والا واسه من 6 بود،یه 2 دیگه که خواستم بندازم فروشنده گفت 4 تا رم 2 میشه.نقل قول:
هارد5400 هست. دوستان میگن این هارد هیتاچی از نقاط ضعف 4540 هست، شخصا چنین احساسی ندارم
Printable View
والا واسه من 6 بود،یه 2 دیگه که خواستم بندازم فروشنده گفت 4 تا رم 2 میشه.نقل قول:
هارد5400 هست. دوستان میگن این هارد هیتاچی از نقاط ضعف 4540 هست، شخصا چنین احساسی ندارم
دمت گرم که یادم انداختی خیلی وقته wear level باتریمون چک نکردم، قبلا که 7داشتم باhMmonitor چک میکردم اما چون با 8 سازگاری نداشت و بلو اسکرین میداد بی خیالش شدم:n15:نقل قول:
نرم افزاری که معرفی کردید روی 8 به خوبی کار کرد،wear level من هم شکر خدا 0% هست.
در تکمیل فرمایش دوستمون میخواستم بگم این wear level یک چیز واقعی هست، از نسبت ظرفیت قابل شارژ باتری به ظرفیت اسمی باتری بدست میاد، روی چند لپتاپ مشکوک به خرابی باتری تست کردم، درصد های بالایی نشون میداد که نشونی ضعیف شدن بود.
اما در مورد دما cpu من یک پیشنهاد دیگه دارم. یک Gadget خیلی تر و تمیز به اسم Core temp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دسکتاپ خودم:
علاوه بر اینکه دمای هسته های cpu جلو چشمتونه و درصد مشغولی اون رو میتونید ببینید، قابلیت آلارم در دمایی که براش تنظیم میکنید رو داره. پس از دستش ندید، با 7 و 8 سازگاری کامل داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (این فایل نصبی هسته اصلی گدجت رو تشیکل میده و نصب الزامی هست.)
'کسی جوابه من را ندادش؟؟؟؟نقل قول:
این Wear Level چطور میشه بهترش کردش برای من روی 15 درصد هستش و حدود یه سال بیشتره لب تاپ را دارم راهی برای بهبودش هست؟ من قبلا فهمیده بودم میشه بهترش کردش ؟؟
سلامنقل قول:
cor i5-ram 4gb
تو ستینگ همون intel میزنه ولی تو بازی سوییچ میشه و کاملا مشخص هست که سوییچ میشه
ویندوز 8 هم عالیه خیلی بهتر و سریع تر از 7 هست به نظرم من که خیلی خوشم میاد از ویندوز 8 :دی
شاید مشکل از pes ی که نصب کردی باشه بعضی نسخه ها مشکل دارن شاید از تو جز این دسته باشه
هاردت هم درسته همون rpm 5400 هست
از نقاط ضعف 4540 که محسوب میشه نسبت به بقیه قطعات چون سرعت پایینی داره این مدل هارد ولی خوب اونقدر چشمگیر نیستنقل قول:
نقل قول:
تو همون تاپیک hp مطرح کنید بهتره که البته مطرح هم کردید
چون 4540 هم ویندوز ارجینال نداشت سیدی ریکاوری هم نداشت
wear level هم بهتر نمیشه کرد فقط میشه از بدتر شدنش پیشگیری کرد
دوستان تو مشخصات تاچ پدش خوندم که :
"" تاچ پد مالتیتاچ مجهز به کلید روشن و خاموش و نشانگر LED، با قابلیت اسکرول دو جهتی به همراه دو کلید انتخابی ""
واسه من که اسکرول نمیکنه ؛ شاید به خاطر عدم نصب صحیح درایور تاچ پدش باشه .
اما این کلید روشن و خاموشش و نشانگر LEDش چیه دیگه ؟!
درایور نصب کردی یه نقطه سفید رنگ قسمت بالا سمت چپ هست دو بار روش بزن خاموش میشهنقل قول:
برای اسکرول کردن اولا باید درایور نصب شده باشه همچین اگه دو تا انگشت رو همزمان روی تاچ پد بزاری و حرکت بدی صفحات رو اسکرول میکنه برعکس لنوو که یه قسمتی از سمت راست تاچ پد رو برای اسکرول قرار داده که باعث شده از مساحت تاچ پد کم بشه یه مقدا ر که کار کنی عادت میکنی .نقل قول:
اقا من فکر میکنم دو تا گرافیک این لپتاپ با هم کار میکنه به صورت موازی یعنی لازمه ی کار amd وجود اینتله چون من رفتم تو کنترل پنل اونجا اینتل غیر فعال کردم فقط amd فعال بود بعد بازی که ران کردم به شدت کند بود همین کار هم رو amd هم کردم همین تیجه شد. بر خلاف لپتاب های دیگه این در اصل سوییچ نمیشه بلکه با هم اجرا میکنن یا حداقل لازمه کارکرد وجود هر دوست.
در ادامه حرف دو دوست عزیز که بالا توضیح دادن وقتی درایورو نصب کردی رو اون مثلث پایین تسکبار که برنامه ها توش بازن کلیک کن بد رویه ایکون تاچ پد به نام synaptics کلیک کن اونجا میتونی تنظیمانن رو انجام بدی به صورت انیمیشن هم نشون میده تا کاراییشو بدونی.نقل قول:
چطور میشه از بدتر شدنتش جلوگیری کردش ؟؟؟پس ؟؟؟نقل قول: