دوستان
این لینک دانلود فیرم وایر کجاست؟
Printable View
دوستان
این لینک دانلود فیرم وایر کجاست؟
از روي سايتشون برداشتند... بنا به ادعاي يکي، مشکل داشته در حال رفع مشکل و بهينه سازيش هستند.
دوست عزیز اولا ممنون که به سوالم جواب دادین. دوما خدمتتون عرض کنم شبکه خبر رو به صورت آنالوک مثل آینه میگیرم. ولی با ستاپ باکس هیچ شبکه ای پیدا نمیکنه و اسم کانالها رو Unname میزنه.نقل قول:
زنگ زدم نمایندگی گفت بیار چک کنیم.
کی میدونه قیمت این دستگاه تو بازار یا همون توپخونه چنده؟
دستگاه خیلی عالیه وخیلیم کامله.
-Compliant with MPEG2 and MPEG4 H.264 ----T-Software upgrade possible via the USB port-Multiple subtitles-Teletext-Compatible with video formats 720p and 1080p – HDMI connector – YpbPr connector-Supports TV format 4:3 and 16:9-Support multi – channel audio-Guide Electronic Program (EPG)-Parental Control-USB 2.0 Interface-SD Card Reader-Comply to NorDig standard-Supported PVR-Multi-Language-Supported Manual search,NIT search and ALL search 4-6000 channels store
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس فريمور جديد چي شد الان دو روز گذشته!!!نقل قول:
دوستان بالاخره بردم نمایندگی مادیران(خیابان شیخ بها یی) دیدن عیب از دستگاهه. برام عوضش کردن و الان بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه. کیفیت سیگنال هم روی %90هست. دوستانی که X.VISION دارند و مشکلی داره میتونن ببرن نمایندگیش برطف میکنه.نقل قول:
راستی آپدیت جدیدش هم اومده که فقط خود نمایندگی داره و تو سایتش هنوز نیومده. برای منم خودشون آپدیت کردن (v 1.40)
پول آب را باید بدهیم پول گاز جدا پوتین به تعداد....:19: پول این جور دله دزدیها وسودجویهارا چرا باید بدهیم؟ با این قیمت بالا تاکی مردم خام را سر کیسه میکنید؟ ای دلالان سودجو....
البته حقیقت مثل ته خیار تلخه:21:
ببخشیدا ولی شما دیگه چرا:41: این دستگاهی روکه این عزیزان سفارش داده اند تا از شرکت چینی شینزن بخرند اونم با سود خالص نزدیک60000 هزار تومان:18: . اخه اون شرکت چینی میاد نرم افزاراشو وکدکهای برنامه نویسی این دستگاه رو بیا به اینا بده که بازار خودش خراب شه ؟ تازه باید یه برنامه نویس این برنامهارو بنویسه اونم خود شرکت سازندش که از رمزها وکدکهای آن با خبره نه اینا. که دلالانی بیش نیستند.نقل قول:
اگر هم برنامه ای جدید بیاد اینا باید در خواست بدن به شرکت سازندش که شینزن چین است تا برنامه جدیدو در اختیار این بیسوادان واین سود جویان قرار بده.
سلام منم امروز رفتم يه پروويژن خريدم البته به قيمت 130 تومان از فروشگاه سام رايانه مجتمع پايتخت. البته به اين خاطر مجبور شدم با اين قيمت بگيرم كه چون ما كارمنديم و بن كارت به ما مي دن كه توشو شارژ مي كنن و پول اين بن كارتها رو نميشه نقد كرد. گفتم عيب نداره حالا 20 تومان اضافه. چون اگه خريد از سايتشون مي خواستم كنم پول نقد رو بايد دم منزل به پيك مي داديم. اما واقعا بعضيها دزد هستن. هرچي به فروشنده گفتم آقا قيمت اين 110 تومانه مي گفت هيچ جايي الان ندارن و اين هم همين يه دونه هست كه دارم. اما من همين دفعه اول و آخر بود كه از مجتمع دزدان پايتخت خريد كردم.
حالا از اين بگذريم. 14 كانال تلويزيون و 10 كانال راديو رو مي گيره. فقط كنترل از راه دورش خيلي ضعيفه. يعني بايد دقيقا نقطه به نقطه با دستگاه تنظيم باشه تا بشه كانال عوض كرد و واسه ما كه عادت كرده بوديم كنترل رو فقط به سمت تلويزيون مي گرفتيم و سريع كانل رو عوض مي كرديم يه كم سخته. كول ديسك هم بهش وصل كردم و يه تيكه ضبط كردم با برنامه KMPlayer پخش ميكنه اما صدا نداره.
سلامنقل قول:
برای پخش فیلم ها از برنامه PowerDVD استفاده کنید.