پس اگر تصمیم گرفتید سفارش بدید به منم خبر بدیدنقل قول:
Printable View
پس اگر تصمیم گرفتید سفارش بدید به منم خبر بدیدنقل قول:
والا جور کردن 5 نفر که حاضر بشن این هزینه رو بکنن و بدون گارانتی بخرن سخته من شاید داییم میره خارج بگم برام بیارهنقل قول:
مایکرون حافظه ۹۶۰ گیگابایتی SSD خود را با قیمت مناسب ۶۰۰ دلار معرفی نموده است
OCZ Octane با ظرفیت ۱ ترابایت و قیمت ۲۵۰۰ دلارIntel 910 Ramsdale PCI E با ظرفیت ۸۰۰ گیگابایت و قیمت ۴,۰۹۹ دلار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رای تولیدکنندگان و برند Crucial برای مصرف کننده عادی در حجمهای ۱۲۰GB, 240GB, 480GB و ۹۶۰ گیگابایت عرضه میشود. به این ترتیب مایکرون توانسته هزینه هر گیگابایت حافظه SSD را به ۰٫۶۳ دلار کاهش دهد.
M600 از کنترلر SATA 6Gbps (گیگابیت در ثانیه) پشتیبانی میکند و حداکثر سرعت خواندن اطلاعات در آن برابر ۵۰۰ مگابایت در ثانیه و حداکثر نوشتن اطلاعات در آن ۴۰۰ مگابایت در ثانیه است.
M500 در سه ماهه اول سال جاری میلادی روانه بازار خواهد شد.
درود
اقا قحطی اومده اونم بد
دیروز من میخواستم y580 ssd دار رو بگیرم کل پاساژ های ایران-رضا -پایتخت و پارسیان نداشتم-کل شون
فقط یجا تونستن بدون ssd رو گیر بیارم که قیمت خونشو حساب میکرد
3760000 (بدون ssd) !!!!!!!!!!
معلوم نیست چه خبره؟!؟!
دارن ولی به خاطر بالا پائین شدن دوباره دلار نمیفروشننقل قول:
سلام.
خبر جدید اینکه Lenovo Z500 یه چند روزیه وارد بازار شده با دو کانفیگ i5 و i7 و با 8 گیگ رم و 1 ترا هارد 5400RPM و گرافیک GT 635. اما نکته نا امید کننده اینکه ظاهرا فعلا فقط رنگ سفیدش وارد شده.
اما چیزی که ظاهر این لپ تاپو زیبا می کنه باریک بودنشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با گرافيك gt645m هم تو يكي از سايت موجوده با قيمت 3100000تومان
یه توصیه ی دوستانه بت می کنم.نقل قول:
اگه واقعا این لپ تاپ نیازته همین الاااااااااااااان بخرش که بعدا شاید دیگه هیچ وقت نتونی!!
خبر خاصی نیست.فقط فروشنده ها دارن طبق پیش بینی بازار ارز(که کاملا هم درست و منطقیه) عمل می کنن! واقعیت اینه که نگه داشتن نمی فروشن یک ماه دیگه شاید همینو 4.5 هم بت ندن!
نقل قول:
لنوو فقط با گرافیک gt645 وارد شده و اون سایت فکر کنم اشتباه نوشته gt635 !!!!
کانفیگی که تو سایتای خارجی مثل notebookcheck زده با GT645 هست، ولی توی چهار سایتی که من دیدم برای فروش گذاشته بودن همگی گرافیکش رو GT635 معرفی کردن. شما به جایی زنگ زدینقل قول:
پرسیدی؟