با سلام خدمت تمام دانشمندان عزیز ، من یه مدار میخواستم که این کارو بکنه :
وقتی بوسیله یه کنتاکت تحریک شد به 4 تا شماره تلفن به ترتیب زنگ بزنه و وقتی طرف مقابل گوشیو برداشت یه پیغام صوتی ضبط شده تو حافظشو برای طرف پخش و بعد تلفنو قطع کنه . با تشکر
Printable View
با سلام خدمت تمام دانشمندان عزیز ، من یه مدار میخواستم که این کارو بکنه :
وقتی بوسیله یه کنتاکت تحریک شد به 4 تا شماره تلفن به ترتیب زنگ بزنه و وقتی طرف مقابل گوشیو برداشت یه پیغام صوتی ضبط شده تو حافظشو برای طرف پخش و بعد تلفنو قطع کنه . با تشکر
مراحل کار به این ترتیبه : با میکروکنترلر dtmf درست کن که شماره رابگیره بعدش برای تشخص اینکه طرف گوشی را برداشته باید فرکانس بوق را اندازه بگیری اینطوری میفهمی که یا اشغال بوده یا جواب نداده و اگر برداشت یک فرکانس جدیده باید رو این قسمتش کار کنی - صدا هم با آی سی صبط صدا که از قبل ضبط کرده بودی پخش کنی . برای اتصال میکرو به خط تلفن که خیلی مهمه از چوک استفاده کن تو بازار هست . که مقاومت ورودی و خروجی اون باید 1 کیلو باشه اگه کمتر بود مقاومت و یک خازن 470نانوصد ولت باهاش سری کن و مستقیم بزن به خط تلفن خروجی ترانس هم یکیش را زمین کن و اون یکی دیگه را که میخواهی به میکرو وصل کنی باز با یک خازن 470 نانو و مقاومت یک کیلو وصل کن . خروجی ای سی صدا هم همینطور با یک خازن 470 نانو و مقاومت 1 کیلو وصل کن . اگه میکروکنترلر بدونین کار خاصی نداره فقط تشخیص اینکه گوشی برداره کار داره که اکثرا بعد ازشماره گیری شروع به پخش صدا میکنند که همینطور تکرار بشه مثلا به مدت 20 ثانیه بعدش شاره بعدی الی آخر. برای اشغال کردن خط تلفن که در اصل هنگا م شماره گیری باید انجام بدی یک مقاومت 330 اهم 3 وات بزار با یک رله که وقتی رله عمل کنه دو خط تلفن توسط مقاومت 330 اهم به هم وصل بشند بعدش شماره بگیر .
اگه هم میخواهی راحت باشی مدار نسازی تو بازار هست . تلفن کننده دزدگیر بخرین 20 حافطه تلفن داره سخنگو هم هست 30 تومانه مارک کلاسیکش خوبه . اگه به تحریک مثبتش 3 ثانیه ولتاژ مثبت برسه شروع میکنه به شماره گیری . موفق باشید.
نمیدونم چرا در باز کن وقتی در باز میکنه زبونک در رها نمیکنه که برگرده سر جاش
نمیدونم باید محکم باشه یا ...
راهنمایی کنید
زنجیر بلندی که به قفل باز کن و درب نصب کردید خیلی محکمه واسه همین باید درب را خیلی باز کنید تا فنر آزاد بشه . کمی زنجیر را آزاد کنید . درب روی قفل باز کن هم باید محکم ببندید اگه آزاد باشه قطعاتش به سمت بیرون میاد درست عمل نمیکنه . به پیچهائی هم که قفل باز کن را روی درب محکم کردید دقت کنید شاید گیر کنه نمیزاره برگرده
یک نگاهی هم به خود قفل بندازید ببینید سالمه بعضی قفلها با دست هم که باز میکنید درست سر جاش بر نمیگرده .
اگه این کارها را کردید و درس نشد قفل باز کن ایراد داره .
موفق باشید.
سلام دوستان
من پی سی بی مدار هشدار دهنده منواکسید کربن و گاز شهری رو می خواستم.
سلام بر کلیه دوستان
برادرا این برد کنترل اسپیکر میکرولب مدل enod m663 به انفجار رسیده منم یه کیت (پری آمپلیفایر وتون استریو) مارک بهنام کیت گرفتم برای جای گزینی چون اصلیش پیدا نمیشد
ولی مشکلات من:روی کنترل فابریک 3d ,bass,treble قرار داره و ولوم روی ساب ووفر هست این کنترل بایک فیش دوسیمه به کارت صدا وبا یک فیش ps2 که 6عدد سیم داره به اسپیکر نصب میشه در ضمن داخل این کابل یکی از 6سیم بدون روکش شده روی بردبه قسمتی که روش نوشته GNB نصب شده اولا این GNBچی هست؟
دوما: کیتی که من خریدم دارای فقط دارای TREBLE,BASS,VOLUME هستش و3D نداره :41:
ثانیا: که به دوما ربط داره مجموع رشته سیمهاش6 تاس 3IN&3OUT ولی مال فابریکش 8تاس که6 رشته میره به اسپیکر 1 رشته هم مشترک
همین الان نیازمند F1 شما هستیم :10:
اگه سواد برقی ندارم دعوام نکنید فوقش یه دست دوم میگیرم هرچی داره میریزم تواین دیگه!! :31:
سلام دوستان
یه مدار جمع کننده کامل میخوام که دو تا عدد ممیز شناور رو فقط جمع کنه
فقط طرحش روی کاغذ هم باشه خوبه
ممنون میشم کمک کنید...
.
سلام
من نیاز به یک مدار سنسور اکسیژن هوا دارم .لطفا هرکس می تونه کمک کنه.
سلام من 1 مدار ترمومتر دیجیتالی می خوام .ممنون
سلام دوستان
من نقشه مدار كاهش فركانس وهمچنين مدارافزايش فركانس نياز دارم.فركانسي كه مي خوام كاهش بدم(10000الي13000)است.مهم نيست چقدر كاهش بده فقط
بتونه فركانس رو بيار پايين.
لطفا راهنمايي كنيد.