من نرم افزار ip scanner رو دانلود کردم ولی وقتی یه سیستم رو scan میکنه port های بازش رو نشون نمیده ممکنه یه راهنمایی کنید.نقل قول:
Printable View
من نرم افزار ip scanner رو دانلود کردم ولی وقتی یه سیستم رو scan میکنه port های بازش رو نشون نمیده ممکنه یه راهنمایی کنید.نقل قول:
سلام به همه
من یه مشکل جدیداً پیدا کردم که خیلی ممنون میشم کمک کنید
من قبلا یه گیم نت راه انداختم (بدون استفاده از اون نرم افزار مخصوص) یعنی اینطوری که هر کی میومد بازی می کرد و بعدش هم به همون اندازه ای که بود پول می داد و می رفت
ولی حالا یه چند تا سیستم دارم که همشون به هم شبکه هستند و می خوام با اونا یه بازی راه بندازم (battelfield vietnam)
خب حالا مشکل : از لحاض گروه هیچ مشکلی نداره اومدم برای همشون یه گروه ساختم و پسورد آدمین اونها رو هم یکی کردم و از طریق run تست کردم دیدم که به هم دسترسی دارند و هیچ مشکلی در ارتباط اونا وجود نداره ولی متاسفانه بازی ها همدیگه رو نمی شناسند چند تا بازی رو هم تست کردم ولی جواب نمی ده
از طریق به اشتراک گذاشتن اقدام کردم بدون اینکه برای یوزرها پسورد بزارم باز سیستم ها همدیگه رو براحتی میشناسند ولی بازی ها نه
از طریق آدمین پسورد گذاشتم و اشتراک پیش فرض سیستم رو روشن کردم ولی باز جواب نداده، فایروال و آنتی ویروس هم پاک کردم ولی ...
آخرش اینه که همه چی درسته ولی این بازی های نامرد همدیگه رو نمی شناسند
* یه نکته اونوقتا که گیم نت به راه بود از ویندوز ایکس پی 2003 استفاده می کردم ولی حالا از سرویس پک 2 (باید بهتر بشه بدتر شده)
منظورتون کدوم روش هاست؟نقل قول:
ببینم user شما limit هست یانه؟
تونستید به اینترنت وصل بشید؟
واسه پورت های باز باید از یک برنامه دیگه استفاده کنیدنقل قول:
اسمش super scan هست
دروود
نخست اینکه پس اون برنامه ایکه به من دادید برای چی بود؟؟؟پورت اسکنر مگه نبود؟این برنامه ای رو هم که گفتید گرفتم،اما شوربختانه یوزرم لیمیت هست!!!
دوم اینکه من چطور می تونم کابل کراس بسازم؟
با سلام
من شنیده بودم که اگه یه ip به برنامه remote desktop بدیم میتونیم صفحه کامپیوتر طرف مقابل رو ببینیم. اما هر چی ip رو بش میدم هی این پیغام رو میده یعنی چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا user account شما که تو کامپیوترتون تعریف کردید رو به گروه Remote Desktop Users از کامپیوتری که میخواید بهش remote وصل بشید تعریف شده؟ باید یه اکانت برای خودتون تو کامپیوتر طرف مقابل بسازید و اونو به گروه Remote Desktop Users اد کنید. همینطور تو تنظیمات فایروال کامپیوتر طرف مقابل و تب Exceptions دقت کنید که تیک Remote Desktop خورده باشه. همینطور تو بخش My Computer>> Properties>> Remote قسمت مربوط به Remote Desktop باید تیک گزینه Allow Users to... فعال باشه. یوزر خودتون رو هم پایینش به عنوان کسی که اجازه Remote شدن به این کامپیوتر رو داره باید نوشته باشه. همه این کارها رو باید تو کامپیوتر طرف مقابل انجام بدید تا بتونید به کامپیوترش Remote کنید.نقل قول:
نه سعید جان اون IP Scanner بود و انگار پورتهای باز رو نشون نمی ده.من باهاش کار نکردم جناب Mo mo گفتندنقل قول:
برای ساختن کابل کراس باید دو تا RJ45 بخری با یه انبر مخصوص و یه کابل
بعد یه طرف کابل رو از استاندارد 568ََA و یکی هم از 568B استفاده کنی خلاصه که خیلی طولانیه. فرق این استانداردها هم توی ترتیب رنگهای کابلهبه این جا یه سر بزن واسه limit بودنت
اگه کابل کراس می خوای راحت تری که بخری:31: اما اگه می خوای یاد بگیری تا بیشتر توضیح بدم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=54533
همون tracrt دیگه.نقل قول:
user ما هم limit .
به یه جاهایی رسیدم ولی هنوز نتونستم کانکت شم.
دروودنقل قول:
من می خوام یاد بگیرم(جز درسمونه،اما سر کلاس نفهمیدم!)اگه میشه هردو استاندارد رو خودمونی تر توضیح بدید سپاسگزارمیشم:11: