اشکال نداره بابا خوشحال باش قوی ترین تیم جهان رو شکست دادی :n02:
Printable View
اشکال نداره بابا خوشحال باش قوی ترین تیم جهان رو شکست دادی :n02:
درسته،این اتفاقا میوفه ولی شاید به قول خودت برای جذابیت بازیه. هر از گاهی تو واقعیت هم اینجوری میشه ولی خوب تعداد خیلی کمترهنقل قول:
توصیه من اینه که هیچوقت مارک نکنی. من اون اوایل مارک میکردم بعضی وقتا ولی الآن خیلی وقته دیگه این کارو نکردم
در ضمن یه تجره دیگه ام اینه که سبک بازیت رو بذار هجومی (Attaking) و فقط بازی با تیم های خیلی قوی رو معمولی یا دفاعی بازی کن
کلا ریزه کاری خیلی داره. اینکه وقتی میخوای دفاع کنی با چه سیستمی باشی و وقتی میخوای حمله کنی چه سیستمی و خیلی چیزای دیگه
من هنوز بعد 10 فصل بازی کردن خیلی از Option هاش رو نمیدونم چی به چیه
بچه ها راهی است که توپ هات به جای اینکه بخورن به تیر برن توی گل آخه مدام توپ هامون میخورن به تیر
الان هفته نهم لیگه منم هشتم جدولم با تیم اول 9 امتیاز فاصله دارم امسال هم باید برای سومی تا ششمی بجنگیم
آقایون الکی واسه بازی ایراد نذارین چرا اینایی که میگین برا من پیش نمیاد؟
من هیچوقت از مارکینگ استفاده نمیکنم!
رو sideline instructions خیلی کار بکنین من یکی از نقاط قوت مربیگیریم تو اینجا همینه، واسه هر لحظه از بازی و هر شرایط یه مجموعه از اونا رو سیو کردم و هی تغییر میدم و واقعا هم نتیجه میده!
مثلا این که میزبانی و جلوی یه تیم قوی بازی می کنی یه sideline instruction میزنم، میهمانی و جلوی تیم قوی و همینا جلو تیمای ضعیف، یک هیچ عقبی یک هیچ جلویی اینا همشون استراتژی ها و دستورات خاص خودشونو دارن، مثلا 3-0 جلویی و میخوای بقیه بازی رو کنترل کنی و یه جورایی ضد فوتبال بزنی برا همه ی اینا برنامه دارم! وقتی برنامه رو کامل بلد نیستیم و از همه ی امکاناتش به صورت کامل استفاده نمیکنیم الکی روش ایراد نذاریم!
خوب یکم میخوام راجع به یکی از sideline instructions ها توضیح بدم
PLAY OUT OF DEFENSE
این دستور میدونین کی به درد میخوره؟ وقتی که می بینین مدافعاتون خیلی زیر توپ میزنن و توپ ها رو خراب میکنن، این دستور در واقع به مدافعا و هافبکهای دفاعی و هافبکهایی که وظیفه ی دفاعی دارن میگه که بیشتر پاسهای کوتاه بدن و از ارسال توپ های مستقیم و بلند خودداری کنن!
اگه استقبال بشه بقیه رو هم دونه دونه میزارم!
عالی بود .... ادامه بده دوستمنقل قول:
PUMP BALL INTO BOX
خوب این همونطوری که از اسمش معلومه به بازیکنا دستور میده که با ارسال توپ های بلند و مستقیم به محوطه جریمه برای مهاجما موقعیت گل ایجاد کنند!
با این دستور اکثر توپ ها از میانه میدان ارسال میشه، فول بک ها توپ های بیشتری رو سانتر میکنند داخل 18 قدم!
از این دستور زمانی میشه استفاده کرد که مثلا اواخر بازی هست و عقب هستین یا میخواین بازی رو ببرین، دیدین تو فوتبال واقعی هم تو دقایق پایانی تیم هایی که به گل احتیاج دارن از هر کجای زمین توپ رو میفرستن داخل محوطه جریمه؟ اینم دقیقا همونه!
این دستور وقتی بیشترین کارایی رو داره که مهاجمای شما از مدافعای حریف سریع تر و قد بلندتر باشن!
دمت گرم عاليه !!!:n02:
من گفتم اینطور فاکتوری توی بازی هست ( البته به نظر من )نقل قول:
آقایون الکی واسه بازی ایراد نذارین چرا اینایی که میگین برا من پیش نمیاد؟
من در تمام بازی ها یکی ، دوتا توپ به تیر میزنیم اینو چکار کنم حالا یا در ضربات کرنر یا شوت :n13: