بسیار ممنون از جواب کاملتون.پس رو هیچ تندروییدی فرستنده رو موج اف ام وجود نداره مثل ان8؟
واسه تنظیمات جی پی ار اس همراه اول چه باید کرد.اس ام اس به 8080 نشناخت گوشی رو تا تنظیمات بفرسته
بسیار ممنون از جواب کاملتون.پس رو هیچ تندروییدی فرستنده رو موج اف ام وجود نداره مثل ان8؟
واسه تنظیمات جی پی ار اس همراه اول چه باید کرد.اس ام اس به 8080 نشناخت گوشی رو تا تنظیمات بفرسته
سلام دوستان من نمیتونم از صفحه مدیا پلایر عکس بگیرم میگیره ولی فقط یه صفحه سیاهه علتش از چیه ممنون...
با سلام
چطوری میشه تنظیم کرد که برنامه ها و بازی ها رو رو کارت حافظه بریزه ؟ در ضمن گوشی من روت نشده و رام رسمی فارسی داره (N7000JPLA1_N7000OJPLA1_KSA) فایل روتش رو از کجا بگیرم و تو نرم افزار اودین کجا اپلود کنم؟:11:
باید روت کنید و برنامه هایی که از قابلیت app2sd پشتیبانی میکنند استفاده کنید که همه نیاز به روت دارن
برای روت هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشیمو روت کردم ولی کامپیوتر دیگه اونو نمیشناسه .قبل از روت بعد از وصل شدن به کامپیوتر یه ایکون گوشی میومد به اسم n7000 و داخلش هم حافظه گوشی و هم کارت حافظه ایکون داشتن ولی الان دو تا ایکون removabel disc (مثل وقتی که رم ریدر بدون رم به کامپیوتر میزنی) میاد که غیر فعاله و داخلش نمیره !!
چی کار کنم از مدیا نمیتونم عکس بگیرم
usb debuggingنقل قول:
رو فعال کن !
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
توصیه خوبی بود مخصوصا واسه من که هر روز رو گوشی دوستام رام میریزم...نقل قول:
ولی چیکارش کردی بردش سوخت؟
زد به لپ تاپ بعد دیگه بالا نیومدنقل قول:
انگار مورد دار بوده
applicationنقل قول:
development
Usb Debugging
گوشیتون که روت شده یک رام تپل هم بزنید:دی