سلام
روغن زیتون برای پرپشت شدن مویع سر خوبه؟
عوارضی داره؟
از ریزش هم جلوگیری میکنه؟
ممنون
Printable View
سلام
روغن زیتون برای پرپشت شدن مویع سر خوبه؟
عوارضی داره؟
از ریزش هم جلوگیری میکنه؟
ممنون
سلام
ماینوکسیدیل چند وقت طول میکشه تا اثر کنه؟
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
سرم مو بزنید! ولی مارک های معتبر تر ...نه کریستال !نقل قول:
نلی باز بهتره!
اسپری قبل از اتو هم داریم...در فروشگاه های لوازم آرایشی بهتر میتونید پیدا کنید تا داروخانه ها!
از موس ها هم میتونید قبل از اتو استفاده کنید...به نوعی محافظ مو هم هستند موس های نیوآ رو پیشنهاد میکنم...بعد از شستن سر و گرفتنش آبش...به کف دست بزنید به اندازه نهایت 3 فندق...به تمام مو بزنید...بعد سشوار یا اتو کنید. برای اتو کردن بهتره موها خشک باشه و موس رو بزنید
بله میشه ولی در این صورت اثری نخواهد داشت!نقل قول:
2 سی سی میشه حدودا 15 قطره! و کافیه...در ضمن اینو باید به کف سرتون بزنید...نیازی نیست به بغل ها و پشت سر بزنید!
روغن زیتون کلا برای مو مفید هست عوارضی هم نداره.نقل قول:
ولی بعیده که مو رو پرپشت کنه!
حداقل 8 ماه تا یک سال مداوم طول میکشه تا موهای کرکی رو مشاهده کنید در صورتی که هر روز 2 بار استفاده کنیدنقل قول:
سلام
دوستان من یه زمانی شاید تا همین یکی دوسال پیش موهام پر پشت بود و حجم خوبی داشت ولی بخاطر همین پر پشت بودنش نمیذاشت موهام صاف بمونه. ریشه موهام طوری هستش که وقتی مو بلند میشه یکم موج دار میشه، مجعد و فرفری نه، ولی خب معلومه که صاف نیست. واسه همین هروقت میرفتم آرایشگاه می گفتم که حجمش رو برام کم کنه تا بتونم صاف نگه دارمشون. خب با اتو مو هایی که زدم باعث شد خیلی بریزه. حالا میخوام بدونم میتونم دوباره موهام رو پرپشت کنم؟ از اینی که هست ناراضی نیستم ولی خب اگه بتونم برگردونم خیلی بهتره. روشی هستش؟
جالب این که من از اتو مو دیگه استفاده نمی کنم ولی هربار که میرم حموم(هر دو روز یه بار) بازم ریزش مو دارم. شامپوی داو مخصوص موهای خشک میزنم ولی نمیدونم چرا بازم می ریزه!!
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سپاس
ممنوننقل قول:
بهترین مارک سرم مو چیه؟همین نلی؟
راستیتش زیاد نمیدونم موس چیه ولی چشم،موس میخرم و امتحان میکنم،پس نظر شما بیشتر رو موس هست تا سرم مو درسته؟از نیوآ بهترم هست؟
سلام
من موهام طوریه که هرچی اتو میکشم اون حالتی که میخوام بشه نمیشه...
یعنی اتو که میکشم سیخ میمونه :|
میخواستم بدونم ماده ای چیزی هست بزنم بهتر بشه؟
از سرم استفاده کردم تغییر خاصی ندیدم... موس نیوا شماره 5 هم یه خورده که میزنی مو انقدر سفت میشه که اصلا نمیشه بهش دست زد :31:
مرسی
سلامنقل قول:
الان موهاتون زبر هست یا نرم و نازک؟
نلی بهتر از کریستال هست! باید برید منوچهری یا مروی اونورا تا گیر بیاد..نقل قول:
موس 3 یا 4 بزنید!
از نیوا بهتر هم هست ولی دیگه خیلی گرون میشه بابت یه موس باید بالای 20 تومن هزینه کنید!
نقل قول:
شما موهاتون خشک هست یا چرب؟؟
تا حالا دقت نکردم... :/نقل قول:
شما موهاتون خشک هست یا چرب؟؟
باید خشک باشه...
اگر 24 ساعت موها رو نشورید و بعد دست بکشید لای موها...دستتون چرب میشه یا اینکه زبری احساس میکنید؟نقل قول:
همون احساس زبری میکنم...نقل قول:
اگر 24 ساعت موها رو نشورید و بعد دست بکشید لای موها...دستتون چرب میشه یا اینکه زبری احساس میکنید؟
چه روش جالبی :31: