چجوری میشه با استاد گرم گرف (مخش رو زد)
یکی بیاد کلا فلصفه زدن مخ استاد رو توضیح بده خیلیا تو این کار حرفه ای اند و دیدم.
و هم چنین وقتی نمره ها رو وارد کردن موقعه اعتراز به نمرات که خیلی برام پیش امده که با استاد تماس بگیرم چجوری با استادی که من رو خوب میشناسه صحبت کنم تا نمره مورد نیازم تامین بشه ؟؟!
من خیلی در جریانش نیستم ولی چیزی که دیدم از بچه های کلاس اینه که معمولا پسرهایی که یه کمی شوخ طبع هستند ولی مودب...مثلا سرکلاس وسط درس تیکه نمی اندازند ولی موقع انتراک یه چیز بامزه میگن رو استادها باهاشون بیشتر صمیمی میشن.بعد مثلا یه مشکلی برای استاد پیش میاد ..مثلا ماشین استاد خراب میشه.دانشجو میگه من اشنا دارم.خلاصه ماشین استاد رو میبرند مکانیکی درست میکنند اینجوری اون دانشجو تا اخر دوره ی تحصیلش رفیق استاد میشه
برای نمره گرفتن کاری که خودم انجام میدم اینه که به همسرم میگم باهاشون تماس بگیره.بسته به اینکه اخلاق استاد چجوریاست همسرم خودشو دکتر-مهندس-استاد-بازاری معرفی میکنه و کلی هندوانه زیر بقل استاد میذاره که ما مدیون محبت های شما هستیم و از زحمات بی دریغ شما خیلی خیلی ممنونیم و ارزو داریم بتونیم گوشه ای اززحمات شما را جبران کنیم و.... برای من نمره میگیره
من خودم وقتی به استاد زنگ میزنم خواهش التماس میکنم برای نمره گرفتن