چلسی بهترین دفاع را در لیگ برتر انگلستان داره پس از نظر دفاعی تیم قوی هستش اما در بازی دیشب مدافعان چلسی تمرکز لازم را نداشتند و خیلی پراشتباه بودندنقل قول:
مطمئنا در استمفوردبریج شرایط فرق میکن
Printable View
چلسی بهترین دفاع را در لیگ برتر انگلستان داره پس از نظر دفاعی تیم قوی هستش اما در بازی دیشب مدافعان چلسی تمرکز لازم را نداشتند و خیلی پراشتباه بودندنقل قول:
مطمئنا در استمفوردبریج شرایط فرق میکن
این همه بازی چک نجاتمون داده ( همین فصل) حالا یه اشتباه در بازی دیشب کرد , فدای سرش !
واقعآ این شکلی که شما به اصطلاح هوادار تیم هستی , مثلش رو جایی ندیدم :n29:
چک این فصل نسبت به سالهای قبل افت کرده که با توجه به بالا رفتن سنش، طبیعیه. البته حرفمو اینجا تصحیح میکنم، دوره چک هنوز تموم نشده و میتونه حداقل سه سال دیگه تو سطح اول فوتبال اروپا باشه ولی وقتی کسی مثل کورتوا، تو تیمه و در صورتی که این فصل هم برنگرده، دیگه قطعی از چلسی میره، من ترجیح میدم که کورتوا دروازه بان تیم بشه همونطور که خود پیتر چک، جایگزین کودیچینی شد. چک هم میتونه چند سال بره یه تیم دیگه و بعدش برگرده به چلسی و مربی دروازه بان ها بشه.نقل قول:
دوستان درست میگن .... کلین شیت کردن در مقابل مهاجم های PSG سخته ... تیمی که پاستوره و لوکاس و کابای رو میزاره نیمکت دیگه تا آخرشو بخونید .... موفقیت ما زدن گل زود هنگامه .... کاری که یونایتد با المپاکو کرد ....من گفتم PSG تیمی هست که نون بازیکناشو میخوره .... من خوب بازی PSG رو دیدم ..... شکست دادن PSG خیلی آسونتره از تیمی مثل دورتمند و اتلتیکو که با برنامه و تاکتیکی بازی میکنن... رئال و بایرن و بارسا که هم مهره دارن و هم با برنامه .... جای خود دارن .... با برنامه و هوشیار و هجومی بازی کنیم راحت 3 4 تا میزنیم ... یکی هم میخوریم .... به نظرم این ترکیب واسه برگشت خوبه ... لمپارد یه ذره جلوتر از لوییز بازی کنه و وظایف هجومیش بیشتر باشه .... نیاز شدید به تجربه لمپارد داریم ...
چک
سزار .... کیهیل ......تری.... ایوا
داوید لوییز
لمپارد
هازارد..... اسکار.........ویلیان ( شورله )
اتوئو
psg واقعا تیم بزرگیه و از نظر مهره بخوایم دونه دونه با بازیکنای چلسی مقایسه کنیم حتی تیم پر مهره تریه به خصوص توی خط حمله که خیلی برتری داره
ولی واقعا زور داره توی بازیی که تیم مقابل اون چنان برتری خاصی نداره نتیجه رو 3 بر 1 ببازی!
نتیجه عادلانه همون مساوی بود و حتی موقعی که بازی 2 بر 1 بود من همش ناراحت بودم که چرا گل دوم رو اینقدر مفت خوردیم
دیگه گل سوم رو خوردیم که واقعا دیگه اعصابم بهم ریخت آخه رونالدو و مسی و کلا تکنیکی ترین بازیکنای دنیا هم نمی تونستن این قدر راحت همه رو دریبل بزنن و توپو گل کنن!
توی گل سوم مقصر اصلی آزپلیکوئتا و لمپارد و ویلیان بودن که راحت اجازه دادن پاستوره همه کار کنه و چک کمتر مقصر بودش
اگه گل سوم رو نمی خوردیم صد در صد صعود می کردیم ولی الان دیگه 50-50 شدش
ممکنه توی بازی برگشت دو تا گل بزنیم ولی در مقابل گل هم بخوریم به خاطر همین باید روی سه تا گل حساب کنیم و خیلی هم هجومی بازی کنیم چون psg هم توی نیمه اول بعد از گلی که زد نشون داد بازی دفاعی و بسته رو خوب بلده
جالبه اون طور که من از پستای اخیر شما توی این یکی دو روز برداشت کردم کلا آینده باشگاه و تمام قهرمانی های ما به کورتوا و یورگن کلوپ بستگی داره! :دینقل قول:
چک این فصل نسبت به سالهای قبل افت کرده که با توجه به بالا رفتن سنش، طبیعیه. البته حرفمو اینجا تصحیح میکنم، دوره چک هنوز تموم نشده و میتونه حداقل سه سال دیگه تو سطح اول فوتبال اروپا باشه ولی وقتی کسی مثل کورتوا، تو تیمه و در صورتی که این فصل هم برنگرده، دیگه قطعی از چلسی میره، من ترجیح میدم که کورتوا دروازه بان تیم بشه همونطور که خود پیتر چک، جایگزین کودیچینی شد. چک هم میتونه چند سال بره یه تیم دیگه و بعدش برگرده به چلسی و مربی دروازه بان ها بشه.
