از قبل ( و بدتر نسخه های رنگی مانگا ) بهشون منتقل کرده.....بخاطر همین فکر کنم خیلی شاکی داره:n15:
تمام شد بزار یک نقد و بررسی انجام بدیم:n11:
سلامنقل قول:
صبحت از یه انیمه 25 قسمتی کردید
من این رو دیدم ولی پنج قسمته
یه سه گانه هم داره که داستان نیمه رها میشه
این 25 قسمتی کل داستان رو پوشش میده؟
جایی ندیدم که بشه دانلودش کرد
چون داره هر هفته یک قسمت پخش میشه و تا اخر پاییز طول می کشه تا همه قسمت هاشو ببینی:n06:نقل قول:
این 25 قسمت دوباره از یک جای دیگر مانگا داستان رو شروع می کنه و ادامه می ده - و با دقت بیشتر 3 فصل از مانگا رد میشه ( و از لحاظ فیلم ها، انهارو هم رد می کنه و جایی شروع می کنه که Farnese بخاطر دریاچه خونی که ساخته شده داره تعقیبش می کنه. ظاهرا ( من هنوز داستان رو کامل نخوندم و سری های قبلی رو ندیدم - بر اساس رد ها دارم می گم ):n01:
باسه دانلود کردن هم خوب نگشتی:n02:
+
قسمت 5 D.Gray-man Hallow خنده بود:n08:
مثلا قرار بود earl ترسناکترین و پر ابهت ترین کارکتر باشه
ولی انقدر بلا و سوپرایز براش امده که ادم دلش بحالش می سوزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باسه بدون شرح خیلی خوبه:n09:
بگذریم که حتی دیگران هم سوپرایز شدن
و موندن چی کار کنند
با تشکر از کاندا:n02:
+
از وقتی که تو Kuromukuro ، هیمه کنوسکه رو شوکه کرده با کارش معلوم نیست دیگر کی به کی است.
demon که قرار بود همه دنبالش باشن میاد کمکشون می کنه...
اینجا هم که از تمام دوران کارکتر جمع شده است:n02:
فکر کنم زیاد سبک اکشن و ترسناک و مافوق بشری بحث کردیم - وقتش هست یکم il بریم سبک های دیگر هم بحث کنیم:n33:
سلام دوستان
Beresk به کجا رسیده ؟ میشه یکم توضیح راجع به داستانش ، تم ـِش ! + توکیو غول چطوره ؟ به کجا رسیده ؟