من روي كمترين حالت گذاشتم كه 574p بود نه 480p كه بازم كار نكردنقل قول:
ps3 هاي بقيه 480p داره يا نه من تازه خريدم 320GB SLIM PAL
اين 480p منو به شك انداخته
كسي نيست جواب ما رو بده؟:31:
من روي كمترين حالت گذاشتم كه 574p بود نه 480p كه بازم كار نكردنقل قول:
ps3 هاي بقيه 480p داره يا نه من تازه خريدم 320GB SLIM PAL
اين 480p منو به شك انداخته
كسي نيست جواب ما رو بده؟:31:
سلام به همگی
اگر با کابل HDMI To DVI پلی3 رو به مانیتور وصل کنیم کیفیت بازی ها مثل موقعی هست که با کابل HDMI به تلوزیون وصل میشه؟؟ یا کیفیتش کمتره؟
یه سوال دیگه کابل DVI به همه مانیتور ها میخوره یا نه؟
از کجا بفهمیم که مانیتور ما DVI میخوره یا نه؟؟
بستگي داره كه مانيتورت چي باشه اگه full hd باشه كه حله ولي خوب TV چون صفحه اش بزرگتر حالش بيشتر:31:نقل قول:
كابل DVI به همه مانيتور ها نميخوره اونايي كه پشتشون نوشته DVI ساپورت ميكنه :31:
اقا من هر چي كابل و تبديل بود خريدم ولي PS3 به اين مانيتور خودم كه هيچ بردم گيم نت هم وصل نشد همه ارور رزولوشن مي داد چه روي DVI چه روي VGA فقط يه مانيتور بود كه HDMI داشت و DVI كه روش كار كرد يكي نيست بگه مشكل از كجاست :46:
سلام دوستان
من میخوام یه مانیتور بگیرم میخوام که این قابلیت ها رو داشته باشه:
ورودی HDMI و full hd و 3d و led و 21 اینچ
اگه میشه یه مدلی رو معرفی کنید که همه ی اینا رو داشته باشه ...
ترجیحاً LG یا SAMSUNG و .... اگه از این مدل ها هم نبود اشکال نداره فقط اون قابلیت ها رو داشته باشه ...
ممنون میشم راهنمایی کنید :40::11:
سلام داش محمدنقل قول:
والا مانیتور های سه بعدی چون به تازگی وارد شدن قیمتاشون بالا هست! مثل 22 یا 23 اینچش با این مشخصاتی که گفتی میخوای حدودا 700 تومنه!
اصلا نمیارزه! به نظر من یه مانیتور معمولی با پنل ips اگه بگیری خیلی خیلی بهتر و به صرفه تره!
اگه خواستی بگو تا من چند مدل بهت پیشنهاد بدم.
نقل قول:
سلام به دوست گلم شهاب جان
این طور که معلومه به درد نمیخوره همون تلویزیون 3d بهتره ارزش داره ...
نه ممنونم زحمت نکشید :11: ... tv میگیرم بهتره
بالاخره ما هم وصل كرديم PS3 رو به مانيتور كابل PS3 VGA كه خريده بودم به يه مانيتور TV دار زده بودم كه روش تصوير داد رفتم قسمت
تنضيمات و روي COMPONENT / D-Terminal و از اونجا روي 720p گذاشتم فقط 720P رو تيك زدم و فيش و در اوردم زدم به مانيتور كه
تصوير داد كه ديگه روي هر چي مانيتور زدم تصوير داد البته فكر كنم با فيش خودش به تلويزيون وصل كنيم و روي اين تنضيمات بزاريم و
موقع زدن تيك 720p فيش خودمونو بزنيم و وصل كنيم به مانيتور تصوير بده :31:
كه ديگه با اين كار ها همه PS3 ها رو ميتونيم وصل كنيم به مانيتور :31:
بچه هاي اين فروم كه خيلي به من كمك كردن مخصوصا شهاب جان كه هر راهي بود به ما گفت كه بالاخره با كمك اين ور و اونور وصلش
كرديم:46:
به نظر من 1 ساعت بازی با کابل HDMI ارزش 10 ساعت بازی با کابل vga رو داره !!!
من خودم مانیتور vga دارم اما وصلش نمیکنم، به همون HDMI وصل میکنم !!
(تازه اگه با مانیتور بازی کنم میتونم شبانه روز بشینم !!! اما با HDMI نمیتونم !!! اما باز هم ارزش داره!!)
سلام به همه دوستان
قسمت مانیتور سوال کردم کسی جوابم نداد چند روزه خیلی وقته
نظر دوستن خوندم اخر معلوم نیس الجی خوبه یا سامسونگ یکی میگه اره یکی نه
یه مانیتور خوب میخام تا 22 اینچ که برای کنسول مثل پی اس تری خوب باشه
1-رزولوشن مانیتور از پی اس با لاتر باشه تصویر مشکل نداره کم باشه که بده یا حتما باید فیکس باشه؟؟
قیمتم تا 300 میدم کمترم بود بهتر فقطدوستان بگن چی بهتره ال سی دی یا ال ای دی ؟ کدوم امتحانش پس داده ال ای دی تعمیر میشه یا اینک تازه اومده فعلا معلوم نیس خوبه یا نه
لطف کنید کمک کنید چی بخرم من که گیج شدم
یک مارک و مدل خوب بگیدو اپ دی ساپورت کنه و اینکه خوذتون چی استفاذه میکنید خوبه بگید
دوستم گفت تی وی ال ای دی یا ال سی دی بگیر خوبه؟ یا 22 اینچ داره
ممنون میشک راهنمایی کنید که بخرم
پيش فرض
سوال دیگه ای بود که قیمت ال سی دی با ال ای دی زیاد فرق نداره مثلا 2261 ال جی ال سی دی هس 260 تومن ولی سامسونگ ال ای دی 300 میده 22 اینچ گیج شدم شدید و اینکه میگن سام بهتره کمک کنید مرسی
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
و سوال اصلیم اینه که دوستم پیشنهاد داد ال ای دی تی وی بگیرم ولی من میخام به سیستمم هم وصل کنم میخام بدونم تی وی ال ای دی کیفیتش از ال ای دی مانیتور بهتره یا نه ؟؟؟
بی ایکس 2285 انتخاب کردم فعلا دو تا ا دی داره و فروشنده گفت خوبه حالا برای پی اس خوبه
ممنون میشم همه کمکم کنید لطف نید حرفام کانل بخونید راهنماییک کنید و در اخر 22 اینچ خوبه اخه 23 اینچ 23720 پیدا نمیشه فک کنم کسی نمیدونه چند بودش؟