به نظرم رو گل سوم تری از همه بیشتر مقصر بود راحت میتونست توپو دور کنه ولی بی خیال بود نسبت به توپ
لمپارد هم باید یه خورده بهتر کار میکرد اما آزپیلی سوتی اصلی رو داد و لمپارد هم میدونست از پشت فشار بیاره ممکنه پنالتی بشه
درکل گل سوم واقعا الکی و مسخره بود.
من خیلی بیشتر از بعضی دوستان امید به پیروزی دارم:دی
خداوکیلی اگه با بازی سرتر تیم حریف باحته بودیم اصلا حرفی نبود و میگفتیم پ اس جی برتره ولی مخصوصا نیمه اول هیچی واسه گفتن نداشتن
3 تا گل خوردیم که هر یکیش شاید تو یه فصل اتفاق بیافته
گل اول که شاهکار تری بود که دفاع های مبتدی هم اونجوری توپو دور نمیکنن
گل دوم هم که اگه به پای لوییز نمیخورد بیرون بود
گل سوم هم پاستوره فکر کنم 4 نفرو جا گذاشت :|
بازی بعدی اگه اشتباه فردی نداشته باشیم و روز بدمون نباشه میتونیم ببریم
دوستان درست میگن .... حتی خود مورینیو گفت واقعا مفت گل خوردیم ... خیلی زور داره تیم همچین گل هایی بخوره ... اگه گل با برنامه و تاکتیکی خورده بودیم هزمش آسون بود .... اگه خدایی نکرده حذف شیم این حذف از اون حذف مسخره مقابل بارسا برام سختره ...
...............
راستی گزارشگره بازی میگفت آبراموویچ گفته خودم میخوام سر مربی چلسی شم .. گفت توو سایتا خوندم ... شما هم شنیدید ؟؟؟ ....:n02: پولداریه دیگه :n08:بد آموزی هم داره ... از فردا هدایتی هم یاد میگیره میخواد سر مربی پرسپلیس شه :n09:
این مثه که دروغ 13 بوده...... بعد این یارو اومده تو گزارشش استفاده کرده :n02:نقل قول:
راستی گزارشگره بازی میگفت آبراموویچ گفته خودم میخوام سر مربی چلسی شم .. گفت توو سایتا خوندم ... شما هم شنیدید ؟؟؟ ....:n02:پولداریه دیگه:n08:بد آموزی هم داره ... از فردا هدایتی هم یاد میگیره میخواد سر مربی پرسپلیس شه
باشگاه چلسي به دخالت در ليگ هلند متهم شد
باشگاه فوتبال چلسي انگليس که در ليگ هلند تيم فيتسه آرنهم را حمايت مي کند ، به تباني و اعمال نفوذ در اين مسابقات متهم شد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ________________________-
به گزارش خبرگزاري فرانسه از لاهه ، روزنامه د تلگراف چاپ هلند نوشت ميراب يوردانيا مالک سابق باشگاه فيتسه اقرار کرده است باشگاه چلسي مايل نيست اين تيم هرگز به مقام قهرماني ليگ هلند برسد زيرا طبق قوانين يوفا دو تيم با يک مالکيت نمي توانند به طور همزمان در ليگ قهرمانان اروپا شرکت کنند.
تد فان ليوون مديرفني سابق باشگاه فيسته نيز به خبرگزاري هلند گفت :« در آرنهم بدون ترديد همه چيز در کنترل چلسي است.اين چلسي است که برخي از مخارج و بدهي هاي باشگاه فيتسه را مي پردازد و برخي بازيکنان تيم چلسي به صورت قرضي و براي کسب تجربه در اختيار فيتسه آرنهم قرار مي گيرند.اما اين انتقال ها براي کمک کردن به قهرماني تيم فيتسه نيست.»
اين فصل پاتريک فان آنهولت ، برتران ترائوره ، لوکاس پيازون و کريستين آتسو 4 بازيکن چلسي به صورت قرضي در اختيار فيتسه آرنهم قرار دارند و گائل کاکوتا و سم هاچينسون دو بازيکن ديگر چلسي نيز تا ماه ژانويه در فيتسه توپ مي زدند.
تيم فيتسه آرنهم که اين فصل يکي از رقباي آژاکس در بالاي جدول بوده است ، در 11 بازي اخير خود تنها 3 برد کسب کرده و اکنون 12 امتياز از تيم آژاکس عقب مانده است. بنابراين اين فصل نيز بختي براي قهرماني نخواهد داشت.
آلکساندر چيگرينسکي ميلياردر روس و سهام دار عمده باشگاه فيتسه آرنهم و دوست نزديک رومن آبراموويچ مالک چلسي اظهارات يوردانيا را دروغ و ناشي از حسادت وي خواند.
اين در حاليست که فدراسيون فوتبال هلند در بيانيه اي اعلام کرد مورد اظهارات يوردانيا تحقيق خواهد کرد.
:n04:
بلاخره این روابط چلسی با فیتسه داره حاشیه ساز میشه، بعید نیس که این اتفاق افتاده باشه اما انچنان هم محتمل نیس.به هر حال مالکیت قانونی فیتسه به نام کس دیگری هست.