دوستان من هارد اکسترنال 1 ترابایت هم به این تی وی وصل کردم که خیلی عالی و روان ساپرت میکنه :n18:
دوستان من هارد اکسترنال 1 ترابایت هم به این تی وی وصل کردم که خیلی عالی و روان ساپرت میکنه :n18:
سلام دوستان..بنده تی وی مدل 46ex520 رو دارم..مشکل من اینه که تازگی وقتی که از روی دیجیتال شبکه 3 رو میزنم..صدای تلویزیون مشکل داره..یعنی وقتی گوینده تلویزیون حرف س یا ش رو تلفظ میکنه مثل حالت سی دی خش داره پخش میشه ..جالب اینه که فقط شبکه 3 اینجوریه..وقتی رو حالت آنالوگ میذارم این مشکل وجود نداره....ممنون میشم راهنماییم کنید..2..آخرین آپدیت رو هم اگه میشه واسم بزارید و هنگام آپدیت چه کشور و زبانی رو انتخاب کنم؟؟؟
شاید مشکل فرستنده باشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
راهی هست که بشه گیرنده دیجیتال این تلویزیون رو آپدیت کرد؟
اپدیت جداگانه ندارد. شما وقتی تی وی را اپدیت کنی همه اش اپدیت میشود.نقل قول:
مثلا من وقتی از نمایندگی خریدم وقتی کانال عوض میکندم صدا جلوتر از تصویر می افتاد و باید دوباره کانال را عوض میکردم تا درست شود اما بعد از اپدیت مشکل برطرف شد
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
سلام دوستان
مشکل من اینه که تازگی وقتی که از روی دیجیتال شبکه 3 رو میزنم..صدای تلویزیون مشکل داره..یعنی وقتی گوینده تلویزیون حرف س یا ش رو تلفظ میکنه مثل حالت انگار سوت میزنه پخش میشه ..جالب اینه که فقط شبکه 3 اینجوریه..وقتی رو حالت آنالوگ میذارم این مشکل وجود نداره....ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان الان ex520 46 چقدر بخرم خوبه؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون هایی که دست دوم باشد قیمت خواستی ندارند باید آنها را توافقی بخرید و در کار کرد آن تضمینی نیست و شما می توانید از روزنامه همشهری در قسمت جمعه بازار که پنج شنبه ها منتشر می شود قیمت حدودی آن را پیدا کنید و یا در سایتهای اینترنتی که تلویزیونهای دست دوم می فرو شند قیمت آن را پیدا کنید.
در ضمن سعی کنید از زدن پست و تایپیک تکراری پرهیز کنید.
موفق باشید
از لحاظ کیفیت تصویر ex520 46 بالاتره یا سامسونگ سری 5 مدل 5550 ؟
دوست عزیزنقل قول:
نظرات در این زمینه بسیار است و هرکس از دید و یا از علاقه خود به آن نظر می دهد
پس در نتیجه خودتان بسته به دید تان از نزدیک آن را مقایس و انتخاب کنید