قبول دارم ولی وقتی مشکوک به افساید باشه نه هر حرکت تو عمق بعضی وقتها بی خود و بی جهت دست بلند میکنن ادم یاده مدرسه میوفته انگار میخوان برن اب بخورن دارن اجازه میگیرننقل قول:
Printable View
قبول دارم ولی وقتی مشکوک به افساید باشه نه هر حرکت تو عمق بعضی وقتها بی خود و بی جهت دست بلند میکنن ادم یاده مدرسه میوفته انگار میخوان برن اب بخورن دارن اجازه میگیرننقل قول:
یکی از اشکلات بازی گرفتن توپهنقل قول:
وقتی ضبدرو میگیری میفته دنبال بازی کن یه بار دیگه فشار میدی پاشو دراز میکنه که توپو بگیره
اگه اشتباه کنی در هر صورت یه کارت زردو بهت میده
که واقعا بده
داداش خودت داری میگی فیفانقل قول:
pes 13 با فیفا 11 هم قابل مقایسه نیست چه برسه به 13
فیفا یه نسخه میزنه بیرون فکر همه جاشو هم میکنه
من فیفا گیرم بیاد pes دیگه بازی نمیکنم :دی
سلامنقل قول:
اقا بازی رو ما نصب کردیم سریال نامبر نخواست و کرک مرک هم تو پوشه ندیدم و همینطور رفت تو بازی بدون مشکل حالا یعنی چی ؟خوبه یا بده؟؟
در ضمن بازی کردم ولی فکر کنم 2012 باشه فقط آرم 2013 رو روش زدن:18::2:
هر کسی نظرات شخصی خودشو داره,بنده هم همینطور,چون بنده فرد متخصصی نیستم نمیخواستم نظر بدم اما واقعا دلم نیومد!
بعد از چند روز بازی کردن به جرات میتونم بگم بعد از pes6 در دوران خودش,بهترین pes رو دارم بازی میکنم!
البته این به این معنی نیست که بازی ایراد نداره!
از چیزهای خوبی که توی این چند روز به نظرم اومد,نحوه پاسکاری,سانترها که چه از نظر استایل بازیکنها و چه از نظر دقت خیلی عالی شده,دیگه خبری از دخالتهای اعصاب خورد کن cpu در 2012 تقریبا خبری نیست!
داوری خوب شده به جز این تکل کوتاه که اگه نتونیم توپو بگیریم کارت اگه حتمی نباشه اما احتمالش خیلی زیاده!
با دروازه بانها زیاد مشکل نداشتم,توپهای خوبی میگیرن.
ضربات فنی واقعا فنیه!,شما میتونین با قدرت و جهت مناسب توپ رو به همون قسمت از دروازه بفرستید که میخواید.
اما همچنان مشکل این ضربات ایستگاهی وجود داره که cpu مخصوصا اگه عقب باشه به احتمال زیاد گل میکنه,اما خوب میشه با دستی کردن دروازهبان و آوردنش به وسط دروازه خیلی از مواقع جلوی گل رو گرفت,هر چند گاهی اوقات در همین حالت هم یه ضربه سوباسایی! میزنن که میره گل.
مشکل لایسنس ضعیف هم همچنان وجود داره,که به هر حال من نمیدونم دلیلش چیه!
گزارشگر بازی هم نه در حد تنفر,اما خوب میتونه خیلی بهتر باشه.
اون چیزی که من از اخباری که دوستان گذاشتن متوجه شدم اینه که سایتها اکثرشون معتقدند که بازی پیشرفت کرده,خوب این میتونه یه معیار خوب برای ما باشه.
نکات خوب یا بد دیگه هم میتونه باشه که الان حضور ذهن ندارم.
باز هم میگم اینها نظرات شخصی یه فرد عام نه متخصص هست و اصراری بر درست بودنش نیست!
PES 2013 Arabic Commentary Essam El Shawaly And Abdullah Al-Harby
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
First Arabic Commentary Essam El Shawaly and Abdullah Al-Harby
This Is FIFA 2012 Commentary
برید حال کنید و بخندید...:31:
اینم یه پچ برای بارسایی های عزیز...:10::7::12:
بازی PES 2013 به صورت 3D :31::
ارزششو داره؟؟باحاله؟؟؟وقتی گل میزنی میگه:نقل قول:
یا الله یا الله یا سلام.............گللللللللللللل لللللللللللللللللللللللل ل:27:
من الان یه بازی کاپ زدم 9-1 طرفو زدم
ولی وقتی میبینم چقدر توپ درسته من بوده و چقدر پاس دادم شوکه میشم
کله بازی توپ دسته منه کله پاسام همه درست میره ولی درصد اون بیشتره
خدایی این یه موردو افتضاح ساختن :دی